Arkadaşlar tartıya ne zaman çıksam sürekli farklı sonuçlar veriyor. Artık hangi kiloyu baz alacağımı şaşırıyorum.
Bende tartılan kişilerde tartımın 1 kilo civarı fazla tarttığını söylüyor.
Yeni bi baskül alma zamanı geldi..
Varmı bi öneriniz tavsiyeniz?
Uygun fiyatlı ama güzel bişey.
ayni sorun bendede vardi canim...
artik hep ayni alanda tartiliyorum, yerin düz olmasi gerek. öyle cünkü dogru cikiyor.
sende öyle denesen?
çoğu gitmiş azı kalmış kafayı yiyecek ne varYerini değiştirmesemde farklı çıkıyor sonuç ya.hem belki gerçekten fazla tartıyodur,
Belkide ben zayıfımdır:)))))
Ay allahım kafayı yedim kiloyla bu ara :))))))))?
çoğu gitmiş azı kalmış kafayı yiyecek ne var
kilo cetveli sağa yanaşanları gördükçe umudum daha çok artıyor
sersum,iyiniyetli,melexin,ve çocukları hasta olan arkadaşlar hepinize acil şifalar diliyorum,yeni arkadaşlar var ne güzel,sizler de hoşgeldiniz
Günaydın arkadaşlar hepinize şu an kahvaltımı yapıyorum 2 yumurta 1.5 çay bardağı kuruyemiş 2 incir 1 hurma 1 kayısı10 zeytin az da peynir 2 dilim
bugün tüm gün dışlarda olacağım akşam da yine 1 çay bardağı kuruyemişle 2 incir 2 de kayısı aldım yanıma 1 bardak sütle içeceğim
inşallah kaçamaksız geçer herkezin günü
şöyle bir geçmişi okudum çocuklar hep hasta çok çok geçmiş olsun çocukları hasta olna arkadaşlara
senin kuzuna da geçmiş olsun canım..günaydın kızlarherkese güzel bir gün diliyorum 3 gündür yoğunluktan gelemedim,misafirlerimi uğurladım evi temizledim haftasonu..
bugün de kahvaltımı ettim,kahvemi içerken sizleri okudum birkaç sayfa...çocukları hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun,benim küçük kızım da öksürmeye başladı,korkudan haftasonu yıkayamadım bile çocuğu
şimdi erikli tarçınlı çayımı aldım işlere akıyoruumm,öğleden sonra görüşürüz kızçeler
Teşekkür ederim canim Rabbim kizina da sifa versin ins
geçmiş olsun canım.selam kızlar bugün okula gidemedim.biraz dinlencem.dün öğlen ve akşam menümü yazmadım onu yazayım
dün öğle(yazmışda olabilirim:)mercimek çorba,3 köfte,salata
akşam hasta olduğum içn kocişkom bana sucuklu yum yaptı.ama sucuğundan yemedim.kahvaltılık yedim.bolca ceviz fındık yedim
akşam 9 gibi eşim nar ayıklamış yarım nar yedim mecburen uğraşmış o kadar birde hastasın vitamin al dedi kızdı bana
bugün sabah da pek iştahım yok az peynir,5 zeytin ve biraz ceviz yedim sırf yemiş olmak için öğlenede tarhana,karnıbahar falan pişircem
halim olursa
sağol canımm..Teşekkür ederim arkadaşlar. Oğluş sürekli ateşi çıkıyor şurup veriyoruz düşüyordu. Biz de doktorumuza gittik dün. Grip olmuş kuzum.. İlaçlarını verdik daha rahatız şimdi. Ateşi yükseldiğinde gözlerini bile açamıyordu
Sersumum ve çocukları hasta arkadaşlar hepinize geçmiş olsun
günaydın hanımlar, çocuğu hasta olanlara geçmiş olsun diyorum. az önce kahvaltı yaptım menüm şöyleydi:
kahvaltı :
1.5 haşlanmış yumurta (üzerine kırmızı biber kimyon sumak tuz ve zeytinyağı koydum harika oluyor)
küçük bir parça peynir
6 zeytin
1 salatalık
2 kuru kayısı
yeşil çay
tahmini öğle ve akşam yemeğim:
mercimek corbası
patlıcan yemeği
Arkadaşlar tartıya ne zaman çıksam sürekli farklı sonuçlar veriyor. Artık hangi kiloyu baz alacağımı şaşırıyorum.
Bende tartılan kişilerde tartımın 1 kilo civarı fazla tarttığını söylüyor.
Yeni bi baskül alma zamanı geldi..
Varmı bi öneriniz tavsiyeniz?
