- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
öyle oldu valla canım
Kızlar cok sukur testler ıyı cıktı.ıns bugun evımıze gıdıyoruz.alahıma bınlerce sukurler olsun....
Kızlar ıyı dıleklerınız ve dualarınız ıcın cok sagolun allah razı olsun.
Allah dertlılere deva hastalara sıfa versın......
gözümüz Aydın.İremsuya bir ömür sağlıklı bir hayat dilerim.Kızlar cok sukur testler ıyı cıktı.ıns bugun evımıze gıdıyoruz.alahıma bınlerce sukurler olsun....
2.öğünüm
1 kase et suyuna çorba
1 kaşık et sote
3 kaşık ıspanak
6 tane çiğ köfte
1 bardak ayran
3 gün kurusu
anaaam yaz yaz bitmedi
cıgkofteye bayılırımmm esın mı yaptı bacımafıyet olsun
sağol bacım
evet eşim yaptı papişimben de bayılıyorum valla
etsız cıg kofte dımı canım zahmet olmazsa kolay yoldan tarıf edebılırmısın
Kızlar cok sukur testler ıyı cıktı.ıns bugun evımıze gıdıyoruz.alahıma bınlerce sukurler olsun....
sağol bebeemmgunaydın kızlar guzel bır hafta olsun ınsaallah sersumum,ıyınıyetlım ılk gununuz kolay gelsın
kahvaltım
maydanozlu 2 yumurta(yagda)
5 zeytın, bırkac fıstık,peynır,yogurt
çiğ lahana,az tb ekmegı(x)omega3
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde düzenlenen toplantıda konuşan İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar, "Tavuk diye önünüze konulan hayvanın karnından tümörler fışkırıyor" dedi.
Çorlu Kent Konseyi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Marmara Çevre Platformu 43. toplantısında konuşan İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar Beslenme ve Sağlık' konulu sunumunda; yoğurt, tavuk eti ve sosisin nasıl üretildiği ve bu ürünlerin zararları hakkında bilgiler verdi. Dizdar, "Tavuk diye önünüze konulan hayvanın karnından tümörler fışkırıyor. Kuluçka süresi kısaltılarak 17 güne indirdiler. Hayvanların bacak yapıları değişti, bu hayvanlar 45 gün sonra kendiliğinden ölüyor. Yapılan araştırmada doğal ürünle beslenen civcivlerin 45 gün sonra ayakta duramadığı görüldü. Tavukçular tıptan 50 sene önde gidiyor, bu endüstrinin görevi size üzerinde et tutturulmuş bir şey vermek. Hayvanın sağlıklı olması umurlarında değil, bu işin ilginç yanı bunun onayını da veterinerlerden alıyorlar. Dünyada bütün ülkelerde kanser artmıyor, bütün kanserler de artmıyor. Belli kanser türleri artıyor, bunu ABD de biliyor. Mevcut olan durumun farkındalar, çok umurlarında olduğunu sanmayın, hiç umurlarında değil, çünkü paralelinde ilaç endüstrisi büyüyor" dedi. Dizdar, "Ne yiyelim diyenlere şu an için güvenli olan bakliyat ve hububat diyebilirim" dedi.
Prof. Dr. Canan Karatay, sıvı savunlarda kullanılan aromatik katkıların meyve sularında kullanıldığını söyledi.
A Haberde yayınlanan bir programa konuk olan Prof. Dr. Canan Karatay korkutucu bir iddia ortaya attı.
Meyve suyu yerine posasıyla birlikte meyve tüketmenin daha sağlıklı olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay piyasada satılan hazır ambalajlı meyve sularıyla ilgili de gündem yaratacak bir açıklamada bulundu Prof. Dr. Karatay, "meyve suyu diye vatandaşa kimyasal karışım içiriyorlar. Vatandaş meyve suyu içtiğini düşünüyor ama bu aromatik katkıların aynısı sıvı sabunlara da katılıyor. Çilekli sabun, elmalı sabun gibi "dedi.
Aşırı meyve ve suyunu tüketmenin sakıncalarına da değinen Karatay "meyve yada meyve suyunda bulunan früktoz sık sık sağlık sorunlarına yol açabilen bir şekerdir. Öyle ki früktoz alkol ürünlerinin gösterdiği hasar kadar insan vücuduna zarar verir. İnsan karaciğeri devamlı olarak früktozu yağa çevirdiğinden hem metabolik rahatsızlıklara neden olur hem de obeziteye" uyarısında bulundu.
