Geçmiş olsun sersumum...
geçmiş olsun canımkızlar merhaba.. sabahki menümü paylaşmıştım öğlen canm birşey istemedi 2 hurma 1 ayrAN içtim. ( ne alakaysa öylece geçiştirdim bu sefer )
akşamda dünden kalan kuru fasülye vardı onu ve bol salata yedim.
bugn yürüyüşe çıkamadım çok yagmur yagıyordu. yarn akşam da kahve içmeye sözüm var yani yarnda kalcak. zaten ne zaman başlasam illa birşey çıkıyor.
yarında doktora gidicem randevu aldm. nedenini anlamadım ama bu aralar çok midem bulanıyor. yemek yerken değil de özellikle su içtikten sonra aşırı derecede bulanıyor ve kusuyorum da bazen.dayanamıyorum artık deli gbi susasamda midemn bu hali yüzünden suya küsücem.bakalm ne dicekler yarn... iyi geceler kzılar hepinizee. bol leptinlerrr
sağolasın..valla bilmem kimden bulaştı ama çok piss bişey bu yaaÖgle. cig köfte, 1 dilim kek. cay, Türk Kahvesi.
Aksam 2 tabak madimak yemegi, 1/4 yufka ile.
1 tane portakal.
Sersum gecmis olsun benden mi bulasti.?
Bizim evde hasta sayisi 2 oldu.
Bugünde regl oldum. fena siskinlik var.
Karni bahar yemesi varmiydi canim.?
Tarifi varsa isterim. Esim erzak almaya gitmisti alip gelmis.
SelmaninKizi kullanıcısından alıntı
o halde bende seni gaza getiriyim..
bak kilolarimiz hemen hemen ayni, bakalim kim önce 63ü görecek
Ben 65 kg göreyim Horoz kesecegim.
Günaydınlar hepinize, makbule , Elif
Sabah kahvaltım mercimek çorbası, birer lokma ekmek ve kek
Sersum canım geçmiş olsun
Hepimizin günü güzel geçer umarım
sersum canım geçmiş olsun..ay dikkat et kendine ya ..havalar soğuk gidiyor bugünlerde..
ben de klasik kahvaltımı yaqtım çayımı içiyorum..
öğlen kapuska yemek istiyorum..akşama da mercimek çorbası ,pilav , salata ,ve kuru fasilye var.
benden bu kadar arkadaşlar..hepinizi öpüyodrum
Çizelge yapma...bu günlerde düzenli paylasımlar yapamıyorum ama ıyı gıdıyor kızlar hedefe dogru durmak yok devam bırde su kılo cizelgesini yapabılsem daha bır keyıflı olacak ıkıncı haftadayım karatayda ufak kacamaklar olsada cıddı anlamda olmadı mesela ekmeksız ıkıncı hafta az once kahvaltımı ettım ıkı ad.yumurta bır dilim peynir ıkı fıncan cay ceviz de yiyecektim kaldı cok fena sistim daha sonra artık acıkırsam gayet ıyı gıdıyor bu ara aksamları krızlerım gerıledı dün aksam spora da basladım step-aerobık bakalım etkılı olacakmı bu ısı bu sefer cok cıddıye alıyorum
hepınıze bol sanslar tatlı krızıne gırmedıgımız günler dilerim
sağol canım.günaydın arkadaşlar herkese iyi günler dilerim
kahvaltımı yaptım kahvemi içtim,geçmişe baktım
sersum geçmiş olsun canım,baharatların da gelmiş inşallah işe yarar,hem gribe hem zayıflamaya yanii
kaneel ne pratik hatunsun kısçem sen,iyi fikirler vermişsin sağolasın:13:
ben yürüyüşlerimi aksattım bu hafta kendime kızıyorum düzenim bozuldu,toparlanmam lazım
ben biraz çalışayım canlarım görüşmek üzere
Günaydın Kızlar...
Sersum geçmiş olsun... Bir an önce iyileşirsin inşallah..
Akşam:
1 bardak lahana suyu, 2 tabak kuru fasülye, kocaman 2 dilim lahana (çiğ)
Turşu yemeyi bıraktım onun yerine lahanayı çiğ tüketiyorum.
