- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
slm kizlar..dun dr.a gittim ilacimi aldim biraz daha rahatladim..dun pek bise yiyemedim istahsizdim..bugunde cok hafif bir kahvalti ettim muzlu..ve bir haftadir kacamaksiz tam 3 kilo vermisim acayip sevindim..3 haftam var izine kadar 2-3 kilo daha versem super olur..82.2 ysim gecen hafta bu hafta ise 79.2 ...
kilo veren herkesi tebrik ederim...
slm kizlar..dun dr.a gittim ilacimi aldim biraz daha rahatladim..dun pek bise yiyemedim istahsizdim..bugunde cok hafif bir kahvalti ettim muzlu..ve bir haftadir kacamaksiz tam 3 kilo vermisim acayip sevindim..3 haftam var izine kadar 2-3 kilo daha versem super olur..82.2 ysim gecen hafta bu hafta ise 79.2 ...
kilo veren herkesi tebrik ederim...
e o zaman teyzemın ellerınden yanaklarından opuyorum ve ''bıze her yer trabzon'' dıyorumcanım mantarın bir sakıncası yok..diğer sebzeler gibi doyana kadar yiyebilirsin,buradaki yarışma hergün menü bildirimi yapan ve liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler için sözkonusu...sen yarışmaya girmeyi düşünmüyorsan nasıl istersen öyle yapabilirsin bildirimlerini bir sakıncası yok..
canım 2 haftalık bildirim olduğu için yüzdeni 2 ye bölmen gerek..bak ben yaptım yüzden 2.352 bunu ikiye bölünce 1.176 oluyor,yüzde hesabını sersum her hafta hatırlatıyor birkaç sayfa geriye gidersen bulursun canım..
hee bacım sizdenim,annem trabzonda bizimle bi süre kalmıştı,keşan giyip yandaki camiye gitmiş,sormuşlar nerelisin diye,sürmeneliyum demiş
fbmy ve topalpıre yaptı bıldırımı,dıger arkadaslar epeydır yoklar zateniyiniyetli
sivasingulu
fbmy8785
topalpire
sebnemguducu
arska
bekliyorum...
bir aydır ugraşıyorum kilo vermek için ama olmuyo moral motivasyon sıfır oldu ara sıra kaçamaklarım olduysada genelde uydum kurallara neden başaramıyorum geçen haftada protein agırlıklı beslendim ama yine olmadı ne yapacagımı bilmiyorum anlayacagınız çok kötüyüm...
arkadaş bilgisayarını getirmiş bi bakem dedim..3.5 ta görüşürüz. .hadiin bakalım kolay gelsin yavvlummm
canım bi yanlışlık mı var bir haftada 8.4 kilo mu verdin kız
EVET CANIM SANIRIM ÖYLE :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?