Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İkizim geçmiş olsun.Benim kızda ateşli .Yoksam bizim kızlarda mı ikiz Bu hafta yazılı haftası .Ne yapacağız bakalım ???

Senin evladına da çok geçmiş olsun Melexin...İnşallah tüm yavrucaklar hemen , derhal ve bizzat iyileşip ayaklanır , yine eskisi gibi şen kahkahalar atarlar

kıslar sersum kaçar.. kızımın ilacını verip yatayım..göl evi başladı onu izleyip uyurum..hepinize iyi geceler bol leptinler canlarım..

sağol canım ama sen öğrenciymişsin o yaşlarda kilo çabuk gidiyor da 35 ten sonra gram gram derdim o

gr gr verenlerde var canıım yalnız değilsin..

canim o donemde spor yapmak iyi degilmis..vucudu dinlenmeye birakmaliymisiz bence iyi yapmissin spor yapmamakla...
hımm doğru yapmışım ozaman :))

3 kilo vermistim gecen hafta..

menun cok guzel..eger tuzsuzsa cekirdek kacamak sayilmaz..omega6 icerdigi icin faydaliymis bile bende hep yiyorum tuzsuz olarak..

tabiki yasak:)

tuzsuz canım :)) deminden beri gene yiyorum offf. ya bişiler yicem değilse onla durukluyorum sanırım.

hem yeni gelenler hemde geri dönenler var sanırım hoşgeldiniz kızlar..

İyi geceler canım sna ve kızına çok geçmiş olsun
melexin senin kızına da geçmişler olsun umarım biran önce atlatarlar bende ders çalıştım da gelmedim bu akşam geçmişi okudum şöyle bir şimdi yatıyorum
bomba gibi bir hafta olsun herkeze

selam kızlar....hastayım 2 gündür yorgan döşek yatıyorum:2::2::2:
bugünkü menüm;
klasik karatay kahvaltım
akşam da;tavuk suyuna şehriye çorbası,2 kaşık bulgur,1 tabak karnıbahar yemeği...muhtemelen yarın da aynısı olacak......:2::2::2:

kıslar sersum kaçar.. kızımın ilacını verip yatayım..göl evi başladı onu izleyip uyurum..hepinize iyi geceler bol leptinler canlarım..

İyi geceler canımcım...Hem sana hem de tüm çalışanlara su gibi geçecek bir hafta diliyorum...

İnşallah komşum olursun.Çok sevinirim vallahi.İpadden yazmaya çalışıyorum yine o nedenle sarı kafa mafa yapamıyorum .Sen anla artıkın ne kadar sevinin göbekler attığımı Bizim buraların her tarafı güzeldir.Güzelce pazarı vardı dediğine göre Çarşamba gelmişsiniz buraya Ben E -5 e yakın tarafta oturuyorum.Annem daha iç tarafta Deniz'in dibinde oturuyor.Her taraf süper kısacası ama çok sessiz olsun yazın dolsun dersen Güzelce iyidir.Her daim istediğim elimin altında olsun dersen Benim oturduğum taraf iyi.(Ekinoba ) en sağlam evler bizim sitedir bu çevrede .Evlerin düzeni de güzel .Herşey orta karar olsun dersen de Mimaroba derim.Ama Sinanobayı çok tavsiye etmem.Ulaşım ve alışveriş açısından çok yetersiz .

melexinim geçmiş olsun kızına

sağol ikizim yaww..seninkine de geçmiş olsun..kıss telepatik mi yaptı bunlar ne boğazı kötü..sabah ola hayrola

inşallah canım..

Senin evladına da çok geçmiş olsun Melexin...İnşallah tüm yavrucaklar hemen , derhal ve bizzat iyileşip ayaklanır , yine eskisi gibi şen kahkahalar atarlar

Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun varolun.Sersum benimkisinde boğazlar fena :18:

Son düzenleme:

Ne güzel fikir vermişsin kısss...Evet Çarşamba geldik.Deniz olsun isterük ama ben tsunami gelip bizi alır diye tırsmıyor değilim...Bi de biz Mimaroba ve Sinanoba ve Mimarsinan ayrımını yapamıyoruz , hepsi aynı yer gibi geliyo bize...Gidip-geldikçe öğrenicez inşallah...Fiyat da önemli tabi...Muhtemelen bu evimizi kiraya verip orada da kiraya çıkıcaz...

sabah kahvaltım;
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1kase yoğurt
bir avuc ceviz
şekersz açık çay

sabh geç uyanndgım için sabah ve öğle menüm bir arada oldu

akşam yemeğim;
2parça haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
salata

artık bende leslie ye başladım. her akşam yapıcam kısmetse çok zevkliymiş. 2 mill leslie

herkese bol leptinli huzurlu geceler kızıçeler. yarn görüşürüz

hayırlısı olsun.Dediğin gibi ayrımı zor aslında.3 e böl bir dikdörtgeni (yarımada ) karaya yani E -5 e yakın kısım Ekinoba (batıköy ) , ortası mimaroba , enuc kısım ( kıyıları deniz olan kısım ) sinanoba

Bravo canım sana , ellerine sağlık...

gecmiş olsun canımmm

bende yatayım artık iyi geceler herkese

ya cok üzülüyorum daha ilk günlerden hemen bozdum
günün listesi
sabah:
12 zeytin
3 yumurta
2 dilim keçi peyniri
fındık
kuru üzüm
ısırgan otu çayı
öğle:
2 kase yogurtlu yulaf corbası
ara(kaçamak( ):
fondü
americano
akşam:
1 porsiyon çupra
salata

kızlar ben de kaçıyorum, malum kız hasta , ilgileneyim azıcık, uyumuyor.Birdyim yardımcı olabileceklerim varsa özelden yaz bana .Yardımcı olurum sana hepiniz öpüldünüz

Ekinoba Batıköy aynı yer mi yani Yaa kusura bakma çok soru sordum ama ....Çünkü Batıköy çok yeni bi bölge gibi geldi bize ...

kızlar ben de kaçıyorum, malum kız hasta , ilgileneyim azıcık, uyumuyor.Birdyim yardımcı olabileceklerim varsa özelden yaz bana .Yardımcı olurum sana hepiniz öpüldünüz

Yazarım tatlım , çok sağol...Tekrar geçmiş olsun...

Kızlar ben de kaçıyorum....Herkese iyi geceler diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…