Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba karatay hanımları

kızlar gün geçtikce karataya alışıyorum ve 1 kere kaçamağım oldu yeni başlayan rkadaşlar
sakın bırakmayın benim şuan adet dönemim ve yerimde sayıyorum ama hiç kaçamak yapmadım
cumayı sabırsızlıkla bekliyorum

sabah 10.00 bitti

2 yerli muz
8zeytin
3 kayısı
1 incir
ceviz
1000mg omega 3
çay

canım benim teşekkür ederim içimi rahatlattın :)

diyeti uygulayan arkadaslar bana serbest olan yemekler hakkında bilgi verebilirmisiniz lütfen
arkadasim sayfalara bir goz gezdir once takildigin yerde cvp veruriz..

Merhaba arkadaslar
Haftasonu allah ne verdiyse yedim simdi pismanliktan kivraniyorum sababh tartida 90 i gordum
Cok pismanim kendime ceza verip yuruyus yapacagim
oldumu simdi tatlim..
ama hemen kendini toparlarsan aldigini yerlesmeden 2 gunde verirsin..

kızlar lütfen cevap?
fazla bir kilon yok belki vucudun direnise gecmistir..biraz sakin ol rahat birak kendini kacamak yapmiyosan inise gececektir kilon..boyun kac merak ettim?

sağol canım yaa evet gene bir de oğluşa geçirmişim ateşi var kuzumun da
Gecmis olsun iyiniyetlim

Sagol birdym,beraber olsun,nasilsin,annenlere gidecektin sen de di mi

Oya biraz mola vermek istewdigini soyledi,en kisa zamanda gelir insallah,reyhen birakmisti ama geri donuyorum diye yazdi bikac gun once
sağol canımcım

benim kız da bu yıl hiiiç hastalanmadı şükür ben 2 de bir hastalandı yaw

cumartesi:
pastirmali yumurta, beyaz peynir, zeytin, paprika
iki tabak bulgur pilavi, yogurt (x)

pazar:
bir haslanmis yumurta, salatalik, beyaz peynir, domates, bir bardak süt
misirli salata (misir yasakti dimi??)

158 canım ama kilolarım genelde bel bölgemde. bizim ailede biraz da genetik bir durum bu.

ayy canım benim tekrar geçmiş olsun,çok kötü olmuş yaa

Herkese günaydın ve iyi haftalar güzeller...

sana da canım

sağol canım yaa evet gene bir de oğluşa geçirmişim ateşi var kuzumun da

sağol canımcım

benim kız da bu yıl hiiiç hastalanmadı şükür ben 2 de bir hastalandı yaw

oğluşuna da geçmiş olsun iyiniyetlim

tünaydın kısslarsabah kilo verdiğimi gördüğüm için mutluyumyürüyüş yapmadım şimdilik ama her pazartesi olduğu gibi bütün evi dip köşe temizledim

kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
pastırma
yoğurt
lor peyniri
zeytin
ceviz

gecmis olsun iyi niyetlim..bu sene herkes cok hasta..bu hic normal degil bence..bizde hic atlatamiyoruz

Merhabalar bende yarın karataya başlıyacağım inşallah nasıl motive olabilirim yardımcı olun lütfen son 6 ayda 8 kilo aldım durduramıuorum tatlı krizlerim var umarım başarablrm

Merhabalar bende yarın karataya başlıyacağım inşallah nasıl motive olabilirim yardımcı olun lütfen son 6 ayda 8 kilo aldım durduramıuorum tatlı krizlerim var umarım başarablrm

hosgeldin
inshallah bir an önce verirsin.

motive zaten en gec bi hafta sonra tartiya cikinca olursun, önemli olan kurallara uymak.

hem kendini iyi hissedip hemde tok olarak kilolari veririsin

hosgeldin
inshallah bir an önce verirsin.

motive zaten en gec bi hafta sonra tartiya cikinca olursun, önemli olan kurallara uymak.

hem kendini iyi hissedip hemde tok olarak kilolari veririsin

Çok teşekkürler, inşallah öyle olur. Kardeşim bu diyeti yaptı 2 ayda 70 ten 62 ye düştü. Söylediğine göre artık yiyiyorum ama kilo almıyorum diyor. Bakalım darısı başımıza

slm
sabah kahvaltıda
2 haşlama yumurta az fındık ceviz
öğlen nohut yemeği

selam kızlar

ogle yemegım

1 tabak ıspanak
1 tabak balıklı kısır(benım ıcadım,konserve balıktan yaptım mıkemmeldı)
gunkurusu,fıstık,omega3

Bayanlar bişey sormak istiyorum bu omega 3 kilo vermeyemi yardımcı oluyor acaba. Ben 700 lük solgarınkini aldım günde kaç adet içmeliyim. Son olarak hamileliktr omega 3 ün zararı olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…