İkizim geçmiş olsun.Benim kızda ateşli .Yoksam bizim kızlarda mı ikizBu hafta yazılı haftası .Ne yapacağız bakalım ???
sağol canım ama sen öğrenciymişsin o yaşlarda kilo çabuk gidiyor da 35 ten sonra gram gram derdim o
hımm doğru yapmışım ozaman :))canim o donemde spor yapmak iyi degilmis..vucudu dinlenmeye birakmaliymisiz bence iyi yapmissin spor yapmamakla...
3 kilo vermistim gecen hafta..
menun cok guzel..eger tuzsuzsa cekirdek kacamak sayilmaz..omega6 icerdigi icin faydaliymis bile bende hep yiyorum tuzsuz olarak..
tabiki yasak:)
kıslar sersum kaçar..kızımın ilacını verip yatayım..göl evi başladı onu izleyip uyurum. .hepinize iyi geceler bol leptinler canlarım..
kıslar sersum kaçar..kızımın ilacını verip yatayım..göl evi başladı onu izleyip uyurum. .hepinize iyi geceler bol leptinler canlarım..
Asyam sen satmak üzere örüyosun galiba di mi ?
evet canım,azda olsa katkı oluyor eve ..güzelde örüyorum hani
İnşallah komşum olursun.Çok sevinirim vallahi.İpadden yazmaya çalışıyorum yine o nedenle sarı kafa mafa yapamıyorum .Sen anla artıkın ne kadar sevinin göbekler attığımıYavlum biz galiba jiddi jiddi sana komşu olucaz.Geçen Batıköy'e geldik , biraz dolandık , evlere baktık.Sonra Güzelce'ye gittik , pazarı varmış , şahane pazar yaptık.Sonra Güzelce'de bir resim atölyesi gördük , acaba sen misin diye içeri girdik çok tatlı bi hanım vardı , muhabbet ettik biraz.
Melexin bize akıl versene , sizin oralarda nereleri tavsiye edersin ?
melexinim geçmiş olsun kızına
sağol ikizim yaww..seninkine de geçmiş olsun. .kıss telepatik mi yaptı bunlar ne boğazı kötü..sabah ola hayrola
inşallah canım..
Senin evladına da çok geçmiş olsun Melexin...İnşallah tüm yavrucaklar hemen , derhal ve bizzat iyileşip ayaklanır , yine eskisi gibi şen kahkahalar atarlar
İnşallah komşum olursun.Çok sevinirim vallahi.İpadden yazmaya çalışıyorum yine o nedenle sarı kafa mafa yapamıyorum .Sen anla artıkın ne kadar sevinin göbekler attığımıBizim buraların her tarafı güzeldir.Güzelce pazarı vardı dediğine göre Çarşamba gelmişsiniz buraya Ben E -5 e yakın tarafta oturuyorum.Annem daha iç tarafta Deniz'in dibinde oturuyor.Her taraf süper kısacası ama çok sessiz olsun yazın dolsun dersen Güzelce iyidir.Her daim istediğim elimin altında olsun dersen Benim oturduğum taraf iyi.(Ekinoba ) en sağlam evler bizim sitedir bu çevrede .Evlerin düzeni de güzel .Herşey orta karar olsun dersen de Mimaroba derim.Ama Sinanobayı çok tavsiye etmem.Ulaşım ve alışveriş açısından çok yetersiz .
Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun varolun.Sersum benimkisinde boğazlar fena :18:
Ne güzel fikir vermişsin kısss...Evet Çarşamba geldik.Deniz olsun isterük ama ben tsunami gelip bizi alır diye tırsmıyor değilim...Bi de biz Mimaroba ve Sinanoba ve Mimarsinan ayrımını yapamıyoruz , hepsi aynı yer gibi geliyo bize...Gidip-geldikçe öğrenicez inşallah...Fiyat da önemli tabi...Muhtemelen bu evimizi kiraya verip orada da kiraya çıkıcaz...
Bravo canım sana , ellerine sağlık...
İnşallah komşum olursun.Çok sevinirim vallahi.İpadden yazmaya çalışıyorum yine o nedenle sarı kafa mafa yapamıyorum .Sen anla artıkın ne kadar sevinin göbekler attığımıBizim buraların her tarafı güzeldir.Güzelce pazarı vardı dediğine göre Çarşamba gelmişsiniz buraya Ben E -5 e yakın tarafta oturuyorum.Annem daha iç tarafta Deniz'in dibinde oturuyor.Her taraf süper kısacası ama çok sessiz olsun yazın dolsun dersen Güzelce iyidir.Her daim istediğim elimin altında olsun dersen Benim oturduğum taraf iyi.(Ekinoba ) en sağlam evler bizim sitedir bu çevrede .Evlerin düzeni de güzel .Herşey orta karar olsun dersen de Mimaroba derim.Ama Sinanobayı çok tavsiye etmem.Ulaşım ve alışveriş açısından çok yetersiz .
Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun varolun.Sersum benimkisinde boğazlar fena :18:
hayırlısı olsun.Dediğin gibi ayrımı zor aslında.3 e böl bir dikdörtgeni (yarımada ) karaya yani E -5 e yakın kısım Ekinoba (batıköy ) , ortası mimaroba , enuc kısım ( kıyıları deniz olan kısım ) sinanoba
kızlar ben de kaçıyorum, malum kız hasta , ilgileneyim azıcık, uyumuyor.Birdyim yardımcı olabileceklerim varsa özelden yaz bana .Yardımcı olurum sanahepiniz öpüldünüz
geçmiş olsun canımkızlar ben de kaçıyorum, malum kız hasta , ilgileneyim azıcık, uyumuyor.Birdyim yardımcı olabileceklerim varsa özelden yaz bana .Yardımcı olurum sanahepiniz öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?