Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba Arkadaşlar..
Berbat bir gün geçirdim.Korkunç bir diş ağrısıyla uyandım.
Ama neden bilmem geçer düşüncesiyle sürekli erteledim gün boyu.
En sonunda diş hekimimi aradım ki doğum yapmış!
Yemek işi bütünüyle zulüm oldu bugün yine de pes etmedim.
Gece nihayet bir hekime gittim ve durumun düşündüğümden vahim olduğunu gördüm.
Aldığım ağrı kesicinin etkisiçok kısa sürede geçti.Hastanede iğne vurulmak istemedim .
Uyuyamıyorum sabah randevum var.Gerçekten sıkıntılı bir durum diş ağrısı.

Sabah:Yarım yamalak klasik karatay kahvaltısı +omega

Akşam:Tavuk sote+ yoğurt +omega

Sıvı çok az tükettim bugün çünkü dişim ne soğuk ne sıcak hiçbirşeye imkan vermiyor.
Yürüyüş de yapamadım :/
Uyusam yeter ama onu da beceremiyorum...

İnşallah hayırlısıyla sabahı ederim

ben bu cevapta takılı kaldım...maşallah o nasıl bir azim,o nasıl bir diyettir.... mutlaka ben de başlayacağım

bu arada bu diyeti yapanlara soruyorum;sadece kahvaltı da mı ceviz yiyorsunuz???öğlen yada akşam yemeklerinin yanında yok mu???doyuyor musunuz???:26::26::26:

Günaydın arkadaşlar,

Karatay hocamızın yeni kitabı çıkmış sıcak sıcak haber vereyim dedim.. "Karatay diyetiyle obezite ve diyabete son"..

Gunaydinlar :) dun baslayacagimi soylemistim ve basladim tartildigimda da tam 68 kilo ciktim. Kahvalti
2 yumurta
10 tane zeytin
5 ceri domates
Yarim yesil biber
Findik
Sekersiz cay.
İradeli günler :))

bu arada bu diyeti yapanlara soruyorum;sadece kahvaltı da mı ceviz yiyorsunuz???öğlen yada akşam yemeklerinin yanında yok mu???doyuyor musunuz???:26::26::26:

canim hatirladigim kadariyla örenek menülerde birtek sabah ceviz yazilmiyordu.
istersen sende bi arastir suan kitap yanimda yok malesef.
ara ögün önerilmiyor, ama ögle yemeginden sonraki ara ögünde bir bardak ceviz okudugumu hatirliyorum

gunaydın karatycı kızlar

aksam yemek yemedım sadece bır avuc dolusu kadar fıstık ( fıstık kavrulmamıstı kendım tavada kavurdum tuzsuz) yedım basak bısey agzıma surmadım ve hıc acıkmadım

sabah kahvaltım :2 yumurta peynır zeytın

ara : sekersız cay+yesılcay

kızlar benım son zamnlar cok basım ve dızlerım cok agrıyor bıde kendımı horgun ve halsız hıssedıyorum acaba bu dıyette yanlıs bıseyler mı yapıyorum vıtamınsız kalıyorum normalde bu dıyette zınde olmak gerekmıyormuydu
sızın bu kullandıgınız vıtamınler ne oluyor ne amacıyla kullanıyorsunuz bılgı verırsenız bıde nerelreden aldıgınızı acaba onlarala alakası varmı bende temın etsem..:44::44::44::44:

gecmis olsun canim, Allah acil sifa versin..
dis agrisi cok kötü, bende daha gecen hafta cektim :2:

bende öyle olmustum ilk günler..

belki vucuda birden agir gelmis olabilir, cünkü ben durmadan yemeyi basaran biriydim

birde ilk basladigimda baya abartmistim, izin verilenlerden bile az yiyordum.. bence örnek menülere uyarsak tam tersine daha dinc oluruz

ramaska cığım geçmiş olsun..çıkıyormuşsunuz hastaneden...

günaydın arkadaşlar ben de klasik kahvaltımı yaptımm..

öğlene ıspanak yiyeceğimm..akşama da nohut var....yanında pilav yoğurt...pilav yemeyeceğim...

Dün öğlen: Türlü-bulgur pilavı-ayran

Akşam: Tavuk şiş-salata-ayran

Bu sabah: tereyağına dometesli-kaşarlı yumurta, bir avuç çiğ badem, iki kuru kayısı.

Hala hastayım. Hepimiz için şifalı ve güzel bir gün olur inşallah.

arkadaşım bak akşam birşey yemedim fıstık yedim yazmışsın.
yemeden olmaz diye düşünüyorum..bir zaman sonra güçsüz kalırsın...belki de karatayı bırakmak isteyebilirsin bile..
bence kurallarına tam uymalısın..akşam mutlaka çorba sebze yada bir tabak yemek yemelisin..

kuruyemiş sadece sabahları biliyorum ben..öğlen akşam yenmiyor..ama yeni başladıysan diyete onu bilemem..dayanamıyorum diyorsan açlığı kuruyemiş yiyebilirsin ilk başlarda sanırım..burada öyle okumuştum

kahvaltını yazmışsın..2 yumurta peynir zeytin .....
bunun yanında 1 ince belli çay bardağı kuruyemiş olmalıydı...

öğlenleri de mutlaka çorba , baklagillerden, sebze yemeği , yoğurt ...bunlardan 1 tanesini yada porsiyonlarını sen ayarlayarak bir kaç tanesini de tüketmelisin...

kurukayısı kahvaltıda yiyebilirsin...seker ihtiyacını giderir..
ve omega 3 kullanıyoruz biz ..yani bildiğimiz balıkyağı kapsulu...

eğer karataya tam uymazsan bir zaman sonra güçsüz kalırsın...ve etrafındakiler (eşin , annen , baban , kardeşin vs.) bu proğrama kızıp sana bıraktırabilirler..senin halini görünce daha doğrusu..adam akıllı birşeyler yemeden diyet olmaz...

yok cnm normalde 3 ogun yaparım dun ılk defa canım ıstemdı yemedım aksamlarıda cerez yemem 1 aydır yapıyorum zaten cerezıme , 3 ogunume dıkkat edıyordum bu son zamnlar ıstahım bıraz azaldı yemek yemek ıstemdı cnm oyuzden ogunlerıde bıraz azalttım ama yorgunluk ve halsızık var son zamnlarda tabı benım cocugum var kucuk son zamnlar gecelerı cok uykuusz gecırıyor gunlerım gece problemlerımız var ondanda kaynaklanıyor olabılır ama benı guclectırecek bır vıtamın kullanmak ıstıyoru aslında sıızn bu omega yı ne ııcn kullanıyorsunuz normalde bu balık yagı kılo aldırı dıye bılıyordum ben ..bu vıtamınlerın vucudu guclendırme etkısı varsa bende alsam :44::44::44::44:

Sabah 1 muz, bir avuc badem, 1 tas mürdüm erikli (1avuc) yogurt. 2 tane kuru kaysi.
1 dilim bayaz peynir. Cay. Kizlar ben cok bitkinim grip beni yorgun & bitkin birakti.
Simdi cikip ilac almaya gidecegim.

herkese günaydın bacılarım

kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
pastırma
çökelek
peynir
zeytin
gün kurusu

kahvaltıdan önce de 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…