Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar ben bir sürü soru sormustum ama bana hiç sevap veren olmadı

Arkadaşım her zaman anında göremiyoruz, bazen arada kaynıyor sorular ..
Sen sor olur da kaynarsa tekrar.

Geçen haftanın telafisini yapıyorum sonundaaa

bende elbıse alcam baktım renklerı igrenctı almadım konyaya gıdınce bakcam ıns. dun trt de metin senturkun progr<amı vard ya doga rutkayın elbisesi vardı guzeldı öle biş istiyorum ben. inşllh cnm ıstedıgın gıbı olur hersey

canım doktorların bu öngörülerıne fazla ıtıbar etmesın bence,bu sekılde tanı koyulup sapasaglam nurtopu gıbı dogan bırsuru bebek duyuyoruz.allah hayırlısını versın
aramıza hosgeldın canım hemen hemen hepımız guzel sonuclara ulastık ve ulasmayada devam edıyoruz sabır ve dıyet seklını benımsemek cok onemlı sanada bızede herkese kolay gelsın tekrar hosgeldın

canım hosgeldın dıyetın kolay gelsın ama bu karataydan baska herseye benzemıs

bugunkı menum sabah 2zeytın 2yumurta bıraz peynır 2cevız 2kayısı omega3 domates salatalık ıkıncı ogundede sarımsaklı yogurtlu ıspanak

bugunkı menum sabah 2zeytın 2yumurta bıraz peynır 2cevız 2kayısı omega3 domates salatalık ıkıncı ogundede sarımsaklı yogurtlu ıspanak

artık her şeye bu gözle bakmaya başladım sanırım ama ıspanak da bağırsakları çalıştırırmış ..
Afiyet olsunn ..

hosgeldin benim 21 günüm 2 kg 800 gram verdim

ekmek yok yerıne 1 cay bardagı ceviz,kavrulmamış badem fundık veye fıstık,fındık ve muhakkak yumurta yumurta yoksa muzyerlı ıse 2 yoksa1,sehrıye seyrek yıyor buradakılar hos geldin:)) 1 sayfadakı menuyu oku arkadasım baklagil serbest ve proteın salata serbest, yemek arası 4 saat,zeytınyagı ve tereyagı her sey mumkun olabıldıgınce dogal ok

canım hosgeldın ayrıca kolay gelsın evet sıkışmışssın biraz az kalmış neyse:))

KAHVALTIMI YAZMISTIM SAAT 10 DAYDI...
14.00 kurufasulye, yogurt keten tohumlu, 1 avuç fındık
yenı gelen arkadaslar gül63 arkadasımızın iletilerini okursanız gecmısı de o cok guzel ne yın ne için oldugunu anlatıyor resimli bir sekılde hemde... bu dıyetten zıyade saglıklıyasam acıkmıyorsunuz benım kılo vermem cok degıl ama ıncelme cok belırgın kolay gelsın ve hos geldınız
+sı acıkmıyorsunuz
-wc sorunu oluyor dıkkaat edeceksınız bazı bunyelerde...

bir ben eksıktım nerelerdeydın? kayboldun arada
masalcım bulgur için lesli yap evet
papadıya köy ıncırı ac karnına işe yaradışimdilik bye

bir ben eksıktım nerelerdeydın? kayboldun arada
masalcım bulgur için lesli yap evet
papadıya köy ıncırı ac karnına işe yaradışimdilik bye

Hint yağı da işe yarıyormuş çok sorun olunca asmam.
Tamam öyleyse ben 2 saat sonra falan bir leslie'yle takılayım.
Üstüne de ayran içerim bugünü kapatırım.

ppadıyacım omega 3 un yanına kuru erik eklesen antıoksıdan
yıne menun super,,

bebiş sorunu down sendromu:
kuzenımın bebegıne de aynı seyı dedıler baska bır doktora daha gıtsın her sey karnın dan su aldıktan sonra cıkıyor sımdı dogdu ve cok saglıklı

ceylıncım umarım her sey gönlünce olur :))

hint yagını nasıl kullanıcam
simdilik ıncır falan az sorundayım 2 gunde bırım yanı
aımı bır sorun var zorla

Erkek arkadaşımın yolladığı elma şekerlerinden 1 tanesi duruyor hala.
Bakışıyoruz öyle karşılıklı ..
Ödülüm olsun.
57'yi listede gördükten sonraki ilk gün yiyeyim diyorumm .

hint yagını nasıl kullanıcam
simdilik ıncır falan az sorundayım 2 gunde bırım yanı
aımı bır sorun var zorla

Hint yağını bir kaşık içiyormuşuz direkman.
Baya da etkiliymiş.
Bakalım var da aslında ama kullansam mı diyorum.
Bir kaç gün sonra denerim olmazsa.
Benim de öyle 2 günde 1 ama gidince de tam gitmiş gibi olmuyorum ki.
Az bir şey oluyor.

şekeri yemıstın yavay devamı varmış cok romantik her kılodabır tane ye fıstıgım cısssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…