afiyet olsun..ben de tavuk haslama yedim akşam yemeğinde..ama kek yapmıştım .öyle güzel olmuşki ..dayanamadım ve 1 incecik dilim yedim kızlar ..ama çok ince...
açım hala..çay içiyorum..ve sanırım akşam ilerleyen vakitlerde iyice acıkacağım..ve ayran içeceğim ben..çok acımmm
afiyet olsun..ben de tavuk haslama yedim akşam yemeğinde..ama kek yapmıştım .öyle güzel olmuşki ..dayanamadım ve 1 incecik dilim yedim kızlar ..ama çok ince...
açım hala..çay içiyorum..ve sanırım akşam ilerleyen vakitlerde iyice acıkacağım..ve ayran içeceğim ben..çok acımmm
Slm kaneel nasılsın..
Sana ne zamandır sorucam. Haftalık yemeklerini haftasonunda yapıyorsun ya banada fikir olsun neler hazirliyosun?
slm arkadasim.benim bildigim neskafe yasak islenmis oldugu icin diger makina kahvesinden pek alada icebilirdin..kremasiz olarak sutlu..benim evimde cekirdek kahve makinam var gunluk 2-3 tane iciyorum gonul rahatligiyla:)
1 torba baharatım geldi..yarın başlıyorum 9 lu çayımı içmeye..bakalım noolcak:18::18::18:
Slm kaneel nasılsın..
Sana ne zamandır sorucam. Haftalık yemeklerini haftasonunda yapıyorsun ya banada fikir olsun neler hazirliyosun?
canım dun gece hocanın ıkıncı kıtabında alerjı konusunu okudum kg almanın ve dıkkat edıp spor yapmana ragmen yavas vermenın tek sebebı bu gıbı gorunuyo.ılacları dr mu kesti?
afıyet leptın olsun bıdenem
Tesekkurederim kaneelcim. .bende klasik karniyarik, imambayildi, dolma-sarma, senin gibi nohut fasulye, posette tavuk..falan hazırlarim. .Tavuk marinem ( herkez cok begenir ) ; 1 kilo tavuk googusu icin
6 dis sarimsak,
1 cay kasigi kori
1 cay kasigi tuz (istege gore)
2 yemek yasigi sirke ( her turlusu olabilir)
yarim cay kasigi zencefil koku tozu (yoksa tazesini rendeleyin daha keskin oluyor)
1 cay kasigi kara biber
goz karari zeytin yagi
yarim kasik zerdecal
1 cay kasigi hardal tohumu veya sosu
hepsini tavuk ile birlikte harmanlayin yiyeceginiz kadar atin dondurucuya harika oluyor ben bir posete 4 dilim kadar koyuyorum ohhh miss
kuzu marinem;
goz karari zeytin yagi
6 dis sarimsak
2 cay kasigi gercek kekik
1 cay kasigi gercek biberiye
tuz
2 cay kasigi iri cekilmis karabiber
1 cay kasigi hardal tohumu veya hardal sosu evde varsa
hepsini harmanla at dondurucuya ben bir posete 5 kalem koyuyorum.. bu da herkez tarafindan gercekten cok seviliyor ..
Deneyin kizlar pisman olmayacaksiniz ..
Tesekkurederim kaneelcim. .bende klasik karniyarik, imambayildi, dolma-sarma, senin gibi nohut fasulye, posette tavuk..falan hazırlarim. .
evet yıldızcığım ya bu akşam baya bi abarttım ve çok hafif yedim..ama bu saatten sonra da birşey yenmez..bu yüzden sabah olmasını bekleyeceğim..geçti açlığım zaten ,ayran içtim..
sen ne yapıyorsun..çocukların nasıl..3 tane ,,çalışıyormusun.
erkenden kahvaltini yaparsin..3 ogun yaparsin yarin..bende 3 ogun yapiyoru m erken kalktigim icin..kizlarim kucuk calismiyorum anca evime yetiyorum:)1 ay sonra izin var trye gelicez kismetse gun sayiyorum:)
Kıskançlıktan kudurmuş o arkadaş,dört gözle ayrılmanızı bekliyor.
Hiç gözlerin falan dolmasın hatta inadına sırıt o gerizekalıya.
Bu şekilcilikle hayat boyu mutlu olamaz.
Ne yapacakmış mesela ilerde evlendi kocası kaza geçirdi bacağı koptu bırakır adamı herhalde !
Böyle insanlarla arkadaşlık edip vaktinizi harcamayın.
Bende çok özledim yaz sebzelerini.
Şöyle doyasıya patlıcan yemeği,semizotunu ve en önemlisi taze fasülyeyi
onlari da yapiyorum canim ama yazmadim cabuk ve kolay olan seyleri yazdim .. herkezin de hosuna gidiyor canim zamanin olursa yap denemelikTesekkurederim kaneelcim. .bende klasik karniyarik, imambayildi, dolma-sarma, senin gibi nohut fasulye, posette tavuk..falan hazırlarim. .
onlari da yapiyorum canim ama yazmadim cabuk ve kolay olan seyleri yazdim .. herkezin de hosuna gidiyor canim zamanin olursa yap denemelik
Ben de öyle düşünmüştüm kendisinin yıllardır doğru düzgün bir ilişkisi yok zatn aramada mesafe koydum o olaydan sonrabeni düşündüğünü için teşekkür ederim
ben de çalışmaya başlarsam kanel ciğim kesinlikle böyle şeyler yapacağım..
ben çalışken sabah çok erken kalkıp yemek yapıyordum..uyuyamıyordum..
ama bu çözüm çok pratik..bayıldım ...
ay çalışıp da dipfreez e yemek koyasım geldi..
inşallah çalışabilirim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?