menu ve sporun guzelde 3 tane omega 3 neden canım 1 tane alınmıyomuydu
Erkek arkadaşımın yolladığı elma şekerlerinden 1 tanesi duruyor hala.
Bakışıyoruz öyle karşılıklı ..
Ödülüm olsun.
57'yi listede gördükten sonraki ilk gün yiyeyim diyorumm .
arkadaşlar omega 3 haplarını kullanmamadan önce ve kullandıktan sonra diye bir değerlendirme yapar mısınız? faydası var mı?:26::26::26:
bence var simdi seven seas kullanıyorum bıtıce solgar mı ondan alıcam. öncekı dıyetısyenımde solemıstı özellikle kısın alınmalıymıs bu haplar kızımada surup olarak verıyorum seven seas
sağol pepeticimm
alıp almama konusunda tereddütlerim var ilaç kullanmayı pek sevmiyorum daa...
ama gunde 1 içiyorum ben. önceden dıyetısyen vermıstı ona içemıyorum ben bunları kucukken annem kılo almamıs ıcın baık hapı verırdı dedım. oda kılo aldırması ıcın gunluk 4 falan ıçılmelıkı demişti ama cana hoca 4 dıyormus ta ben 1 ıcıyorum zaten cevız falnda yıyorum ya
bosver canım,degerlendır ıste bu ıstahsız gunlerı,daha guzel kılo verırsınbugünkü menüm:
1.öğün:1 muz,1 avuç yefıstığı,omega 3
2.öğün:2 kaşık tavuk sote,5 kaşık bulgur pilavı
spor:bugün yok
sıvı:2 lt kadar su,1 fincan form çayı,birazdan yeşil çay
kızlar regl günüm geliyo,her ay hamilelik belirtileri gibi şeyler yaşarım ben,mide bulantısı,iştahsızlık...o yüzden canım hiçbirşey çekmiyo yiyemiyorum
BUGÜN YEDİKLERİM
KAHVALTI:
mantar sote
ceviz
ÖĞLE YEMEĞİ:
3tane sarma
2'kaşık amerikan salata
akşam yemeği:
hamsi buğlama
salata
içimizde bu diyeti en uzun zamandır yapan arkadaşımız gül63.yanılmıyorsam 6 aydı yapıyor ve 30 kg yu aştı verdiği kg
ben yaklaşık 2 aydır yapıyorum 11.3 kg verdim.5 gün sonra 2 ay tamamlanmış olduğunda 12 kg yu tamamlamış olmayı umuyorum.inşalah sen de istediğin kiloya ulaşırsın
teşekkür ederim canım
ben arzum fitnesense kullanıyorum.diyete başladığımda aldım.çok memnunum.yağ su vs. ölçüyor.cam olduğu için ortada bırakmıyorum,gardropta saklıyorum vala,yoksa benim kız halleder
canım ben doğum kontrol hapı kullanmaya hep korkmuşumdur ya kilo yaparsa diye.etrafımda çok var öyle haptan kilo alan.e benim de kilo sorunum olunca riski göze alamadım.
evet metabolizma hızlanıyormuş ama çok da ödem oluyor.bakalım neler göreceğiz cuma sabahı.perşembe pirinç yaparım yine ödem için
bır arkadasım da yasmını kılo verdırdıgı ıcın kullanacagını soyluyordu.İlk başta cidden 1 hafta durduramadım kendimi ama umarım yapmaz kilo.
Kullananları okudum da çok kilo alan da yoktu yasmin de bakalım ne olacak ..
.
nasıl bır elbıseydı tarıf etsene?
