Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım ben listeyi düzeltiyorum sen üzülme..geldim nasılsa kafam dağılır biraz..

[sersum]
gerçekleri hiçbir tv vermiyor canım..buralar çok kötü çokk...amin.

canım benim geçmiş olsun..hasta olduğunu söyleseydin başka bir arkadaş yapardı.:26:.üzüldüm şimdi

Üzülme canim ben liste yapmaktan kacmis gibi olurum diye demedim sana.
Ama grip oldugumu yazmistim bidenem.
Zorda olsa verdigim sözü yerine getirmek isterim. basaramdim ya onuda oda ayri mesele.

Merhaba kızlar,

Bugün daha yeni girebildim. Kilo veren arkadaşlara tebrikler. Ben de 1 kilo verdim.

Sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım.

Öğlen çorba ve hellim peynirli salata yedim.

Gecmis olsun. Bu insanlar öyle lanet ki yaptiklari karsisinda kelimeler kifayetsiz kaliyor. Istrdikleri her seyi rahatca yapiyorlarsa bizim ülkemizde bize baş kaldirabiliyorlarsa bu bizim de sucumuz

Âmin canım gercekten zor bır olay yaşamışsın çok geçmiş olsun Allah korumuş gercekten

Allahtan polislere denk gelmişin sersumcuğum...Allah yardımcıları olsun hepsinin inşallah...

canım benım allah sahıt aglayarak okudum cok gecmıs olsun kızın eve geldı yanında dımı..cok dıkkat edın canım allaha emanetsınız(

1-KRoNiKDeLi:%3.364
2-Ficans:%2.089
3-özlemkartal:% 1.882

4-beyhan25:%1,428
5-Selmaninkizi:%1.329
6-fbmy8785:%1.021
7-sersum:%0.886
8-kaneel:%0.423

9-igneoyasi:00 :44::44:
10-melexin:00 :44::44:
11-papadiya:00 :44::44:
12-bruxelles:00 :44::44:

13-NuruDilara :%++0.729
14-Birdy:%++1.11
15-sıvasıngulu:%++3.621
16-adilemir:%++3.703

iyiniyetli,topalpire,sebnemguducu,arska,reyhan_55 bildirim yapmadı..

Sadece_Askiim,adigegupse izinli..

Son düzenleme:
Gecmis olsun. Bu insanlar öyle lanet ki yaptiklari karsisinda kelimeler kifayetsiz kaliyor. Istrdikleri her seyi rahatca yapiyorlarsa bizim ülkemizde bize baş kaldirabiliyorlarsa bu bizim de sucumuz

Âmin canım gercekten zor bır olay yaşamışsın çok geçmiş olsun Allah korumuş gercekten

Allahtan polislere denk gelmişin sersumcuğum...Allah yardımcıları olsun hepsinin inşallah...
hepiniz sağollun kızlar..canınızı sıktım ama dedim yaa sizlere de anlatmasam çatlıyacam.

Birinci sırada olmak ne güzel.İnşallah her hafta ilk 3 te olurum

hepiniz sağollun kızlar..canınızı sıktım ama dedim yaa sizlere de anlatmasam çatlıyacam.

canım benım allah sahıt aglayarak okudum cok gecmıs olsun kızın eve geldı yanında dımı..cok dıkkat edın canım allaha emanetsınız(

sağol bebişim..evde o öğleden sonra gitmedi okula..neyseki onun okulu hemen lojmanın yanında..o güvende olsun yeter ki..amin..

Rabbim hepinizin yardımcısı olsun...

canım allah korusun..baya bir stres yaşamışsın..allah askerimizi, polisimizi, devletimizi, milletimizi, bayrağımızı korusun..doğuda olmak ne zor..yarın da işe gidecek misin peki...böyle olmaz ..nasıl olacak ..

ellerine sağlık .ben de acemiyim...inşallah ben yapabiliriz listemi sıra bana gelince...
sivasın gülü arkadaşım da elinden geleni yapmaya calışmış sağolsun..

yarın tatil canım..bugün terörisst aponun getiriliş yıldönümüymüş..yani olay çıkarmak için bahane arıyorlar..hergün böyle olsa yaşanmaz canım..ama yaz geliyor artık olaylar artar maalesef..

evet canım hasta hasta uğraşmış sağolsun..bana karıştırabileceğini söylemişti de ben hasta olduğunu anlamamışım..:26:

merhaba arkadaşlar bu günkü menüm
sabah:3 kuru kayısı,1yumurta,peynir,zeytin,1 küçük domates,1 biber,tere

öğleirinçsiz ıspanak,salata,az peynir.yarım krep(bakıcım oğluma yapmış çok canım çekti

okuldan gelince 1 bardak süt içtim

sabah

peynir

öğlen

3-4 kaşık bulgur pilavı
2 kase buğday çorbası
tavuk sote

kahveyle 1 parça çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…