- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
kzlar günaydınn.
sersum cnım sana da çok geçmş olsun.
az önce doktordan gldm. kan tahlili istedi bakalım ne cıkıcak. sonucçlar 14,30dan sonra. bulantılarım yüzünden sabah hiç bir şey yiyemedm kızlar.sadece tahlilden sonra çay içtim o kdr.
hepinize iyi bir gün diliyorum
geçmiş olsun, inşallah önemli bir şey değildir.
slm hanımlar ben 32 yaşında 2 çocuk annesiyim.Öğretmenim haftanın 5 günü 07:30-16:00 arası çalışıyorum. boyum 1.70 kilom ise 73.400(76.700 düm aslında).karatay diyeti yapıyorum kaçamaksız özellikle abur cubur konusunda kendime çok şaşırıyorum.bu 2. haftam 1 haftada sadece ve sadece 700 gr verdim ve çok moralıim bozuluyor.hatta bi arkadaş 700 gr için mi katlanıyon diyete diyince çok kızdım.bırakasım geldi diyeti ama diyet bırakmıyor beni.Sizlerde de böyle oluyor mu az kilo verdiğiniz zamanlar da neler yapıyorsunuz.Aslında beni de aranıza alın demek istiyorum ama forum kurallarına uyamam her zaman o yüzden lütfen şimdilik soruma cevap verirmisiniz.Sizce hızlanır mı kilo vermem nisan a kadar 7kilo vermek istiyorum sadece.
Bi ricam daha var arkadaşlar menümü yorumlar mısınız sabah 2 yumurta haşlanmış ,3 ceviz,biraz b.peynir.Öğlene 2 haşlama but salata,akşamada taze fasulye yapcam,yoğurt ,salata bide aralarda ceviz falan yiyom 1 -2 tane.ama genellikle öğlenleri meyve ya da salata yiyorum.akşam 7 den sonra bir şey yemem zaten.yaaaaaaaaaaa kilo vermeliyim
teşekkürler arkadaşlar ara öğün yok diyorsunuz anladım ama yıllarca çayla mutlaka birşeyler yiyince birden bırakılmıyor sadece masumlaştırdığımı düşünüyordum ama yanılmışım.Tama m bugünden itibaren gün içinde meyve yok öğün olarak bile ara öğün yok.
Yoğurdunu evde kendisi yapan var mı arkadaşlar :26::26::26::26:
Sabah tereyağlı omlet eşliğinde klasik kahvaltı yaptım...Şimdide omegalarımı aldım...
Öğlende et kavurma yapıp getirdim yanımda...Artık yemeklerimi yapıp getiricem işyerine yoksa kaçamak yapıyorum
Sayısını bilmedğim mercimek köfte, ayran ve de yeşillik (bahçemden roka soğan marul)
afiyet olsun iyiniyetli . ne güzel ..taze taze ...
ben de kapuskamı yiyorum..yanında annemin yaptığı bol acılı turşularla beraber..
adana kebap verseler değişmem
ben yapiyorum canim. her hafta yaklasik iki litre sütten..
Sana da afiyet olsun adilekeşke ben de sevsem ne güzel sağlıklı besleniyorsun. Bana da daha kapuska kimse yediremedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?