kızlar oglum tartımı bozdu yaa,ıkıye ayırdı,bırlestırdım ama calısmıyor
benımkı tefaldi ama hem pahalıydı hemı de cabuk bozuldui
ne tavsıye dersınız dijital,pepetom sen yakınlarda aldın sanırım dimi,memnun musun ,ne marka?(memnunsundur gerci,genelerde ask yasıyoruym demıstın tartımla)
ömür boyu bekar kalmayacaksın di miii...
eşin bol bol htırlatır sana,yine mi tuzsuz bu yemek diye
ben azda olsa koyduğum halde,eşim bu yemekler niye tuzsuz der durur
Bir de o var değil mi ?
Temmuzdan sonra tek başıma yemeyeceğim ben o yemekleri.
Dolaba tuz koymayı unutma falan yazarım artık unutmamak için.
Ya da yemekleri mi ayırırım ki.
Bilemedim şimdi :26:.
Gecmıs olsun ya.Akıka kurbanı keserler ,cocuk saglıklı,ana babaya hayırlı olsun dıye.
bugün itibari ile karatay diyetine başlamış bulunuyorum kızlar
hayırlı uğurlu olaaaaa
şimdiii kızlar ben bugün yediklerimi size şöle kısaca yazayım sizde bana yanlışım varsa söleyinnn oluymuuu
şimcikkkk sabah kahvaltısındaaa bugün yumurtaaa yemedim çünküüü annemin diyete başladığımdan haberi yoktu yumurta yapmamış ben çalıştığım için kahvaltımı annem hazırlıo kızlar
sabah ;
saat 10:00
1,5 dilim beyaz ekmek , 4 tane siyah zeytin , 1 tane domates , 1 dilim beyaz peynir , birazda salatalık 2 bardak şekersiz çay
öğlen ;
saat 14:00
1 tabak çorba (şehriyeli yoğurt) , 1 tabak salata (domates)
sizce nasıl kıvırabilirmiyim ben bu işi
ben de bugün basladım hepimize hayırlı olsun bakalım :))))
ama karatayda ekmek kesinlikle yasak canım, beyaz ekmek dısında hersey ideal :)
arkadaşlar ağır bir gripin pençesine düşmek üzereyim galiba sanırım ishalden sonra vücudum dirençsiz kaldı eğer birkaç gün giremezsem haberiniz olsun
arkadaşlar ağır bir gripin pençesine düşmek üzereyim galiba sanırım ishalden sonra vücudum dirençsiz kaldı eğer birkaç gün giremezsem haberiniz olsun
Mesaj : Merhaba Canan Hanım.Kolay gelsin.Emziren bayanların Karatay diyetini nasıl uygulamaları lazım.Sütlerini arttırmaları için tavsiye edeceğiniz birşey varmı.Teşekkürler
Bira mayası, ve mercimek /gaz yapmasına rağmen) süt artırmak için önemlidir. Bira mayası tabletlerini bulabilirsiniz. Ya da bira fabrikalarından yakında var ise elde edebilirsiniz. Yumurta ve bol balık yemeyi ihmal etmeyin. Omega-3 alabilirisniz.
Kolay gele. Güle güle büyütün. Size ve bebeğinize sağlık diliyorum.
Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay
çok teşekkürler canımkeyifle okudum tatlım
prensese mutlu yıllar diliyorum...
42 bedeni görünce gözlerim parladı canım tebriklerr süper bir haber aynen devam insanlardan olumlu tepkiler gelince daha bi sarılıyor insan çok güzel bi duygu. aynı şeyleri ben de yaşıyorum çünküü. incelmeye devamm kışş kışş yağlarrrrrrrr
çok teşekkürler gülcümmTebrıkler Saphıra ya prenses cok sanslı masallah,ben de ıdealıstcıgımle aynı dusuncelerı paylasıyorum.helal 42 beden masallah.
eşine de sana da çok geçmiş olsun canımeşimde hasta bende antıbiyotık içiyorum bogazım kulaklrım cok fena temızlık yapck halim yok ama evı toplamam süpürmem lzm offkimsaem yok annem olsa burda ne ıyı olurdu
çok teşekkürler canımmmdoğum gününüz kutlu olsun...daha birlikte uzun yıllar geçirirsiniz inşaallah.. .kuzucuğa uzun uzun ömürler diliyorum......
maşşaallah 38-40 yazdığınız günleride görürsünüz inşaallah...gitsin kilolar.....
