Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağol datlum..ne o be hemen kaçıyon..birdy,leylak,papadiya,iyiniyetlim de yok zatiii

sabah kahvaltım:
2 yumurta
10 ev yapımı yeşil zeytin
boooolca beyaz peynir
domates-salatalık
ceviz
3 kuru kayısı
süt
(susam-keten tohumu-omega 3-multivitamin)

öğlen yemeğim:
(maalesef dışarıda lokantada yedim.. yemeklerin yapıldığı yağlar diyetimize hiç uygun değil) :44:
zaten bu menümde hiç doymadım
az kapuska
etli sebze yemeği
1 kaşık nohut
omega-3
4-5 tane fıstık
suuu suuu suuuuu

ara:az şekerli türk kahvesi

akşam yemeğim:
evimde
az pırasa
1 tabak mantarlı etli yemek
yoğurt
salata
ceviz-fıstık
suuu suuu suuu suuuuuuuuu
(susam-keten tohumu-omega 3)

şimdiiiiii:
suuu suuu suuuuu ve hürrem

tamamdır canım..düzenli menü bildirimine ne zaman başladın..artık 2 hafta kuralı için başlangıç tarihi yazıyorum yanına..kimseye haksızlık olmasın

sersumum istersen bugünü yaz düzenli menü bildirimine.. geçen 3-4 gün önce başladım ama olsun bugünü yazalım. hem böylelikle ben de bir yandan kendimi takip ederim..

bu arada ben gerçekten bu gruptan çok etkileniyorum. sayenizde bugün ufacık bir kaçamağım bile olmadı.
sizin sayenizdeeeeeee

tamamdır canım bugünü yazıyorum başarılar..tekrar hoşgeldin

​3 gündür yoğunluktan yazamadım.
pazartesi: sabah (07:45) Karatay kahvaltım
Akşam (17:30) çoban kavurma,sezar salata,muzlu rulo tatlısı
salı:sabah(08:00)Karatay kahvaltım
öğlen(13:00) yoğurtlu semizotu
akşam(17:30) az salçalı makarna 3 köfte,salata,1 bulgurlu kuru dolma,3 elma dilimi patates :18:
Çarşamba sabah(08:30) Karatay kahvaltım
öğlen(14:30) Arkadaşın gününe davetliydim :18:Allah ne verdiyse yazsam yeterli mi
akşam bol bol pişmanlıktan sonra tabi ki hiç birşey

hoşgeldin canumm..sen de benim gibi gün zedesin desenee

melexinim noldu sana,sen kaçamak yapmazdın böyle
:26::26:

kızlar ben kaçıyom..hepinizi öpüyorum..iyi geceler bol leptinlerr..

Canım ben İstanbul'dayım ama Burhaniye'ye yılda bikaç kez gelirim , pazarını ve Hadigari'nin yemeklerini çok severim

Merhaba arkadaşlar ..
Oldukça renksiz menümü paylaşayım :)

Sabah:klasik karatay kahvaltısı yumurtalar yağda ve pastırmalı+omega+keten tohumu

Akşam: Tarhana çorbası ,sonunda bitirebildim o kadar acı yapmışım ki işkence çekiyorduk resmen içerken :)
Yoğurtlu cevizli kabak meze +omega+keten tohumu

Az önce bitki çayıyla bir adet kuru kayısı yedim ,neden bilmem o kadar canım istedi ki..
5 kupa bitki çayı+ bol su

3 mil leslie sansone,haftaya 5 mile çıkmayı düşünüyorum çünkü ikinci defa yapmama rağmen biraz hafif geldi.

Yarın tartılma günüm benim,şans dileyin :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…