evet canim insan sasiroyor bu kadar yiyerek kilomu verilir diye cok sasiriyo ama gercekten kacamak yapmassan super gidiyo hemde incelerek kilo veriliyo yani yagdan gidiyo..kesinlikle devam:))
artık yarın olsa da başlasam şu diyetimebuarada kendimden bahsedeyim , bayadır tartılmıyorum 64 kilo olduğumu düşünüyorum boyum 1,68 . yaşım 23 öğrenciyim. ulaşmak istediğim kilo 57
kızlar ben sabah akşam spor yaparak ve düşük kalorili beslenerek 1 ayda ancak 2 kilo verebilmişim.3 gündür karatayı uyguluyorum kurallarına göre çekinmeden yiyorum karnım da iyi doyuyor ama inanın hala tedirginim. :18: :18:canan hocaya olan inancım ve burada güzel güzel kilo verenler sayesinde devam diyorum yoksa şeytan beni dürtmüyor değil. 1-2 hafta içinde dikkate değer bir sonuç alırsam hiç tereddütsüz devam edeceğim başlarda bu duyguyu siz de yaşadınız mı:13:
hosgeldin aramiza:) cok bi kilon yokmus kurallara tam uyarsan cok kolay verirsin..
çok kilo dediğin kaç kiloaksam hic acikmamistim. ama yinede 1 avuc findik 2 kasik yogurt yedim18.30 da.. kizlar gecen hafta hic bakliyat tuketmemistim bulgurda dahil olmak uzere cok kilo vermistim..bence kilo vermek isteyen kesinlikle yememeli bu izinli mercimek bulguru felan...eski sayfalarida okuyunca yenmedigini gorursunuz bence..bu hafta yine et ve sebze haftasi yapicam ins..
hoşgeldin cnm bende öğrenciyim. rahat rahat verirsin kilolarını merak etme. spor çok yapamasamda rahat bi şekilde gitti benim. tabi tatilde su koyverdim tatilin yarısında ama olsun :)
tereddüt etmene gerek yok inan.
sağol canım ama sen öğrenciymişsin o yaşlarda kilo çabuk gidiyor da 35 ten sonra gram gram derdim ohoşgeldin cnm bende öğrenciyim. rahat rahat verirsin kilolarını merak etme. spor çok yapamasamda rahat bi şekilde gitti benim. tabi tatilde su koyverdim tatilin yarısında ama olsun :)
tereddüt etmene gerek yok inan.
Sabah (09:00) 2 sigara böreği,1 çatal peynir, 3 zeytin, az Menemen , çay
Akşam (17:30) 1 tabak tarhana ,2 yumurtadan peynirli omlet,1 mandalina ,1 elma
Sonrasındapatlamış Mısır, 2 tane içi fındık dışı çikolatalı draje şeker
canim o donemde spor yapmak iyi degilmis..vucudu dinlenmeye birakmaliymisiz bence iyi yapmissin spor yapmamakla...şimdi canımcım şöyle oluyor. bu sefer fazla yoğun geliyor. hareket etmek tedirgin ediyor beni. değilse normalde bu dönemlerimde spor yapıyorum. Allah'a şükür 3. ay bu ay 3 aydır tam gününde geliyor ama yogun geldi bu sefer. birazda agrılı..
tatlim menulerin hep cisli mas.yinede iyi kilo veriyorsun cokmu hareketlisin? yoksa sporu duzenlimi yapiyorsun merak ettim..Sabah (09:00) 2 sigara böreği,1 çatal peynir, 3 zeytin, az Menemen , çay
Akşam (17:30) 1 tabak tarhana ,2 yumurtadan peynirli omlet,1 mandalina ,1 elma
Sonrasındapatlamış Mısır, 2 tane içi fındık dışı çikolatalı draje şeker
3 kilo vermistim gecen hafta..çok kilo dediğin kaç kilo
menun cok guzel..eger tuzsuzsa cekirdek kacamak sayilmaz..omega6 icerdigi icin faydaliymis bile bende hep yiyorum tuzsuz olarak..Akşam yemegim saat 6 civariydi sanırım
-sucuklu yumurta
-lor peyniri
-yarım portakal
-1 salatalık
-şekersiz çay çay
kaçamak iolarak çekirdek.
