günde iki ögün mü yiyosunuz ?[/QUOTEüç an öğün
slm arkadaslar
bu sabah basladım bende diyete su an 70 kıloyum kısaca tanıtayım kendimi kilo alıp vermeler anlamında bes yasında bır kızım var hamıle kalmadan once 51 kiloydum hamileligimde 30 kilo aldım dogumdan hemen sonra 74 kıloydum ve zamanla dıyetsız kendılınden 60 kg a kadar dustum ama ne olduysa gecen sene oldu kılo aldırmaz denılen antıdepresan hapları kullanmam gerektı ufak doz ama zamanla hıc farketmeden bu kıloya ulastım sanırım onların etkısı oldu sımdı de kılo vermem gerekıyor hepınızın destegıne ıhtıyacım var
sabah bır bardak ılık su
ısyerıne gelınce 9 da bır yumurta ıkı dılım beyaz peynır sımdılık bunlar dıger ogunlerı de yazarım hepımıze saglam ıradelı gunler dılerım
sabah 30dakika bisiklette ter attım sonra kkkahvaltısı+omega3 15 gündür karatay yapmaya çalışıyorum ama gr veremedim kaçamaklarım oldu akşam yemek saatini karataya oturtamadım herhalde ondan oldu bu hafta kaçamaksız +spor+saatlere uyarsam inş kilo vermeye başlarım anlıycanız sıkıyönetim ilan ediyorum hadi hayırlısı herkeze iyi haftalar...
Bugün sabah 1.1/2 ssat fitnes, 1.5 km yürüdüm yazmayi unutmusum.
selam arkadaslar,dün ugrayamadim,haftasonlari durumlar degisebiliyor ama bugün izinli ve evde oldugum icin erken girme sansim oldu.
Okullar yeniden acildi,tüm ögrenci,ögretmen ve egitimci herkese elbette iyi bir ikinci yari diliyorum.Hayirli olsun...
SERSUM'un ise basladi sanirim bugün,hadi kolay gelsin sana da canim
RAMASKA bebeginle ilgili gelismeler insallah olumlu olmustur,gecmise bakamadim henüz...
Bunun disinda katilan tüm arkadaslar hosgelmisler,hepimizin yolu acik olsun...
Dünü yediklerim:klasik karatay,1 kanportakali,ceviz,omega3,antioksidan,omega3
aksam:1 kase yarmali yogurt corbasi,etli nohut yemegi,yogurt
Bugün:Klasik karatay kahvaltisi,kan portakali,kuruyemis,omega3,demir ilaci,antioksidan
ögle:dünden kalma yogurt corbasi ve nohut olacak
aksam:firinda sebzeli kirmizi et,yogurt ve salata olacak
hepinize iyi ve bol leptinli bir gün diliyorum:))
Gunaydin kizlar
Sabah 45 dakika yuruyus yaptim
Kahvaltim 2 yumurtadan omlet,domates,peynir,zeytin,ceviz
supersın bebısım dısardamı yurudun esın bugun basladı dımı yenı okuluna
Evet Leylakım tatilin ilk haftası pertoldumdu 2. haftası temizlik yaptım annem geldi filan derken gelemedim e biraz da karataya pek uymadığımdan tabiisiii
Ama karataya başladım devam devam devam
İyi olduğuna da çok sevindim bence süpper olmalısın arkadaşların ve anneciğinin yanıbaşındasın
hosgeldin ve kolay gelsin canim
simdi kac kilosun anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?