yarın tatil canım..bugün terörisst aponun getiriliş yıldönümüymüş..yani olay çıkarmak için bahane arıyorlar..hergün böyle olsa yaşanmaz canım..ama yaz geliyor artık olaylar artar maalesef..
evet canım hasta hasta uğraşmış sağolsun..bana karıştırabileceğini söylemişti de ben hasta olduğunu anlamamışım..:26:
oy oy oy ..menün saglammış..afiyet olsun..özellikle çukulata kısmı çok iyi bana göre..buğday çorbasından ben olsam 3 kase içerdim herhalde..sabah
peynir
öğlen
3-4 kaşık bulgur pilavı
2 kase buğday çorbası
tavuk sote
kahveyle 1 parça çikolata
merhaba arkadaşlar bu günkü menüm
sabah:3 kuru kayısı,1yumurta,peynir,zeytin,1 küçük domates,1 biber,tere
öğleirinçsiz ıspanak,salata,az peynir.yarım krep(bakıcım oğluma yapmış çok canım çekti
okuldan gelince 1 bardak süt içtim
neyse ki yardımcı olacak arkadaşlar var..iyi ki..
canım allah korusun ,yazın memleke te al gel kıızını ..tatil yap..orada kalmayın...yazın da olaylar artıyormuş bak.
oy oy oy ..menün saglammış..afiyet olsun..özellikle çukulata kısmı çok iyi bana göre..buğday çorbasından ben olsam 3 kase içerdim herhalde..
canım ben sağlıkçıyım 1 ay iznim var onu da eşimle birlikte ağustosta kullanacağız..ama kızımı haziran başında anneme göndereceğim..biz mecburan buradayız yani
sağol..çikolata sinirlerim ve moralim için:78::78:
yarım saattir ağlıyorum..sakinleşmek için yanınıza geldim..keşke işe gitmeseymişim derken yaşadığım kötü deneyimi paylaşayım..
sabah hiçbir minübüs ve taksi çalışmıyordu..eşimin servisi 7 de gitti zaten..ben de yola çıkıp taksiyi aradım..neyseki biri geldi..öğlen dönüştede alıım dedi..buraya kadar normal..
çalıştık..öğle arası oldu taksileri arıyorum hiçbiri telefonu açmıyor..bizim ev merkezin dışında anayol üzerinde..merkezde olaylar vardır anayolda yoktur yol da yokuş aşağı hemde yürüyüş yapmış olurum diye başladım yürümeye.
.yanımdan tek tük insanlar geçiyor..eşimde cumaya gitmiş telefonu kapalı ona da haber veremedim..15-20 dk yürüdüm ama aşağı indikçe patlama sesleri artmaya başladı..sonra önüme su sıkan şu polis aracı geldi arıza yapmış onarıyolar polislere yaklaştım dedim böyle böyle ben asker eşiyim yürüyerek lojmana gidebilirmiyim..:26::26: abla yol berbat niye çıktın dedi..valla işe geldim dedim.:26:.bekle biz seni götürelim dedi.neyse beklemeye başladım yanlarında..sonra küçük zırhli polis aracı da geldi..aracı onardılar..polis arkadaşına ablayı bırakalım dedi..bindim o hergün yanımdan geçen zırhlı hapishane gibi araca.. arkada da 6 polis sıkıştılar benim için.önde biz arkada su sıkan büyük araç tam olayların ortasından geçiyoruz..telsizde sürekli dikkat anonslarıı..molotoflar taşlar arasında kalbim çarpa çarpa onların sayesinde kendimi sıka sıka eve geldim .. eve girip eşim arayınca kendimi tutamadım başladım ağlamaya. .kalbim hala çarpıyor..inanın korkudan çok polisimize askerimize üzüldüğüm için ağladım.
.o kadar zor şartarda görev yapıyorlar ki..insan televizyondan görünce film gibi geliyor..ama gerçekler..o izbe araçlarda her an üzerlerine molotof bomba atılma riskiyle..meğer o su sıkan araç peşimizden eğer üzerimize molotof atarlarsa söndürmek için geliyormuş..
Allah bin kere razı olsun..inerken de hepsine dua ettim Allahım sizleri korusun diye..
eşim akşam gelemeyecek..hastanede mahsur kaldılar..aman dedim çıkmayın.
