sağol bebişim
afiyet olsun bebeğem
sana da afiyet olsun canım benim2.öğünüm
büyük kase tavuk suyuna çorba
avuç içi kadar tavuk
yoğurt
turşu
sersum,melexin,iyiniyetlim çocuklarınız hastaymış geçmiş olsun Allah şifa versin
sabah kahvatı akşam da kuru fasülye yedim
sorma tam döndü tersi..inşallah canım..öğünlerde 2-3 kaşık da olsa yiyor canım..fazla ısrar etmiyorum midesi bulanacak diye..
hayırlısı canım..antibiyotik başladım onun etkisi başlayana kadar çeker biraz..
Bu geceyi rahat geçirir inşallah.Canım ya ...İyiniyetlimin'de çocuğu hastaymış , canım size de çok çok geçmiş olsun.Tüm çocuklara , tüm hastalara Allahımdan acil şifalar diliyorum....
sağol bebişim
sana da afiyet olsun canım benim
sağol canım benim
hepberaber veririz canım..üzülme
Çocukları hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşerler inşallah. Keşke onlara bişey olmasada, onların yerine biz hastalansakbaşımız ağrısada,midemiz bulansada yine bakarız onlara bi şekilde...
Hoşgeldin bende bir sürü diyet denedim daha önce ama bunda zaten aç olmadığın için canınbirşey istemiyor forum da müthiş motivasyon sağlıyor hep beraber veririz merak etmemerhaba
bende yaptigim onlarca diyetten sonra en sonunda bunu yapmaya karar verdim.bunu da basaramazsam bu diyet islerini birakip durumu oldugu gibi kabul edecegim.henuz 2 hafta oldu ve kitaptaki menulerden gidiyorum.120 kg ile basladim ve henuz tartilmadim.boyumda 168 cm. herkese bol sans dilerim.
merhaba
bende yaptigim onlarca diyetten sonra en sonunda bunu yapmaya karar verdim.bunu da basaramazsam bu diyet islerini birakip durumu oldugu gibi kabul edecegim.henuz 2 hafta oldu ve kitaptaki menulerden gidiyorum.120 kg ile basladim ve henuz tartilmadim.boyumda 168 cm. herkese bol sans dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?