çok teşekkürler canımkızına uzun sağlıklı mutlu bır hayat dilerim ddoğum gunu kutlu olsun
ben de sizi çok özledim ama yoğunluktan maalesef laptopla haşır neşir olamadım canım.Çok teşekkürler özlenmek güzelsaphiracımm özlendinn tatlımmm
2 gündür yoksunn...
canımsıınnnValla gözlerimiz aradıı ..
Çok güzel anlatmışsın Saphıracım.
OKurken yaşadım sanki.
İltifatlar almak ne güzel değil mi ?
Maşallah sana ne de güzel incelmişsin.
Doğum gününün güzel geçmesine de çok sevindim, nice yaşlaraa ..
çok teşekkürler canımmmmhıc sıkılmadık cok keyıflıydı prensese hayırlı yaşlar dılerım
superrrrrrrrr
Bu sabah nasıl bir ağrıyla uyandım.
Dünkü tae bo bana ağır gelmiş anlaşılan.
Kalçalarım acıyordu.
Ama tam gitmesi gereken bölgeydi ağrıyan.
Dedimb ir tartılayım bari bu kadar ağrıya sonuç ne.
Nasıl memnun oldum anlatamam 58.2
Üstelik wc'ye gidemedim.
kızlar ben bir sürü soru sormustum ama bana hiç sevap veren olmadı
kızlar mrb, adım gülşah ..
aksam kitabı okudum ve diyeti uygulayan grup arkadasımdan aldıgım bilgilerle de bugün basladım diyete bakalım :)
sizin nasıl gidiyor? aramızda güzel bir sonuca ulasan var mı ? ya da karataya yeni baslayanlar için önerileriniz nelerdir :)
Ben h.sonu yoktum canım.arkadaşlar da farketmemişlerdir belki.arada kaynamalar olabiliyor
cep herkülü iş başında
benimki arzumm,1 yıl oldu alalı memnunum valla
ırlı olsun dıyetın.kıtabı alırsan daha guzel yapabılırsın.boyle sora sora co k zorbugün itibari ile karatay diyetine başlamış bulunuyorum kızlar
hayırlı uğurlu olaaaaa
şimdiii kızlar ben bugün yediklerimi size şöle kısaca yazayım sizde bana yanlışım varsa söleyinnn oluymuuu
şimcikkkk sabah kahvaltısındaaa bugün yumurtaaa yemedim çünküüü annemin diyete başladığımdan haberi yoktu yumurta yapmamış ben çalıştığım için kahvaltımı annem hazırlıo kızlar
sabah ;
1,5 dilim beyaz ekmek , 4 tane siyah zeytin , 1 tane domates , 1 dilim beyaz peynir , birazda salatalık 2 bardak şekersiz çay
öğlen ;
Selam kızlar
çok fenayım ya,aylık misafirlerim geldi dün akşam..2 tane fort ilaç içtim yine de karın ağrım gçmedi.Allah günah yazmasın ama her ay her ay aynı kahrı çekmekten çok sıkıldım.Çok zor geçiyor,perişan oluyorum.Bir de dün akşam kaynım geldi.Daha öncede bahsetmiştim sanırım.Kendisi yurt dışında çalışıyor,TR de kısa süreli kalıyor,o dönemde de bizde kalıyor. E evde bir erkek olunca daha bir dikkatli olmak zorunda kalıyor insan bu da daha fazla stres yapıyor haliyle.neyse tek tesellim bayramda rahat olucam en azından.
Hafta sonu yaptığım ''diyet arası'' bugün itibariyle düzelmiş durumda.Tam gaz devam edeceğim.Bu hafta çok ümitli değilim kilo vermekle ilgili,hem h.sonu yediklerim hem de özel gün durumları çok etkiliyor tartıyı.Gerçi perşembe günü yine pirinç diyeti yaparım ben.özellikle özel günlerde çok daha etkiliymiş..hiç halim yok.Evi bile toparlayamadım.Zar zor kendi yatak odamı toparladım biraz.Salondan çekirge sürüsü geçmiş gibi,benim kız çok dağıtıyor ya..ben bir geçmişe bakıp geleyim
Mrb kızlar
Haftasonu yazdıklarınıza bakamadığım için (evde pc yok) geçmişleri okuyup geleyim dedim ama baktımki oku oku bitmiyecek yazmaya karar verdim.
