Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Heee ben de gençken "zayıflamak" düşüncesini aklımdan geçirsem kilo veriyodum şimdi baya baya kasıyorum be yaww...Hey gidi gençlik beeee...

aynen ..1 hafta dikkat etsem yetiyordu hemen başlıyordum vermeye..hey ki ne heyyy

üzüzlmeyın yahu az da veriliyor yine de :))

lif örüyorum diye cok hareketsiz kaldım 4 lg artıdayım

Hatunlar grip olmuşum her yerim ağrıyor sırtım başım:2::2: ilaç almasam hiç kalkamazdım

fzgunum da menü paylaşımına başlamış canım kaç kilosun

geçmiş olsun iyiniyetlim

kızına ve sana da çok geçmiş olsun sersumum

dadlularım cok özledim sizi lflerim bitti daha fazla takılırım artık

hoşgeldin canım,uzun zamandır yoktun

üzüzlmeyın yahu az da veriliyor yine de :))

lif örüyorum diye cok hareketsiz kaldım 4 lg artıdayım

Aaaaa iyi ki hatırlattın Şimdi ben yaklaşık 3 yıl kadar önce bir lif örmeye başlamıştım.Sonra benim bileğimde bi problem oluştu ve ben örgüyü kaldırdım ortalıktan.Geçen kocam pazardan lif almaya kalktı ben de ne gerek varsa cengaver gibi atlayıp "amanın alma , ben örücem" dedim , şimdi onu örüp bitirmem gerek.Önce gidip örgümü bulmam gerek.İyi ki hatırlattın Asyam

[
kızına ve sana da çok geçmiş olsun sersumum[/B][/I]
sağol bebeemm..ben daha iyiyim çok şükür ama kızım ateşli..bakalım sabaha noolcek..

Son düzenleme:

geçmiş olsun iyiniyetlim

kızına ve sana da çok geçmiş olsun sersumum

hoşgeldin canım,uzun zamandır yoktun

1.5 ay giremedim canım lif örüyordum gündüz bebe rahat vermiyor aksam 9 dan gece yarısına kadar lif derken
hiç zaman bulamadım ..neyseki bittide kurtuldum

:)) aslında cok iyi bir terapi

strese sokma bizi beyaa..

buna da şükür ne diyelim verirsin tatlım

sağol bebeemm..ben daha iyiyim çok şükür ama kızım ateşli..bakalım sabaha noolcek..

inşallah sabaha bişeyciği kalmaz bebeğem

1.5 ay giremedim canım lif örüyordum gündüz bebe rahat vermiyor aksam 9 dan gece yarısına kadar lif derken
hiç zaman bulamadım ..neyseki bittide kurtuldum

bundan sonra sık sık gelirsin artık asyam

[SUB][/SUB]

Gelmez mi bacım geliyor Hemi de gümbür gümbür

Yavlum biz galiba jiddi jiddi sana komşu olucaz.Geçen Batıköy'e geldik , biraz dolandık , evlere baktık.Sonra Güzelce'ye gittik , pazarı varmış , şahane pazar yaptık.Sonra Güzelce'de bir resim atölyesi gördük , acaba sen misin diye içeri girdik çok tatlı bi hanım vardı , muhabbet ettik biraz.
Melexin bize akıl versene , sizin oralarda nereleri tavsiye edersin ?

İkizim geçmiş olsun.Benim kızda ateşli .Yoksam bizim kızlarda mı ikiz Bu hafta yazılı haftası .Ne yapacağız bakalım ???
sağol ikizim yaww..seninkine de geçmiş olsun..kıss telepatik mi yaptı bunlar ne boğazı kötü..sabah ola hayrola
inşallah sabaha bişeyciği kalmaz bebeğem

inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…