.yani arkadaşlar..çok uzun oldu biliyorum ama paylaşmazsam çıldırıcam..annemlere zaten anlatamıyorum..sizlere anlatmak bi nebze rahatlatıyor beni..
bunlar nasıl insan ..insan nasıl bu kadar nefretle dolu olur anlayabilmiş değilim..Allah bunu yapanların hepsinin cezasını versin..
Allah Askerimizi Polisimizi korusun..
arkadaslar benim bir sorum olacak..
hocamiz istediginiz kadar saglikli yag tüketebilirsiniz diyorya (hakiki zeytinyagi, hakiki tereyagi)
gercekten burda sinir yokmu? mesela yumurtali omlete 2 yemek kasigi yag koyabilirmiyim?
cok merak ediyorum, cünkü diyete basladigimdan beri yag konusunda cok cimriyim, ama yagli yemekler daha lezzetli oluyor...
canım 2 kaşık çok bence ama 1 kaşık normal tabii silme tepeleme değilarkadaslar benim bir sorum olacak..
hocamiz istediginiz kadar saglikli yag tüketebilirsiniz diyorya (hakiki zeytinyagi, hakiki tereyagi)
gercekten burda sinir yokmu? mesela yumurtali omlete 2 yemek kasigi yag koyabilirmiyim?
cok merak ediyorum, cünkü diyete basladigimdan beri yag konusunda cok cimriyim, ama yagli yemekler daha lezzetli oluyor...
evet haklısın 1 ay burası için az geliyor ama yapacak birşey yok..iznimi üstüste alabilsem benim yıllık iznim 2 ay ama eleman eksiği malum alamam..kış iznimi eve oturarak geçirdim..yani arada 1 parçadan birşey olmaz diye düşünüyorum ben..ben de yapıyorum çikolata kaçamağı..
anladım..1 ay izin orada yaşayan birisi için yeterli gelmez..
koca bir yıl stres altında geçiriyorsun çünkü..
allah yardımcınız olsun
annen nerede oturuyor..kızın kaç yaşında..
oyyy annemmm Rabbim korusun sizleri yaaa
1-KRoNiKDeLi:%3.364
2-Ficans:%2.089
3-özlemkartal:% 1.882
4-beyhan25:%1,428
5-Selmaninkizi:%1.329
6-fbmy8785:%1.021
7-sersum:%0.886
8-kaneel:%0.423
9-igneoyasi:00 :44::44:
10-melexin:00 :44::44:
11-papadiya:00 :44::44:
12-bruxelles:00 :44::44:
13-NuruDilara :%++0.729
14-Birdy:%++1.11
15-sıvasıngulu:%++3.621
16-adilemir:%++3.703
iyiniyetli,topalpire,sebnemguducu,arska,reyhan_55 bildirim yapmadı..
Sadece_Askiim,adigegupse izinli..
Ben zeytinyağı ve tereyağı hiç kısmıyorum, sağlıklı olduğu içinarkadaslar benim bir sorum olacak..
waooowtebrikler
Bildirim: 15.02.2013
Rumuz: özlemkartal
Başlangıç tarihi: 21.01.2013
Başlangıç kg: 93
Geçen hafta: 90.3
Bu hafta:88.6
Fark: -1.700
yüzde:% 1.882
Toplam fark: -4.400
Beden:46
Spor:bu hafta 5 gün yürüyüş
Boy: 170
Hedef: 70
kizlar gunaydin...
dort gundur gelemedim catladim meraktim neler yaptiniz diye....
kizimin birazcik uyku problemi var o kadarcikta olucak tabiiki cok sukur sagligi iyi...
kizlar oncelikle gecmise cok bakamadim.sevgililer gununuz kutlu olsun.herkese sevgilisi esi cocuklariyla saglikli mutlu ve huzurlu bir omur diliyorum...
bugun benim dogumgunum ins.bugun 33 yasina girdim.her ne kadar yaslaniyor olsamda kizlarim ve esimle beraber evimdeyim.sagligimiz huzurumuz yerinde cok sukur o yuzden mutluyum....
kizlar ben 2 haftadir tartilamadim.bugun bende kilo bildiriminde bulunucam....