Anahtar Kelime
Prof. Dr. Canan Karatay
avatarına bayıldım cicimmmbugün erkenden 1 saatlik yürüyüşümü yaptım
daha kahvaltı yapmadım,o da azzzz sonraaa
Gunaydin kizlar
Sabah 45 dakika yuruyus yaptim
Kahvaltim 2 yumurtadan omlet,domates,peynir,zeytin,ceviz
işteydim canım..artık böyle maalesef...Sersummm nerdesinnn:44::44:
geçmiş olsunGünaydın kızlarrr,
Hafta sonu çok hasta idim. Çok üşütmüşüm. Yazamadım hiç
Dün bi cıs yapıp öğlen iki tane üzümlü kurabiye yedim.(( ama regl olmak üzereydim. Dayanamadım.
Bu hafta güzel ve bol leptini geçer inşallah.
senin sayfa nasıl sayfa öyle
benimkinde bööööle yan yatmış bi kadın var hamillikle ilgili bi reklam var bi tane de hamile kıyafeti var, 3 çocuklu bi kadına da bu yapılmaz
inşallah iyi sonuçlar alırsın canımkızıçeler günaydın.. hafta sonu sınavlarım vardı malum. o yüzden giremedm steye. geçmişe dönük okudum iyi dileklerde bulunan bütün arkadaslara çok tşk ederim. sınavlar biraz canımı sıktı, umarı telafi edebilirim yoksa sırf bu dönemdeki 1-2 ders için sene uzatıcam moralim çok bozuk o yüzden. bu moral bozukluğunun üzerine cumaya tartıda da canm sıkılmasın diye sıkı yönetime grdm tekrar. hafta sonu dkkat edemedm çünkü çok fazla.
sabah kahvaltım;
2 tane haşlanmış yumurta
6-7 zeytin
1 dilim peynir
şekersiz çay
yeşil çayımı hala içemedm. c.tesi işe gelmedim. birikmiş evraklar basımı kaldıramadım. şimdide yeşil çayımı hazırlamaya gidiyorum.. herkese iyi bir hafta diliyorum kızlar
ramaskacım inş bugün senden iyi haberler alırız..
sağol canım..selam arkadaslar,dün ugrayamadim,haftasonlari durumlar degisebiliyor ama bugün izinli ve evde oldugum icin erken girme sansim oldu.
Okullar yeniden acildi,tüm ögrenci,ögretmen ve egitimci herkese elbette iyi bir ikinci yari diliyorum.Hayirli olsun...
SERSUM'un ise basladi sanirim bugün,hadi kolay gelsin sana da canim
RAMASKA bebeginle ilgili gelismeler insallah olumlu olmustur,gecmise bakamadim henüz...
Bunun disinda katilan tüm arkadaslar hosgelmisler,hepimizin yolu acik olsun...
Dünü yediklerim:klasik karatay,1 kanportakali,ceviz,omega3,antioksidan,omega3
aksam:1 kase yarmali yogurt corbasi,etli nohut yemegi,yogurt
Bugün:Klasik karatay kahvaltisi,kan portakali,kuruyemis,omega3,demir ilaci,antioksidan
ögle:dünden kalma yogurt corbasi ve nohut olacak
aksam:firinda sebzeli kirmizi et,yogurt ve salata olacak
hepinize iyi ve bol leptinli bir gün diliyorum:))
propycil kullanıcısından alıntı
ideal kilona ulaştıgında artık kilo vermiyosun..vucudun ideal kilonu bilir zaten,ve ondan sonrasını vermez almaz da...dukan hakkında kotu seyler duyuyoruz hep..ama karatayı uyguladıktan sonra bizim hayatımızda hersey olumlu değişti mesela benim:
1) selulitlerim azaldı
2) cildim guzellesti
3) avuc avuc dokulen saclarım artık hiç dokulmuyo-ki tiroidim var dokulmemesi mucize...!
4) artık daha mutluyum ve sabahları saat calmadan kalkıyorum
5) asla uyku sersemi olmuyorum gun içinde az uyusam bile
6) uyku haplarıyla uyuyan ben yastıga basımı koyar koymaz uyuyorum..
7) bide yag cogunlugu nerdeyse ordan gidiyo zatenn bu diyet vucuttan sadece yag ve toksinleri atar,baska diyetler gibi kas ve su kaybettirmez..oyuzden de 5 kilo verince 10 kilo vermiş gibi gozukursün..
ha bide yemek ceşitlerimiz asla ve asla az değil...okadar cok yemek ceşidimiz var ki...ama bu topikteki cogu kişi hem calısan hem de cocugu olan kimseler,oyuzden yemek yapmaya inana cok vaktimiz olmuyo...
kolay gelsin canım..
.....................
eskileri okuyordum alıntılayım dedim, motivasyon olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?