Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sersum,melexin,iyiniyetlim çocuklarınız hastaymış geçmiş olsun Allah şifa versin

sabah kahvatı akşam da kuru fasülye yedim

Son düzenleme:

Bu geceyi rahat geçirir inşallah.Canım ya ...İyiniyetlimin'de çocuğu hastaymış , canım size de çok çok geçmiş olsun.Tüm çocuklara , tüm hastalara Allahımdan acil şifalar diliyorum....

Kızlar ben mutfağa gidiyorum , akşama görüşürüz tekrar...

İyi akşamlar,

hepberaber veririz canım..üzülme

Sağol canım, inşallah. Burada olmayı seviyorum, sevgiler.

Sabah: 2 yum, peynir, yeşillik, 1 portakal, 1 ç.b. ceviz
Öğle: peynirli salata, yarım muz
akşam: 1 kase tarhana çorbası, kıymalı semizotu, yoğurt

1 saat yürüyüş

bugün ara ögün yapmadım ama pek zorlanmadım 2.ögünüm salata+ yogurt+dolma yemekten sonra da 45 dakka eliptik bisiklette 13km yaptım 2litre suyumuda içtim yani anlıycanız kaçamak yooooook...spor vaaaaaar....

1 haşlanmış yumurta
Biraz zeytin
Biraz ceviz
Az acı biber
Mihaliç peyniri
Form çayı

Şekersiz Türk kahvesi

Öğlen
Minik 1 kase kısır
Ayran

Akşam
5 köfte
Yoğurt
Maydanoz
Taze soğan
Ayran

Şekersiz Türk kahvesi

Çocukları hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşerler inşallah. Keşke onlara bişey olmasada, onların yerine biz hastalansak başımız ağrısada,midemiz bulansada yine bakarız onlara bi şekilde...

sağol canım..aynen katılıyorum dediklerine..

Kızlar selam bugün
Sabah 1 yumurta 2 kayısı 1 hurma 1 incir saat7:30
öğlen yok
akşam 17:00
1 lahmacun ayran
Şimdi 1 bardak sütvve arkasından leslie 5 mile

slm kizlar..
oglen ogunumde normal yemegimi yedim pirasa ve tavuk sonrasinda kurabiyelere dadandim..1 portakal yedim ..yedikce yisesim geldi pöff yani:)) allahtan erkendi ..2 olmamisti..aksamda acikmadim sadece salatalik yedim ama buguun spor yapicam bayadir yapmiyorum..cocuklari yatirdim simdi tv keyfi..

iyi akşamlar hanımlar

2.öğünüm:15.00 bitti
6 fındık 2ceviz
barbunya
yeşilmercimek

3.öğünüm:karnıbahar
salata
yarımkase mercimek

su 2 lt ye tamamlıycam
3ml lessie

kızlar kahvaltı dışında kuruyemiş :26::26:yeniliyor muydu

Selam kızlar ,
Yarınki menü belli oldu , "ne pişirsem" diyenler varsa fikir olsun diye yazıyorum :
Öğle : Yumurtalı pazı kavurması + z.yağlı pırasa
Akşam : Balık (Sersumum davetlimsin canımcım) +salata+z.yağlı pırasa (balık üzerine belki bir-iki kaşık tahin+pekmez)

merhaba
bende yaptigim onlarca diyetten sonra en sonunda bunu yapmaya karar verdim.bunu da basaramazsam bu diyet islerini birakip durumu oldugu gibi kabul edecegim.henuz 2 hafta oldu ve kitaptaki menulerden gidiyorum.120 kg ile basladim ve henuz tartilmadim.boyumda 168 cm. herkese bol sans dilerim.

4 mile yapabildim Yorgunum 20 dk da yürüdüm bugün :118:

Son düzenleme:
Hoşgeldin bende bir sürü diyet denedim daha önce ama bunda zaten aç olmadığın için canınbirşey istemiyor forum da müthiş motivasyon sağlıyor hep beraber veririz merak etme

Mutlaka vereceksin:) yaşın 37 imiş henüz vaktin var bence.. Her hafta da kilo verdikçe daha mutlu olacaksın :). İnsülinini ölçtürdün mü merak ettim ? Kilonun sebebi bir rahatsızlık olabilir mi ?

selam kızlar..
bugünün listesi:
sabah(6.00)
klasik karatay kahvaltı
öğle(5.00)
peynir
kaju
akşam(9.00)
hazır hamburger köftesi
bir tabak bulgur pilavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…