ay cok heyecanlandım tamam kız gel vallaÖnümüzdeki hafta içi müsait olduğun bir gün gelebilirim Papadiyam. Sen misafir durumuna bakarsın.
aynen con vaynenmisafir yok ise buluşabilirsiniz galiba sanursamm..
sorma bır zamanlar fırtına gıbı esıyodumkıss maşallah hep ilk 3 teymişsin..
eskıbırmasal dı galıba ayla gunesle bozmustuayın büyümesi evresinde daha çok kilo vermişin kıss..o ne kine.:44:.bişey mi yapmak lazım..
bugün işten dönerken 40 dk yürüdüm..
minübüsten inip lojmanlara doğru giderkenki yol çok dar ve her iki tarafı 1 metre kar..kenarları da buz..karşıdan araba gelirken o buzların üstüne çıkmak gerekiyor ki bana da öyle oldu elimde poşetlerle araba geçsin diye buzun üstüne çıkmamla ayağımın kayması ve benim yere kapaklanmam bir oldu..elimde 2 yara açıldı..offf nefret ediyorum kışştann
ayın büyümesi evresinde daha çok kilo vermişin kıss..o ne kine.:44:.bişey mi yapmak lazım..
çok üzücü bir olay..ama günümüzü yaşamamız gerektiğini..eniyi zamanın şuan yaşadığımız an olduğunu hatırlatan bir olay..Allah yerinde dinlendirsin
harika gözüküyor..ve o cam önü sanki bir lojmanın mutfak camının önü galiba
spor hızlandırır canım metabolizmanıaynı şeyden ben de muzdaribim..benim metabolizmamı hiçbirşey hızlandıramadı o ayrı benim kilom 1 ileri 2 geri 10 aydır..düşün yaşadıklarımı
afatmas, geçen günkü yazında 3 haftada 3,8 kg verdim ilk başta yazmıştın. Sen kaç haftadır kilo vermiyorsun canım, tam anlayamadım. 1 aydır mı???
Bugünkü menünü okudum (akşam hariç, onu okumadım daha) gayet iyi idi.
karataya başladıktan sonra adet gecikmesi yasadınızmı lütfen cevap kafayı yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?