Uygun fiyatlı ama güzel bişey.
senin kuzuna da geçmiş olsun canım..
geçmiş olsun canım..hastayken olur o kadar kaçamak
sağol canımm..kuzular iyileşsin inşallah..
canım aynı zaman da ve aynı kıyafetle tartılıyorsun değil mi..ben sabah wc den sonra ve hep atlet.klt. tartılırım..yerini de hiç değiştirmem tattımın..melexin demişti ben tartıyı alınca başkaları da tartılmamalıymış ayarı bozuluyormuş..yanii sadece sen ve aile üyeleri tartılmalıymış..yeri değişince sık sık ayarı bozulabiliyormuş digital tartıların da..
ben yeni aldım fakir hercules çok memnunum..heps. buradada indirimde tavsiye ederim..
arkadaslar cok üzgünüm :2:
sabah tartildim 66.0, oysa ben cumaya kadar 64ü görmek istiyodummmm
nasil olurda kilo alirim anlamadim
sizede öyle oluyormu?
kızlar hepinize selamlar..
fırsat bulamadım topice birşeyler yazmaya. okudum çıktım hemen. maşallah sayfalar ne güzel akıyor.
canlarım bugünkü menüm:
kahvaltı: 07:00 civarı sahanda pastırmalı yumurta - 10-15 tane zeytin - peynir - kuru kayısı - ceviz - omega3 - şekersiz bitki çayı (bu çay olsun, bitki çayları olsun, ıhlamur vs.. ayy şekersiz hiç içilmiyor kızlar yahuu)
öğlen: 12:00 civarı 1 tabak etli taze fasülye - azcık salata - su (doymadım ki)
şimdi saat 16:45 ve gerçekten acıktım. demek ki öğlen menüm iyi değildi gerçekten de. doymamıştım zaten. ayran-şalgam suyu-su ile geçiştirmeye çalışıyorum. az biraz kavrulmamış fındık yedim.
akşama daaa: mercimek çorbası - bulgur pilavı - nohut yiyeceğimmmm..
hepinizi öptümmmmmm
Evet hep aynı şekilde kıyafetsiz tartılıyorum bende...bazen hep aynı sonuçları verirken, bazende arka arkaya tartıldığımda 1 kiloya yakın farklı sonuçlar veriyor malesef.
Senin dediğini inceleyim sersum sağol..
bana da oluyor.. alıp o tartıyı camdan aşağı atasım, peşinden merdivenlerden koşup üstünde tepinesim, böylelikle 1 kilo kaybedesim geliyor
içiliyor canım.. 7 ay önce ben asla şekersiz çay içemem diyordum..şimdi şekerlisinin tadına dahi bakamıyorum..sabret..ilk zamanlar zor geliyor ama alışırsın..kızlar hepinize selamlar..
fırsat bulamadım topice birşeyler yazmaya. okudum çıktım hemen. maşallah sayfalar ne güzel akıyor.
canlarım bugünkü menüm:
kahvaltı: 07:00 civarı sahanda pastırmalı yumurta - 10-15 tane zeytin - peynir - kuru kayısı - ceviz - omega3 - şekersiz bitki çayı (bu çay olsun, bitki çayları olsun, ıhlamur vs.. ayy şekersiz hiç içilmiyor kızlar yahuu)
öğlen: 12:00 civarı 1 tabak etli taze fasülye - azcık salata - su (doymadım ki)
şimdi saat 16:45 ve gerçekten acıktım. demek ki öğlen menüm iyi değildi gerçekten de. doymamıştım zaten. ayran-şalgam suyu-su ile geçiştirmeye çalışıyorum. az biraz kavrulmamış fındık yedim.
akşama daaa: mercimek çorbası - bulgur pilavı - nohut yiyeceğimmmm..
hepinizi öptümmmmmm
iyi akşamlar kızlar
sersumum geçmiş olsun dileğine teşekkür ederim canım
hep cevaplar yazarak sohbet etmek istiyorum ama imkan bulamıyorum,sağlık olsun bakalım
bugünümü vereyim bari
kahvaltı 08.00;2 yumurta,2 kk peynir,6 zeytin,4 ceviz,1 domates
öğle 13.00; 1 kase karnabahar,1 bardak ayran
akşam 18.00;1 tabak pırasa,1 kase yoğurt,
öğlen arası 40 dk yürüdüm,2 kahve,2 litre su,3 kupa bitki çayı içtim,nedense 4 ten sonra çok açlık çektim hiç olmazdı
akşama evde işlerim çok,bide ergen psikolojisiyle ilgilenmem lazım,sersum anlarsın beni
hepiciğinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?