sağol tatlım..yok be canım zorunlu yürüyüş yolu. .kaza işte bundan sonra daha dikkatli olacağım inşallah
işin komiği geçen eşimle polis kantinine giderken arkasından yürürken pat diye düşmüştüm..eşim hem konuşuyo hem yürüyo.bi döndü baktı ben 2.80 yerde..kara düşmüştüm hiç canım yannmamıştı. .ve tam o andada yanımızdan zırhlı polis aracı geçiyordu..bugün düştüğünmde de yanımdan polis aracı geçiyordu aynı yol..eşime anlattım eşim diyor ki hatun polisi görünce atıyor kendini yere..çok güldüm valla
amin..
buluciim inşallah foto nu..
ben de istiyom ben dee..
paylaşılamıyor canım..garip bi alıntılama yapmış:44::44:
sen resim paylaşmış mıydın canımcım??
buluciim inşallah foto nu..
ben de istiyom ben dee..
Yazın gelir misiniz acaba bu tarafa? Ne güzel olur yaa...
bul bacım valla banada motıvasyon olur:)))
ıstanbula geldıgınde mutlaka haberım olsun oyam sen ben mıkemmel bır kahvaltı ederik
bul bacım valla banada motıvasyon olur:)))
ıstanbula geldıgınde mutlaka haberım olsun oyam sen ben mıkemmel bır kahvaltı ederik
Önümüzdeki hafta içi müsait olduğun bir gün gelebilirim Papadiyam. Sen misafir durumuna bakarsın.
Önümüzdeki hafta içi müsait olduğun bir gün gelebilirim Papadiyam. Sen misafir durumuna bakarsın.
kıss maşallah hep ilk 3 teymişsin..25.11.2011 Listesi
1)gamzeed % 3.47
2)ikiz81 % 1.94
3)papadiya % 1.81
4)eski_bir_masal % 1.55
5)loxandra %1.50
6)şekerkiz67 % 1.35
7)saphira % 0.98
8)ceylin1907 % 0.93
9)gul63 % 0
arkadaşlar herkesi tekrar tekrar tebrik ediyorum.Hiç kimse kilo almamış,bu çok güzel bir başarı.haftaya cumanın 1. şimdiden belli gul63
Bir daha kimse beni davet etmeyecek... Davet ettik mi çıkıp geliyor lan bu kadın diye
gidin kıss benim yerime de yapın kahvaltı..
veriyom çok şükür ama biliyorsun..şimdi de 78.5 -79 arası takıldım kaldım..bakalım noolcak..sen bu gidişle yine beni sollıycan
"...yine solluycan" dedin ya, gülesim geldi:))) Bu benim kaçıncı turum 82-77 arası:)))) Valla sinirden gülüyorum... Motivasyonum yerlerde aslında...
bana da gelse neeee
Bunu Firuzeyle konuşmam lazım...
Bildirim: 2 .12.2011
Rumuz: papadıya
Geçen hafta: 97.6
Bu hafta: 96.2
Fark: -1.4
Beden:48
Spor:yarım saat yuruyus
Boy:169
Hedef:79
Bu patrick avatarı benim karizmayı çiziyor mu ne??? Değiştirsem mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?