tabiki yasak:)sigara böreği yasak değil mi
kızlar ben sabah akşam spor yaparak ve düşük kalorili beslenerek 1 ayda ancak 2 kilo verebilmişim.3 gündür karatayı uyguluyorum kurallarına göre çekinmeden yiyorum karnım da iyi doyuyor ama inanın hala tedirginim. :18: :18:canan hocaya olan inancım ve burada güzel güzel kilo verenler sayesinde devam diyorum yoksa şeytan beni dürtmüyor değil. 1-2 hafta içinde dikkate değer bir sonuç alırsam hiç tereddütsüz devam edeceğim başlarda bu duyguyu siz de yaşadınız mı:13:
Kızlar öncelikle hoşgeldiniz . Ben 4 buçuk aydır karataycıyım.11 kiloya yakın kilo verdim.Benim için bir mucize gibi.Yaşım (36) ve metabolizmamın yavaşlığı açısından bakılırsa iyi bir kilo . Ben Karataya başladığımdan beri hiç zorluk çekmedim desem yeridir.Şuan kendimi hiç de diyette gibi hissetmiyorum örneğin.Arada kaçamaklarım oluyor haliyle.Onlarda olmasa şimdiye rahat 15-16 kg vermiş olurdum.Ben kendimi fazla kasmıyorum son zamanlarda.Neden mi ? Çünkü ben bu Karatay yaşam sistemini hayatıma tamamiyle işledim.Yani hayat boyu Karataycıyım.Bir kere Ekmekle bağımı ömür boyu kopardım.Ekmeğin beni man kafa yaptığını anladım.Ekmekle ,şekerle bağım koptuğundan beri daha dinçim, daha sağlıklıyım.Eminim sizlerde bu hayat tarzını benimsedikten sonra kopamayacaksınız.Gidecek olan kilolarınız dışında sağlıklı günler sizi bekliyor.Başarılar dilememe gerek bile yok.Sizi sadece tebrik ediyorum.Karataycı olmak en büyük tebriği hak ediyor.Sağlıkla kalın .artık yarın olsa da başlasam şu diyetimebuarada kendimden bahsedeyim , bayadır tartılmıyorum 64 kilo olduğumu düşünüyorum boyum 1,68 . yaşım 23 öğrenciyim. ulaşmak istediğim kilo 57
kaçamak yapmamçünkü serbest yiyecekler damak tadıma çok uygun
omega 3 kullanmıyorum bu şekilde ayda kaç kilo gider sen kaç kilo verdin
bu arada yaşım 37 sabah akşam 1 saat sporum var
sağol canım ama sen öğrenciymişsin o yaşlarda kilo çabuk gidiyor da 35 ten sonra gram gram derdim o
hoşgeldindadlularım cok özledim sizi lflerim bitti daha fazla takılırım artık
sigara böreği yasak değil mi
Öncelikle menümü takip ettiğiniz için teşekkür ederimcanim o donemde spor yapmak iyi degilmis..vucudu dinlenmeye birakmaliymisiz bence iyi yapmissin spor yapmamakla...
tatlim menulerin hep cisli mas.yinede iyi kilo veriyorsun cokmu hareketlisin? yoksa sporu duzenlimi yapiyorsun merak ettim..
kızlar ağzınızdan bal damlıyor
hepinizi kocaman kocaman öpmek istiyorum
yıldızın haftada 3 kilo verdim demesi melexinin yazdıkları (ki durumlarımız benziyor ben de 37 yaşında ve yavaş metabolizmalı bi kadınım)
doğru yerde olduğumu bir kez daha anladım
yıldızcım ben akşamları 45 dk yürüyüş yapıyorum sabahları haftada 3 gün 1 saat pilates diğer 2 gün bisiklet haftasonu sadece yürüyüşüm var yani öyle ağır spor yapmıyorum yine de tavsiyelerin için teşekkür ederim
ayrıca sersuma da sık sık yaptığı hatırlatmalar için tşk
ben gazı aldım ki uçarım artık
aynı dert bende de var..metabolizma çok yavaşlıyor..ve defalarca denenen başarısız diyetlerin de etkisi var tabii bunda..
al benden de o kadarHeee ben de gençken "zayıflamak" düşüncesini aklımdan geçirsem kilo veriyodum şimdi baya baya kasıyorum be yaww...Hey gidi gençlik beeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?