Heee ben de gençken "zayıflamak" düşüncesini aklımdan geçirsem kilo veriyodum şimdi baya baya kasıyorum be yaww...Hey gidi gençlik beeee...
Şiir gibi konuşmuşsun vallaal benden de o kadar
giden gençliğe mi ağlamalıgitmeyen kilolara mı
Kızım bunlar daha iyi günlerimiz , beterin beteri var :18::18::18::18:aynen ..1 hafta dikkat etsem yetiyordu hemen başlıyordum vermeye..hey ki ne heyyy
Hatunlar grip olmuşum her yerim ağrıyor sırtım başım:2::2: ilaç almasam hiç kalkamazdım
fzgunum da menü paylaşımına başlamışcanım kaç kilosun
kızım maşallah tüm kışı hastalanmadan geçirdi ama bugün hastalandı..aferine talim. .ben de halsizim..evi silip süpürdükten sonra iyice halsizleştim..inşallah benim hastalık ta tekrarlamaz.:26:iyiniyetlim de hastaymış..salgın var yine.. .
dadlularım cok özledim sizi lflerim bitti daha fazla takılırım artık
üzüzlmeyın yahu az da veriliyor yine de :))
lif örüyorum diye cok hareketsiz kaldım 4 lg artıdayım
strese sokma bizi beyaa..Şiir gibi konuşmuşsun valla
Kızım bunlar daha iyi günlerimiz , beterin beteri var :18::18::18::18:
üzüzlmeyın yahu az da veriliyor yine de :))
lif örüyorum diye cok hareketsiz kaldım 4 lg artıdayım
Melexin sesim geliyo mu ?
sağol bebeemm.[
kızına ve sana da çok geçmiş olsun sersumum[/B][/I]
Aaaaa iyi ki hatırlattınŞimdi ben yaklaşık 3 yıl kadar önce bir lif ör meye başlamıştım.Sonra benim bileğimde bi problem oluştu ve ben örgüyü kaldırdım ortalıktan.Geçen kocam pazardan lif almaya kalktı ben de ne gerek varsa cengaver gibi atlayıp "amanın alma , ben örücem" dedim , şimdi onu örüp bitirmem gerek.Önce gidip örgümü bulmam gerek.İyi ki hatırlattın Asyam
geçmiş olsun iyiniyetlim
kızına ve sana da çok geçmiş olsun sersumum
hoşgeldin canım,uzun zamandır yoktun
Aaaaa iyi ki hatırlattınŞimdi ben yaklaşık 3 yıl kadar önce bir lif ör meye başlamıştım.Sonra benim bileğimde bi problem oluştu ve ben örgüyü kaldırdım ortalıktan.Geçen kocam pazardan lif almaya kalktı ben de ne gerek varsa cengaver gibi atlayıp "amanın alma , ben örücem" dedim , şimdi onu örüp bitirmem gerek.Önce gidip örgümü bulmam gerek.İyi ki hatırlattın Asyam
strese sokma bizi beyaa..
buna da şükür ne diyelimverirsin tatlım
strese sokma bizi beyaa..
buna da şükür ne diyelimverirsin tatlım
[/I][/B][/SIZE][/COLOR]sağol bebeemm..ben daha iyiyim çok şükür ama kızım ateşli..bakalım sabaha noolcek..
sağol bebeemm..ben daha iyiyim çok şükür ama kızım ateşli..bakalım sabaha noolcek..
1.5 ay giremedim canım lif örüyordum gündüz bebe rahat vermiyor aksam 9 dan gece yarısına kadar lif derken
hiç zaman bulamadım ..neyseki bittide kurtuldum
[SUB][/SUB]
Gelmez mi bacım geliyorHemi de gümbür gümbür
İkizim geçmiş olsun.Benim kızda ateşli .Yoksam bizim kızlarda mı ikizBu hafta yazılı haftası .Ne yapacağız bakalım ???
1.5 ay giremedim canım lif örüyordum gündüz bebe rahat vermiyor aksam 9 dan gece yarısına kadar lif derken
hiç zaman bulamadım ..neyseki bittide kurtuldum
:)) aslında cok iyi bir terapi
sağol ikizim yaww.İkizim geçmiş olsun.Benim kızda ateşli .Yoksam bizim kızlarda mı ikizBu hafta yazılı haftası .Ne yapacağız bakalım ???
inşallah sabaha bişeyciği kalmaz bebeğem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?