2 hafta once :90
bugun:80
verilen kilo :10kilo
yuzdeyi hesaplayamadim kusura bakmayin...
sersum canim anladin sen onu...
sersum canim ins.hayirlisiyla mesaiden eve donersin.allah kolaylik versin...
sivasin gulu canim sana simdiden kolay gelsin.bugun listeyi sen yapiyormussun...
kizlar ins.herkes guzel kilo verir herkesin yuzu guler ins....
geçmiş olsun kaneelcim
kazasız belasız bi sorun çıkmadan işe gider ve dönersin inşallah sersumum:18::18:
canıımmm,doğum günün kutlu olsunçocuklarınla,eşinle mutlu ve sağlıklı ömür versin allahım size
heyyyy maaşaAllah
KIzlar kilo veren herkesi tepriks ediyorum, Ramaska, sevdiklerinle,mutlu,huzurlu, hayırlı ve güzel bir ömür geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun.
keşke gitmeseydim
geldim çok şükür..
sen tartıyı değiştir bence bu doğru olamaz:26::26:
mutlu yıllar canım..Allahım sağlıkla yavrularınla ve eşinle mutlu bir hayat nasip etsin
sen benim 1. msin zaten..tebrikler..
geldim çok şükür
bakalım deneyecem
evet herggün yediklerini 2 hafta düzenli paylaşacaksın bizlerle.2 hafta sonunda da cuma listesine girersin canım
sağol canım
sağol canım
sağol canım..amiin
acep kimdiirr.. neyse ki eşin miş
Arkadaslar tam anlamiyla, & hakkiyla yapamadim denedim ama. kusura bakmayin.
Ceza verirseniz cezama da raziyim. Ben yatmaya gidiyorum. Ayakta duramiyorum.
yarım saattir ağlıyorum..sakinleşmek için yanınıza geldim..keşke işe gitmeseymişim derken yaşadığım kötü deneyimi paylaşayım..
sabah hiçbir minübüs ve taksi çalışmıyordu..eşimin servisi 7 de gitti zaten..ben de yola çıkıp taksiyi aradım..neyseki biri geldi..öğlen dönüştede alıım dedi..buraya kadar normal..
çalıştık..öğle arası oldu taksileri arıyorum hiçbiri telefonu açmıyor..bizim ev merkezin dışında anayol üzerinde..merkezde olaylar vardır anayolda yoktur yol da yokuş aşağı hemde yürüyüş yapmış olurum diye başladım yürümeye.
.yanımdan tek tük insanlar geçiyor..eşimde cumaya gitmiş telefonu kapalı ona da haber veremedim..15-20 dk yürüdüm ama aşağı indikçe patlama sesleri artmaya başladı..sonra önüme su sıkan şu polis aracı geldi arıza yapmış onarıyolar polislere yaklaştım dedim böyle böyle ben asker eşiyim yürüyerek lojmana gidebilirmiyim..:26::26: abla yol berbat niye çıktın dedi..valla işe geldim dedim.:26:.bekle biz seni götürelim dedi.neyse beklemeye başladım yanlarında..sonra küçük zırhli polis aracı da geldi..aracı onardılar..polis arkadaşına ablayı bırakalım dedi..bindim o hergün yanımdan geçen zırhlı hapishane gibi araca.. arkada da 6 polis sıkıştılar benim için.önde biz arkada su sıkan büyük araç tam olayların ortasından geçiyoruz..telsizde sürekli dikkat anonslarıı..molotoflar taşlar arasında kalbim çarpa çarpa onların sayesinde kendimi sıka sıka eve geldim .. eve girip eşim arayınca kendimi tutamadım başladım ağlamaya. .kalbim hala çarpıyor..inanın korkudan çok polisimize askerimize üzüldüğüm için ağladım.
.o kadar zor şartarda görev yapıyorlar ki..insan televizyondan görünce film gibi geliyor..ama gerçekler..o izbe araçlarda her an üzerlerine molotof bomba atılma riskiyle..meğer o su sıkan araç peşimizden eğer üzerimize molotof atarlarsa söndürmek için geliyormuş..
Allah bin kere razı olsun..inerken de hepsine dua ettim Allahım sizleri korusun diye..
eşim akşam gelemeyecek..hastanede mahsur kaldılar..aman dedim çıkmayın.
.yani arkadaşlar..çok uzun oldu biliyorum ama paylaşmazsam çıldırıcam..annemlere zaten anlatamıyorum..sizlere anlatmak bi nebze rahatlatıyor beni..
bunlar nasıl insan ..insan nasıl bu kadar nefretle dolu olur anlayabilmiş değilim..Allah bunu yapanların hepsinin cezasını versin..
