Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet canim insan sasiroyor bu kadar yiyerek kilomu verilir diye cok sasiriyo ama gercekten kacamak yapmassan super gidiyo hemde incelerek kilo veriliyo yani yagdan gidiyo..kesinlikle devam:))

kaçamak yapmam çünkü serbest yiyecekler damak tadıma çok uygun
omega 3 kullanmıyorum bu şekilde ayda kaç kilo gider sen kaç kilo verdin
bu arada yaşım 37 sabah akşam 1 saat sporum var

artık yarın olsa da başlasam şu diyetime buarada kendimden bahsedeyim , bayadır tartılmıyorum 64 kilo olduğumu düşünüyorum boyum 1,68 . yaşım 23 öğrenciyim. ulaşmak istediğim kilo 57

hoşgeldin cnm bende öğrenciyim. rahat rahat verirsin kilolarını merak etme. spor çok yapamasamda rahat bi şekilde gitti benim. tabi tatilde su koyverdim tatilin yarısında ama olsun :)

tereddüt etmene gerek yok inan.

çok kilo dediğin kaç kilo

hoşbulduk inşallah yaa halledicez beraber

Akşam yemegim saat 6 civariydi sanırım
-sucuklu yumurta
-lor peyniri
-yarım portakal
-1 salatalık
-şekersiz çay çay
kaçamak olarak çekirdek.

hoşgeldin cnm bende öğrenciyim. rahat rahat verirsin kilolarını merak etme. spor çok yapamasamda rahat bi şekilde gitti benim. tabi tatilde su koyverdim tatilin yarısında ama olsun :)

tereddüt etmene gerek yok inan.
sağol canım ama sen öğrenciymişsin o yaşlarda kilo çabuk gidiyor da 35 ten sonra gram gram derdim o

sigara böreği yasak değil mi

canim o donemde spor yapmak iyi degilmis..vucudu dinlenmeye birakmaliymisiz bence iyi yapmissin spor yapmamakla...
tatlim menulerin hep cisli mas.yinede iyi kilo veriyorsun cokmu hareketlisin? yoksa sporu duzenlimi yapiyorsun merak ettim..

çok kilo dediğin kaç kilo
3 kilo vermistim gecen hafta..

Akşam yemegim saat 6 civariydi sanırım
-sucuklu yumurta
-lor peyniri
-yarım portakal
-1 salatalık
-şekersiz çay çay
kaçamak iolarak çekirdek.
menun cok guzel..eger tuzsuzsa cekirdek kacamak sayilmaz..omega6 icerdigi icin faydaliymis bile bende hep yiyorum tuzsuz olarak..
tabiki yasak:)

artık yarın olsa da başlasam şu diyetime buarada kendimden bahsedeyim , bayadır tartılmıyorum 64 kilo olduğumu düşünüyorum boyum 1,68 . yaşım 23 öğrenciyim. ulaşmak istediğim kilo 57
Kızlar öncelikle hoşgeldiniz . Ben 4 buçuk aydır karataycıyım.11 kiloya yakın kilo verdim.Benim için bir mucize gibi.Yaşım (36) ve metabolizmamın yavaşlığı açısından bakılırsa iyi bir kilo . Ben Karataya başladığımdan beri hiç zorluk çekmedim desem yeridir.Şuan kendimi hiç de diyette gibi hissetmiyorum örneğin.Arada kaçamaklarım oluyor haliyle.Onlarda olmasa şimdiye rahat 15-16 kg vermiş olurdum.Ben kendimi fazla kasmıyorum son zamanlarda.Neden mi ? Çünkü ben bu Karatay yaşam sistemini hayatıma tamamiyle işledim.Yani hayat boyu Karataycıyım.Bir kere Ekmekle bağımı ömür boyu kopardım.Ekmeğin beni man kafa yaptığını anladım.Ekmekle ,şekerle bağım koptuğundan beri daha dinçim, daha sağlıklıyım.Eminim sizlerde bu hayat tarzını benimsedikten sonra kopamayacaksınız.Gidecek olan kilolarınız dışında sağlıklı günler sizi bekliyor.Başarılar dilememe gerek bile yok.Sizi sadece tebrik ediyorum.Karataycı olmak en büyük tebriği hak ediyor.Sağlıkla kalın .