Kaçamaklı bir haftasonundan sonra kaldığım yerden devam karatay'a..
Çook incelmem ve kg.vermem lazım daha...
Dün bir sürü mağaza gezdim yürüyüş te oldu aslında iyi oldu ama istediğim gibi bir elbise bulamadım
Üstüne üstlük onca yolu yürüdükten sonra otur hamurişi bir kaçamak yap..
ama pişman değilim canımın çok istediğin birşeydi..
Ve inanın midem öyle özlemişki herzaman iki tane yediğim şeyi üç tane yedim hiç şişkinlik vermedi bana bunu da anlamış değilimmm:44:
Böyle işte canım sıkkın hala adet olmuş değilim yarın test yapıcam inş.hamileyimdir ama umudum da yok..
Selam kızlar
çok fenayım ya,aylık misafirlerim geldi dün akşam..2 tane fort ilaç içtim yine de karın ağrım gçmedi.Allah günah yazmasın ama her ay her ay aynı kahrı çekmekten çok sıkıldım.Çok zor geçiyor,perişan oluyorum.Bir de dün akşam kaynım geldi.Daha öncede bahsetmiştim sanırım.Kendisi yurt dışında çalışıyor,TR de kısa süreli kalıyor,o dönemde de bizde kalıyor. E evde bir erkek olunca daha bir dikkatli olmak zorunda kalıyor insan bu da daha fazla stres yapıyor haliyle.neyse tek tesellim bayramda rahat olucam en azından.
Hafta sonu yaptığım ''diyet arası'' bugün itibariyle düzelmiş durumda.Tam gaz devam edeceğim.Bu hafta çok ümitli değilim kilo vermekle ilgili,hem h.sonu yediklerim hem de özel gün durumları çok etkiliyor tartıyı.Gerçi perşembe günü yine pirinç diyeti yaparım ben.özellikle özel günlerde çok daha etkiliymiş..hiç halim yok.Evi bile toparlayamadım.Zar zor kendi yatak odamı toparladım biraz.Salondan çekirge sürüsü geçmiş gibi,benim kız çok dağıtıyor ya..ben bir geçmişe bakıp geleyim
kızlar oglum tartımı bozdu yaa,ıkıye ayırdı,bırlestırdım ama calısmıyor
benımkı tefaldi ama hem pahalıydı hemı de cabuk bozuldui
ne tavsıye dersınız dijital,pepetom sen yakınlarda aldın sanırım dimi,memnun musun ,ne marka?(memnunsundur gerci,genelerde ask yasıyoruym demıstın tartımla)
kızlar mrb, adım gülşah ..
aksam kitabı okudum ve diyeti uygulayan grup arkadasımdan aldıgım bilgilerle de bugün basladım diyete bakalım :)
sizin nasıl gidiyor? aramızda güzel bir sonuca ulasan var mı ? ya da karataya yeni baslayanlar için önerileriniz nelerdir :)
bugün itibari ile karatay diyetine başlamış bulunuyorum kızlar
hayırlı uğurlu olaaaaa
sabah ;
öğlen ;
Selam kızlar
Mrb kızlar
Haftasonu yazdıklarınıza bakamadığım için (evde pc yok) geçmişleri okuyup geleyim dedim ama baktımki oku oku bitmiyecek yazmaya karar verdim.
Kaçamaklı bir haftasonundan sonra kaldığım yerden devam karatay'a..
Çook incelmem ve kg.vermem lazım daha...
Dün bir sürü mağaza gezdim yürüyüş te oldu aslında iyi oldu ama istediğim gibi bir elbise bulamadım
Üstüne üstlük onca yolu yürüdükten sonra otur hamurişi bir kaçamak yap..
ama pişman değilim canımın çok istediğin birşeydi..
Ve inanın midem öyle özlemişki herzaman iki tane yediğim şeyi üç tane yedim hiç şişkinlik vermedi bana bunu da anlamış değilimmm:44:
Böyle işte canım sıkkın hala adet olmuş değilim yarın test yapıcam inş.hamileyimdir ama umudum da yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?