Allah Askerimizi Polisimizi korusun..
1-KRoNiKDeLi:%3.364
2-Ficans:%2.089
3-özlemkartal:% 1.882
4-beyhan25:%1,428
5-Selmaninkizi:%1.329
6-fbmy8785:%1.021
7-sersum:%0.886
8-kaneel:%0.423
9-igneoyasi:00 :44::44:
10-melexin:00 :44::44:
11-papadiya:00 :44::44:
12-bruxelles:00 :44::44:
13-NuruDilara :%++0.729
14-Birdy:%++1.11
15-sıvasıngulu:%++3.621
16-adilemir:%++3.703
iyiniyetli,topalpire,sebnemguducu,arska,reyhan_55 bildirim yapmadı..
Sadece_Askiim,adigegupse izinli..
iyi akşamlar kızlar...
sivasın gülü çok geçmiş olsun canım,liste yapmaya çalışmışsın bi de hasta hasta..
sersum liste için ellerine sağlık canım3 haftadır ilk 3 teyim inşallah hep böyle olur bu yolda gayret gösteren tüm arkadaşları kutluyorum
ayrıca sersumum yazını ben de gözlerim dolarak okudum ve teröre bi kez daha lanet ettim,biz de Van da yaşadık benzer şeyleri seni çok iyi anlıyorum canım,
.
rica ederim..Birincimizi ayıca tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim
Sivasıngülü geçmiş olsun elinden geleni yapmışsın üzülme
Sersum liste düzenlemeleri için teşekkürler, ayrıca anlattıklarından çok etkilendim ve çok üzüldüm, dediğin gibi Tv. lerde böyle şeyler yok,, Allah askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, ailelerini ve bu ülke için canla başla hizmet eden herkesi korusun.
Ben zeytinyağı ve tereyağı hiç kısmıyorum, sağlıklı olduğu için
amin canım..sağolun.Canım çok geçmiş olsun, Allahım sizi , askerimizi ve polisimizi korusun, paylaş tabi canım, niye paylaşmayasın, daha iyisindir inşallah
Yaaa sersum ben haftaya kılo bıldırımı yapıcam sanıyodum Yaaa
Ayrıca zaten tartmda yok( offf banyomdakı rutubetten kafayı yedı attım bıraz sonra netten sipariş verıcem..
Hay Allah yaa üzüldüm bak bu hafta lıstede olucağımı düşünemediğimden
canım 2 kaşık çok bence ama 1 kaşık normal tabii silme tepeleme değil
evet haklısın 1 ay burası için az geliyor ama yapacak birşey yok..iznimi üstüste alabilsem benim yıllık iznim 2 ay ama eleman eksiği malum alamam..kış iznimi eve oturarak geçirdim..
annem kocaeli karamürselde kızım da 13 yaşında
sağol yavlumamiin..
sağol canım..yaa sabır çekiyoruz işte
rica ederim..
amin canım
amin canım..sağolun..şimdi daha iyiceyim ama eşimi merak ediyorum:26:..bakalım sakinleşirse geç de olsa gelicez dedi..dua ediyorum.:26:.burada kafamı dağıtıyorum biraz
canım 2 haftanın dolmasına 1 yada 2 gün vardı sanırım..doldu sayılır yanii..olsun artık haftaya başlarsın..ama bu hafta tartılman lazım ki % ni hesaplayabilesin..komşunda falan yok mu idareten bu hfta ve haftaya tartılsan..kilo verdin mi aldın mı anlayamazsın ve listeye de girmenin anlamı olmaz
arkadaslar benim bir sorum olacak..
sağol canım..yaa sabır çekiyoruz işte
rica ederim..
amin canım
amin canım..sağolun..şimdi daha iyiceyim ama eşimi merak ediyorum:26:..bakalım sakinleşirse geç de olsa gelicez dedi..dua ediyorum.:26:.burada kafamı dağıtıyorum biraz
canım 2 haftanın dolmasına 1 yada 2 gün vardı sanırım..doldu sayılır yanii..olsun artık haftaya başlarsın..ama bu hafta tartılman lazım ki % ni hesaplayabilesin..komşunda falan yok mu idareten bu hfta ve haftaya tartılsan..kilo verdin mi aldın mı anlayamazsın ve listeye de girmenin anlamı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?