Son düzenleme:
kaçamak yapmam çünkü serbest yiyecekler damak tadıma çok uygun
omega 3 kullanmıyorum bu şekilde ayda kaç kilo gider sen kaç kilo verdin
bu arada yaşım 37 sabah akşam 1 saat sporum var

tatlim ben gecen haftadan beri duzenli uyguluyorum karatayi..yapip birakmisligim vardir ama..bence o kadar spor sana kas yapar kilo veremessin ama incelirsin ..tecrubeyle sabit...bence gunluk 1 saat yuruyus arti karatay ayda 4 kilo kesin gidiyo ...

sağol canım ama sen öğrenciymişsin o yaşlarda kilo çabuk gidiyor da 35 ten sonra gram gram derdim o

aynı dert bende de var..metabolizma çok yavaşlıyor..ve defalarca denenen başarısız diyetlerin de etkisi var tabii bunda..

canim o donemde spor yapmak iyi degilmis..vucudu dinlenmeye birakmaliymisiz bence iyi yapmissin spor yapmamakla...

tatlim menulerin hep cisli mas.yinede iyi kilo veriyorsun cokmu hareketlisin? yoksa sporu duzenlimi yapiyorsun merak ettim..
Öncelikle menümü takip ettiğiniz için teşekkür ederim .Kendime de bir çanta taktim ederim Evet menümde oldukça cıs var.Bugün pazar malum dışarıda bir aile kahvaltısına katıldım.Affedilir bir durum değil tabi Bir önce ki mesajımda neden bu ara kendimi kasmadığımı yazdım. Eski arkadaşlar durumumu biliyorlar.Ben Şuan iş ve de ailevi konular nedeniyle ( evim tadilatta annemle yaşıyorum ) biraz karışık bir düzendeyim.İş dolayısiyle de genelde dışarıda yemek yiyiyorum. Ben uzunca bir müddet (2 hafta kadar ) hiç kilo vermeyip , biranda 1 veya 1 buçuk kilo veren bir bünyeye sahibim.Cıslı menülerim sizleri yanıltmasın diye işaretliyorum ( veya :18: şeklinde )

kızlar ağzınızdan bal damlıyor
hepinizi kocaman kocaman öpmek istiyorum
yıldızın haftada 3 kilo verdim demesi melexinin yazdıkları (ki durumlarımız benziyor ben de 37 yaşında ve yavaş metabolizmalı bi kadınım)
doğru yerde olduğumu bir kez daha anladım

yıldızcım ben akşamları 45 dk yürüyüş yapıyorum sabahları haftada 3 gün 1 saat pilates diğer 2 gün bisiklet haftasonu sadece yürüyüşüm var yani öyle ağır spor yapmıyorum yine de tavsiyelerin için teşekkür ederim

ayrıca sersuma da sık sık yaptığı hatırlatmalar için tşk
ben gazı aldım ki uçarım artık

doğru yerdesin canım..burada hepimiz aile gibiyiz ve birbirimize destek vererek kurtulacağız bu illet kilolalardan..

o hatırlatmaları yapamamın sebebi aramıza yeni gelenlere başlangıç bilgilerini vermek malum 8000 küsur sayfayı kimse okuyamaz..ve ençok sorulan soruları da cevaplamış oluyoruz..memnun olmana sevindim..başarılar..

aynı dert bende de var..metabolizma çok yavaşlıyor..ve defalarca denenen başarısız diyetlerin de etkisi var tabii bunda..

Heee ben de gençken "zayıflamak" düşüncesini aklımdan geçirsem kilo veriyodum şimdi baya baya kasıyorum be yaww...Hey gidi gençlik beeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…