Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1.öğün30sabah ılık su ve omega ,2yumurtadan sosisli omlet,peynir,3zeytin,domates salatalık,2dilim portakal,3dilim kivi ve 6tane ceviziçi, limonlu çay 2.öğün00 1kase keten tohumlu yogurt 3.öğün30 tavuk kanat 3tane ve ciğer ızgara ve salata, şimdide çay saati

Yaşadığım yer tepe ve çok rüzgarlı yürüyüş yapmam zorlaştı grip oldum, bugün leg magic basen bacak egzersizi aletini siparişi verdim,kullanan var mı aranızda?

Sosis işlenmiş gıda olduğu için yemiyoruz, biliyorsun değil mi angel?

1500.sayfaya kadar gelebildim..sonra devam ederim..kızzlar ben kaçıyorum..öpüyorum hepinizi..kısmetse yarın öğlen geliceemm..bekleyin beni anacıımm..

diyet basladıktan kac gün sonra kilo veriyoruz arkadaslar ilk haftadan 1 kilo gidiyormuydu benmi yanlıs hatırlıyorum?

merhaba kızlar kızımı kocişkoma verdim ve hemen geçtim ekranın karşısına
akşam saat 20:00 civarı yedim
bir tabak mantarlı tavuk sote, yoğurt,bikaç kaşık bulgur pilavı ve salata şimdide çay

diyet basladıktan kac gün sonra kilo veriyoruz arkadaslar ilk haftadan 1 kilo gidiyormuydu benmi yanlıs hatırlıyorum?
ben başladıktan bikaç gün sonra farketmeye başladım tabi birkaç yüz gr. bir haftada hemen hemen 1 kilo gidiyor tabi hiç kaçamak yapmazsan daha güzel sonuçlar alabilirsin ama unutmamak lazım ki herkesin metabolizması farklı

bugün basladım ama kaçamaklar ilk günden oldu alısana kadar olucak galiba ama devam edicem insallah :)

Kızlarrrr ben bu ay sadece 1 kilo 400 gr vermişim çok az demi
Ama pes etmicem işte yağlarım mı inat benmi görücez

şimdi baktım da 52 den 48 e inmeye çalışıyorsunuz sanırım. bu biraz daha zor olmalı sonuçta daha çok kilolarda yapılan diyetler daha kolay cevap verir

evet bununda farkındayım ramazanda da spor yapıyordum spor bıraktıkca kilo alıyorum ben 48.e düştüm tekrar bırakınca yine aldım sonuç bu :) kilo alıp vermeye musait vücut

N'assın cicim ? Beni konuşmuşsunuz Sersumla.Yürüyüşe gittim-geldim cancağızım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…