çok seviyom ben onuu..değiştirsende sakla kıss...
firuzeye kaldıysa yandın..o sevmez bu yollarıı..vazgeçtim ben geliimm
Sen seviyorsan kalsın.
Evet, kibar ve naiftir kızım:)
1.öğün30sabah ılık su ve omega ,2yumurtadan sosisli omlet,peynir,3zeytin,domates salatalık,2dilim portakal,3dilim kivi ve 6tane ceviziçi, limonlu çay 2.öğün 00 1kase keten tohumlu yogurt 3.öğün 30 tavuk kanat 3tane ve ciğer ızgara ve salata, şimdide çay saati
birdy ile papadiya nereye gitti yahu??? Ce e deyip kaçtılar.
Papadiyayı ben mi kaçırdım ki acep
ben başladıktan bikaç gün sonra farketmeye başladım tabi birkaç yüz gr. bir haftada hemen hemen 1 kilo gidiyor tabi hiç kaçamak yapmazsan daha güzel sonuçlar alabilirsin ama unutmamak lazım ki herkesin metabolizması farklıdiyet basladıktan kac gün sonra kilo veriyoruz arkadaslar ilk haftadan 1 kilo gidiyormuydu benmi yanlıs hatırlıyorum?
ben başladıktan bikaç gün sonra farketmeye başladım tabi birkaç yüz gr. bir haftada hemen hemen 1 kilo gidiyor tabi hiç kaçamak yapmazsan daha güzel sonuçlar alabilirsin ama unutmamak lazım ki herkesin metabolizması farklı
şimdi baktım da 52 den 48 e inmeye çalışıyorsunuz sanırım. bu biraz daha zor olmalı sonuçta daha çok kilolarda yapılan diyetler daha kolay cevap verirbugün basladım ama kaçamaklar ilk günden oldu alısana kadar olucak galiba ama devam edicem insallah :)
Sosis işlenmiş gıda olduğu için yemiyoruz, biliyorsun değil mi angel?
şimdi baktım da 52 den 48 e inmeye çalışıyorsunuz sanırım. bu biraz daha zor olmalı sonuçta daha çok kilolarda yapılan diyetler daha kolay cevap verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?