Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
karabiberli Kimyonlu ve zeytinyağlı
Ceviz
Peynir
Acı biber
Zeytin
Form çayı

Şimdi şekersiz bi Türk kahvesi yapacağım kendime:)

Akşam
Tarhana çorbam var
Fırında mezgit yapıcam
Bol salata
Kızım ve kocam içinde az makarnamda var. Ben yemem.

Daha ne olsun

Arkadaşlar tartıya ne zaman çıksam sürekli farklı sonuçlar veriyor. Artık hangi kiloyu baz alacağımı şaşırıyorum.
Bende tartılan kişilerde tartımın 1 kilo civarı fazla tarttığını söylüyor.
Yeni bi baskül alma zamanı geldi..

Varmı bi öneriniz tavsiyeniz?
Uygun fiyatlı ama güzel bişey.

ayni sorun bendede vardi canim...
artik hep ayni alanda tartiliyorum, yerin düz olmasi gerek. öyle cünkü dogru cikiyor.

sende öyle denesen?

ayni sorun bendede vardi canim...
artik hep ayni alanda tartiliyorum, yerin düz olmasi gerek. öyle cünkü dogru cikiyor.

sende öyle denesen?

Yerini değiştirmesemde farklı çıkıyor sonuç ya.hem belki gerçekten fazla tartıyodur,
Belkide ben zayıfımdır:)))))
Ay allahım kafayı yedim kiloyla bu ara :))))))))?

Yerini değiştirmesemde farklı çıkıyor sonuç ya.hem belki gerçekten fazla tartıyodur,
Belkide ben zayıfımdır:)))))
Ay allahım kafayı yedim kiloyla bu ara :))))))))?
çoğu gitmiş azı kalmış kafayı yiyecek ne var
kilo cetveli sağa yanaşanları gördükçe umudum daha çok artıyor

arkadaslar cok üzgünüm :2:

sabah tartildim 66.0, oysa ben cumaya kadar 64ü görmek istiyodummmm

nasil olurda kilo alirim anlamadim

sizede öyle oluyormu?

öğlen kaçamak yaptım ekmeğin içini çıkarttım İÇİNE domates salatalık ve peynir KOYUP yedim..
Işte ki yemekler damak tadımla çok alakasız yiyemiyorum. ama yrn yanımda yemek getiricem.
Bide sanırım hasta olucam boğazlarım çatallı çatallı bi halsizim

Son düzenleme:
sersum,iyiniyetli,melexin,ve çocukları hasta olan arkadaşlar hepinize acil şifalar diliyorum,yeni arkadaşlar var ne güzel,sizler de hoşgeldiniz

senin kuzuna da geçmiş olsun canım..
Teşekkür ederim canim Rabbim kizina da sifa versin ins

geçmiş olsun canım..hastayken olur o kadar kaçamak
sağol canımm..kuzular iyileşsin inşallah..

canım aynı zaman da ve aynı kıyafetle tartılıyorsun değil mi..ben sabah wc den sonra ve hep atlet.klt. tartılırım..yerini de hiç değiştirmem tattımın..melexin demişti ben tartıyı alınca başkaları da tartılmamalıymış ayarı bozuluyormuş..yanii sadece sen ve aile üyeleri tartılmalıymış..yeri değişince sık sık ayarı bozulabiliyormuş digital tartıların da..
ben yeni aldım fakir hercules çok memnunum..heps. buradada indirimde tavsiye ederim..

işten arkadaşlarım sağolsun erken geldim..kızımın karnını doyurdum..akşam için de tavuk çıkardım buzluktan..

sabah

kıymalı omlet

öğlen

brokoli çorbası
sulu köfte
2 lokma ekmek

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html

Evet hep aynı şekilde kıyafetsiz tartılıyorum bende...bazen hep aynı sonuçları verirken, bazende arka arkaya tartıldığımda 1 kiloya yakın farklı sonuçlar veriyor malesef.
Senin dediğini inceleyim sersum sağol..

arkadaslar cok üzgünüm :2:

sabah tartildim 66.0, oysa ben cumaya kadar 64ü görmek istiyodummmm

nasil olurda kilo alirim anlamadim

sizede öyle oluyormu?

