Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba hanımlar bugün ilk günümdü ve gerçekten hiç açlık çekmedim, hemen menümü yazıyorum.
kahvaltı:
kaşarlı 2 yumurtalı omlet
zeytin
peynir
salatalık
yeşil çay

öğlen:
uskumru konservesi
salata

ara:
1 mandalina

akşam:
mercimek corbası
patlıcan yemeği

8 de de 2 tane kuru kayısı yedim

destek icin tesekkur ederim.evet sekerim yuksek.annem de ciddi seker hastasi.insulin direncim var.ne yaparsam yapayim veremiyorum.baska hic bir rahatsizligim yok.hemoglobin A1c--5.9.

gelicciiim canımm...

3 haftadır işyerinde balık sayıklıyorum..yokk çıkarmıyolar..eşimin işyerinde de haftada 2 kere çıkıyor ve yemiyor..

hasret kaldım bacımmmm

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html

insallah arkadaslar.seker konusunda sunu diyebilirim ki,gozlerim donerek yemege saldirmalar yada icimin kazinmasi kalmadi.daha iyi ve horlamada uyuyorum ,goruntumde hafif bir incelme var ama cok hafif.karnimda acikmiyor.2 gundur dizlerim ve diz kapaklarimda hafifleme hissediyorum.

Bende yarın başlıyorum bu diyete inşallah. Ancak sürekli diyet yap bırak vücudum çok direnç gösteriuor diyete. Mesela en son 1 ay diyet yaptım 4 kilo verdim sonra bozdum .bozdum derken diyet yapmayan herkes gibi yedim ve 1 haftada inanmazsınız 3 kilosunu geri aldım. Ne yapıcam bilmiyorum bu durumun tıpta bi yeri varmıdır

Merhaba bende yarın başlıyorum ve aranıza katılmak istiyorum benide kabul ederseniz sevinirim

Bak ne güzel :) bence şekerin düşüyor. İleri de daha da güzel haberlerini alacağımıza eminim. Sen yeter ki emin adımlarla ilerle.

Tptaki yerini bilemiyorum . Bence geceleri leptin çok önemli sen salgılanmasına izin vermeyecek kadar yemişsin diye düşünüyorum. gecen hafta korkunç kaçamaklar yaptım ama leptin dönemine uydum . Hedefim kadar olmasa da kilo verdim. Karatay diyetinde tek uymadığım şey nescafe bağımlılığım. Yine de kilo veriyorum.

Sanırım olabilir dediğin gibi o 4 kiloyu diyetisyene giderek vermiştim hünde 8 öğün vardı bide insan sıkılıyo sürekli 2 satte bir bişiler hazırla dur bakalım bu karataydan ümitliyim

Sanırım olabilir dediğin gibi o 4 kiloyu diyetisyene giderek vermiştim hünde 8 öğün vardı bide insan sıkılıyo sürekli 2 satte bir bişiler hazırla dur bakalım bu karataydan ümitliyim

Hiç eskileri açmayayım sana :)) O düzende gitseymişim kesin kanser olmuştum. ( Günde tek öğün akşamları gece 2 lere kadar yiyip tüm günü süt tozlu kahve ile geçiriyordum) Yumurta yediğimde fenalaşıyordum . Bugün sabah sadece 2 yumurta yiyip işe gittim hiç de fenalık gelmedi içime.
Çok zor geliyorsa şimdilik sadece 5 saat kuralına uymaya çalış. İlerde de paylaşırız fikirlerimizi:)

Merhaba arkadaşlar bugun dunden kalan mercimek corbasiyla mercimekli kofte yaptim cok guzel oldu tavsiye ederim
Sabah
2 kk yumurta yla karatay tabagi
Aksam
Mercimekli kofte
Salata ve semizotu cacigi
Plates ve yuruyuste yaptım yarın tartilayim bakalim ne durumdayim
Kizlar kusura bakmayin kendi telinde gibi gorunuyorum ama 5 aylik bi kizim var ve disten dolayi baya huzursuz dua edin
Yeni gelen arkadaşlar emin olun dogru yerdesiniz.umarim herkes hedefledigi kiloya
Ulasir ve bi daha da almaz.

slm kızlar ben de zayıfglamak istiyorum çok diyet denedim ama olmuyo artık bıktım usandım yaaaaaaa
bana yardım edebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…