- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
ben yapiyorum canim. her hafta yaklasik iki litre sütten..
Ben de yapıyorum köyden gelen sütten 4kg kadar ancak yetiyor.. 13 yıllık evliyim hep yoğurdumu kendim yaptım. İyiki de yapmışım yahu yoğurt diye halkımıza başka şey yediriyorlarmış
maalesef spor yok ayaktayım gün boyu birde ben Ardahan da yaşıyorum.bu sabah -27 derece soğuk vardı .yürümek bile çok zor burda havaların ısınmasını bekliyorum.
kzlar günaydınn.
sersum cnım sana da çok geçmş olsun.
az önce doktordan gldm. kan tahlili istedi bakalım ne cıkıcak. sonucçlar 14,30dan sonra. bulantılarım yüzünden sabah hiç bir şey yiyemedm kızlar.sadece tahlilden sonra çay içtim o kdr.
hepinize iyi bir gün diliyorum
Kızlar ben cozutuyorum :18: Öğlenle karışık akşam yemeğim
2 parça dana eti 4 tane de dünden kalma lahana dolması yedim 2 bardak ayran
ve şimdi cıss 1.5 avuç Antep fıstığı yedim bizim evimize çok yakın baklava yapan bir yer var oranın önünden geçerken midem bulandırdı tereyağ kokusundan ama bugün nasıl koktu anlatamam adet Zaman'ıma çok az kaldı balon gibiyim zatenNasıl atlatırım kaçamaksız bilmiyorum :18:
Öğünler arasında 4-5 saat olmalı ve sıvı dışında bir şey tüketmemelisiniz.Öğün aralarında yediğiniz ceviz insülin direncinizi etkiler buda kilo vermenizi yavaşlatır.Kilo verme dönemlerimizde meyveleri kahvaltıda yememiz öneriliyor diye biliyorum.İçerdikleri şekerden dolayı...Bakın farkında olmadan yanlışlar yapıyorsunuz bir süre düzenli olarak menü bildirimi yapın bence
Antep fıstığı tuzlu ve kavrulmuştu canım o yüzden cıss dedim
hımmmm tamam o zaman ..ben de yememen gerekiyordu sandım..
ne okuyorsun canım..bölümün nedir ..
psikolojik danışma ve rehberlik okuyorum canım son sınıf
ay canım çok iyi ..bak ben de bu yıl kpss ye girdim..
ben önlisans mezunuyum...85 aldım.sıralamam da iyi...
bir arkadaşım var ..psikolojik danışma ve rehberlik okudu..özürlüler için rehabilitasyon merkezinde çalışıyordu..
kppss ye girmiş o da bu yıl ..
40 puanla rehber öğretmen olarak atandı...ben ise kıskançlıktan çatladım
benim atanmama neredeyse 1 yıl var ..o da nasip kısmet olursa..
inşallah olur canım evt bizim bölüm de atama sorunu yok pek ama ben Allah nasip ederse üniversitede kalmak istiyorum kpss düşünmüyorum onun için İngilizce kursuna gidiyorum bakalım ne olacak senin bölüm neydi
anladım canım..inşallah istediğin gibi olur..erkek arkadaşın da aynı bölümde mi..
hayırlısı olsun canım..git ingilizce kursuna tabi..
cnbs e dizilerini izle ..onların faaydası olur ...alt yazılı ..
canım ben zıraat teknikeriyim..
tarım bakanlığı alım çok yapar inşallah..
inşallah canım Allah herkeze gönlüne göre versin erkek arkadaşım felsefe grubu öğretmenliği okuyor canım onun da ataması zor hazırlanıyor bakalım olur inşallah
inşallah kolay atanır erkek arkadaşın..
zorlaştı artık herşey..
ben çıkıyorum..küçük uyandı..
huysuzlanır birazdan.
kendine iyi bak ..
Canım geçmiş olsun önemli bir şey değildir inşallah
adigegupse ..tahlil sonuçlarını aldın mı..hamilemisin...????
mabuleciğim..kaçamak isterse diye çantana kuru kayısı koy canım..bastırır..ilk başlarda her öğün kuruyemiş yiyebililrsin diye biliyorum..sen ilk sayfayı yeniden bir oku orada yazıyor..
iyi akşamlar kızlar,yoğun bi gün geçirdim,yorgunum
kahvaltı 08.00;2 yumurta,1 kk peynirle az salata,4 siyah zeytin,omega 3
öğle 13.00;1 tabak yeşil mercimek,1 kase salata,
akşam 18.00;fırında tavuk(organik )1 bardak ayran bugünkü menüm
görüşmek üzere....bol leptinli geceler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?