Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Slmlar kıslar...bugün tüm gün pazardaydım diyebilirimo yüzden gelemedim..o kadar çok yürüdüm ki hala bacaklarım ağrıyo..

Bugün yumurtasız kahvaltı yaptım,onun yerine bulgurlu yaprak sarma yedim+klasik kahvaltı
Akşama da balık salata var...

Geçmiş olsun sersumum...

geçmiş olsun canım
sağolasın..valla bilmem kimden bulaştı ama çok piss bişey bu yaa
Günaydınlar hepinize, makbule , Elif

Sabah kahvaltım mercimek çorbası, birer lokma ekmek ve kek

Sersum canım geçmiş olsun

Hepimizin günü güzel geçer umarım

Çizelge yapma...

adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php bu sayfaya girdin
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefin 65 olacak
10-Your starting weight: baş.kilon 83
11-Your current weight bugünki kilon 73.7
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..

selam arkadaşlar bende karatay diyetine başlamaya karar verdim
kg verip alanlardanım bende malesef ,motıvasyona ıhtıyacım olduğu için tekrar siteye geri dönuş yaptım

yoğun geçen kpss sınavı sonrası malesf 85 ile çıkan ben şuan 78 kg ya indim
bu diyet hakkında bazı sorularım var başdönmesi yeme atakları yada konsantrasyon kaybı yaşıyormusunuz?

Son düzenleme:
sağol canım..demin ilk bardağı içtim bakalım

Sayısını bilmedğim mercimek köfte, ayran ve de yeşillik (bahçemden roka soğan marul)
ohhh afiyetler olsun bebeemm
Sersumum geçmiş olsun canım

Ben de yapıyorum köyden gelen sütten 4kg kadar ancak yetiyor.. 13 yıllık evliyim hep yoğurdumu kendim yaptım. İyiki de yapmışım yahu yoğurt diye halkımıza başka şey yediriyorlarmış
nekaa güzell..ama ben yapamıyom..burada inek çok ama yediklerini görünce içim kaldırmıyor sütünü almaya..hayvanlar hep çöp yiyorlar yawww
afiyet olsun canım
enfeksiyon yüzündenmiş canım. bir kaç ilaç verdi bakalım. geçicek inş

canım evli değilim ben . onun için önce bir koca adayı bulmam lazımm enfeksiyonmuş sebebi
acil şifalar olsun canım
sağol canım

bugün gribin üstüne bi de regl oldum tam oldu
günüme gittim ve birsürü cıss yedim
ama yediklerimi yazmıyacağım siz beni direk dövebilirsiniz hatta ben kendime de 1-2 çanta atayım

onun dışında 9 adet baharatımdan birer çimdik atıp çayımı demledim ve ilk bardağı içtim..du bakalii noolcak..

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

zaten geldi mi hep üst üste gelir ama bir de şöyle düşün ikiside aynı anda arada kaynayıp gidcek :) ben kndimi öyle zmanalarda hep böyle avutuyorum

bugn baya kaçamak olmuş anlaşılan yarından itibaren yine düzene girilcek dmi canım

selam kızlar.fırsat bulmuşken yazayım öğlen menümü
1,5 kepçe tarhana çorbası,4 fırında köfte ,salata ve küçücük bir ısırık helva

ya kızlar bugün kendimi çok yorgun hissediyorum.yemek yapcak halim de yok en iyisi kahvaltılık yemek.bugünlerde hep böyleyim anlamadım neden sizdede var mı kış depresyonumudur nedir.sabahları tibet hareketi yapıyorum bi kendime geliyorum ama okuldan eve dönünce havası sönmüş balon gibi bütün enerjim bitmiş gibi hissediyorum

öncelikle teşekurler cevap yazdığınz için ,daha önce diyet takımında da(7. takımdaydım) olduğum için kuralları biliyorum cuma engeç kg bıldırımı oluyordu beni de listeye eklerseniz sevinirim

tabiisi
öncelikle teşekurler cevap yazdığınz için ,daha önce diyet takımında da(7. takımdaydım) olduğum için kuralları biliyorum cuma engeç kg bıldırımı oluyordu beni de listeye eklerseniz sevinirim

liste yapma sırasına ekliyorum..2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra yarışmamıza katılabilirsin..başarılar..

aksam yemegim:

iki tabak et sote (sogan, sivri biber, mantar ve booool domatesli)
firinda kabak
salata
ve her zamanki gibi keten tohumlu yogurdum..

simdi yarim saat yürüyüs...

sersumcum, kitapta okumustum suan tam hatirlamiyorumda yazioduki agzinda cignemeye baslayinca herhalde insulinmi ne cikiyormus :44:

onu ben de okudum ama sakız için değil de alınan her lokmada çiğneme hareketi için insülin salgılanıyor...dediğim gibi bazı kuralları ben esnetiyorum..sen dedikten sonra hatırladım..tabii sen yine de kendin karar verirsin

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız?

Sersum hastalanmışsın, geçmiş olsun canım. Karda kıyamette yoruluyorsun canım ya... E, bir de hastane burası. Sağlam adam yok ki... İstemediğin kadar mikrop var.

Menülerimi yazıp kaçayım.

Sabah: peynirli omlet, 3 zeytin, domates, salatalık, peynir.

Öğlen: yine kahvaltı ve 1 dilim börek(x)

Akşam: 1 tabak mercimek çorba, 5 köfte

sabah 08:00
2 haslanmıs yumurta
domates ve salatalık
1 ceviz 1 kayısı 1 kuru incir
kahvaltı bitiminde bitki çayı kalmadığı için 1 bardak çay.

öğle 13:10
1 tavuk sote içindeki patatesleri yemedim yasak diye
1 tabak salata acı biberle
1 kuru kayısı 1 ceviz 1 kuru incir

atıştırma yapar gibi aralarda antep fıstığı yedim kabuklu çok severim kaçamak olduu bugün yine kaçamaksızz günler yasamak istiyorum pof

akşam 19:30
1 tabak mercimek çorba
1 tabak MAKARNA yanına fırında yapılmıs tavuk
salata
2 kuru incir
1 kuru kayısı
bitiminde çay.

gün içinde 3 lt su bugün spor yapmıcam cok yorgunum mola günü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…