Rumuz:Gul63 Bıldırım: 4.1.2013 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 58.5kg Bu hafta:58.5kg
Fark: 0 kg
Toplam fark:61.5kg
Beden:40-38
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %0 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?
Gunaydinlar :) dun baslayacagimi soylemistim ve basladim tartildigimda da tam 68 kilo ciktim. Kahvalti
2 yumurta
10 tane zeytin
5 ceri domates
Yarim yesil biber
Findik
Sekersiz cay.
İradeli günler :))
bu arada bu diyeti yapanlara soruyorum;sadece kahvaltı da mı ceviz yiyorsunuz???öğlen yada akşam yemeklerinin yanında yok mu???doyuyor musunuz???:26::26::26:
Merhaba Arkadaşlar..
Berbat bir gün geçirdim.Korkunç bir diş ağrısıyla uyandım.
Ama neden bilmem geçer düşüncesiyle sürekli erteledim gün boyu.
En sonunda diş hekimimi aradım ki doğum yapmış!
Yemek işi bütünüyle zulüm oldu bugün yine de pes etmedim.
Gece nihayet bir hekime gittim ve durumun düşündüğümden vahim olduğunu gördüm.
Aldığım ağrı kesicinin etkisiçok kısa sürede geçti.Hastanede iğne vurulmak istemedim .
Uyuyamıyorum sabah randevum var.Gerçekten sıkıntılı bir durum diş ağrısı.
Sabah:Yarım yamalak klasik karatay kahvaltısı +omega
Akşam:Tavuk sote+ yoğurt +omega
Sıvı çok az tükettim bugün çünkü dişim ne soğuk ne sıcak hiçbirşeye imkan vermiyor.
Yürüyüş de yapamadım :/
Uyusam yeter ama onu da beceremiyorum...
İnşallah hayırlısıyla sabahı ederim
gunaydın karatycı kızlar
aksam yemek yemedım sadece bır avuc dolusu kadar fıstık ( fıstık kavrulmamıstı kendım tavada kavurdum tuzsuz) yedım basak bısey agzıma surmadım ve hıc acıkmadım
sabah kahvaltım :2 yumurta peynır zeytın
ara : sekersız cay+yesılcay
kızlar benım son zamnlar cok basım ve dızlerım cok agrıyor bıde kendımı horgun ve halsız hıssedıyorum acaba bu dıyette yanlıs bıseyler mı yapıyorum vıtamınsız kalıyorum normalde bu dıyette zınde olmak gerekmıyormuydu
sızın bu kullandıgınız vıtamınler ne oluyor ne amacıyla kullanıyorsunuz bılgı verırsenız bıde nerelreden aldıgınızı acaba onlarala alakası varmı bende temın etsem..:44::44::44::44:
arkadaşım bak akşam birşey yemedim fıstık yedim yazmışsın.gunaydın karatycı kızlar
aksam yemek yemedım sadece bır avuc dolusu kadar fıstık ( fıstık kavrulmamıstı kendım tavada kavurdum tuzsuz) yedım basak bısey agzıma surmadım ve hıc acıkmadım
sabah kahvaltım :2 yumurta peynır zeytın
ara : sekersız cay+yesılcay
kızlar benım son zamnlar cok basım ve dızlerım cok agrıyor bıde kendımı horgun ve halsız hıssedıyorum acaba bu dıyette yanlıs bıseyler mı yapıyorum vıtamınsız kalıyorum normalde bu dıyette zınde olmak gerekmıyormuydu
sızın bu kullandıgınız vıtamınler ne oluyor ne amacıyla kullanıyorsunuz bılgı verırsenız bıde nerelreden aldıgınızı acaba onlarala alakası varmı bende temın etsem..:44::44::44::44:
arkadaşım bak akşam birşey yemedim fıstık yedim yazmışsın.
yemeden olmaz diye düşünüyorum..bir zaman sonra güçsüz kalırsın...belki de karatayı bırakmak isteyebilirsin bile..
bence kurallarına tam uymalısın..akşam mutlaka çorba sebze yada bir tabak yemek yemelisin..
kuruyemiş sadece sabahları biliyorum ben..öğlen akşam yenmiyor..ama yeni başladıysan diyete onu bilemem..dayanamıyorum diyorsan açlığı kuruyemiş yiyebilirsin ilk başlarda sanırım..burada öyle okumuştum
kahvaltını yazmışsın..2 yumurta peynir zeytin .....
bunun yanında 1 ince belli çay bardağı kuruyemiş olmalıydı...
öğlenleri de mutlaka çorba , baklagillerden, sebze yemeği , yoğurt ...bunlardan 1 tanesini yada porsiyonlarını sen ayarlayarak bir kaç tanesini de tüketmelisin...
kurukayısı kahvaltıda yiyebilirsin...seker ihtiyacını giderir..
ve omega 3 kullanıyoruz biz ..yani bildiğimiz balıkyağı kapsulu...
eğer karataya tam uymazsan bir zaman sonra güçsüz kalırsın...ve etrafındakiler (eşin , annen , baban , kardeşin vs.) bu proğrama kızıp sana bıraktırabilirler..senin halini görünce daha doğrusu..adam akıllı birşeyler yemeden diyet olmaz...
hadi bakalim kolay gelsin canim, ve aramiza hosgeldin
hedefin kac kilo olmak, biliyormusun?
Leylak, yeni avatarını çok sevdim, çok sevimli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?