Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi günler iyi haftalar kızlar

pazar menüm şöyle
uyanınca 1 yerli muz ve su
kahvaltı 12.00;2 tereyağlı yumurta,2 kk peynir,4 ceviz,10 badem,2 çatal köz biber
akşam 17.00;yarım tabak bamya,az yoğurt,1 avuç antep fıstığı,1 avuç fındık,1 avuç çiğ çekirdek,1 kupa sütlü kahve
akşam 5 hızda 1 saat yürüdüm

bugün de şöyle
kahvaltı 08.15;2 yumurta,2 kk peynir,4 ceviz,1 avuç fındık,10 yeşil zeytin(yağsız)
öğle;13.00;1 porsiyan hamsi ızgara ve salata
akşam 18.00;1 kase bezelye,1 kase yoğurt ve salata olacak

yürüyüş yapabilirmiyim bilmem regl oldum ağrım var biraz

Kızlar herkese merhaba..
Çok uzun zamandır takip ediyorum sizi. Sonunda ben de üye oldum artık aranızdayım. Ben geçen yaz yaptım karatay diyetini ve 20 günde 4 kg kadar verdim. Şimdi 1 şubatta annemle beraber başladık tekrar karatay diyetine. 1 kg verdim ben, annem hala aynı kiloda. Çok dikkat ediyoruz yediklerimize içtiklerimize. Taş devri diyeti kriterlerine uygun besinlerle karatay diyetini uyguluyoruz.
Hepinize kolay gelsinnn :)

Kahvaltım
Domatesli yumurta
7 yeşil zeytin
Ceviz
Lor ve ezine peyniri
Form çayı

Şekersiz Türk kahvesi minik bi parça çikolata eşliğinde

Su
Su
Su :)

merhaba arkadaşlar ...karatay diyetine başlayan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum...iyi yapmışsınız ..harika bir beslenme programı..

kahvaltım:
1 yumurta
1 avuç fındık ceviz karışımı ...az peynir,..

pazara gittim ev kurumuş ..dolap boştu...

yeşillik roka maydonoz ve dereotumu aldım..onlarıda özlemişim...

öğlen öğünüm çok geçikti..
şimdi yedim....
1 tabak ıspanak yemeği..
2 dilim peynir..
4 kurukayısı

az da bir çukulatanın ucundan ısırdım..yine dayanamadım..ama enerjim kalmamıştı..mecbur kaldım...

süt ısıttım ,...birazdan içeceğim...
ama önce çay demledim onu içiyorum şimdi...
açlık başıma vurdu...o yüzden hepsini üstüste yiyip içiyorum..hiç te dokunmuyor...daha çok iyi geliyor..

siz de iyisiniz inşallah

akşama da ıspanakdan yerim...hamsi ayıkladım ..ama eşim dün akşamda balık yedik ..yapma dedi...dünkü levrekti ..bugünkü hamsi...
istemedi ...çok biliyor kendisi ...

yanına ne yapsam acep...

çok öpüyorum..biraz ders çalışacağım...

kitaba biraz gözatabildim ancak bir haftalık örnek menüde aksamları neredeyse hergün balık var gibi o cok zor geldı bana yani benim için imkansız haftada bir en fazla iki defa yiyebilirim akşam yemeğini kayınvalıdemde yiyoruz ona da ayrıca yemek yaptıramam çalışıyorum kendım yapamıyorum aksam yemeklerını hadi aksamdan yapsam on hazırlık bırseyler zaten yemek yiyip gidiyoruz eve o zamnda yemek saatım gecıkecek ne yapsam bilemedim

Dün evde olmadığımdan menümü bugün bildiriyorum
sabah (10:00)1 yumurta,2 yumurtadan peynirli yumurta,5 zeytin,1 kk beyaz peynir,yarım kase tavuk suyuna çorba
akşam (17:30) 1 kase yoğurt,3 prizola,1 kaşarlı köfte,salata

gözümüz Aydın.İremsuya bir ömür sağlıklı bir hayat dilerim.

2.öğünüm
1 kase et suyuna çorba
1 kaşık et sote
3 kaşık ıspanak
6 tane çiğ köfte
1 bardak ayran
3 gün kurusu

anaaam yaz yaz bitmedi

şu saate çok açım ama yememek için direniyorum hala buarada üç saat kadar önce bir az şekerli türk kahvesi içtim.
ama açım ya leptin nerelerdesin

etsız cıg kofte dımı canım zahmet olmazsa kolay yoldan tarıf edebılırmısın

bildiğim kadarıyla anlatayım bebişim:2 soğan,4-5 diş sarımsak rendeleyip üzerine 2-3 bardak kadar ince bulgur ekliyo.sonra salça,isot(kırmızı-siyah),karabiber ve tuz ekleniyo...ondan sonrası bileğine kuvvetkıvam alana kadar ılık suyla ellerini ıslatarak yoğuruyo bebişim

bildirimleri okurken dikkatimi çekti leylak84 maşallah çok güzel kilo vermişsin nekadardır diyet yapıyosun ve hep karatay diyetiyle mi verdin merak ettim

İyi akşamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar,dunku menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)Adana kebap,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul..................P. .......... ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıyeç tk olmama ragmen yedım.)I

O

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve oĞ

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.

çok sevindim canım.....Allah hepberaber sağlıklı ve uzuun bir ömür nasip etsin inşallah..
sağol bebeemm

:120::120::120: insanları ne yapacağını şaşırır duruma soktular..

ah bir kesebilsem şu içecekleri..kızım sürekli içiyor..

bugün erkenden 1 saatlik yürüyüşümü yaptım
daha kahvaltı yapmadım,o da azzzz sonraaa
Gunaydin kizlar

Sabah 45 dakika yuruyus yaptim

Kahvaltim 2 yumurtadan omlet,domates,peynir,zeytin,ceviz

Sersummm nerdesinnn:44::44:
işteydim canım..artık böyle maalesef...
geçmiş olsun
senin sayfa nasıl sayfa öyle

benimkinde bööööle yan yatmış bi kadın var hamillikle ilgili bi reklam var bi tane de hamile kıyafeti var, 3 çocuklu bi kadına da bu yapılmaz

benimkinde de heriki tarafta nutella reklamı var..ne gıcık yawww
inşallah iyi sonuçlar alırsın canım
sağol canım..

ah canım Propycilim benim..çoook özledim onu yaww..hiç haber de çıkmadı sağlığı nasıl acaba..asyaateşin tellerine de geri dönmemiş..
Allahım inşallah iyidir..:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…