Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bildirimi mi de yapayım
15 şubat kilo bildirimi

Rumuz: bruxelles
Başlangıç: 7 ocak 2013
Başlangıç kilo: 69 kg
Geçen hafta: 68 kg
Bu hafta: 68
Hedef: 59 kg
Haftalık yüzde: % 0
Boy: 161

Herkese güzel bir gün diliyorum

rumuz:Birdy
baş.tarihi:-----
baş.kilo: 43.00
geçen hafta kilo:44.9
bu hafta:45.4
fark:+500
yüzde:+1.11
toplam fark: 2.4
beden:34
spor: yürüyüş
mazeret : bugün regl olucam sanırım
Kızlar Karatayla kilo alma diyeti gibi oldu benimki valla Fakat sağlığımla ilgili güzel gelişmeler oldu.İnşallah bu yeme işlerini biraz daha düzene sokabilicem gibi..

haftaya 65i 65,9 olsa bile görmek istiyorum..

yarin esimle insallah 2-3 saat ormanda yürüyüs yapmayi planliyoruz.
bi spora alisabilsem, yardimci olacagina inaniyorum..

​Rumuz: angel3441
Başlangıç tarihi :29.01.2013
Başlangıç kilo :58
Simdiki kilo : 55.3
Fark :-2,7
Toplam fark :-2,7
Spor: ilk zamanlar yürüyüş yaptım ama sonra grip olunca bıraktım
Boy:1,70
Beden :38

olabılır canım nerdeyse 2 sene olcak aynı duzen devam edıyor bır degısıklık yapmak sart bırde ben bırseyı farkettım ne zamankı kg vermelıyım dıye kasmaya basladım kg vermem durdu bundan sonra kasmıycam akışına bırakıcam

Rumuz:NuruDilara
Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2 kg
Geçen hafta : 82,2 kg
Bu hafta : 82,8 kg
Fark : +0,6
Toplam fark : 6,4
Beden : 46(alt) - 48 (Üst)
Spor : Yok
Yüzde: + 0,729

zaten en önemlisi saglik canim..
boyun kacki o kadar az kilo oldugu halde kilo vermek istiyorsun, ögrenebilirmiyim?

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:01 Temmuz 2012
baş.kilo:81.6kg
geçen hafta kilo:68.5
bu hafta kilo:67.8
fark:-700
yüzde :
toplam fark:13.100
beden:40.42
Boy:1.65
spor:yok

Yüzdeyi hesaplayamadım çok yoğunum

[/I]

iyiniyetli
birdy % 2.4
ficans% 2.089
özlemkartal% 1.882[/I
beyhan25 % 1,428

SelmanınkızI 1,34%[/I]
sersum % 0.886
fbmy8785 % 0.886[/I]

Sadedilara
topalpire
kaneel %0,249

adilemir %1.08
Bruxelles % 0
melexin:%0
iğneoyası :%0
sebnemguducu

özlemkartal% 1.882[/I
arska
Kronikdeli % 2,5

sivasingulu %+ 2703
nurudilara + % 0,6
adigegupse izinli
fbmyce_Askiim-1 mart 2013 izinli
reyhan_55 -14 aralık 2012 liste yaptı bildirim yapmadı.

Kizlar ancak bu kadar becerebildim kusura bakmayin.
Kusurum varsa affola innain zorlukla ayakta dururyorum gribim.

[/B]

Son düzenleme:
akışına bırak canım...

ben sabah klasik kahvaltı yaptım..bir kaç gündür zeytin yemiyorum..canım istemiyor..peynirimi de yiyemiyorum..bir iki çatal alıyorum..maydonoz ve dereotu de yemedim bugün..sıkıldım iyiye yiye galib...
2 yumurta ve kuruyemiş yedim ..bol bol çay,,

öğlen de ıspanak yemeğim var ..onu yiyeceğim..
okul dönüşü velilerden 3 tanesi bana geldi..sahlep yaptım onlara birer dilim de kek koydum..ayıp olmasın diye kendime de bir tabak hazırladım..
ama kekimden 2 çatal aldım sadece..sahlepi de çok az koydum kendime...

yine bir çeşit kaçamak sayılır mı ki bu..

öğlen yemeğimi daha bir ileri saate attım bu kaçamaklar sebebiyle..2 buçukda yiyecektim ama 3 buçukda yerim ıspanağımı..başka da birşey yemem yanında ..sadece ispanakkkk

akşama da bir kaç bardak süt içerim..başka birşey yemem..ceza bana

rumuz:Ficans

geçen haftaki kilo:67 kg

bu hafta kilo:65.6 kg

fark:1.4 kg

haftalık yüzde:% 2.089

Canım yaa bugün gitmesen olmaz mı , inşallah olaysız geçer:26:

Canımne güzel kilo vermişsin , tebrik ederim, devamını da bekleriz inşallah

Canım kazasız belasız gidip gelirsin inşallah
keşke gitmeseydim

geldim çok şükür..

sen tartıyı değiştir bence bu doğru olamaz:26::26:

mutlu yıllar canım..Allahım sağlıkla yavrularınla ve eşinle mutlu bir hayat nasip etsin
sen benim 1. msin zaten..tebrikler..
geldim çok şükür

