Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün ne yedin makbule..nasıl geçti karatay ..arkadaşın seni görünce çatlar inşallah..

İnşallah :118: bende tam ne menümü paylaşacaktım
Bugün sabahı paylaştım zaten klasik kahvaltı
Saat 3 gibi de 9 tane bulgurlu lahana sarması yedim yanında ayranla
Akşam da bir Türk kahvesi içtim
Sanırsam yatmadan bir bardak süt içeceğim

ay canım akşam yemeği yemedin mi..oy sen iyi kızmışsın arkadaşına ..böyle giderse güçsüz kalmaz mısın makbuleciğim.

ay canım akşam yemeği yemedin mi..oy sen iyi kızmışsın arkadaşına ..böyle giderse güçsüz kalmaz mısın makbuleciğim.

Yok canım ben akşamları kursa gidiyorum 9 da bitiyor tabi bişi yemiyorum gelince orda da bazen kuruyemiş götürüyorum ama sarmayı çok yedim herhalde bugün yiyesim gelmedi alıştım galiba ya çok acıkmıyorum artık

Iyi geceler kizlar ben cikiyorum yarin malum yine staj var ..

bugun sivi agirlikli beslenmistim .. yarinda sebze agirlikli beslenecegim kuru yemis yemegi yine dusunmuyorum ..

Yarinki kahvaltimi da yazayim cunku hazirladim ;
yarim mango
5 zeytin
2 dilim kasar peyniri
1 yumurta sarisi(haslanmis)
br bardak sut
omega 3
d vitamini
multi vitamin

burada herkes ne yediğini yazıyor ama kimse doyana kadar yemiyor sanırım...çünkü yazdıkları ölçüler çok az...diyet yapar gibi az yiyorlar sanırım...ya da bana mı az geliyor anlamadım?????:26::26::26:
canım okuduğun yazının başında da yazdığı gibi doyana kadar yiyoruz..ölçümüz abartmamak
inşallah canım..bakalım görücezz

harikasın maşallah..ben de koyarım buzluğa ..çok büyük kolaylık valla

Bu hafta liste yapma sırası bende dimi? :)

evet canım sen de liste sırası..ben yine perşembe günü hatırlatmaları yaparım..

kızzlarr..accccayip derecede grip oldum..koltukta uyuya kalmışım.
.şimdi de gidip yatıciim.aman dikkat edin salgın var size de bulaşmasın..ben hastanede olduğumdan kaçamadım tabii

yarın günüm var işten erken çıksam da oraya uğramam gerek ..yarın akşam görüşürüz..
iyi geceler bol leptinler canlarım..

Canım çok çok geçmiş olsun iyi geceler sana da kaçamasız günler

Neyse kızlar bende yatıyorum artık yarın yorucu bir gün beni bekliyor altıda uyanmam lazım okul var hepinize iyi geceler tatlı rüyalar öpüyorum sizleri yarın görüşürüz herkeze bol leptinler :118:

arkadaslar 28 yasındayım ve hala su kpss belasıyla ugrasıyorum... e halıyle beyin eskısı gıbı degıl ,unutma problemım de var ...ve vermem gereken de bır kac kılom var ...karatay dıyetı mantıklı geldı ..ılk sayfadakı arkadas zıhnının berraklasıtıgını yazmıs sizde boyle etkıler oldu mu ve ne kadar kılo verdınız sımdıye kadar ...

Bende zihnimin açıldığını hissediyorum :118:

iyi geceler bayanlarrr

ögle ve aksam birer tabak bulgur pilavi yedim :2: en azindan toplam bi 10 kasik vardi..

ayrica aksam som baligi, salata ve keten tohumlu yogurdumu yedim..

simdide adacayimi iciyorum ve uyumaya hazirlaniyorum

Geçmiş olsun sersumum...

kızlar merhaba.. sabahki menümü paylaşmıştım öğlen canm birşey istemedi 2 hurma 1 ayrAN içtim. ( ne alakaysa öylece geçiştirdim bu sefer )
akşamda dünden kalan kuru fasülye vardı onu ve bol salata yedim.

bugn yürüyüşe çıkamadım çok yagmur yagıyordu. yarn akşam da kahve içmeye sözüm var yani yarnda kalcak. zaten ne zaman başlasam illa birşey çıkıyor.

yarında doktora gidicem randevu aldm. nedenini anlamadım ama bu aralar çok midem bulanıyor. yemek yerken değil de özellikle su içtikten sonra aşırı derecede bulanıyor ve kusuyorum da bazen.dayanamıyorum artık deli gbi susasamda midemn bu hali yüzünden suya küsücem. bakalm ne dicekler yarn... iyi geceler kzılar hepinizee. bol leptinlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…