Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben yapiyorum canim. her hafta yaklasik iki litre sütten..

Ben de yapıyorum köyden gelen sütten 4kg kadar ancak yetiyor.. 13 yıllık evliyim hep yoğurdumu kendim yaptım. İyiki de yapmışım yahu yoğurt diye halkımıza başka şey yediriyorlarmış

Ben dün ilk defa yaptım biraz sulumsu olmuş nedendir acaba :26::26::26:

maalesef spor yok ayaktayım gün boyu birde ben Ardahan da yaşıyorum.bu sabah -27 derece soğuk vardı .yürümek bile çok zor burda havaların ısınmasını bekliyorum.

Evde leslie yapabilirsin

Canım geçmiş olsun önemli bir şey değildir inşallah

Kızlar ben cozutuyorum :18: Öğlenle karışık akşam yemeğim
2 parça dana eti 4 tane de dünden kalma lahana dolması yedim 2 bardak ayran

ve şimdi cıss 1.5 avuç Antep fıstığı yedim bizim evimize çok yakın baklava yapan bir yer var oranın önünden geçerken midem bulandırdı tereyağ kokusundan ama bugün nasıl koktu anlatamam adet Zaman'ıma çok az kaldı balon gibiyim zaten Nasıl atlatırım kaçamaksız bilmiyorum :18:

adigegupse ..tahlil sonuçlarını aldın mı..hamilemisin...????

mabuleciğim..kaçamak isterse diye çantana kuru kayısı koy canım..bastırır..ilk başlarda her öğün kuruyemiş yiyebililrsin diye biliyorum..sen ilk sayfayı yeniden bir oku orada yazıyor..

evet haklısın ..ben bugün kaçamak yapıyorum mesela..susamlı çubuk yedim 6-7 tane ..kuru kayısı da yedim..1 avuç da fıstık...
oysa öğlen kapuskami ve turşumu yemiştim..ama tok tutmadı..

ben ideal kiloma ulaşmak üzereyim bu yüzden yaptım kaçamağı..çok üzgünüm..akşama daha hafif yerim artık.

psikolojik danışma ve rehberlik okuyorum canım son sınıf

ay canım çok iyi ..bak ben de bu yıl kpss ye girdim..

ben önlisans mezunuyum...85 aldım.sıralamam da iyi...

bir arkadaşım var ..psikolojik danışma ve rehberlik okudu..özürlüler için rehabilitasyon merkezinde çalışıyordu..

kppss ye girmiş o da bu yıl ..

40 puanla rehber öğretmen olarak atandı...ben ise kıskançlıktan çatladım

benim atanmama neredeyse 1 yıl var ..o da nasip kısmet olursa..

Son düzenleme:

inşallah olur canım evt bizim bölüm de atama sorunu yok pek ama ben Allah nasip ederse üniversitede kalmak istiyorum kpss düşünmüyorum onun için İngilizce kursuna gidiyorum bakalım ne olacak senin bölüm neydi

Selam kızlar

Öğlen yemeğim zeytinyağlı barbunya bol limonlu yedim, çocuklara da makarna haşlamıştım, üzerine yoğurt ve kıymalı sos yaptım, canım da çekti ama ben yemedim, dolapta haşlanmış buğdayım vardı , onu ısıttım , üzerine yoğurt , üstüne de kıymalı sosu döküp yedim, çok güzel oldu, tavsiye ederim, şimdi de acıktım, sütlü kahve içiyorum

inşallah olur canım evt bizim bölüm de atama sorunu yok pek ama ben Allah nasip ederse üniversitede kalmak istiyorum kpss düşünmüyorum onun için İngilizce kursuna gidiyorum bakalım ne olacak senin bölüm neydi

anladım canım..inşallah istediğin gibi olur..erkek arkadaşın da aynı bölümde mi..

hayırlısı olsun canım..git ingilizce kursuna tabi..

cnbs e dizilerini izle ..onların faaydası olur ...alt yazılı ..

canım ben zıraat teknikeriyim..

tarım bakanlığı alım çok yapar inşallah..

inşallah canım Allah herkeze gönlüne göre versin erkek arkadaşım felsefe grubu öğretmenliği okuyor canım onun da ataması zor hazırlanıyor bakalım olur inşallah

inşallah canım Allah herkeze gönlüne göre versin erkek arkadaşım felsefe grubu öğretmenliği okuyor canım onun da ataması zor hazırlanıyor bakalım olur inşallah

inşallah kolay atanır erkek arkadaşın..

zorlaştı artık herşey..

ben çıkıyorum..küçük uyandı..

huysuzlanır birazdan.
kendine iyi bak ..

Canım geçmiş olsun önemli bir şey değildir inşallah

enfeksiyon yüzündenmiş canım. bir kaç ilaç verdi bakalım. geçicek inş

canım evli değilim ben . onun için önce bir koca adayı bulmam lazımm enfeksiyonmuş sebebi

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar,yoğun bi gün geçirdim,yorgunum

kahvaltı 08.00;2 yumurta,1 kk peynirle az salata,4 siyah zeytin,omega 3
öğle 13.00;1 tabak yeşil mercimek,1 kase salata,
akşam 18.00;fırında tavuk(organik)1 bardak ayran bugünkü menüm

görüşmek üzere....bol leptinli geceler dilerim

merhaba karatayci güzel bayanlar,herkesler iyi mi diye soracaktim aslinda ama gecmise söyle bir baktim ki hasta olanlarimiz var.SERSUMCUM ve diger enfeksiyonu olan arkadasim ismini ezberleyemedim bir türlü kusuruma bakma cok gecmis olsun,acil sifalar diliyorum her ikinize de.

Yogurt mayalamaktan mevzu acilmis,ben de 16 senelik evliyim ve yogurdumu hep kendim mayalarim (IYINIYETLIM SENIN GIBI),hatta kefirimi de yaparim.Son zamanlarda hazir yogurtla ilgili yazilarida okuduktan sonra ben de "ne kadar dogru yapmisim"dedim kendi kendime.Tek sIKINTIM bizde cok tüketiliyor olmasi bazen cok bunaliyorum haftasi dolmadan tekrar yogurt mayalamaktan,neyse... elimemi yapisiyor dimi ama :))))))

Yediklerime gelince sabah:klasik karatay kahvaltim,1 kivi,1 günkurusu,1 avuc kuruyemis,omega3,demir ilacim

ara:bol sütlü filtre kahve

Ögle:1 kase yogurt,1 avuc kuruyemis

Aksam:dünden kalma firin köfte,mercimek corba,yogurt.

Bizimkilere pizza yapacagim ama ben elbette yemeyegim.Aslinda aklima gelmedi eger düsünebilseydim kendime de karnabahar pizza yapabilirdim neyse bir dahakine artik ((

Hepinize bol leptinli,keyifli vakitler,görüsmek üzere

afiyet olsun adasim :))

organik tavuk bulabilmen ne güzel,ben tavuga hasret kaldim vallahi ((

merhaba kızlar... menümü paylaşayım sabah kkk,arakuruyemiş+ayran,akşamada mercimek çorbası+zeytinyağlı bakla tabii osaate kadar pişerse bayagı bii kart çıktı bakla efendi...2saattir ocakta dahanda pişmedi ne olacak acaba merakla bekliyoruz sonucu......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…