regle döneminde vucut su tutuyor eger bu dönemde kabızlıkta çekiyorsan kilo almış yada kilo verememiş görünebilirsin diyeti bozmaz kaçamak yapmazsan çabalarının sonucunu alırsın bence sıkma canını arkadaşım....
arkadasim sayfalara bir goz gezdir once takildigin yerde cvp veruriz..diyeti uygulayan arkadaslar bana serbest olan yemekler hakkında bilgi verebilirmisiniz lütfen
oldumu simdi tatlim..Merhaba arkadaslar
Haftasonu allah ne verdiyse yedim simdi pismanliktan kivraniyorum sababh tartida 90 i gordum
Cok pismanim kendime ceza verip yuruyus yapacagim
fazla bir kilon yok belki vucudun direnise gecmistir..biraz sakin ol rahat birak kendini kacamak yapmiyosan inise gececektir kilon..boyun kac merak ettim?kızlar lütfen cevap?
sağol canım yaa evet geneOhhh ellerine sağlık ve afiyet olsun cicim.Ben de hazır hala Trabzon havasındayken koca bi tencere karalahana sardım etli ...
Afiyet olsun cicim de merak ettim regl ve zipor yapmamak arasındaki alaka nedir acaba
Ohhh ayaklarına sağlık Papadiyam.Ben de bir o kadar yürümüşümdür sanırım...
Afiyetler olsun Yıldızcım , ben de en yakın zamanda denicem Sersum'un tarifini...
Oyyy gene mi hasta oldun hayatım , çoook geçmiş olsun
sağol canımcımGecmis olsun iyiniyetlim
Sagol birdym,beraber olsun,nasilsin,annenlere gidecektin sen de di mi
Oya biraz mola vermek istewdigini soyledi,en kisa zamanda gelir insallah,reyhen birakmisti ama geri donuyorum diye yazdi bikac gun once
kızım maşallah tüm kışı hastalanmadan geçirdi ama bugün hastalandı..aferine talim. .ben de halsizim..evi silip süpürdükten sonra iyice halsizleştim..inşallah benim hastalık ta tekrarlamaz.:26:iyiniyetlim de hastaymış..salgın var yine.. .
158 canım ama kilolarım genelde bel bölgemde. bizim ailede biraz da genetik bir durum bu.arkadasim sayfalara bir goz gezdir once takildigin yerde cvp veruriz..
oldumu simdi tatlim..
ama hemen kendini toparlarsan aldigini yerlesmeden 2 gunde verirsin..
fazla bir kilon yok belki vucudun direnise gecmistir..biraz sakin ol rahat birak kendini kacamak yapmiyosan inise gececektir kilon..boyun kac merak ettim?
gece hiç uyuyamadık kızım çok ateşlendi,istifra etti..boğazı çok kötü..
eşim gelene kadar evdeyim..et suyuna tarhana yaptım 3 kaşık anca yedi..aferin verip boğazına bi bakayım dedim ki minik minik beyaz iltihap dolu..ateşlenmesinden belli zaten..off yaaa çocukların hasta olması çok kötü..gece yavrum habire annecim sağol herşeyi yapıyorsun bana deyip durdu..ahh keşke onlar hiç hasta olmasa da ben olsam onun yerine..
dışarıda accayip yağmur yağıyor..kara çevirmezse atlatırız..
Herkese günaydın ve iyi haftalar güzeller...
sağol canım yaa evet genebir de oğluşa geçirmişim ateşi var kuzumun da
sağol canımcım
benim kız da bu yıl hiiiç hastalanmadı şükür ben 2 de bir hastalandı yaw
kizlar bamya ve taze fasülye yeniliyormu?
Merhabalar bende yarın karataya başlıyacağım inşallah nasıl motive olabilirim yardımcı olun lütfen son 6 ayda 8 kilo aldım durduramıuorum tatlı krizlerim var umarım başarablrm
hosgeldin
inshallah bir an önce verirsin.
motive zaten en gec bi hafta sonra tartiya cikinca olursun, önemli olan kurallara uymak.
hem kendini iyi hissedip hemde tok olarak kilolari veririsin
Çok teşekkürler, inşallah öyle olur. Kardeşim bu diyeti yaptı 2 ayda 70 ten 62 ye düştü. Söylediğine göre artık yiyiyorum ama kilo almıyorum diyor. Bakalım darısı başımıza
dogrudur.. inshallah darisi basimiza
sen kac kilosun? ne kadar vermek istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?