Ben de icmistim bu caydan hepsini aktardan alip kendim yapmistim iki gun ictim hafif bas donmesi ve goz kararmasi olustu biraktim. Tabi her bünyeye farkli etki eder denemende yarar vardir
bakalım deneyecem
tamam canım olur tabıkı kımseye haksızlık olmasın
her gun yedığım şeylerı mı yazıcam

evet herggün yediklerini 2 hafta düzenli paylaşacaksın bizlerle.2 hafta sonunda da cuma listesine girersin canım
Allah yardımcın olsun canım. İçim acıyor bunları gördükçe(
sağol canım

kazasız belasız bi sorun çıkmadan işe gider ve dönersin inşallah sersumum:18::18:
sağol canım
sersumum Allah sizleri korusun.. sabır versin..göre göre dayanmak zor,isyan ediyo insan..inşllah sağ salim bitirin görevinizi canım
sağol canım..amiin

acep kimdiirr.. neyse ki eşin miş

lısteden hıcbırsey anlamadım,bırdy 1.100grm kg alarak ıkıncı olma serefıne naıl olmussun tebrıkler

Arkadaslar tam anlamiyla, & hakkiyla yapamadim denedim ama. kusura bakmayin.
Ceza verirseniz cezama da raziyim. Ben yatmaya gidiyorum. Ayakta duramiyorum.

[SelmaninKizi]

gecmis olsun canim, tabiki git yat dinlen...
sagligindan önemli degil ya

biz toparlariz insallah.

Anlayisiniz icin tsk ediyorum Selmaninkizi.
Inanin cok mahcubum ya. Beceremedimde dogru düzgün.

yarım saattir ağlıyorum..sakinleşmek için yanınıza geldim..keşke işe gitmeseymişim derken yaşadığım kötü deneyimi paylaşayım..

sabah hiçbir minübüs ve taksi çalışmıyordu..eşimin servisi 7 de gitti zaten..ben de yola çıkıp taksiyi aradım..neyseki biri geldi..öğlen dönüştede alıım dedi..buraya kadar normal..
çalıştık..öğle arası oldu taksileri arıyorum hiçbiri telefonu açmıyor..bizim ev merkezin dışında anayol üzerinde..merkezde olaylar vardır anayolda yoktur yol da yokuş aşağı hemde yürüyüş yapmış olurum diye başladım yürümeye.
.yanımdan tek tük insanlar geçiyor..eşimde cumaya gitmiş telefonu kapalı ona da haber veremedim..15-20 dk yürüdüm ama aşağı indikçe patlama sesleri artmaya başladı..sonra önüme su sıkan şu polis aracı geldi arıza yapmış onarıyolar polislere yaklaştım dedim böyle böyle ben asker eşiyim yürüyerek lojmana gidebilirmiyim..:26::26: abla yol berbat niye çıktın dedi..valla işe geldim dedim.:26:.bekle biz seni götürelim dedi.neyse beklemeye başladım yanlarında..sonra küçük zırhli polis aracı da geldi..aracı onardılar..polis arkadaşına ablayı bırakalım dedi..bindim o hergün yanımdan geçen zırhlı hapishane gibi araca..arkada da 6 polis sıkıştılar benim için.önde biz arkada su sıkan büyük araç tam olayların ortasından geçiyoruz..telsizde sürekli dikkat anonslarıı..molotoflar taşlar arasında kalbim çarpa çarpa onların sayesinde kendimi sıka sıka eve geldim ..eve girip eşim arayınca kendimi tutamadım başladım ağlamaya..kalbim hala çarpıyor..inanın korkudan çok polisimize askerimize üzüldüğüm için ağladım.
.o kadar zor şartarda görev yapıyorlar ki..insan televizyondan görünce film gibi geliyor..ama gerçekler..o izbe araçlarda her an üzerlerine molotof bomba atılma riskiyle..meğer o su sıkan araç peşimizden eğer üzerimize molotof atarlarsa söndürmek için geliyormuş..
Allah bin kere razı olsun..inerken de hepsine dua ettim Allahım sizleri korusun diye..

eşim akşam gelemeyecek..hastanede mahsur kaldılar..aman dedim çıkmayın.
.yani arkadaşlar..çok uzun oldu biliyorum ama paylaşmazsam çıldırıcam..annemlere zaten anlatamıyorum..sizlere anlatmak bi nebze rahatlatıyor beni..

bunlar nasıl insan ..insan nasıl bu kadar nefretle dolu olur anlayabilmiş değilim..Allah bunu yapanların hepsinin cezasını versin..
Allah Askerimizi Polisimizi korusun..

Arkadaslar tam anlamiyla, & hakkiyla yapamadim denedim ama. kusura bakmayin.
Ceza verirseniz cezama da raziyim. Ben yatmaya gidiyorum. Ayakta duramiyorum.

canım benim geçmiş olsun..hasta olduğunu söyleseydin başka bir arkadaş yapardı.:26:.üzüldüm şimdi

soktayim, tüylerim ürperdi resmen.. korku filme seyreder gibi okudum...

Rabbim hepinizi korusun.. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…