Bu sabah:
1 bardak lahana suyu, 5 tane goji berry,
1 omega 3, 2 vitamin,
iki üç gündür iyi gidiyor amandeğmesin
İnşallah bu cuma eksiyi göreceğim...
kzlar günaydınn.
sersum cnım sana da çok geçmş olsun.
az önce doktordan gldm. kan tahlili istedi bakalım ne cıkıcak. sonucçlar 14,30dan sonra. bulantılarım yüzünden sabah hiç bir şey yiyemedm kızlar.sadece tahlilden sonra çay içtim o kdr.
hepinize iyi bir gün diliyorum
ohhh afiyetler olsun bebeemmSayısını bilmedğim mercimek köfte, ayran ve de yeşillik (bahçemden roka soğan marul)
Sersumum geçmiş olsun canım
nekaa güzell..ama ben yapamıyom.Ben de yapıyorum köyden gelen sütten 4kg kadar ancak yetiyor.. 13 yıllık evliyim hep yoğurdumu kendim yaptım. İyiki de yapmışım yahu yoğurt diye halkımıza başka şey yediriyorlarmış
afiyet olsun canımSelam kızlar
Öğlen yemeğim zeytinyağlı barbunya bol limonlu yedim, çocuklara da makarna haşlamıştım, üzerine yoğurt ve kıymalı sos yaptım, canım da çekti ama ben yemedim, dolapta haşlanmış buğdayım vardı , onu ısıttım , üzerine yoğurt , üstüne de kıymalı sosu döküp yedim, çok güzel oldu, tavsiye ederim, şimdi de acıktım, sütlü kahve içiyorum
acil şifalar olsun canımenfeksiyon yüzündenmiş canım. bir kaç ilaç verdi bakalım. geçicek inş
canım evli değilim ben. onun için önce bir koca adayı bulmam lazımm enfeksiyonmuş sebebi
sağol canımmerhaba karatayci güzel bayanlar,herkesler iyi mi diye soracaktim aslinda ama gecmise söyle bir baktim ki hasta olanlarimiz var.SERSUMCUM ve diger enfeksiyonu olan arkadasim ismini ezberleyemedim bir türlü kusuruma bakma cok gecmis olsun,acil sifalar diliyorum her ikinize de.
Yogurt mayalamaktan mevzu acilmis,ben de 16 senelik evliyim ve yogurdumu hep kendim mayalarim (IYINIYETLIM SENIN GIBI),hatta kefirimi de yaparim.Son zamanlarda hazir yogurtla ilgili yazilarida okuduktan sonra ben de "ne kadar dogru yapmisim"dedim kendi kendime.Tek sIKINTIM bizde cok tüketiliyor olmasi bazen cok bunaliyorum haftasi dolmadan tekrar yogurt mayalamaktan,neyse... elimemi yapisiyor dimi ama :))))))
Yediklerime gelince sabah:klasik karatay kahvaltim,1 kivi,1 günkurusu,1 avuc kuruyemis,omega3,demir ilacim
ara:bol sütlü filtre kahve
Ögle:1 kase yogurt,1 avuc kuruyemis
Aksam:dünden kalma firin köfte,mercimek corba,yogurt.
Bizimkilere pizza yapacagim ama ben elbette yemeyegim.Aslinda aklima gelmedi eger düsünebilseydim kendime de karnabahar pizza yapabilirdim neyse bir dahakine artik((
Hepinize bol leptinli,keyifli vakitler,görüsmek üzere
Slmlar kıslar...bugün tüm gün pazardaydım diyebilirimo yüzden gelemedim..o kadar çok yürüdüm ki hala bacaklarım ağrıyo..
Bugün yumurtasız kahvaltı yaptım,onun yerine bulgurlu yaprak sarma yedim+klasik kahvaltı
Akşama da balık salata var...
bugün gribin üstüne bi de regl oldum tam oldu
günüme gittim ve birsürü cıss yedim
ama yediklerimi yazmıyacağım siz beni direk dövebilirsiniz hatta ben kendime de 1-2 çanta atayım
onun dışında 9 adet baharatımdan birer çimdik atıp çayımı demledim ve ilk bardağı içtim..du bakalii noolcak..
öncelikle hoşgeldiniz
hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..
En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar
tabiisi
zaten geldi mi hep üst üste gelir ama bir de şöyle düşün ikiside aynı anda arada kaynayıp gidcek :) ben kndimi öyle zmanalarda hep böyle avutuyorum
bugn baya kaçamak olmuş anlaşılan yarından itibaren yine düzene girilcek dmi canım
öncelikle teşekurler cevap yazdığınz için ,daha önce diyet takımında da(7. takımdaydım) olduğum için kuralları biliyorum cuma engeç kg bıldırımı oluyordu beni de listeye eklerseniz sevinirim
arkadaslar belki sacma soru olcak ama sakiz cignenmenin bir zarari varmidir sekersiz ise?
tabii ki de hayır..ben her yemekten sonra çiğnerim dişlerim için
sersumcum, kitapta okumustum suan tam hatirlamiyorumda yazioduki agzinda cignemeye baslayinca herhalde insulinmi ne cikiyormus :44:
tabiisi
liste yapma sırasına ekliyorum..2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra yarışmamıza katılabilirsin..başarılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?