kızlar ben bir sürü soru sormustum ama bana hiç sevap veren olmadı
çok teşekkürler canımeveeett kış kışşş yağlarrr
çok teşekkürler gülcümm
eşine de sana da çok geçmiş olsun canım
çok teşekkürler canımmmaminnn
inşallah hep birlikte göücez :)
çok teşekkürler canım
ben de sizi çok özledim ama yoğunluktan maalesef laptopla haşır neşir olamadım canım.Çok teşekkürler özlenmek güzel
canımsıınnn
çok teşekkürler tatlımm
çok teşekkürler canımmmm
sportfi fıstığım benimharikasınnn
Mrb kızlar
Haftasonu yazdıklarınıza bakamadığım için (evde pc yok) geçmişleri okuyup geleyim dedim ama baktımki oku oku bitmiyecek yazmaya karar verdim.
Kaçamaklı bir haftasonundan sonra kaldığım yerden devam karatay'a..
Çook incelmem ve kg.vermem lazım daha...
Dün bir sürü mağaza gezdim yürüyüş te oldu aslında iyi oldu ama istediğim gibi bir elbise bulamadım
Üstüne üstlük onca yolu yürüdükten sonra otur hamurişi bir kaçamak yap..
ama pişman değilim canımın çok istediğin birşeydi..
Ve inanın midem öyle özlemişki herzaman iki tane yediğim şeyi üç tane yedim hiç şişkinlik vermedi bana bunu da anlamış değilimmm:44:
Böyle işte canım sıkkın hala adet olmuş değilim yarın test yapıcam inş.hamileyimdir ama umudum da yok..
canım doktorların bu öngörülerıne fazla ıtıbar etmesın bence,bu sekılde tanı koyulup sapasaglam nurtopu gıbı dogan bırsuru bebek duyuyoruz.allah hayırlısını versınbu sabah görümcem aradı ikinci bebeğine hamileymiş(12 haftalık) bunu da yeni öğrendim
bebeğin ense kalınlığı normalin üzerindeymiş (sınır 3.5 iken 3.77 çıkmış) bu konu hakkında araştırma yapmamı istedi
fazla bi bilgisi yokmuş
yazık tlf ağlıyodu rabbim ona ve bebeğine yardım etsin umarım dr yanılıyodur
aramıza hosgeldın canım hemen hemen hepımız guzel sonuclara ulastık ve ulasmayada devam edıyoruz sabır ve dıyet seklını benımsemek cok onemlı sanada bızede herkese kolay gelsın tekrar hosgeldınkızlar mrb, adım gülşah ..
aksam kitabı okudum ve diyeti uygulayan grup arkadasımdan aldıgım bilgilerle de bugün basladım diyete bakalım :)
sizin nasıl gidiyor? aramızda güzel bir sonuca ulasan var mı ? ya da karataya yeni baslayanlar için önerileriniz nelerdir :)
bugün itibari ile karatay diyetine başlamış bulunuyorum kızlar
hayırlı uğurlu olaaaaa
şimdiii kızlar ben bugün yediklerimi size şöle kısaca yazayım sizde bana yanlışım varsa söleyinnn oluymuuu
şimcikkkk sabah kahvaltısındaaa bugün yumurtaaa yemedim çünküüü annemin diyete başladığımdan haberi yoktu yumurta yapmamış ben çalıştığım için kahvaltımı annem hazırlıo kızlar
sabah ;
saat 10:00
1,5 dilim beyaz ekmek , 4 tane siyah zeytin , 1 tane domates , 1 dilim beyaz peynir , birazda salatalık 2 bardak şekersiz çay
öğlen ;
saat 14:00
1 tabak çorba (şehriyeli yoğurt) , 1 tabak salata (domates)
sizce nasıl kıvırabilirmiyim ben bu işi
İkizcim tarif için teşekkür ederim harika olmuş mercimekli bulgur pilavı.
afıyet olsun tatlım
bugunkı menum sabah 2zeytın 2yumurta bıraz peynır 2cevız 2kayısı omega3 domates salatalık ıkıncı ogundede sarımsaklı yogurtlu ıspanak
hosgeldin benim 21 günüm 2 kg 800 gram verdimkızlar mrb, adım gülşah ..
