şekeri yemıstın yavay devamı varmış cok romantikher kılodabır tane ye fıstıgım cısssssssssss
aynen ben ce hafta bır içeriz alıştırmayalım mesela persembe aksamı:))Hint yağını bir kaşık içiyormuşuz direkman.
Baya da etkiliymiş.
Bakalım var da aslında ama kullansam mı diyorum.
Bir kaç gün sonra denerim olmazsa.
Benim de öyle 2 günde 1 ama gidince de tam gitmiş gibi olmuyorum ki.
Az bir şey oluyor.
aynen ben ce hafta bır içeriz alıştırmayalım mesela persembe aksamı:))
ok carsamba aksamı yatmadan once ıcelım şimdilik byeHint yağını bir kaşık içiyormuşuz direkman.
Baya da etkiliymiş.
Bakalım var da aslında ama kullansam mı diyorum.
Bir kaç gün sonra denerim olmazsa.
Benim de öyle 2 günde 1 ama gidince de tam gitmiş gibi olmuyorum ki.
Az bir şey oluyor.
ok carsamba aksamı yatmadan once ıcelım şimdilik bye
içimizde bu diyeti en uzun zamandır yapan arkadaşımız gül63.yanılmıyorsam 6 aydı yapıyor ve 30 kg yu aştı verdiği kgöncelikle cevap verdiğin için tesekkür ederim kimse sesimi suymuyor diye düşünmeye baslamıstım :) ayrıca mesajım yukarıdaki mesajdı, az önce atmıstım da..
teşekkür ederim canımbenım tartı faızla gosterıyodu ya zaten,bı yandan ıyı oldu,gercek kılomu ogrenıcem,arzum alabılrım o zaman
ama senınkı cam,onu 1 gunde kırar bızım herkul
ırlı olsun dıyetın.kıtabı alırsan daha guzel yapabılırsın.boyle sora sora co k zor
ekmek kesınlıkle yenmıyor,sehriye de oyle makarna grubundan.ogle sebze yada et yemegı yıebılırdın yanında ayran ve salatayla
hay
gecmı s olsun canım.bosver ev ısını fılan,gecen hafta bolkca yaptın zaten,onun stresı bıttı ya sımdı de yorgunlugu coktu sana.dıkkat et de hasta olma bu arada nkakacımmm
sanırım en guzel kılo verene kadar sıyah,zarıf gosteren kıyafetler almak
baska seylere bakınca moralı bozuluyor ınsanın
teşekkürler canımmm :)
gecmiş olsun cnm ya stes mhvedıyor insanı bosver işi falan herzamn yap yap aynı. dinlen biraz.
loxicm tartı almadım cnm bı arkadsımın tarısı bende durdu bı kac gun ve benım fazla tartıyor degıgım tartımla aynı tarttıgını gördümdombirıklıgımdenmiş fazla cıkıyor zannetmem yani 0 zamn 66.7 sımdı 63.4 gösteroyor benı canım baskulum bak yanlış degılmiş . benımkı sımbo da sen guzel bısı al ortayada koyma benımkı salonda koltugun altında kımsecık görmez cıkar-tartıl-it prensıbıne gore calşışıyor
canım ben doğum kontrol hapı kullanmaya hep korkmuşumdur ya kilo yaparsa diye.etrafımda çok var öyle haptan kilo alan.e benim de kilo sorunum olunca riski göze alamadım.Ben de her ay her ay dayanamıyorum.
Her ay aldırsam mı yumurtalıklarımı diye düşünüyorum.
Ağrım geçince o da geçiyor diyecektim ki bu ay böyle olmadığını hatırladım.
doğum kontrol hapına başladım ve hissetmedim bile ağrıyı.
Biliyorsun değil mi bu günlerde metabolizma 2 katına çıkıyor saphıracım.
O yüzden iyi değerlendirmek lazım.
En azından bitiminde çok güzel sonuçlar veriyor.
Erken saatlerde yapsaydın en azından kaçamağını erirdi.
Nasıl yaptın bilmiyorum ama ..
HAyırlısıyla bebeğini kucağına alırsın umarım ceylin.
Sağlıklı bir şekilde.
Mrb kızlar
Haftasonu yazdıklarınıza bakamadığım için (evde pc yok) geçmişleri okuyup geleyim dedim ama baktımki oku oku bitmiyecek yazmaya karar verdim.
Kaçamaklı bir haftasonundan sonra kaldığım yerden devam karatay'a..
Çook incelmem ve kg.vermem lazım daha...
Dün bir sürü mağaza gezdim yürüyüş te oldu aslında iyi oldu ama istediğim gibi bir elbise bulamadım
Üstüne üstlük onca yolu yürüdükten sonra otur hamurişi bir kaçamak yap..
ama pişman değilim canımın çok istediğin birşeydi..
Ve inanın midem öyle özlemişki herzaman iki tane yediğim şeyi üç tane yedim hiç şişkinlik vermedi bana bunu da anlamış değilimmm:44:
Böyle işte canım sıkkın hala adet olmuş değilim yarın test yapıcam inş.hamileyimdir ama umudum da yok..
canım ben doğum kontrol hapı kullanmaya hep korkmuşumdur ya kilo yaparsa diye.etrafımda çok var öyle haptan kilo alan.e benim de kilo sorunum olunca riski göze alamadım.
evet metabolizma hızlanıyormuş ama çok da ödem oluyor.bakalım neler göreceğiz cuma sabahı.perşembe pirinç yaparım yine ödem için
kızlar bende sizin takipçinizim bu diyeti uygulamaya karar verelim 1 hafta oldu bugün dahada iyi hissettim kendimi bişey sorucam akşam yemekğinde 1 tabak mercimekli bulgur pilavı ve yoğurt yiyebilirmiyim acaba yoksa fazlamı olur:26:
1 tabak biraz fazla olur.
Ölçülü yemek gerekiyor ama bugün ben de 1 tabağa yakın yedim çok beğendim.
Eğer 1 tabağı yersen de mutlaka spor yap akşam.
ppadıyacım omega 3 un yanına kuru erik eklesen antıoksıdan
yıne menun super,,
bebiş sorunu down sendromu:
kuzenımın bebegıne de aynı seyı dedıler baska bır doktora daha gıtsın her sey karnın dan su aldıktan sonra cıkıyor sımdı dogdu ve cok saglıklı
ceylıncım umarım her sey gönlünce olur :))
iyi akşamlar kızlar. bugunku menum:
sabah: 2 yumurtadan kasarlı omlet
7 zeytın
1-2 çatal peynır
4 kuru kayısı
1 cay brd yerfıstıgı
3 kapsul omega-3
ogle:2 kase mercımek corbası7
akşam: 1 tbk karnıbahar yemegı(eskımasalın tarıfı,çok güzeldi,tesekkurler
1 kase ketentohumlu yogurt
dısarıda 40 dk yurudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?