Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Allah yardım etsin ve çabucak çıkarsın kuzucuk dişlerini inşallah

adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php bu sayfaya girdin
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefin 65 olacak
10-Your starting weight: baş.kilon 83
11-Your current weight bugünki kilon 73.7
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..

Ne kusuru canım, burada seninki gibi ufak bebeği hatta 2 küçük çocuğu olan arkadaşlar var, bizlerde yaşadık o günleri, en kısa

zamanda dişleri çıkar ve rahatlarsın inşallah. Allah analı babalı büyütsün.

kısslarr sersum kaçar...hepinize iyi geceler bol leptinler..

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ???
ancak nete girebildim ... bugunde cok sukur kacamaksiz gecti ., tum gun okuldaydim yoruldum yaw .. yarinda tum gun is ...

neyse yediklerim;

sabah 7;
findik ceviz karisimi
2 zeytin
4 ceri
2 dilim peynir
omega 3
multivitamin
d vitamini
kahve

ogle;
yarim kase kisir
yogurt

aksam;
firinda kiymali karnibahar sufle
karisik salata
kahve
cay
bol bol su

spor ; okula yuruyerek gittim 35 dakika tempolu yurudum biraz halim varsa 1 mil leslie yapacagim ama ilk once sizleri okuyacagim

sersumcugum , Evlatcigina gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda carcabuk duzelir

Selam Kaneel cim menülerin çok güzel, Hollandada kısır veriyorlarmı yoksa kendin mi götürüyorsun yanında.Birde D-vitamini kullanmaya başladıktan sonra tahlil yaptırdınmı değişim varmı yoksa güneş gibisi yok deyipbende kullanmamaya devam etcem de o yüzden soruyorum :26:

Merhaba Arkadaşlar..

Öncelikle kuzucuklara geçmiş olsun demek istiyorum.Bu kadar tesadüf olamaz bence bir salgın falan var.
Okullarda özellikle ,benim de ufak kuzenlerim hep hasta bir türlü tam iyileşemiyorlar.

Sonra yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyeyim ve istikrar dileyeyim.
Hem kendileri için hem de topik için .
Ben ilk günler hmm heyecanlıydım böyle diyet yaptığımın farkında bir ruh halim vardı.
Ama şimdi hepsi geçti sanki ezelden beri böyle yaşıyor gibiyim.
Ben sağlıkla ilgili sıkıntısı olan arkadaşların bu diyetle sağlıklarına kavuşacağını düşünüyorum.
Yaşayıp göreceğiz zaten ,sadece istikrar lazım.

Sabah:Klasik Karatay Kahvaltısı +omega+keten t+türk kahvesi

Akşam: Yarım porsiyon ıspanak yemeği+gerçekten çoook fazla yoğurt :)+ 3 adet köfte +omega+keten t

zencefilli 4 kupa bitki çayı

gunaydin kizlar yine cepten yaziyorum dun saah pekbirsey yiyemedim oglen az piyaz az tarhana tahin helvasi tatli isi abartti aksam brokoli salaasi az bulgur pilavi bakla yogurt

Gunaydin kizlar nasilsiniz

Dun gelemedim,menuler aksama kadar iyiydi,aksam bir borek yedim yarim avuc ici kadar,neyseki saat 6 ydi ve gunduz 40 dakika kadar yurudum

Bu sabah kahvaltim 1.5 haslama yumurta,peynir,zeytin,domates,ceviz,cekirdekli siyah kuru uzum

Sersum ,melexin kizlariniza gecmis olsun,daha iyidirler insallah

Hepinize guzel bir gun dilerim

Günaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar,dünkü menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m..i.p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)adana kebap,çourba,omega3 baılıkyagı takvıye 2 kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.

Allahın Hakkarisinde emanet edeceğin kimse de yok dimi naptın bugün işe gittinmi ?

Benden önce cevaplamışsın bile helal olsun leptinin bol olsun inşallah
:
yok canım.dün eşim izinliydi yanındaydı..bugünde geç gidiyorum..karnını doyurup işe gidicem telefonla takip..gerçi karşı komşuma söylesem ilgilenir ama kızım istemiyor cadı..

Sanada iyi geceler bol leptinler, yarın inşallah daha iyi olur kuzun
sağol canım..
sersumcugum , Evlatcigina gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda carcabuk duzelir
sağol tatlım..
bence de salgın var canım..duyduğum çok çocuk hasta..:26:sağol

sağol canımcım..

sersum,iyiniyetli,melexin,ve çocukları hasta olan arkadaşlar hepinize acil şifalar diliyorum,yeni arkadaşlar var ne güzel,sizler de hoşgeldiniz

Günaydın kızlar,

sabah: 2 yum., peynir, domates, 1 muz, 1 k.ç.b. ceviz

Herkese güzel bir gün dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…