Aksam kitabı okudum ve diyeti uygulayan grup arkadasımdan aldıgım bilgilerle de bugün basladım diyete bakalım :)
sizin nasıl gidiyor? Aramızda güzel bir sonuca ulasan var mı ? Ya da karataya yeni baslayanlar için önerileriniz nelerdir :)
ekmek yok yerıne 1 cay bardagı ceviz,kavrulmamış badem fundık veye fıstık,fındık ve muhakkak yumurta yumurta yoksa muzyerlı ıse 2 yoksa1,sehrıye seyrek yıyor buradakılar hos geldin:)) 1 sayfadakı menuyu oku arkadasım baklagil serbest ve proteın salata serbest, yemek arası 4 saat,zeytınyagı ve tereyagı her sey mumkun olabıldıgınce dogal okbugün itibari ile karatay diyetine başlamış bulunuyorum kızlar
hayırlı uğurlu olaaaaa
şimdiii kızlar ben bugün yediklerimi size şöle kısaca yazayım sizde bana yanlışım varsa söleyinnn oluymuuu
şimcikkkk sabah kahvaltısındaaa bugün yumurtaaa yemedim çünküüü annemin diyete başladığımdan haberi yoktu yumurta yapmamış ben çalıştığım için kahvaltımı annem hazırlıo kızlar
sabah ;
saat 10:00
1,5 dilim beyaz ekmek , 4 tane siyah zeytin , 1 tane domates , 1 dilim beyaz peynir , birazda salatalık 2 bardak şekersiz çay
öğlen ;
saat 14:00
1 tabak çorba (şehriyeli yoğurt) , 1 tabak salata (domates)
sizce nasıl kıvırabilirmiyim ben bu işi
canım hosgeldın ayrıca kolay gelsın evet sıkışmışssın biraz az kalmış neyse:))selam kızlar
çok fenayım ya,aylık misafirlerim geldi dün akşam..2 tane fort ilaç içtim yine de karın ağrım gçmedi.allah günah yazmasın ama her ay her ay aynı kahrı çekmekten çok sıkıldım.çok zor geçiyor,perişan oluyorum.bir de dün akşam kaynım geldi.daha öncede bahsetmiştim sanırım.kendisi yurt dışında çalışıyor,tr de kısa süreli kalıyor,o dönemde de bizde kalıyor. E evde bir erkek olunca daha bir dikkatli olmak zorunda kalıyor insan bu da daha fazla stres yapıyor haliyle.neyse tek tesellim bayramda rahat olucam en azından.
Hafta sonu yaptığım ''diyet arası'' bugün itibariyle düzelmiş durumda.tam gaz devam edeceğim.bu hafta çok ümitli değilim kilo vermekle ilgili,hem h.sonu yediklerim hem de özel gün durumları çok etkiliyor tartıyı.gerçi perşembe günü yine pirinç diyeti yaparım ben.özellikle özel günlerde çok daha etkiliymiş..hiç halim yok.evi bile toparlayamadım.zar zor kendi yatak odamı toparladım biraz.salondan çekirge sürüsü geçmiş gibi,benim kız çok dağıtıyor ya..ben bir geçmişe bakıp geleyim
İlk başta ideal almıştım tabağa ama tadını çok beğendim biraz daha derken kaçırdım sanırım.
Çok problem olur mu ki mercimekle bulgur ?:26:[/QUOTEmecımekte bulgurda bızım dıyetımıze uygun canım sadece bu aksam bıraz daha hareketlı olman lazım ya yuruyus yapmalısın yada leslıe teyzeye muracaat:))))))
bugunkı menum sabah 2zeytın 2yumurta bıraz peynır 2cevız 2kayısı omega3 domates salatalık ıkıncı ogundede sarımsaklı yogurtlu ıspanak
İlk başta ideal almıştım tabağa ama tadını çok beğendim biraz daha derken kaçırdım sanırım.
Çok problem olur mu ki mercimekle bulgur ?:26:[/QUOTEmecımekte bulgurda bızım dıyetımıze uygun canım sadece bu aksam bıraz daha hareketlı olman lazım ya yuruyus yapmalısın yada leslıe teyzeye muracaat:))))))
Ben de bugün spor yapmasam diyordum ama anlaşıldı yine leslie ile beraberiz
Ayrılamıyoruz artık zaten.
Belki akşam iyi hissederim bir enerji gelirse tae bo yapmaya kalkarım içim tam rahat olur.
bir ben eksıktım nerelerdeydın? kayboldun arada
masalcım bulgur için lesli yap evet
papadıya köy ıncırı ac karnına işe yaradışimdilik bye
hint yagını nasıl kullanıcam
simdilik ıncır falan az sorundayım 2 gunde bırım yanı
aımı bır sorun var zorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?