Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

şekeri yemıstın yavay devamı varmış cok romantik her kılodabır tane ye fıstıgım cısssssssssss

şekeri yemıstın yavay devamı varmış cok romantik her kılodabır tane ye fıstıgım cısssssssssss

3 taneydi 2 sini yemiştim 1 tanesini bırakmıştım
O da en güzel duranıydı keşke önce onu yeseydim.
Böyle çikolata üstüne kalpler.
Neyse niyetimi bozmuyorumm.

aynen ben ce hafta bır içeriz alıştırmayalım mesela persembe aksamı:))

ok carsamba aksamı yatmadan once ıcelım şimdilik bye

öncelikle cevap verdiğin için tesekkür ederim kimse sesimi suymuyor diye düşünmeye baslamıstım :) ayrıca mesajım yukarıdaki mesajdı, az önce atmıstım da..
içimizde bu diyeti en uzun zamandır yapan arkadaşımız gül63.yanılmıyorsam 6 aydı yapıyor ve 30 kg yu aştı verdiği kg
ben yaklaşık 2 aydır yapıyorum 11.3 kg verdim.5 gün sonra 2 ay tamamlanmış olduğunda 12 kg yu tamamlamış olmayı umuyorum.inşalah sen de istediğin kiloya ulaşırsın
teşekkür ederim canım
ben arzum fitnesense kullanıyorum.diyete başladığımda aldım.çok memnunum.yağ su vs. ölçüyor.cam olduğu için ortada bırakmıyorum,gardropta saklıyorum vala,yoksa benim kız halleder
teşekkürler canımmm :)
canım ben doğum kontrol hapı kullanmaya hep korkmuşumdur ya kilo yaparsa diye.etrafımda çok var öyle haptan kilo alan.e benim de kilo sorunum olunca riski göze alamadım.
evet metabolizma hızlanıyormuş ama çok da ödem oluyor.bakalım neler göreceğiz cuma sabahı.perşembe pirinç yaparım yine ödem için

canım hiç belli olmaz.inşallah vardır bebiş.Allah sağlıkla bebek sahibi yapsın inşallah.ablamında olmuyor.şimdi 2.5 aylık bir prensimiz var,sürpriz yaptı hepimize beklemediğimiz bir anda,annesinin larnında olduğunu öğrendik.şimdi aşkından ölüyoruz Allahım sana da yaşatsın inşallah,tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguları

kızlar bende sizin takipçinizim bu diyeti uygulamaya karar verelim 1 hafta oldu bugün dahada iyi hissettim kendimi bişey sorucam akşam yemekğinde 1 tabak mercimekli bulgur pilavı ve yoğurt yiyebilirmiyim acaba yoksa fazlamı olur:26:

İlk başta cidden 1 hafta durduramadım kendimi ama umarım yapmaz kilo.
Kullananları okudum da çok kilo alan da yoktu yasmin de bakalım ne olacak ..

Eğer o dönemde olmasa da sonrasında faydasını görürüz saphıracım.
Bu azim olduktan sonra başaramayacağımız ne var ..
Pirinç lapasını da yaptın mı oo ..
Gidecek hepsi gidecek..

1 tabak biraz fazla olur.
Ölçülü yemek gerekiyor ama bugün ben de 1 tabağa yakın yedim çok beğendim.
Eğer 1 tabağı yersen de mutlaka spor yap akşam.

Öğlen menüm :

Mantarsote
Yeşil salata

Akşam yemeğim:

Tarhana çorbası
Mercimek yemeği

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,sağlıklı zayıflamalar ve de incelmeler...

asmam 2 tanede erık yemıstım canım yazmayı unutmusum cok dıkkatlı ve ılgılısın senı kocaman

bugünkü menüm:

1.öğün:1 muz,1 avuç yefıstığı,omega 3

2.öğün:2 kaşık tavuk sote,5 kaşık bulgur pilavı

spor:bugün yok

sıvı:2 lt kadar su,1 fincan form çayı,birazdan yeşil çay

kızlar regl günüm geliyo,her ay hamilelik belirtileri gibi şeyler yaşarım ben,mide bulantısı,iştahsızlık...o yüzden canım hiçbirşey çekmiyo yiyemiyorum

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,2yumurta(kılo verınceye kadar yenılecek ya da bır muz tuketıyorum),15 tane zeytın(yumurta gıbı tok tutuyor ınsanı),1avuc beyaz peynır,1 cay bardagını dolduracak kadar cevız(ekmek yeRıne),3yesıl bıber,bır tutam nane,bır tutam maydanoz,bır cay kasıgı keten tohumu,bır tutam corek otu,bır bardak yesıl cay(normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.),3kahverengı kuru kaysı,2 kuru erık.

Eklentiler

• $a13kahvalt%C4%B1m.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 61
2. Öğün(ogle):1pırınc -bulgur konulmamıs etlı-soganlı kabak dolma,bıraz zeytınyaglı kabak ıcı,1kase cacık,2yesıl bıber,1 bardak ayran. ................. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,4 fıncan Turk kahvesı

Spor: 3 saat ev ısı yaptım,bugun yurumedım evdekıler saymazsak (oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor ).

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a13ogleyem.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 54
BUGÜN YEDİKLERİM
KAHVALTI:
mantar sote
ceviz
ÖĞLE YEMEĞİ:
3tane sarma
2'kaşık amerikan salata
akşam yemeği:
hamsi buğlama
salata

tansıyornumu ölçtürdüm 9 a 5 çıktı düşük başım dönüyodu meger ondanmıs

aksam canım bişi istemedı
1 kase tarhana corbası ve portakal suyuna rendeledıgım kerevız yogurtlu az cevızlı az zeytın yaglı güzel bır salata oluyo

1.750 lt su içtim persembe hastanenın dıyetısyenınede gıtcem yag oranıma baktırcam bakıyı m yaglar erıyormu hoş erimese sıkılasma hıssetmezdıkte
bugunku sporum 50 mekık 50 bısıklet 50 şer makas hareketi ksım ızın vermedı sabh yaptımda şimdi karnım agrıyo hıc yuruycek gıbı degılm adet olcam dus alcam spor yapsam iyi olcektı emme

iyi akşamlar kızlar. bugunku menum:
sabah: 2 yumurtadan kasarlı omlet
7 zeytın
1-2 çatal peynır
4 kuru kayısı
1 cay brd yerfıstıgı
3 kapsul omega-3

ogle:2 kase mercımek corbası7

akşam: 1 tbk karnıbahar yemegı(eskımasalın tarıfı,çok güzeldi,tesekkurler
1 kase ketentohumlu yogurt

dısarıda 40 dk yurudum

menu ve sporun guzelde 3 tane omega 3 neden canım 1 tane alınmıyomuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…