merhaba güzel bayanlar ben de bu diyete başladım ama henüz bazı konularda bilgi eksikliğim var,öğle menüsünde corn flakes+süt oluyor mu bu diyette yasak mı? herkese sağlıklı zayıflamalar
bilmem mi..benim eşim tokat lı ..onlar çok yaparmış zamanında ..ama 30 yıldır ayvalık dalar ..geçen kayınpederim gitmişti tokata ..getirmis madimak ..ben de ilk kez yedim ama çok beğendim...[adilemir]
afiyet olsun..
ben de öğlen ne yesem ne yesem dedim..hiç birşey yememeye karar verdim simdi..
2 koca kupa ayran içeceğim..1 kupa içtim ..2 . kupa yanımda..
akşama da tavuk yapacağım..haslama tavuk..önce derisini yüzüyorum ben..sonra haslıyorum..çok yağlı oluyor suyu..
karabiber ve soğan da koydum..çocuklar çok seviyor ..
he bir de akşama salata yaparım tabi..
böyle işte..
sivasın gülü başla canım spora...
Sanada afiyet olsun canim. Kendimi kaldiramiyorum inan.
her yanim sizim siim sizliyor. Yemek yapmak bir iskence oluyor. 2 agri kesici alip kalkmak lazim.
Aksama madimak yemegi yapacagim. Sivasimin yemegi.
işte sabrımın sonu;pazar günü -500,bugün -300 inancımı yitirmedim ve neredeyse 25 günlük duraklamadan sonra ben kazandımkendimi alkışlıyorum izninizle:118:
ben on gundur diyetteyim kilo veremedim. onceden ne guzel hemen cevap verirdi bunye. ama nononoooo kararlıyım vericemm. neyse karataya dondum. yani karatay cok uzun surede kilo verdirir o bakimdan sadece genel prensiplerini uygulayarak yapicam. mesela oglen aksam kurufasulye ye falan ben oyle veremem illa salat sebze, ama ceviz yiyorum mesela. aksam sekizden sonra yemem cunku mantıgını anladim. tatli zaten yemiyordum ama karbonhidrat alıyordum sabah kepek ekmegi gibi onu kestim. en onemlisi ara ogun. benim on gundur kilo veremememın sebebi bu. ara ogun yememek lazim kesinlikle, aklima yatti! bol su. bir de daily form cay! aksam da spor yapacagim. hadi isalla on kilo verririmmmmm ne dersiniz?
canım dun gece hocanın ıkıncı kıtabında alerjı konusunu okudum kg almanın ve dıkkat edıp spor yapmana ragmen yavas vermenın tek sebebı bu gıbı gorunuyo.ılacları dr mu kesti?
afıyet leptın olsun bıdenem
sebze et yogurt salata hepsınden doyuncaya kadar yıyebılırsın canım..
guzellık bızde senı optuk kolay gelsın
sen takma öyle patavatsızca konuşanları..verdiğini görünce o utanır veya o zaman ağzının payını da verirsin..Kızlar ben de kahvaltımı tamamladım ve çayımı içiyorum
Sabah kalkınca omega
2 yumurta 1 çay bardağı ceviz badem fıstık 10 zeytin yarım kase keten tohumlu yoğurt (tuvalet sorunu için)
2 hurma 2 kuru kayısı
bugün canım tatlı çekiyor malum zaman geliyor ama yemiycem ben mezuniyette harika görünmeliyim
Kızlar size de anlatayım da biraz gaza geleyim ben üniversiteye ilk geldiğimde 56 kilo falandım
Geçenlerde sınıf arkadaşlarımızla yemek yiyoruz benim de bir arkadaşım var 85 kiloydu ilk geldiğinde şimdi 60 kilo konu nasıl olduysa onun kilosuna geldi müthiş bir değişim yaşadığını falan söyledik tabi değişenlerden biri de benim ben de dedim ki bende dedim yaklaşık yirmi kilo alarak değiştim dedim espirisine o an bana dedi ki
Evet dedi ama dedi sevgilisi hala bunu bırakmadı işin garip tarafı dedi( bu arada sevgilim liseden beri işte biz tanıştığımızda ben 56 kiloydum kendisi de yiyip kilo alamayan grupta tabi üniversitede yedik yedik o almadı ama ben katladım kiloları ) neyse
Ay ben bu lafa bir alındım bir alındım ki anlatamam şimdi yazarken bile gözlerim doldu tekrar hatırlıyım ki şu tatlı ihtiyacına direneyim diye yazdım zaten
İşte o gün bu gündür diyetteyim kızlar ve mezuniyette ben o kızdan daha zayıf ve alımlımolmalıyım Karatay ve sizlerin sayesinde inşallah
Günaydın canlarım,
Sabah 8:30 kkk
2 yumurta ile peynirli yumurta
domates, salatalık, biber
Beyaz peynir, 6 zeytin
1 avuç ceviz
40 dakika oğlumla pilates. Bugün esneme günüymüş. Be esneyemedim. Kazık yutmuş gibi kaldım. Neye yaradı bilmem:)
Hepiniz için güzel bir gün olsun.
Merhabalar herkeslere
sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım..
2 haşlanmış köy yımırtası
tulum ve beyaz peynir
domates salatalık
fındık badem
çay
3 omega 3
sabahtan beri de 2 tane bitki çayı içtim..
Hepinize afiyet olsun
sağol canım..iremsu muz nasıl uykusu biraz düzene girmiştir umarımkizlar merhaba nasilsiniz nasil gidiyor...
iyiniyetli canim nerelerseydin bir sure gozukmedin....
igneoyam canim pilates yapmissin oglusunla hic yoktan iyidir...
fbmy canim sana DUR diyorum...
canim yeni bir baslangicla karataya donmene sevindim....ins.SIKI tutarsin...
sersum canim mesaiye gitmissin ins.hersey yolundadir...
bruxelles canim 1 kasik makarna afiyet olsun...goz hakki neyse.....
adigegupse canim simdilik iyi gidiyorsun.ins.cumaya iyi sonuc alirsin...
arkadaslar yeni gelen arkadaslara da hosgeldin diyorum.ne guzel yeni katilimlar olmus....eeeeeeee malum yaz geliyor yavas yavas.....
slm kızlar dün 1 saat yürüdüm her yerim ağrıdı iyice hamlamışım hep akşamüstü yoldan çıkıyorum
bu gün sabah harika kahvaltı yaptım öglen ve öğleden sonra pasta börek yedim
bu gün gezmeleri yoldan çıkarıyor beni
bu gün spor yapacağım birde arkadaşlar
göz için kırışıklık kremi kullanan ve memnun olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?