bende elbıse alcam baktım renklerı igrenctı almadım konyaya gıdınce bakcam ıns. dun trt de metin senturkun progr<amı vard ya doga rutkayın elbisesi vardı guzeldı öle biş istiyorum ben. inşllh cnm ıstedıgın gıbı olur hersey
bugunkı menum sabah 2zeytın 2yumurta bıraz peynır 2cevız 2kayısı omega3 domates salatalık ıkıncı ogundede sarımsaklı yogurtlu ıspanak[/QUOTE
afiyet olsun canım.sen bayagı ıddıalasın bu hafta
loxicm tartı almadım cnm bı arkadsımın tarısı bende durdu bı kac gun ve benım fazla tartıyor degıgım tartımla aynı tarttıgını gördümdombirıklıgımdenmiş fazla cıkıyor zannetmem yani 0 zamn 66.7 sımdı 63.4 gösteroyor benı canım baskulum bak yanlış degılmiş . benımkı sımbo da sen guzel bısı al ortayada koyma benımkı salonda koltugun altında kımsecık görmez cıkar-tartıl-it prensıbıne gore calşışıyor
benımkı banyoda duruyordu,ondan haşat oldu zaten.:)
şışşşşşşşşşşşt kızlar günlük 1200 gr yeterli omega 3 emınım :)arkadaşlar omega 3 haplarını kullanmamadan önce ve kullandıktan sonra diye bir değerlendirme yapar mısınız? faydası var mı?:26::26::26:
kızlarr mayaladığımm yoğurt öyle yağlı oldu kii hazır yoğurtlara alışınca tadı baya farklı geldi.
miss gibii ohhhh
şışşşşşşşşşşşt kızlar günlük 1200 gr yeterli omega 3 emınım :)
mantıken 1200 tek seferde alabılecegınız ve kapsulmıktarı cok olanı secın!
canan hocaya solgar ı onermış gül deyazmıstı papadıya da
canan hoca doktor sıtesındede efa ........yı önermiş bir hastaya noktaları eczacı doldurur:)
daha sakin oldum ben sankimm yag olayını bılmıyorum da zaten hücre yenıleyıcı zararı olmaz
günlük 1200 mg almalısın
hepsının mg sı farklı
18.30 havuc rende kırmızı lahana lı salata zeytınyaglı ev yapımı nar eksısı ile,keten tohumlu yogurt fındık ve ceviz 1 avuc kadar
20.30 spora gıtcem 50 dak
ıyı aksamlar
canım et yedıgımız gunlerın ertesınde tartıda fazla cıkabılıyoruz,sindirilmesi uzun suruyor dıye acıklamıstı bır arkadas.ben dun akşam et yedım ve sabah +400 gr ıdım mesela.yarın sebze yesen ve ertesı gun tartılsan daha dogru bır sonuc elde edersın.Merhaba,
3 gündür menülerimi yazamamıştım:-(
C.tesi:
Sabah: 2 yumurtalı omlet, peynir zeytin ceviz ve çay
2.öğün: Salata, ızgara balık, 2 lokma mısır ekmeği:18aslında 3-4 dilim yememek için zor tuttum kendimi belıkçıdaki mısır ekmeklerini çok seviyorum)2-3 tane kalamar
balıkçıdan dönünce biraz kuruyemiş, az tahin helvası ve 5-6 tane kestane...
dışrıda yemek yiyince eve döndüğümde böyle oluyor genelde:-(
spor: leslie ile 3 mil ve 3,5 lt su
ertesi sabah 61,7kg çıktım....
Pazar:
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin az kaymak ve tahin helvası, ceviz, 1 adet kuru kayısı
2.öğün: salata, biraz et kavurma, bir kaşık barbunya, biraz taze fasulye, 2 lokma lahmacun
Spor: bugün yapmadım ve su 4 lt
ertesi sabah yani bugün sabah 62kg çıktım:26:
Bugün:
Sabah: 2 haşlama yumurta, lor peynirli salata, 10 tane zeytin, ceviz
2.öğün: salata, et kavurma(2 kaşık kadar) ve 2 kaşık kadar da tavuk kavurma, yoğurt, ceviz, 2 adet kayısı, 1 adet hurma ve iraz haşhaş ezmesi
spor: leslie ile 2 mil ve su şimdiye kadar 3 lt oldu....
bir türlü 61,7'den aşağı düşemiyorum nerede yanlış yaptığımı bilmiyorum:-(((((
Bu arada dün ve bugün ben de yağ-kas ve su oranlarıma baktım tartıda. Yağ oranım azalmış ve kas ve su oranım oldukça artmış yağ oranımın azalması iyi geldi ama su artınca ve kas da artınca tartıda eksi göremedim sanırım...Ama 2 doğum öncesi kıyafetlerime rahatlıkla girebiliyorum artık hatta bazıları bol bile geliyor bu da çoookkk güzel tabi))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?