Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar mrb, adım gülşah ..

aksam kitabı okudum ve diyeti uygulayan grup arkadasımdan aldıgım bilgilerle de bugün basladım diyete bakalım :)

sizin nasıl gidiyor? aramızda güzel bir sonuca ulasan var mı ? ya da karataya yeni baslayanlar için önerileriniz nelerdir :)

bugün itibari ile karatay diyetine başlamış bulunuyorum kızlar

hayırlı uğurlu olaaaaa

şimdiii kızlar ben bugün yediklerimi size şöle kısaca yazayım sizde bana yanlışım varsa söleyinnn oluymuuu

şimcikkkk sabah kahvaltısındaaa bugün yumurtaaa yemedim çünküüü annemin diyete başladığımdan haberi yoktu yumurta yapmamış ben çalıştığım için kahvaltımı annem hazırlıo kızlar

sabah ;

saat 10:00

1,5 dilim beyaz ekmek , 4 tane siyah zeytin , 1 tane domates , 1 dilim beyaz peynir , birazda salatalık 2 bardak şekersiz çay

öğlen ;

saat 14:00

1 tabak çorba (şehriyeli yoğurt) , 1 tabak salata (domates)

sizce nasıl kıvırabilirmiyim ben bu işi

cep herkülü iş başında

benimki arzumm,1 yıl oldu alalı memnunum valla

ömür boyu bekar kalmayacaksın di miii...
eşin bol bol htırlatır sana,yine mi tuzsuz bu yemek diye
ben azda olsa koyduğum halde,eşim bu yemekler niye tuzsuz der durur

Bir de o var değil mi ?
Temmuzdan sonra tek başıma yemeyeceğim ben o yemekleri.
Dolaba tuz koymayı unutma falan yazarım artık unutmamak için.
Ya da yemekleri mi ayırırım ki.
Bilemedim şimdi :26:.

Gecmıs olsun ya.Akıka kurbanı keserler ,cocuk saglıklı,ana babaya hayırlı olsun dıye.

kızlar masallah ve bravo , bu kiloları ne kadar sürede verdiniz böyle ??

ben de bugün basladım hepimize hayırlı olsun bakalım :))))

ama karatayda ekmek kesinlikle yasak canım, beyaz ekmek dısında hersey ideal :)

Selam kızlar
çok fenayım ya,aylık misafirlerim geldi dün akşam..2 tane fort ilaç içtim yine de karın ağrım gçmedi.Allah günah yazmasın ama her ay her ay aynı kahrı çekmekten çok sıkıldım.Çok zor geçiyor,perişan oluyorum.Bir de dün akşam kaynım geldi.Daha öncede bahsetmiştim sanırım.Kendisi yurt dışında çalışıyor,TR de kısa süreli kalıyor,o dönemde de bizde kalıyor. E evde bir erkek olunca daha bir dikkatli olmak zorunda kalıyor insan bu da daha fazla stres yapıyor haliyle.neyse tek tesellim bayramda rahat olucam en azından.
Hafta sonu yaptığım ''diyet arası'' bugün itibariyle düzelmiş durumda.Tam gaz devam edeceğim.Bu hafta çok ümitli değilim kilo vermekle ilgili,hem h.sonu yediklerim hem de özel gün durumları çok etkiliyor tartıyı.Gerçi perşembe günü yine pirinç diyeti yaparım ben.özellikle özel günlerde çok daha etkiliymiş..hiç halim yok.Evi bile toparlayamadım.Zar zor kendi yatak odamı toparladım biraz.Salondan çekirge sürüsü geçmiş gibi,benim kız çok dağıtıyor ya..ben bir geçmişe bakıp geleyim

ben de bugün basladım hepimize hayırlı olsun bakalım :))))

ama karatayda ekmek kesinlikle yasak canım, beyaz ekmek dısında hersey ideal :)

ben bunu atlamışım cnm yaaa tühhh üzüldüm şimdi

Mrb kızlar
Haftasonu yazdıklarınıza bakamadığım için (evde pc yok) geçmişleri okuyup geleyim dedim ama baktımki oku oku bitmiyecek yazmaya karar verdim.
Kaçamaklı bir haftasonundan sonra kaldığım yerden devam karatay'a..
Çook incelmem ve kg.vermem lazım daha...
Dün bir sürü mağaza gezdim yürüyüş te oldu aslında iyi oldu ama istediğim gibi bir elbise bulamadım

Üstüne üstlük onca yolu yürüdükten sonra otur hamurişi bir kaçamak yap..
ama pişman değilim canımın çok istediğin birşeydi..
Ve inanın midem öyle özlemişki herzaman iki tane yediğim şeyi üç tane yedim hiç şişkinlik vermedi bana bunu da anlamış değilimmm:44:

Böyle işte canım sıkkın hala adet olmuş değilim yarın test yapıcam inş.hamileyimdir ama umudum da yok..

arkadaşlar ağır bir gripin pençesine düşmek üzereyim galiba sanırım ishalden sonra vücudum dirençsiz kaldı eğer birkaç gün giremezsem haberiniz olsun

çok geçmiş olsun ve çabucak geçsin inşallah...

arkadaşlar ağır bir gripin pençesine düşmek üzereyim galiba sanırım ishalden sonra vücudum dirençsiz kaldı eğer birkaç gün giremezsem haberiniz olsun

Çok geçmiş olsun canım ****** al çok iyi geliyor gripin başlangıcında..Bir de limonlu sıvılar tüket bol bol...

