Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kzlar günaydınn.

sersum cnım sana da çok geçmş olsun.

az önce doktordan gldm. kan tahlili istedi bakalım ne cıkıcak. sonucçlar 14,30dan sonra. bulantılarım yüzünden sabah hiç bir şey yiyemedm kızlar.
sadece tahlilden sonra çay içtim o kdr.

hepinize iyi bir gün diliyorum

Son düzenleme:
Yoğurdunu evde kendisi yapan var mı arkadaşlar :26::26::26::26:

Sabah tereyağlı omlet eşliğinde klasik kahvaltı yaptım...Şimdide omegalarımı aldım...

Öğlende et kavurma yapıp getirdim yanımda...Artık yemeklerimi yapıp getiricem işyerine yoksa kaçamak yapıyorum

geçmiş olsun, inşallah önemli bir şey değildir.

slm hanımlar ben 32 yaşında 2 çocuk annesiyim.Öğretmenim haftanın 5 günü 07:30-16:00 arası çalışıyorum. boyum 1.70 kilom ise 73.400(76.700 düm aslında).karatay diyeti yapıyorum kaçamaksız özellikle abur cubur konusunda kendime çok şaşırıyorum.bu 2. haftam 1 haftada sadece ve sadece 700 gr verdim ve çok moralıim bozuluyor.hatta bi arkadaş 700 gr için mi katlanıyon diyete diyince çok kızdım.bırakasım geldi diyeti ama diyet bırakmıyor beni.Sizlerde de böyle oluyor mu az kilo verdiğiniz zamanlar da neler yapıyorsunuz.Aslında beni de aranıza alın demek istiyorum ama forum kurallarına uyamam her zaman o yüzden lütfen şimdilik soruma cevap verirmisiniz.Sizce hızlanır mı kilo vermem nisan a kadar 7kilo vermek istiyorum sadece.

Bi ricam daha var arkadaşlar menümü yorumlar mısınız sabah 2 yumurta haşlanmış ,3 ceviz,biraz b.peynir.Öğlene 2 haşlama but salata,akşamada taze fasulye yapcam,yoğurt ,salata bide aralarda ceviz falan yiyom 1 -2 tane.ama genellikle öğlenleri meyve ya da salata yiyorum.akşam 7 den sonra bir şey yemem zaten.yaaaaaaaaaaa kilo vermeliyim

700 gr için diyete katlanmasanız aldığınız kilolarla yaşamaya katlanmak zorunda kalacaksınız...Böyle bakmayın ve canınızı sıkmalarına izin vermeyin...Buraya düzenli olarak yazmaya çalışın belki farkında olmadığınız hatalar yapıyorsunuzdur...Belkide hiç hata yapmıyorsunuzdur metabolizmanız yavaş çalışıyordur.Elimizden geldiğince yardımcı oluruz biz...

Öğünler arasında 4-5 saat olmalı ve sıvı dışında bir şey tüketmemelisiniz.Öğün aralarında yediğiniz ceviz insülin direncinizi etkiler buda kilo vermenizi yavaşlatır.Kilo verme dönemlerimizde meyveleri kahvaltıda yememiz öneriliyor diye biliyorum.İçerdikleri şekerden dolayı... Bakın farkında olmadan yanlışlar yapıyorsunuz bir süre düzenli olarak menü bildirimi yapın bence

teşekkürler arkadaşlar ara öğün yok diyorsunuz anladım ama yıllarca çayla mutlaka birşeyler yiyince birden bırakılmıyor sadece masumlaştırdığımı düşünüyordum ama yanılmışım.Tama m bugünden itibaren gün içinde meyve yok öğün olarak bile ara öğün yok.

Spor yapıyor musunuz sporda çok etkiliyor kilo verme hızını

ben yapiyorum canim. her hafta yaklasik iki litre sütten..

maalesef spor yok ayaktayım gün boyu birde ben Ardahan da yaşıyorum.bu sabah -27 derece soğuk vardı .yürümek bile çok zor burda havaların ısınmasını bekliyorum.

Öğle:
2 avuç çiğ fıstık, çiğ fındık ve çekirdekli siyah üzüm karışımı, bol su
Bir süre hafta içi öğlenleri bu şekilde yiyeceğim kısmetse...

ben de kapuskamı yiyorum..yanında annemin yaptığı bol acılı turşularla beraber..
adana kebap verseler değişmem

Sana da afiyet olsun adile keşke ben de sevsem ne güzel sağlıklı besleniyorsun. Bana da daha kapuska kimse yediremedi daha

canım adım dilek....

ben çok severim..karnıbahardan da yaparım kapuska gibi ..beyaz lahanadan da ..acı olmazsa birşeye benzemez tadı...

sen yemez misin ...ay çok severim..

ben de yoğurdumu 5 yıldır kendim yapıyorum..daha önce hazır alıyordum canım ben de..

10 kilo alıyorum ben sütçümden..
2 kase dolusu kaymak çıkıyor..onlardan da kakaolu toplar yapıyorum..çocuklar seviyor ama en çok eşim yiyor..

5 kilo yoğurt yapıyorum
5 kilo da süt olarak tüketiyoruz..

sen nerede oturuyorsun canım..
ben burhaniye deyim..balıkesir burhaniye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…