Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aksam yemegin az olmus tabiki acikirsin..yaninda corba salata yeseydin iyi olurdu..

Sizede afiyet olsun ,ben 22 gündür hiç kaçamaksız devam ediyorum :))) sanırım pasta böreğe çok doymuşum gözüm görmüyor onları cazip gelmiyorlar artık bana :) ,acıktım demişsiniz sadece haşlama tavuk irmişsiniz yanında salata zeytinyağlı bişey yeseydiniz keşke , ben geç saatlere kadar oturuyorum acıkın süt güzel bir çözüm resmen doyuruyor .

slm arkadasim.benim bildigim neskafe yasak islenmis oldugu icin diger makina kahvesinden pek alada icebilirdin..kremasiz olarak sutlu..benim evimde cekirdek kahve makinam var gunluk 2-3 tane iciyorum gonul rahatligiyla:)

Merhaba..
Türk kahvesiyle pek aram yok,bana kokan filtre kahveydi dediğin sebepten dolayı içemedim dışarda.
Sen kendin yapıyorsan ne güzel gönül rahatlıyla içiyorsundur.
Bende sütlü türk kahvesi mi yapsam dedim ama sütle yapınca gereksiz kalori şimdi baktım da kalorisine ..

1 torba baharatım geldi..yarın başlıyorum 9 lu çayımı içmeye..bakalım noolcak:18::18::18:

hadi bakalim kolay gelsin insallah kilo vermede etkisi vardir .... guzel haberlerini sabirla bekleyecegim canimmm

Slm kaneel nasılsın..
Sana ne zamandır sorucam. Haftalık yemeklerini haftasonunda yapıyorsun ya banada fikir olsun neler hazirliyosun?

Derin dondurucun var ise gercekten cok kolay oluyor.

Ilk once buyuk bir tencere corba yapiyorum. Evde yemek olsun olmasin herzaman corba doyucucu bir baslangic yerine gore guzel ve saglikli bir ogundur..

Sufle tarzi seyler yapiyorum ..
karnibaharlari veya brokolileri hasliyorum kiymali sosu hazirlayip uzerine dokuyorum yarim saat firinda pisiriyorum.. ole derin dondururcuya atiyorum sonra yiyecegim zaman uzerine 3 yumurtayi kirip cirpip guzelce yayiyorum sonra istege gore kasar veya evde hangi peynir varsa rendeliyorum firina atiyorum 20 dakika da hazir istersen yemek seklinde de yapabilirsin ama firinda daha bi leziz oluyor.

mesela yarin icin soyle bir yemegim var fasulyeleri dible yapar gibi sogan ile kavurdum attim derin dondurucuya yarin bir minik poset kusbasi acip icine atacagim ustune yumurtayi kiracagim cok cabuk ve lezzetli bir yemek.

baska bir onerim ; kofteleri yap derin dondurucuda dondur .. ise gitmeden once sabah cikar aksama kadar buz dolabinda dursun aksam gelince erimis oluyorlar kizart yanina bol salata .. oh leziz bir yemek daha..

kuru fasulyeyi veya nohutu aliyorum onlari kocaman tencerede hasliyorum sonra yemeklik piyazlik ayiriyorum atiyorum derin dodurucuya mesela acil misafir gelecek hemen cikariyorum bir poset sonra evde et cinsi ne varsa sucuk da super oluyor salcali bir sos biraz sucuk fasulyeleri veya nohut u az suda pisiriyorum super bir yemek daha ..

yada tavuk goguslerini aliyorum ince ortadan ikiye boluyorum onlari sevdigim baharatlar sarimsak ile marine edip atiyorum dondurucuya ... ise giderken sabah cikar aksam kizart yanina bol salata hmmm harika

veya ispanak ..ispanakalari guzelce yikayip atiyorum derin dondurucuya isten geldikten sonra istege gore salcali bir sos ile pisiriyorum veya sadece soganlarla birlikte kavurup ustune yumurtayi kiriyorum tadindan yenmiyor

dolabimda herzaman olansogan ile kavrulmus kiyma tavaya at kisik ateste erisin baharatla ustune kir yumurtalari yanina hic birsey yoksa koy fistik findik peynir zeytin ohh miss

calistigim icin dolabimda herzaman ; kavurma (hafta sonlari kendim yapiyorum) , kiyma (kavrulmus ve ya cig ) marine edilmis kuzu , tavuk , hindi ..
haslanmis kuru fasulye
haslanmis nohut
sogan ile oldurulmus taze fasulye veya bakla
yine sogan ile ldurulmus yesil lahana

herzaman bulunur ve cok da kolay guzel hizli yemekler oluverir hadi bakalim kolay gelsin canimm

evet canım,şikayetlerim azaldı o yüzden dr a sorup öyle bıraktım.kesinlikle ilaçlar yüzündendi kilo almam

iyi akşamlar kısslar..bugün tüm gün misafirim vardı,ancak gelebildimbugünü de kaçamaksız bitirdim şükür
kahvaltım
sucuklu yumurta
domates
peynir
zeytin
fındık
bitki çayı

