Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın arkadaşlar hepinize şu an kahvaltımı yapıyorum 2 yumurta 1.5 çay bardağı kuruyemiş 2 incir 1 hurma 1 kayısı10 zeytin az da peynir 2 dilim
bugün tüm gün dışlarda olacağım akşam da yine 1 çay bardağı kuruyemişle 2 incir 2 de kayısı aldım yanıma 1 bardak sütle içeceğim
inşallah kaçamaksız geçer herkezin günü

şöyle bir geçmişi okudum çocuklar hep hasta çok çok geçmiş olsun çocukları hasta olna arkadaşlara

güzel bir gün olsun günaydın herkese

akşam biraz bulgur pilavı 2 tane mercimek köftesi ve az bişi yeşil mercimek yedim

akşam kendime lavman yapmak zorunda kaldım. en az 3 gündür wc ye çıkamıyordum. hala da rahatsız hissediyorum kendimi gerçi

sabah 2 yumurta
7 kayısı
8 zeytin
biraz ceviz
az bişi salatalık domates
bi parça peynir yedim.

ılık suyumu imeyi unuttum..

şuan da işe geldim yeşil çay içiyorum

guaydın kızlar guzel br gun sızlerle olsun

aksam :topalak corbası ıctım

sabah :2 yumurta+peynır+zeytın+cay

bırazdan kendıme form cayı yaparım ıcerım bıde turk kahvesı (ya su kahveyı sekersız alısamadım gıttı gunde 2 fıncan ıcıyorum ortalama orta turk kahvesı )

akşam mercımek köftesi :)
sabah 1 haşlama yumurta 1 elma 2 incir fındık ceviz badem karışımı

günaydın kızlarherkese güzel bir gün diliyorum3 gündür yoğunluktan gelemedim,misafirlerimi uğurladım evi temizledim haftasonu..
bugün de kahvaltımı ettim,kahvemi içerken sizleri okudum birkaç sayfa...çocukları hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun,benim küçük kızım da öksürmeye başladı,korkudan haftasonu yıkayamadım bile çocuğu
şimdi erikli tarçınlı çayımı aldım işlere akıyoruumm,öğleden sonra görüşürüz kızçeler

Dün ögle. 1 tane tavuk budu, 1 tas sehriye corbasi.

Aksam. 1. saat fitnes, 40 dk Callaenetis. 500 gr Siyah yas üzüm.
Cismi yedim ama canim cekti. Baska birseyde yemedim. 1 litre de su ictim.

Bugün sabah. 1 yumurta 8 zeytin, 2 hurma, 4 tane ceviz. Cay.
Birazdan kursa gidecegim canlarim orada salata yemegi düsünüyorum.
Ekmek üstü yumurta, tavuk salam falan yerim. Cavdar ekmegi. Baska yenecek birsey de yok Kantinde.

Son düzenleme:
selam kızlar bugün okula gidemedim.biraz dinlencem.dün öğlen ve akşam menümü yazmadım onu yazayım
dün öğle(yazmışda olabilirim:)mercimek çorba,3 köfte,salata

akşam hasta olduğum içn kocişkom bana sucuklu yum yaptı.ama sucuğundan yemedim.kahvaltılık yedim.bolca ceviz fındık yedim

akşam 9 gibi eşim nar ayıklamış yarım nar yedim mecburen uğraşmış o kadar birde hastasın vitamin al dedi kızdı bana

bugün sabah da pek iştahım yok az peynir,5 zeytin ve biraz ceviz yedim sırf yemiş olmak için öğlenede tarhana,karnıbahar falan pişircem
halim olursa

sersum,iyiniyetli,melexin,ve çocukları hasta olan arkadaşlar hepinize acil şifalar diliyorum,yeni arkadaşlar var ne güzel,sizler de hoşgeldiniz

sersum,melexin,iyiniyetlim çocuklarınız hastaymış geçmiş olsun Allah şifa versin

sabah kahvatı akşam da kuru fasülye yedim

Bu geceyi rahat geçirir inşallah.Canım ya ...İyiniyetlimin'de çocuğu hastaymış , canım size de çok çok geçmiş olsun.Tüm çocuklara , tüm hastalara Allahımdan acil şifalar diliyorum....

Teşekkür ederim arkadaşlar. Oğluş sürekli ateşi çıkıyor şurup veriyoruz düşüyordu. Biz de doktorumuza gittik dün. Grip olmuş kuzum.. İlaçlarını verdik daha rahatız şimdi. Ateşi yükseldiğinde gözlerini bile açamıyordu

Sersumum ve çocukları hasta arkadaşlar hepinize geçmiş olsun

günaydinlarrr bayanlarr

bugün ögle arasinda disarida yürüyecegim, benim gibi imkani olanlar yapsin.. nede olsa burasi bugün 10 derece olacakmis

kahvaltim (saat 7.30): 1,5 haslanmis yumurta, beyaz peynir, domates, paprika, salatalik

ögle (saat 12:30): yanima bir elma aldim, bir bardakta süt iceccegim ama is yerindeki süt günlük degil :2:

aksamada dün bamya pisirdim yanina birde firinda patlican kizartmasi yaparim..

hepinize kolay gelsin

gunaydin kizlar..
kahvaltimi yaptim cok guzel kk k ohh miss gibi..oglen icin pirasam var..yaanina ek biseler yapicam ins..guzel bir gun dilerim..

kızıçeler günaydın. dün menü bildirimi yapamamıştım.

sabah;
2adet gün kurusu
1 adt haşlanmış yumurta
peynir
5-6 zeytin
açık şekersz çay

öğlen;
yarm porsiyon döner
salata
ayran

akşam;
2 parça haşlanmş tavuk
ayran

dün akşam dısardaydm ama hiç kaçamak yapmadım fakat eve gelince çok karnım acıktı. bende gece gece eaçtım dolabn kapağını
:18: yer yemezde pişman oldum zaten. bir daha olmucak
bugünki kahvaltım;
1 küçk kase yoğurt
peynir
1adet haşlanmış yumurta
zeytin
çay

günaydın hanımlar, çocuğu hasta olanlara geçmiş olsun diyorum. az önce kahvaltı yaptım menüm şöyleydi:

kahvaltı :
1.5 haşlanmış yumurta (üzerine kırmızı biber kimyon sumak tuz ve zeytinyağı koydum harika oluyor)
küçük bir parça peynir
6 zeytin
1 salatalık
2 kuru kayısı
yeşil çay

tahmini öğle ve akşam yemeğim:
mercimek corbası
patlıcan yemeği

bugün tartı almayı planlıyorum eğer alabilrisem akşama kilo cizelgemi yaapcağım

1 bardak kola içtiğinizde kanınıza 10 çay kaşığı kadar şeker giriyor.
Yani almanız gereken günlük şeker dozunun yaklaşık 100 katı.

İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay,
bir bardak kolanın 60 dakikada vücuda verdiği zararı
sekiz başlık altında şöyle özetliyor:

1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan 'fosforik asiddir'.

2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir.
Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır
ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak
depolanmaya başlar.

3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur.
Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak
kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.

4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)

5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.

6. Tekrar kolaya ve tatlılara saldırırsınız.

7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde leptin ve insülin direnci gelişir.

8. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir.

sabah
1 yumurtayla menemen
1 dilim peynir
1 bardak süt
5 zeytin
biraz yeşillik
1 avuç ceviz yerfıstığı

öğlen
yeşil mercimekle bol yeşillikli salata
yoğurt
yerfıstığı

akşam
fırında soğan kebabı
ayran
yerfıstığı

Son düzenleme:

Gecmis olsun iyiniyetlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…