- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
burada okuduklarımdan yola çıkarak anladımki ben yeteri kadar doyarak yemediğim için sanırım enerji düşüklüğü yaşadım kuru kayısı ve kuruyemişi ekleyerek kahvaltımı yapacagım bakalım yinede enerjim düşecekmi omega 3 hamile oldugum için doktorum verdi zaten kullanıyorum
4 aylık hamileyim 4 aydır mide bulantısı falan derken çok saglıksız beslendim bu beslenme biçimiyle daha saglıklı olacagımı düşünüyorum amacım şimdilik kilo vermek değil hamileliğim boyunca saglıklı ölçülerde kilo almak ve bebeğim için en dogru beslenmek birda anne baba hem şeker hastası hemde kalp hastaları karatay hocam illa sizde olacaksınız diye bi kaide yok diyordu bende elimden geleni yapmalıyım bunun için
iyidir bebeğem senden naber?
efenim şimcik şöyle oluyo,daha sabahtan beri bişey yemedim,birazdan akşam yemeğimi yerim artıkın
kitabı okuyunca daha iyi anlayacaksın;4-5 saat açlık hissetmemen için kahvaltıda bunları tüketmelisin...zeytinin tuzluysa tansiyonunu etkileyebilir tabi ama suda bekletip tuzun alabilirsin,hocamız 30 zeytin bile yiyebilirsiniz dedi daha bu sabah peynir istediğin peynir olabilircevap için teşekkür ederim :) yarın ilk günüm olucak destege ihtiyacım var ama kahvaltı cok garıp geldi bana ve fazla iki yumurta sabah 7 de nasıl yicem? 8 zeytin tansiyon çıkarmaz mı? peynir ezine peyniri olabilir mi?
ilk uyguladıgım gün 8 den sonra bişey yemedğimde sabah erkenden uyandım yataktan kalkmakta hiç zorlanmadım ilk günden bunu hissedebilmiştim
dün ikinci günümde akşama kadar herşey yolundaydı ama akşam annemin yemekleri ve dogum günü kutlaması ile fena halde bozdum ona ragmen sabah baskülde rakam artı değildi sanırım sabahki ve öglenki saglıklı besinler alışım durumu tolare etmişti kitabı bugün okumaya başlayacağım muhakkak
kitabı okuyunca daha iyi anlayacaksın;4-5 saat açlık hissetmemen için kahvaltıda bunları tüketmelisin...zeytinin tuzluysa tansiyonunu etkileyebilir tabi ama suda bekletip tuzun alabilirsin,hocamız 30 zeytin bile yiyebilirsiniz dedi daha bu sabah peynir istediğin peynir olabilir
hipokrat kahvesi nedir acaba
ben buralarda yeniyim de
inşallah canım inşallah.ilk hafta alışma haftası illaki butür şeyler olacak sanırım.senin ve bebişin için bence en doğru kararı vermişsin.halsizlik yaşaman gayet normal,düşünsene düne kadar şeker ve zararlı karbonhidret tüketiyordun,vücudun bunlara bağımlıydı,kesince birden alt üst oldu,yoksunluk dönemi gibi düşün...ama 1-2 güne atlatacaksın veeee kendini hiç ummadığın kadar enerjik hissedeceksin
sende mi yeni başladın? bende yarın başlıcam bakalım benim ilk gün deneyimim nasıl olucak ? senin doğum gününmüydü?
tşk ederim
pilatese başladım haftada 3 gün gitmediğim günler de evde 1 saat bisiklet sürüyorum akşamları da 45 dk yürüyüşüm var. pazartesi günü 1 ayımı dolduracağım ve kaç kilo verdiğim ortaya çıkacak ama karatay diyetini de yarından itibaren uygulamaya başlayacağım arada kuruyemiş+ayran dediğin öğle öğünü mü çünkü canan hoca artık 2 ana öğün öneriyor ya
hipokrat kahvesi:
2 ekşi yeşil elma,
2 havuç,
2 kırmızı pancar
rendelenip, düşük ısıda fırında kurutulacak,
Sabah akşam 1 tatlı kaşığı demlenerek posasıyla birlikte...
ben öğlenleride içiyorum
kilo verme çizelgesi nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı?
sabah -akşam ana ögünler kuruyemiş +ayran ara ögün hoca da böyle öneriyo bildigim kadarıyla yanlışım varsa kıdemliler düzeltsin lütfen nede olsa ben daha çaylağım...
Çizelge yapma...
adım adım yazıyorum.........
1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php bu sayfaya girdin
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefin 65 olacak
10-Your starting weight: baş.kilon 83
11-Your current weight bugünki kilon 73.7
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..
14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz
nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..
profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..
canım kilo verme aşamasında arada kuruyemişte yenmemeli 4-5 saat kuralı ve leptin hormonunun çalışıp yağ yakımı yapması için katı gıda alınmamalı..ama sadece sağlıklı beslenme diye başlanıyorsa alışma aşamasında ayran veya sütle kuruyemiş ara öğün gibi yenilebilir..daha sonra o da bırakılıp 3 ve 2 öğüne düşmeliyiz..
evet haklısın narin_nazenin bizim için alışma haftası sayılır acaba ortalama kaç kilo verilir karatay diyetiyle nasıl bir beklentide olmak gerekir?
ben sabah kuruyemişi yemeyip kahvaltıdan 4-5saat sonra tüketiyorum 4- 5 saat sonrada akşam yemegi yiyorum yanlışmı yapıyomuşum yaaa kestane kebap acele cevap plaseee.....
Çizelge yapma...
adım adım yazıyorum.........
1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php bu sayfaya girdin
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefin 65 olacak
10-Your starting weight: baş.kilon 83
11-Your current weight bugünki kilon 73.7
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..
14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz
nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..
profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..
canım kilo verme aşamasında arada kuruyemişte yenmemeli 4-5 saat kuralı ve leptin hormonunun çalışıp yağ yakımı yapması için katı gıda alınmamalı..ama sadece sağlıklı beslenme diye başlanıyorsa alışma aşamasında ayran veya sütle kuruyemiş ara öğün gibi yenilebilir..daha sonra o da bırakılıp 3 ve 2 öğüne düşmeliyiz..
ben sabah kuruyemişi yemeyip kahvaltıdan 4-5saat sonra tüketiyorum 4- 5 saat sonrada akşam yemegi yiyorum yanlışmı yapıyomuşum yaaa kestane kebap acele cevap plaseee.....
canım arada 4-5 saat var sa sorun değil..o ara öğün olmuyor zaten yanlış değil senin ki..sen 3 öğün yapmış oluyorsun yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?