bana da oluyor.. alıp o tartıyı camdan aşağı atasım, peşinden merdivenlerden koşup üstünde tepinesim, böylelikle 1 kilo kaybedesim geliyor

arkadaşlar merhaba bende yakaşık 2 haftadr haftasonu kaçamaklarımı saymazsak karatay diyetin uyguluyorum çok önceden de uygulamıştım ama ben başarılı olamıyorum bu diyette çikolatayı çok seviyorum ve şekeride tamamen çıkarmalıyım hayatımdan başaramıyorumm en azından desteğinizle nisan sonuna kadar 4-7 kg kadar vermelyim sadece 500gr verebldm şimdiye kadarr ekmeği tamamen çıkardım ama şeker ve tatlılarda zorlanıyorumm ( inşallah burda veririmm

kızlar hepinize selamlar..
fırsat bulamadım topice birşeyler yazmaya. okudum çıktım hemen. maşallah sayfalar ne güzel akıyor.
canlarım bugünkü menüm:
kahvaltı: 07:00 civarı sahanda pastırmalı yumurta - 10-15 tane zeytin - peynir - kuru kayısı - ceviz - omega3 - şekersiz bitki çayı (bu çay olsun, bitki çayları olsun, ıhlamur vs.. ayy şekersiz hiç içilmiyor kızlar yahuu )
öğlen: 12:00 civarı 1 tabak etli taze fasülye - azcık salata - su (doymadım ki)
şimdi saat 16:45 ve gerçekten acıktım. demek ki öğlen menüm iyi değildi gerçekten de. doymamıştım zaten. ayran-şalgam suyu-su ile geçiştirmeye çalışıyorum. az biraz kavrulmamış fındık yedim.
akşama daaa: mercimek çorbası - bulgur pilavı - nohut yiyeceğimmmm..
hepinizi öptümmmmmm

iyi akşamlar kızlar

sersumum geçmiş olsun dileğine teşekkür ederim canım
hep cevaplar yazarak sohbet etmek istiyorum ama imkan bulamıyorum,sağlık olsun bakalım
bugünümü vereyim bari
kahvaltı 08.00;2 yumurta,2 kk peynir,6 zeytin,4 ceviz,1 domates
öğle 13.00; 1 kase karnabahar,1 bardak ayran
akşam 18.00;1 tabak pırasa,1 kase yoğurt,
öğlen arası 40 dk yürüdüm,2 kahve,2 litre su,3 kupa bitki çayı içtim,nedense 4 ten sonra çok açlık çektim hiç olmazdı

akşama evde işlerim çok,bide ergen psikolojisiyle ilgilenmem lazım,sersum anlarsın beni
hepiciğinizi öptüm

aksamki menününe bayildimmmm olsada yesek

ama ben cumaya kadar bulgur yememeyi düsünüyorum, bende gercekten yavaslatiyor.
gerci ben yiyince iki tabaktan az yemiyorum

bana da oluyor.. alıp o tartıyı camdan aşağı atasım, peşinden merdivenlerden koşup üstünde tepinesim, böylelikle 1 kilo kaybedesim geliyor

içiliyor canım.. 7 ay önce ben asla şekersiz çay içemem diyordum..şimdi şekerlisinin tadına dahi bakamıyorum..sabret..ilk zamanlar zor geliyor ama alışırsın..
bu arada nohutun yasak olduğunu (yani çok nişastalı ve GI değeri çok yüksek olduğu için tavsiye edilmediğini)biliyorsun değil mi..ama çok leziz geçen ben de dayanamadım yedim

anlamamm mııı benim ki 1 aydır süt liman..ama bu ergenyusların sağı solu belli olmaz biliyosun

Son düzenleme:
eşim bu akşam da nöbetçi..üst üste yazdırıp kurtulayım nöbetlerden demiş..tabii yarın da izinli..hafta içini 2 gün izinle bitiriverdi çakallll

e o nöbetçi olunca sersum naaparrr...topikte fink atar...mıhtarınız geldi hanııımmmmm

çayım ve sizzz...:126::126::126:

akşam..

5 adet yaparak sarma(bitti çok şükür)
actifray da 2 parça tavık
havuçlu kereviz salatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…