leylakım papişim haddim değil sizin gibi kıdemli karataycılara akıl vermek ama sizin vücut bu düzene alışmışa benziyobiraz şaşırtın kızlar..yürüyüş yerine fitness mesela,2 öğün yerine az az 3 öğün mesela,bilmem işe yarar mı ama bunlar örnek tabi..siz kendinize göre ayarlayın bişeyler isterseniz,gül63 de takılmış ama aynı düzen devam ediyo,biraz değişiklik iyi gelebilir bacılar
Herkese güzel bir gün diliyorum
rumuz:Birdy
baş.tarihi:-----
baş.kilo: 43.00
geçen hafta kilo:44.9
bu hafta:45.4
fark:+500
yüzde:+1.11
toplam fark: 2.4
beden:34
spor: yürüyüş
mazeret : bugün regl olucam sanırım
Kızlar Karatayla kilo alma diyeti gibi oldu benimki vallaFakat sağlığımla ilgili güzel gelişmeler oldu.İnşallah bu yeme işlerini biraz daha düzene sokabilicem gibi..
akışına bırak canım...olabılır canım nerdeyse 2 sene olcak aynı duzen devam edıyor bır degısıklık yapmak sart bırde ben bırseyı farkettım ne zamankı kg vermelıyım dıye kasmaya basladım kg vermem durdu bundan sonra kasmıycam akışına bırakıcam
rumuz:Ficans
geçen haftaki kilo:67 kg
bu hafta kilo:65.6 kg
fark:1.4 kg
haftalık yüzde:% 2.089
keşke gitmeseydimCanım yaa bugün gitmesen olmaz mı , inşallah olaysız geçer:26:
Canımne güzel kilo vermişsin , tebrik ederim, devamını da bekleriz inşallah
Canım kazasız belasız gidip gelirsin inşallah
sen tartıyı değiştir bence bu doğru olamaz:26::26:Günaydin kizlar. Liste sirasi bende bugün.
Bildirimlerinizi bekliyorum.
InsaALLAH yüzümün akiyla basaririm. kg yüzdesini beceremem diye korkuyorum.
Ilk ben yapayim sersum yapmis.
Boy 1.58
baslangic kg 83
Gecen haftaki kg. 71.800
Bu hafta 74.400. kg .
Benim tartim kafayi yedi yine.
toplam fark 2600 kg.
Bildirim: 15.02.2013
Rumuz: özlemkartal
Başlangıç tarihi: 21.01.2013
Başlangıç kg: 93
Geçen hafta: 90.3
Bu hafta:88.6
Fark: -1.700
yüzde:% 1.882
Toplam fark: -4.400
Beden:46
Spor:bu hafta 5 gün yürüyüş
Boy: 170
Hedef: 70
mutlu yıllar canım..kizlar gunaydin...
dort gundur gelemedim catladim meraktim neler yaptiniz diye....
kizimin birazcik uyku problemi var o kadarcikta olucak tabiiki cok sukur sagligi iyi...
kizlar oncelikle gecmise cok bakamadim.sevgililer gununuz kutlu olsun.herkese sevgilisi esi cocuklariyla saglikli mutlu ve huzurlu bir omur diliyorum...
bugun benim dogumgunum ins.bugun 33 yasina girdim.her ne kadar yaslaniyor olsamda kizlarim ve esimle beraber evimdeyim.sagligimiz huzurumuz yerinde cok sukur o yuzden mutluyum....
kizlar ben 2 haftadir tartilamadim.bugun bende kilo bildiriminde bulunucam....
2 hafta once :90
bugun:80
verilen kilo :10kilo
yuzdeyi hesaplayamadim kusura bakmayin...
sersum canim anladin sen onu...
sersum canim ins.hayirlisiyla mesaiden eve donersin.allah kolaylik versin...
sivasin gulu canim sana simdiden kolay gelsin.bugun listeyi sen yapiyormussun...
kizlar ins.herkes guzel kilo verir herkesin yuzu guler ins....
