Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam arkadaslar,dün ugrayamadim,haftasonlari durumlar degisebiliyor ama bugün izinli ve evde oldugum icin erken girme sansim oldu.
Okullar yeniden acildi,tüm ögrenci,ögretmen ve egitimci herkese elbette iyi bir ikinci yari diliyorum.Hayirli olsun...
SERSUM'un ise basladi sanirim bugün,hadi kolay gelsin sana da canim
RAMASKA bebeginle ilgili gelismeler insallah olumlu olmustur,gecmise bakamadim henüz...
Bunun disinda katilan tüm arkadaslar hosgelmisler,hepimizin yolu acik olsun...

Dünü yediklerim:klasik karatay,1 kanportakali,ceviz,omega3,antioksidan,omega3
aksam:1 kase yarmali yogurt corbasi,etli nohut yemegi,yogurt

Bugün:Klasik karatay kahvaltisi,kan portakali,kuruyemis,omega3,demir ilaci,antioksidan

ögle:dünden kalma yogurt corbasi ve nohut olacak

aksam:firinda sebzeli kirmizi et,yogurt ve salata olacak

hepinize iyi ve bol leptinli bir gün diliyorum:))

9 Subat. Sabah Babamlarda karatay kahvaltisi yaptim.
ÖgLe 2 Ispanakli börek, 2 tane tavuk budu, 1 tas ayranli corba Cay.
Aksam. Firinda kizarmis hindi eti salata, 1 tas erik kompostosu.
Sonrada acili cig köfte yedik.

10. Subat Sabah. 2 yumurta, yarim salatalik, 1 avuc badem
Ögle. pancar salatasi,1 tabak kabak yemegi Su, kahve
Aksam Yogurtli ispanak. 5 kasik bulgur pilavi. su.

Bugün sabah. 1 muz, 1 avuc badem, 3 tane kuru kaysi, 10 tane siyah zeytin,
1 kücük kase ev yogurdum. cay & su.1 dilim beyaz peynir.

slm arkadaslar
bu sabah basladım bende diyete su an 70 kıloyum kısaca tanıtayım kendimi kilo alıp vermeler anlamında bes yasında bır kızım var hamıle kalmadan once 51 kiloydum hamileligimde 30 kilo aldım dogumdan hemen sonra 74 kıloydum ve zamanla dıyetsız kendılınden 60 kg a kadar dustum ama ne olduysa gecen sene oldu kılo aldırmaz denılen antıdepresan hapları kullanmam gerektı ufak doz ama zamanla hıc farketmeden bu kıloya ulastım sanırım onların etkısı oldu sımdı de kılo vermem gerekıyor hepınızın destegıne ıhtıyacım var
sabah bır bardak ılık su
ısyerıne gelınce 9 da bır yumurta ıkı dılım beyaz peynır sımdılık bunlar dıger ogunlerı de yazarım hepımıze saglam ıradelı gunler dılerım

sabah 30dakika bisiklette ter attım sonra kkkahvaltısı+omega3 15 gündür karatay yapmaya çalışıyorum ama gr veremedim kaçamaklarım oldu akşam yemek saatini karataya oturtamadım herhalde ondan oldu bu hafta kaçamaksız +spor+saatlere uyarsam inş kilo vermeye başlarım anlıycanız sıkıyönetim ilan ediyorum hadi hayırlısı herkeze iyi haftalar...

hosgeldin ve kolay gelsin canim

simdi kac kilosun anlamadim

evet yaaa canim, ben bile su 10 günde 2-3 kere kacamak yaptigim halde az kilo verebildim..

bence siki yönetim cok cok önemli. insallah bu hafta bende kacamaksiz bir karatay programi yaparim.

ama persembe günü sevgililer günüü, nasil olcak bilmiyorum

Bismillahir Rahmanir Rahim (besmelesiz başlıyoruz o yüzden mi uzun süreli olmuyor yaptıklarımız)

işten 15 dakika erken çıkıp eve gittim. ev 20 dakika sürdü arabayla malaesef...
trambolini çıkarttım tv karşısında 25 dk egzersiz yaptım.

sabah kahvaltı sofrası ööööyle duruyodu masadaki peyniri bitirdim 2-3 dilim eder
2 ceviz yedim. yarım çay bardağı süt ve limonlu maydanıoz atıştırıp geldim.
.....
akşama da nohut ıslattıp , ev halkına nohut-pilav yapıcam, ben yersem azı ile bile doymam dolayısıyla kendime çare düşünüyorum. lahana haşlama olabilir, e biraz yasaklı ama hafif mamalardan da yiyebilirim, akşamları tavuk dışında pişirilecek şeyler bulmalıyım

merhaba zeytindalı omega3 ve antioksidan olarak ne kullanıyorsun bana özelden mesaj atabılırmısın ?

propycil kullanıcısından alıntı
ideal kilona ulaştıgında artık kilo vermiyosun..vucudun ideal kilonu bilir zaten,ve ondan sonrasını vermez almaz da...dukan hakkında kotu seyler duyuyoruz hep..ama karatayı uyguladıktan sonra bizim hayatımızda hersey olumlu değişti mesela benim:
1) selulitlerim azaldı
2) cildim guzellesti
3) avuc avuc dokulen saclarım artık hiç dokulmuyo-ki tiroidim var dokulmemesi mucize...!
4) artık daha mutluyum ve sabahları saat calmadan kalkıyorum
5) asla uyku sersemi olmuyorum gun içinde az uyusam bile
6) uyku haplarıyla uyuyan ben yastıga basımı koyar koymaz uyuyorum..
7) bide yag cogunlugu nerdeyse ordan gidiyo zatenn bu diyet vucuttan sadece yag ve toksinleri atar,baska diyetler gibi kas ve su kaybettirmez..oyuzden de 5 kilo verince 10 kilo vermiş gibi gozukursün..

ha bide yemek ceşitlerimiz asla ve asla az değil...okadar cok yemek ceşidimiz var ki...ama bu topikteki cogu kişi hem calısan hem de cocugu olan kimseler,oyuzden yemek yapmaya inana cok vaktimiz olmuyo...

kolay gelsin canım..
.....................

eskileri okuyordum alıntılayım dedim, motivasyon olsun

ramaskacim gozun aydin..cok sevindim..kuzunla beraber cikmaniza..evinize nese getirsin melegin..

Gunaydin kizlar

Sabah 45 dakika yuruyus yaptim

Kahvaltim 2 yumurtadan omlet,domates,peynir,zeytin,ceviz

afiyet olsun ficanscım
supersın bebısım dısardamı yurudun esın bugun basladı dımı yenı okuluna

evet canım dışarda yürüdüm.allahtan sabah yağmur yoktu
eşim gelir gelmez başladı yeni okuluna canımcım.onun tatili yok malesef,yarıyıl tatilinde de yaz tatilinde de okula gitmek zorunda

evet iyiniyetlim süperim,sosyalleştim valla bu 2 haftadaallaha şükür herşey iyi şimdilik
aynen bende canım,kaçamaksız karataya devam devam..şu 2-3 ayda yaz gelmeden aldığım fazlalıklardan kurtulmam gerek

bir büyük tabak yesil mercimek
üç yemek kaşıgı bulgur pilavı
bır bardak ayran
en önemlisi su içiyorum inşallah böyle devam ederim

merhaba kızlar haftasonu gene bol misafirli ve biraz da cısslı geçti. kızımı ancak uyuttum ve size yazma fırsatı bulabildim. sabah klasik haşlanmış 2 yumurtalı karatay kahvaltısı yaptım şimdi de bi kahve içerim hepinize güzel bir hafta diliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…