2.öğünüm
haşlama et
bulgurlu yaprak sarma
yoğurt
bitki çayı

ama şuan çok açım,sıcak bi süt içsem iyi olacak

Tavuk marinem ( herkez cok begenir ) ; 1 kilo tavuk googusu icin
6 dis sarimsak,
1 cay kasigi kori
1 cay kasigi tuz (istege gore)
2 yemek yasigi sirke ( her turlusu olabilir)
yarim cay kasigi zencefil koku tozu (yoksa tazesini rendeleyin daha keskin oluyor)
1 cay kasigi kara biber
goz karari zeytin yagi
yarim kasik zerdecal
1 cay kasigi hardal tohumu veya sosu

hepsini tavuk ile birlikte harmanlayin yiyeceginiz kadar atin dondurucuya harika oluyor ben bir posete 4 dilim kadar koyuyorum ohhh miss

kuzu marinem;
goz karari zeytin yagi
6 dis sarimsak
2 cay kasigi gercek kekik
1 cay kasigi gercek biberiye
tuz
2 cay kasigi iri cekilmis karabiber
1 cay kasigi hardal tohumu veya hardal sosu evde varsa

hepsini harmanla at dondurucuya ben bir posete 5 kalem koyuyorum.. bu da herkez tarafindan gercekten cok seviliyor ..

Deneyin kizlar pisman olmayacaksiniz ..

Tesekkurederim kaneelcim. .bende klasik karniyarik, imambayildi, dolma-sarma, senin gibi nohut fasulye, posette tavuk..falan hazırlarim. .

Tesekkurederim kaneelcim. .bende klasik karniyarik, imambayildi, dolma-sarma, senin gibi nohut fasulye, posette tavuk..falan hazırlarim. .

ben de çalışmaya başlarsam kanel ciğim kesinlikle böyle şeyler yapacağım..
ben çalışken sabah çok erken kalkıp yemek yapıyordum..uyuyamıyordum..

ama bu çözüm çok pratik..bayıldım ...

evet yıldızcığım ya bu akşam baya bi abarttım ve çok hafif yedim..ama bu saatten sonra da birşey yenmez..bu yüzden sabah olmasını bekleyeceğim..geçti açlığım zaten ,ayran içtim..

sen ne yapıyorsun..çocukların nasıl..3 tane ,,çalışıyormusun.

erkenden kahvaltini yaparsin..3 ogun yaparsin yarin..bende 3 ogun yapiyoru m erken kalktigim icin..kizlarim kucuk calismiyorum anca evime yetiyorum:)1 ay sonra izin var trye gelicez kismetse gun sayiyorum:)

erkenden kahvaltini yaparsin..3 ogun yaparsin yarin..bende 3 ogun yapiyoru m erken kalktigim icin..kizlarim kucuk calismiyorum anca evime yetiyorum:)1 ay sonra izin var trye gelicez kismetse gun sayiyorum:)

hadi hayırlısı ..3 kızın mı var ..ay ne güzel..allah sağlık versin onlara..nereden geleceksin kısmetse

Ben de öyle düşünmüştüm kendisinin yıllardır doğru düzgün bir ilişkisi yok zatn aramada mesafe koydum o olaydan sonra beni düşündüğünü için teşekkür ederim

onlari da yapiyorum canim ama yazmadim cabuk ve kolay olan seyleri yazdim .. herkezin de hosuna gidiyor canim zamanin olursa yap denemelik

onlari da yapiyorum canim ama yazmadim cabuk ve kolay olan seyleri yazdim .. herkezin de hosuna gidiyor canim zamanin olursa yap denemelik

ay çalışıp da dipfreez e yemek koyasım geldi..
inşallah çalışabilirim ben de

Ben de öyle düşünmüştüm kendisinin yıllardır doğru düzgün bir ilişkisi yok zatn aramada mesafe koydum o olaydan sonra beni düşündüğünü için teşekkür ederim

bugün ne yedin makbule..nasıl geçti karatay ..arkadaşın seni görünce çatlar inşallah..

ben de çalışmaya başlarsam kanel ciğim kesinlikle böyle şeyler yapacağım..
ben çalışken sabah çok erken kalkıp yemek yapıyordum..uyuyamıyordum..

ama bu çözüm çok pratik..bayıldım ...

ewet canim pazar gununden 2 bilemedin 3 saatini ayir tum hafta rahat et .. :) Derin dondurucu candir :) :)

ay çalışıp da dipfreez e yemek koyasım geldi..
inşallah çalışabilirim ben de

Insallah canim .. ama cocuklu ev hanimlari icinde derin dondurucu buyuk kolaylik .. musait oldugunda vaktin oldugunda yap fazladan 1 kek yerine iki tane sarip sarmala at derin dondurucuya misafirin mi geldi canin mi cekti cikar 180 derecede ati ver firinda hatta bir cay bardagi sut ile de isla bak nasil oluyor tazelik mis mis ozelllikle limonl kek bambaska ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…