bakalım deneyecemBen de icmistim bu caydan hepsini aktardan alip kendim yapmistim iki gun ictim hafif bas donmesi ve goz kararmasi olustu biraktim. Tabi her bünyeye farkli etki eder denemende yarar vardir
tamam canım olur tabıkı kımseye haksızlık olmasın
her gun yedığım şeylerı mı yazıcam
sağol canımAllah yardımcın olsun canım. İçim acıyor bunları gördükçe(
sağol canım
kazasız belasız bi sorun çıkmadan işe gider ve dönersin inşallah sersumum:18::18:
sağol canım..amiinsersumum Allah sizleri korusun.. sabır versin..göre göre dayanmak zor,isyan ediyo insan..inşllah sağ salim bitirin görevinizi canım
eşim dün bana bir kırmızı gül göndermiş kutuda..dışardaydım odama geldim baktım gül,üzerinde bi not var ama eşimin yazısı değil..bi korktum yavv kim bunu gönderdi diye..eşimi aradım sordum korkarak,ben gönderdim diyince rahatladım
[/I][/B]
iyiniyetli
birdy % 2.4
ficans% 2.089
özlemkartal% 1.882[/I
beyhan25 % 1,428
SelmanınkızI 1,34%[/I]
sersum % 0.886
fbmy8785 % 0.886[/I]
Sadedilara
topalpire
kaneel %0,249
adilemir %1.08
Bruxelles % 0
melexin:%0
iğneoyası :%0
sebnemguducu
özlemkartal% 1.882[/I
arska
Kronikdeli % 2,5
sivasingulu %+ 2703
nurudilara + % 0,6
adigegupse izinli
fbmyce_Askiim-1 mart 2013 izinli
reyhan_55 -14 aralık 2012 liste yaptı bildirim yapmadı.
Kizlar ancak bu kadar becerebildim kusura bakmayin.
Kusurum varsa affola innain zorlukla ayakta dururyorum gribim.
Arkadaslar tam anlamiyla, & hakkiyla yapamadim denedim ama. kusura bakmayin.
Ceza verirseniz cezama da raziyim. Ben yatmaya gidiyorum. Ayakta duramiyorum.
lısteden hıcbırsey anlamadım,bırdy 1.100grm kg alarak ıkıncı olma serefıne naıl olmussun tebrıkler
Tsk papadiya. listeyi yapamadigimi belirtmistim. ondan olacak.
yarım saattir ağlıyorum..sakinleşmek için yanınıza geldim..keşke işe gitmeseymişim derken yaşadığım kötü deneyimi paylaşayım..
sabah hiçbir minübüs ve taksi çalışmıyordu..eşimin servisi 7 de gitti zaten..ben de yola çıkıp taksiyi aradım..neyseki biri geldi..öğlen dönüştede alıım dedi..buraya kadar normal..
çalıştık..öğle arası oldu taksileri arıyorum hiçbiri telefonu açmıyor..bizim ev merkezin dışında anayol üzerinde..merkezde olaylar vardır anayolda yoktur yol da yokuş aşağı hemde yürüyüş yapmış olurum diye başladım yürümeye.
.yanımdan tek tük insanlar geçiyor..eşimde cumaya gitmiş telefonu kapalı ona da haber veremedim..15-20 dk yürüdüm ama aşağı indikçe patlama sesleri artmaya başladı..sonra önüme su sıkan şu polis aracı geldi arıza yapmış onarıyolar polislere yaklaştım dedim böyle böyle ben asker eşiyim yürüyerek lojmana gidebilirmiyim..:26::26: abla yol berbat niye çıktın dedi..valla işe geldim dedim.:26:.bekle biz seni götürelim dedi.neyse beklemeye başladım yanlarında..sonra küçük zırhli polis aracı da geldi..aracı onardılar..polis arkadaşına ablayı bırakalım dedi..bindim o hergün yanımdan geçen zırhlı hapishane gibi araca.. arkada da 6 polis sıkıştılar benim için.önde biz arkada su sıkan büyük araç tam olayların ortasından geçiyoruz..telsizde sürekli dikkat anonslarıı..molotoflar taşlar arasında kalbim çarpa çarpa onların sayesinde kendimi sıka sıka eve geldim .. eve girip eşim arayınca kendimi tutamadım başladım ağlamaya. .kalbim hala çarpıyor..inanın korkudan çok polisimize askerimize üzüldüğüm için ağladım.
.o kadar zor şartarda görev yapıyorlar ki..insan televizyondan görünce film gibi geliyor..ama gerçekler..o izbe araçlarda her an üzerlerine molotof bomba atılma riskiyle..meğer o su sıkan araç peşimizden eğer üzerimize molotof atarlarsa söndürmek için geliyormuş..
Allah bin kere razı olsun..inerken de hepsine dua ettim Allahım sizleri korusun diye..
eşim akşam gelemeyecek..hastanede mahsur kaldılar..aman dedim çıkmayın.
.yani arkadaşlar..çok uzun oldu biliyorum ama paylaşmazsam çıldırıcam..annemlere zaten anlatamıyorum..sizlere anlatmak bi nebze rahatlatıyor beni..
bunlar nasıl insan ..insan nasıl bu kadar nefretle dolu olur anlayabilmiş değilim..Allah bunu yapanların hepsinin cezasını versin..
Allah Askerimizi Polisimizi korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?