Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ilk uyguladıgım gün 8 den sonra bişey yemedğimde sabah erkenden uyandım yataktan kalkmakta hiç zorlanmadım ilk günden bunu hissedebilmiştim

dün ikinci günümde akşama kadar herşey yolundaydı ama akşam annemin yemekleri ve dogum günü kutlaması ile fena halde bozdum ona ragmen sabah baskülde rakam artı değildi sanırım sabahki ve öglenki saglıklı besinler alışım durumu tolare etmişti kitabı bugün okumaya başlayacağım muhakkak

senin ve bebişin için bence en doğru kararı vermişsin.halsizlik yaşaman gayet normal,düşünsene düne kadar şeker ve zararlı karbonhidret tüketiyordun,vücudun bunlara bağımlıydı,kesince birden alt üst oldu,yoksunluk dönemi gibi düşün...ama 1-2 güne atlatacaksın veeee kendini hiç ummadığın kadar enerjik hissedeceksin

iyidir bebeğem senden naber?
efenim şimcik şöyle oluyo,daha sabahtan beri bişey yemedim,birazdan akşam yemeğimi yerim artıkın

ben de iyiyim tatlım..takılıyom işte..burda hava yine çok soğudu kar yağmaz inşallah..:18::18:

kitabı okuyunca daha iyi anlayacaksın;4-5 saat açlık hissetmemen için kahvaltıda bunları tüketmelisin...zeytinin tuzluysa tansiyonunu etkileyebilir tabi ama suda bekletip tuzun alabilirsin,hocamız 30 zeytin bile yiyebilirsiniz dedi daha bu sabah peynir istediğin peynir olabilir

sende mi yeni başladın? bende yarın başlıcam bakalım benim ilk gün deneyimim nasıl olucak ? senin doğum gününmüydü?

evet haklısın melek baykalın programındaydı dimi? bende izledim biraz ondan baslamak istedim aklımdaydı diyet yapmak ama karatay doktor sonucta ve saglıklı vermek daha önemli

hipokrat kahvesi nedir acaba
ben buralarda yeniyim de

hipokrat kahvesi:
2 ekşi yeşil elma,
2 havuç,
2 kırmızı pancar

rendelenip, düşük ısıda fırında kurutulacak,
Sabah akşam 1 tatlı kaşığı demlenerek posasıyla birlikte...

ben öğlenleride içiyorum

inşallah canım inşallah.ilk hafta alışma haftası illaki butür şeyler olacak sanırım.

sende mi yeni başladın? bende yarın başlıcam bakalım benim ilk gün deneyimim nasıl olucak ? senin doğum gününmüydü?

yok kardeşimin doğum günüydü.bende yeniyim canım gerçi daha tam olarak bütün kurallara uydugum söylenemez bu hafta alışma olacak bizim için

sabah -akşam ana ögünler kuruyemiş +ayran ara ögün hoca da böyle öneriyo bildigim kadarıyla yanlışım varsa kıdemliler düzeltsin lütfen nede olsa ben daha çaylağım...

evet haklısın narin_nazenin bizim için alışma haftası sayılır acaba ortalama kaç kilo verilir karatay diyetiyle nasıl bir beklentide olmak gerekir?

kilo verme çizelgesi nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı?

Çizelge yapma...

adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php bu sayfaya girdin
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefin 65 olacak
10-Your starting weight: baş.kilon 83
11-Your current weight bugünki kilon 73.7
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..

sabah -akşam ana ögünler kuruyemiş +ayran ara ögün hoca da böyle öneriyo bildigim kadarıyla yanlışım varsa kıdemliler düzeltsin lütfen nede olsa ben daha çaylağım...

canım kilo verme aşamasında arada kuruyemişte yenmemeli 4-5 saat kuralı ve leptin hormonunun çalışıp yağ yakımı yapması için katı gıda alınmamalı..ama sadece sağlıklı beslenme diye başlanıyorsa alışma aşamasında ayran veya sütle kuruyemiş ara öğün gibi yenilebilir..daha sonra o da bırakılıp 3 ve 2 öğüne düşmeliyiz..

ben sabah kuruyemişi yemeyip kahvaltıdan 4-5saat sonra tüketiyorum 4- 5 saat sonrada akşam yemegi yiyorum yanlışmı yapıyomuşum yaaa kestane kebap acele cevap plaseee.....

evet haklısın narin_nazenin bizim için alışma haftası sayılır acaba ortalama kaç kilo verilir karatay diyetiyle nasıl bir beklentide olmak gerekir?

canım benim durumum farklı hamile oldugum için kilo kaybı değilde saglıklı ölçülerde kilo kontrolü benimkisi ama en saglıklısı ayda 3 kilo diye biliyorum ben birbuçuk yılda kendi kendime 24 kilo verdim 2 yıl 3 aşagı 5 yukarı korudumda kilomu bu süre zarfında okadar çok şey okudum en dogrusu ortalama ayda 3-4 kilo ama obezitede ilk ay fazla kayıplar olabiliyor mesala 7-8 kilolarda çıkabilir bu rakam

ben sabah kuruyemişi yemeyip kahvaltıdan 4-5saat sonra tüketiyorum 4- 5 saat sonrada akşam yemegi yiyorum yanlışmı yapıyomuşum yaaa kestane kebap acele cevap plaseee.....

canım arada 4-5 saat var sa sorun değil..o ara öğün olmuyor zaten yanlış değil senin ki..sen 3 öğün yapmış oluyorsun yanii

cok teşekkür ederim sersum baya ayrıntılı yazmıssın:)

kahvaltıda yemelisin canım. böylelikle açlık hissetmezsin. kahvaltıdan 4-5 saat sonra (yani öğlen) kuruyemiş tüketmek yerine sağlıklı bir yemek yiyebilirsin. ama yaptığın yanlış da değil. önemli olan öğünler arasında 4-5 saat olması. kahvaltıdan 1 saat sonra acıkıp, öğünler arasında illaa 4 saat olmalı diye kalan 3 saat aç gezmek yok bu diyette. öyle besinler tüketeceksin ki 4-5 saat acıkmayacaksın.. püf noktası burası işte.
aslında bu diyeti uygulamanın diğer diyetlerde olduğu gibi doğruları-yanlışlarından ziyade sağlıklı ve sağlıksız besinleri ve beslenme yolları var desek sanırım daha doğru olur. cafocuğum kitabı okumaya fırsatın olursa aklında en ufak bir soru işareti kalmayacak. sadece geçici süreli uygulamak adına değil, ömrün boyunca unutamayacağın ve uygulayacağın bilgilere sahip olursun. şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…