gecmis olsun canim acil sifalar versin allahkızlar ben de kaçıyorum, malum kız hasta , ilgileneyim azıcık, uyumuyor.Birdyim yardımcı olabileceklerim varsa özelden yaz bana .Yardımcı olurum sanahepiniz öpüldünüz
Güleryüzüm de gelmişcanım hoşgeldin ve hepinizi
İyi geceler canım sna ve kızına çok geçmiş olsun
melexin senin kızına da geçmişler olsun umarım biran önce atlatarlar bende ders çalıştım da gelmedim bu akşam geçmişi okudum şöyle bir şimdi yatıyorum
bomba gibi bir hafta olsun herkeze
geçmiş olsun canımselam kızlar....hastayım 2 gündür yorgan döşek yatıyorum:2::2::2:
bugünkü menüm;
klasik karatay kahvaltım
akşam da;tavuk suyuna şehriye çorbası,2 kaşık bulgur,1 tabak karnıbahar yemeği...muhtemelen yarın da aynısı olacak......:2::2::2:
iyi geceler canımmm
amiinnİyi geceler canımcım...Hem sana hem de tüm çalışanlara su gibi geçecek bir hafta diliyorum...
off sorma benimkine antibiyotik başlıyorum bugünGeçmiş olsun dilekleriniz için sağolun varolun.Sersum benimkisinde boğazlar fena :18:
hoşgeldin canım..Merhaba,uzun bir ayrılıktan sonra yine geldim :)
Yazdıklarınızı okumak istedim ama çok uzun sürecekti,inşallah can sıkıcı birşey yoktur herkes iyidir keyifler yerindedir
Banlanmaya üzülmedim de menülerimi yazmayacak olmama üzüldüm aslında,motivasyon aracı olarak kullanıyordum çünkü.
Beş gün boyunca hiçbirşey değişmedi bilindik beslenme tarzına devam ..
Kaçamaksa şöyle birşey yaşandı.
5 gün içinde 2 defa lahmacun yedim,yemek yapamadığım için biraz da canım çektiği için o yüzden 15 gün boyunca yemeği düşünmüyorum.
Ben perşembeleri tartılıyordum biliyorsunuz tartıldım kilo vermiştim ama istediğim rakam değildi?
Biraz bozuldum sebebini bilmiyorum ne eksik veya ne fazla ama yine de azimliyim enerjimi değiştirmedi yani.
Haftasonu pek verimli geçmedi dün biraz yürüyebildim.
Bugün hiç yürüyemedim:/
Sabah:Klasik karatay kahvaltısı+bir adet kivi+omega+keten tohumu
Akşam: 1 adet lahmacun+ 1 adet içli köfte+ayran+omega+keten tohumu
4 kupa bitki çayı
Zencefil hakkında birşeyler yazmak istiyorum anladım ki bağırsakları çalıştırıyor?
En azından benimkileri,artık zencefilsiz içemiyorum çayları
Bir de diyete başladığım gün kumbara almıştım ,
Abur cubur çok seviyordum eşim de tatlı alırdı sürekli, gecenin körü künefe yemeğe gitmiştik en son hatırladıkça zoruma gidiyor.
Kimbilir ne kadar zarar verdim kendime kaloriyi geç o saatte o tatlıyı yedim şekerden birşey de olabilirdi yani !
Çok bilinçsizmişim.
Bunlara harcadığımız paraları kumbaraya atmaya karar verdim.
Diyete başlayalı bugün 38. gün kumbara doldu dolacak,hoşuma gitti.
Aburcubura ne kadar para harcadığımız da gördüm böylece,tavsiye ederim kumbara yöntemi de güzel motive ediyor
Yürüyüş yok ,2 saat ayakta durdum sayılır mı ki :)
Deli gibi uykum var leptini biraz kaçırdım zaten hepten kaçırmayayım.
Yeni hafta daha güzle sonuçlar daha güzel günler getirir inşallah.
Hepinizi özledim,öpüyorum..
sana da geçmiş olsun canım..topik dökülüyor bu haftagünaydın hanımlar yüzümü yıkadım yanınıza koştum:)bugün rahatsızım boğazım kaşınıyo ve hapşırıyorum.bu sene zaten kurtulamadım hastalıktan ya:2:
dün akşam menümü yazmadım:1 kepçe mercimek çorbası,3 köfte,salata
birzadan da kahvaltımı yapacağım.bugün yumurtz yerine meyve yiycem vitamin olsun.hoşçakalın....
arkadaşım grup da var sayfa da. ben de üyeyim onlara ancak burası gibi aktif değilFacebook tada bi grup var mı kızlar. Varsa katılmak isterim
sersumum gunaydın datlum kızın ve sen nasılsınız kar yagdımı soylendıgı gıbı
sersumum prensese cok gecmıs olsun acıl sıfa dılerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?