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah razı olsun arkadasım saol..

çok teşekkürler canım eveeett kış kışşş yağlarrr
Tebrıkler Saphıra ya prenses cok sanslı masallah,ben de ıdealıstcıgımle aynı dusuncelerı paylasıyorum. helal 42 beden masallah.
çok teşekkürler gülcümm
eşimde hasta bende antıbiyotık içiyorum bogazım kulaklrım cok fena temızlık yapck halim yok ama evı toplamam süpürmem lzm off kimsaem yok annem olsa burda ne ıyı olurdu
eşine de sana da çok geçmiş olsun canım
çok teşekkürler canımmm aminnn
inşallah hep birlikte göücez :)
kızına uzun sağlıklı mutlu bır hayat dilerim ddoğum gunu kutlu olsun
çok teşekkürler canım
saphiracımm özlendinn tatlımmm
2 gündür yoksunn...
ben de sizi çok özledim ama yoğunluktan maalesef laptopla haşır neşir olamadım canım.Çok teşekkürler özlenmek güzel
canımsıınnn

çok teşekkürler tatlımm
hıc sıkılmadık cok keyıflıydı prensese hayırlı yaşlar dılerım

superrrrrrrrr
çok teşekkürler canımmmm

sportfi fıstığım benim harikasınnn

Ben h.sonu yoktum canım.arkadaşlar da farketmemişlerdir belki.arada kaynamalar olabiliyor

öncelikle cevap verdiğin için tesekkür ederim kimse sesimi suymuyor diye düşünmeye baslamıstım :) ayrıca mesajım yukarıdaki mesajdı, az önce atmıstım da..

cep herkülü iş başında

benimki arzumm,1 yıl oldu alalı memnunum valla

benım tartı faızla gosterıyodu ya zaten,bı yandan ıyı oldu,gercek kılomu ogrenıcem,arzum alabılrım o zaman

ama senınkı cam,onu 1 gunde kırar bızım herkul

ırlı olsun dıyetın.kıtabı alırsan daha guzel yapabılırsın.boyle sora sora co k zor

ekmek kesınlıkle yenmıyor,sehriye de oyle makarna grubundan.ogle sebze yada et yemegı yıebılırdın yanında ayran ve salatayla
hay

gecmı s olsun canım.bosver ev ısını fılan,gecen hafta bolkca yaptın zaten,onun stresı bıttı ya sımdı de yorgunlugu coktu sana.dıkkat et de hasta olma bu arada nkakacımmm

sanırım en guzel kılo verene kadar sıyah,zarıf gosteren kıyafetler almak

baska seylere bakınca moralı bozuluyor ınsanın

gecmiş olsun cnm ya stes mhvedıyor insanı bosver işi falan herzamn yap yap aynı. dinlen biraz.

loxicm tartı almadım cnm bı arkadsımın tarısı bende durdu bı kac gun ve benım fazla tartıyor degıgım tartımla aynı tarttıgını gördüm dombirıklıgımdenmiş fazla cıkıyor zannetmem yani 0 zamn 66.7 sımdı 63.4 gösteroyor benı canım baskulum bak yanlış degılmiş . benımkı sımbo da sen guzel bısı al ortayada koyma benımkı salonda koltugun altında kımsecık görmez cıkar-tartıl-it prensıbıne gore calşışıyor

Simboyu kullanıyorum loxandracım.
Tam modeline bakarım istersen.
Hem kas yağ da ölçüyor.
Fiyatı da uygundu 30 - 40 tl arası.
Çok memnunum.

Hoşgeldin.
kitabı okuduysan zaten ana hatları biliyorsun.
Buradaki herkes çok güzel kilolar veriyor.
Haftada ortalama 1 kg gidiyor ve acıkmadan oluyor bu .
Kesinlikle tavsiye ederim.
Sorun olursa da her zaman cevaplarız.

Juliacım üzgünüm ama bugün karatay olmamış bu.
Bir kere ekmek var yumurta yok.
Şehriye de yenilmemeli ..

Ben de her ay her ay dayanamıyorum.
Her ay aldırsam mı yumurtalıklarımı diye düşünüyorum.
Ağrım geçince o da geçiyor diyecektim ki bu ay böyle olmadığını hatırladım.
doğum kontrol hapına başladım ve hissetmedim bile ağrıyı.

Biliyorsun değil mi bu günlerde metabolizma 2 katına çıkıyor saphıracım.
O yüzden iyi değerlendirmek lazım.
En azından bitiminde çok güzel sonuçlar veriyor.

Erken saatlerde yapsaydın en azından kaçamağını erirdi.
Nasıl yaptın bilmiyorum ama ..

HAyırlısıyla bebeğini kucağına alırsın umarım ceylin.
Sağlıklı bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…