Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba güzel bayanlar ben de bu diyete başladım ama henüz bazı konularda bilgi eksikliğim var,öğle menüsünde corn flakes+süt oluyor mu bu diyette yasak mı? herkese sağlıklı zayıflamalar

bir de kendime vitamin aldım bugün..folik asit..her insanın yılda 1 kutu içmesi gerekiyor...ve bir kutu da b 12 vitamını aldım..ekmekte b12 var ,yemediğim için b12 kullanacağım..kendinize iyi bakın görüşürüz..

[adilemir]
afiyet olsun..

ben de öğlen ne yesem ne yesem dedim..hiç birşey yememeye karar verdim simdi..
2 koca kupa ayran içeceğim..1 kupa içtim ..2 . kupa yanımda..

akşama da tavuk yapacağım..haslama tavuk..önce derisini yüzüyorum ben..sonra haslıyorum..çok yağlı oluyor suyu..
karabiber ve soğan da koydum..çocuklar çok seviyor ..

he bir de akşama salata yaparım tabi..

böyle işte..

sivasın gülü başla canım spora...

Sanada afiyet olsun canim. Kendimi kaldiramiyorum inan.
her yanim sizim siim sizliyor. Yemek yapmak bir iskence oluyor. 2 agri kesici alip kalkmak lazim.
Aksama madimak yemegi yapacagim. Sivasimin yemegi.

Son düzenleme:
işte sabrımın sonu;pazar günü -500,bugün -300 inancımı yitirmedim ve neredeyse 25 günlük duraklamadan sonra ben kazandım kendimi alkışlıyorum izninizle:118:

bilmem mi..benim eşim tokat lı ..onlar çok yaparmış zamanında ..ama 30 yıldır ayvalık dalar ..geçen kayınpederim gitmişti tokata ..getirmis madimak ..ben de ilk kez yedim ama çok beğendim...
afiyet olsun..

ben de dayanamadım birşey yemeyecektim ama 3 kuru kayısı ve 1 avuç badem aldım yiyorum..yanında ayran ile

işte sabrımın sonu;pazar günü -500,bugün -300 inancımı yitirmedim ve neredeyse 25 günlük duraklamadan sonra ben kazandım kendimi alkışlıyorum izninizle:118:

tebrik ederim..duraklamayı geçtin .

ben on gundur diyetteyim kilo veremedim. onceden ne guzel hemen cevap verirdi bunye. ama nononoooo kararlıyım vericemm. neyse karataya dondum. yani karatay cok uzun surede kilo verdirir o bakimdan sadece genel prensiplerini uygulayarak yapicam. mesela oglen aksam kurufasulye ye falan ben oyle veremem illa salat sebze, ama ceviz yiyorum mesela. aksam sekizden sonra yemem cunku mantıgını anladim. tatli zaten yemiyordum ama karbonhidrat alıyordum sabah kepek ekmegi gibi onu kestim. en onemlisi ara ogun. benim on gundur kilo veremememın sebebi bu. ara ogun yememek lazim kesinlikle, aklima yatti! bol su. bir de daily form cay! aksam da spor yapacagim. hadi isalla on kilo verririmmmmm ne dersiniz?

ben on gundur diyetteyim kilo veremedim. onceden ne guzel hemen cevap verirdi bunye. ama nononoooo kararlıyım vericemm. neyse karataya dondum. yani karatay cok uzun surede kilo verdirir o bakimdan sadece genel prensiplerini uygulayarak yapicam. mesela oglen aksam kurufasulye ye falan ben oyle veremem illa salat sebze, ama ceviz yiyorum mesela. aksam sekizden sonra yemem cunku mantıgını anladim. tatli zaten yemiyordum ama karbonhidrat alıyordum sabah kepek ekmegi gibi onu kestim. en onemlisi ara ogun. benim on gundur kilo veremememın sebebi bu. ara ogun yememek lazim kesinlikle, aklima yatti! bol su. bir de daily form cay! aksam da spor yapacagim. hadi isalla on kilo verririmmmmm ne dersiniz?

hosgeldin ve kolay gelsin derim

slm kızlar dün 1 saat yürüdüm her yerim ağrıdı iyice hamlamışım hep akşamüstü yoldan çıkıyorum
bu gün sabah harika kahvaltı yaptım öglen ve öğleden sonra pasta börek yedim
bu gün gezmeleri yoldan çıkarıyor beni
bu gün spor yapacağım birde arkadaşlar
göz için kırışıklık kremi kullanan ve memnun olan varmı

sen takma öyle patavatsızca konuşanları..verdiğini görünce o utanır veya o zaman ağzının payını da verirsin..

özlemişim bebeemm..neyse bişey yokmuş korktum bir an
sağol canım..iremsu muz nasıl uykusu biraz düzene girmiştir umarım

sabah karlar 30 cm bulmuştu neyse ki yumuşaktı ve servis gitti..dönüşteyse o yağan karların hepsi erimişti şükürkardan sıkıldım artık..Ramaskayı düşünemiyorum bile

2. öğünüm 12

fırında kıymalı yumurtalı ıspanak
tarhana
yoğurt

ama acıkmış gibiyim..

3. öğünüm

fırında karnıbahar
dünden kalan hünkar beğendi
kurufasulye piyazı
yoğurtlu buğday salatası olacak..

gidip hazırlayayım bariii..sonra gelirim..

sersumumum ramaska sağolun kızlar aranmak merak edilmek güzelmiş kusura bakmayın.. Yoğundum karataydan da uzak kaldım biraz yüzüm de olmadı gelmeye

iyi akşamlar kızlar menümü yazıp servise yetişicem
kahvaltı 08.00;2 yumurta,1 kk peynir,5 siyah zeytin,2 ceviz,omega 3
öğle 13.00;1 kase salata,1 bardak ayran,
ara 16.30;2 kurabiye(arkadaşın doğumgünüydü kıramadım)
akşam 18.00;1 tabak yeşil mercimek,1 kase yoğurt

dünde bebek görmeye gidince 1 kızarmış içli köfte yemek zorunda kaldım cuma günü hüsran olmasa bari

evet ben havaalani freeshoptan sisley aldim harika. hic gozlerimi fln sisirmiyor. (bazi goz kremleri sisik yapar kemige surmen gerekir) istersen cok sur maske olsun istersn az sur goz kremi niyetine. elinde kalan cok degerli krem de dudaklara suruluyo. hem az degil tupte baya var. cok memnununm

karatay da 4. günüm

sabah kahvaltı 10.00 bitti
1 erikkurusu 1 incir 1 kayısı (çok mu olmuş kızlar)
2 yumurta 6 zeytin peynir fındık

2.öğün (arkadaşımdaydım)
15.00 16.00 kısır ( abarttımbiraz 2 tabak yedim kısır yasaklar arasında mı:18::18:
haa bide 3 kestane kavrulmuş:18::18:

akşam yemiycem sütlü kahve vee boool su şimdi yürüyüşe çıkıyorum

merhaba arkadaslar,bugünki yediklerim

SABAH:kalsik karatay kahvaltim,yarim portakal,Omega3,demir ilaci,kaju-badem

ara:2 sütlü filtre

ÖGLE: 1 kupa süt,1 avuc kuruyemis

AKSAM:mercimek corbasi,firinda köfte,salata,yogurt

SERSUM LISTE DURUMUYLA ILGILENDIGIN ICIN SAGOL CANIM.
Hepinize boll leptinli vakitler diliyorum,görüsürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…