tatlım ben ömega3 aldımaldıgım eczane bebege hazırlık yapanlarda bunu kullanıyor dedı...sana özelden atıcam adını
yarından itibaren öyle yapacam tatlımm, sağol...
olmuyor böylee hiç su içmiyorumm neredeyse bazen..:26:
ohh menüye bak bir de yürüyüş.
Ne güzel olmuş.
Helva zaten balıktan sonra olabilir kaçamak değill.
selam kızlar diyetimin ilk günü süper geçtiiiii ama ben bi yanlış yaptım karatayda ekmek yokmuş ben sabah kahvaltısında 1.5 dilim yedim ama yumurta yememiştim bu seferlik böle oldu ama bundan sora olmaz kızlar
bende 3. haftama gırdım yenıyım yanı ama un şeker pırınc sehrıye uzak duruyoruz et sebze teryağ yumurta yesıllık zeytın peynır balık nerdeyse gırla :)
unutmamak gerekıyor bende 3-4 gundur yemedıgım ıcın anladım yumurta es gecılmemelı ve cerezlerde toklugu onlar sağlıyorrrrr
bende 3. haftama gırdım yenıyım yanı ama un şeker pırınc sehrıye uzak duruyoruz et sebze teryağ yumurta yesıllık zeytın peynır balık nerdeyse gırla :)
unutmamak gerekıyor bende 3-4 gundur yemedıgım ıcın anladım yumurta es gecılmemelı ve cerezlerde toklugu onlar sağlıyorrrrr
cnm ben yumurtayı yemedim çünkü annem diyete başladığımı bilmioduuu kahvaltıya o hazırlıo çalıştığım için yarın mutlaka yiyeceğim
bır daha olmasınselam kızlar diyetimin ilk günü süper geçtiiiii ama ben bi yanlış yaptım karatayda ekmek yokmuş ben sabah kahvaltısında 1.5 dilim yedim ama yumurta yememiştim bu seferlik böle oldu ama bundan sora olmaz kızlar
slm arkadaslar benım normal tarıda kilom 80 ama dijital 3 kilo fazla gösteriyor esimi ikiside aynı gösteriyor sorun ne olabilir acaba
alay bile diyorlar sen de bir sorun var diye senin dıjıtalin neden fazla tartıyor peki hangisi tartıyı baz alıyorsun.
Tartılırken nefesınızı tutun,konusmayın,takılarınızı cıkartın.slm arkadaslar benım normal tarıda kilom 80 ama dijital 3 kilo fazla gösteriyor esimi ikiside aynı gösteriyor sorun ne olabilir acaba
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
nassınız bakemmmmmm...
bende iyiyim şükür....
akşma ders bitimi eve bir gittim beni ıspanalık,peynirli,papatesli börek kokular karşıladııı...
Allahım yaaa...
saat 19.30du,küçük bir ısırık kadar ıspanaklı börekten ısırdımm.
ama o börek midemde bir ekşime ,bir ağrı yaptı ki tadına baktığıma pişman oldumm...
midem artık alarm veriyor bana,eferim mideme
sabahki menümmm
2 yumurtadan kaşarlı maydanozlu omlet(bende yemeesem olmazdıı eskiden çok yapardım bunu ama hakkikaten yumurtanın kokusunu alıyor daha bir yenilesi durumda,yumurtadan sıkılılanlar için güzel bir alternatif oldu,bu leezzeti hatırlatan loxiye teşekkürü bir borç bilirim )
4 yeşil zeytin
1 avuç badem-fıstık
biraz domates-biber-salatalık
1 kuru incir
sınırsız çayyyyyyyyyyy
havalar soğuduğundan beri su pek içemiyorum...
ılıtılmış su aldım yanıma onu içmek daha kolay...
içemeyenlere duyurulurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?