Merhaba arkadaşlar bugun dunden kalan mercimek corbasiyla mercimekli kofte yaptim cok guzel oldu tavsiye ederim
Sabah
2 kk yumurta yla karatay tabagi
Aksam
Mercimekli kofte
Salata ve semizotu cacigi
Plates ve yuruyuste yaptım yarın tartilayim bakalim ne durumdayim
Kizlar kusura bakmayin kendi telinde gibi gorunuyorum ama 5 aylik bi kizim var ve disten dolayi baya huzursuz dua edin
Yeni gelen arkadaşlar emin olun dogru yerdesiniz.umarim herkes hedefledigi kiloya
Ulasir ve bi daha da almaz.
ticker nasil yapiliyor,bilen var mi yada link verebilecek olan.
Bu topiğin muhtarı Sersum'dur, kendisi yeni gelen bir çok arkadaşa bıkmadan usanmadan fırsat buldukca yardım etmiştir kendisinden
rica ederseniz sizi kırmaz
Merhaba arkadaşlar bugun dunden kalan mercimek corbasiyla mercimekli kofte yaptim cok guzel oldu tavsiye ederim
Sabah
2 kk yumurta yla karatay tabagi
Aksam
Mercimekli kofte
Salata ve semizotu cacigi
Plates ve yuruyuste yaptım yarın tartilayim bakalim ne durumdayim
Kizlar kusura bakmayin kendi telinde gibi gorunuyorum ama 5 aylik bi kizim var ve disten dolayi baya huzursuz dua edin
Yeni gelen arkadaşlar emin olun dogru yerdesiniz.umarim herkes hedefledigi kiloya
Ulasir ve bi daha da almaz.
sağol canım..yatıyor sürekli..yarın umarım daha iyi olur.. [/QUOTE
Allahın Hakkarisinde emanet edeceğin kimse de yok dimi naptın bugün işe gittinmi ?
estafiruu
Benden önce cevaplamışsın bile helal olsun leptinin bol olsun inşallah
slm kızlar ben de zayıfglamak istiyorum çok diyet denedim ama olmuyo artık bıktım usandım yaaaaaaa
bana yardım edebilir misiniz
Öncelikle doğru yerdesin emin ol.Karatay hocamızın 2. kitabı (üzerinde yeşil renkli mezura resimli olan) nı okumanı ondan sonra
İnsülin,Trigliserid ,D vitamini ve kan değerlerine baktırıp hemen başlamanı tavsiye ederim.Burada birçok arkadaş günlük menü bildirip
bilgi alışverişinde bulunarak motivasyonlarını devam ettiriyorlar sende katıl motive ol
kısslarr sersum kaçar...hepinize iyi geceler bol leptinler..
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ???
ancak nete girebildim ... bugunde cok sukur kacamaksiz gecti ., tum gun okuldaydim yoruldum yaw .. yarinda tum gun is ...
neyse yediklerim;
sabah 7;
findik ceviz karisimi
2 zeytin
4 ceri
2 dilim peynir
omega 3
multivitamin
d vitamini
kahve
ogle;
yarim kase kisir
yogurt
aksam;
firinda kiymali karnibahar sufle
karisik salata
kahve
cay
bol bol su
spor ; okula yuruyerek gittim 35 dakika tempolu yurudum biraz halim varsa 1 mil leslie yapacagim ama ilk once sizleri okuyacagim
DYABET BESLENME | PROF. DR. METN ZATA burayı okumanı öneririm
yok canım.Allahın Hakkarisinde emanet edeceğin kimse de yok dimi naptın bugün işe gittinmi ?
Benden önce cevaplamışsın bile helal olsun leptinin bol olsun inşallah
:
sağol canım..Sanada iyi geceler bol leptinler,yarın inşallah daha iyi olur kuzun
sağol tatlım..sersumcugum , Evlatcigina gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda carcabuk duzelir
bence de salgın var canım..duyduğum çok çocuk hasta..:26:sağolMerhaba Arkadaşlar..
Öncelikle kuzucuklara geçmiş olsun demek istiyorum.Bu kadar tesadüf olamaz bence bir salgın falan var.
Okullarda özellikle ,benim de ufak kuzenlerim hep hasta bir türlü tam iyileşemiyorlar.
Sonra yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyeyim ve istikrar dileyeyim.
Hem kendileri için hem de topik için .
Ben ilk günler hmm heyecanlıydım böyle diyet yaptığımın farkında bir ruh halim vardı.
Ama şimdi hepsi geçti sanki ezelden beri böyle yaşıyor gibiyim.
Ben sağlıkla ilgili sıkıntısı olan arkadaşların bu diyetle sağlıklarına kavuşacağını düşünüyorum.
Yaşayıp göreceğiz zaten ,sadece istikrar lazım.
Sabah:Klasik Karatay Kahvaltısı +omega+keten t+türk kahvesi
Akşam: Yarım porsiyon ıspanak yemeği+gerçekten çoook fazla yoğurt :)+ 3 adet köfte +omega+keten t
zencefilli 4 kupa bitki çayı
Gunaydin kizlar nasilsiniz
Dun gelemedim,menuler aksama kadar iyiydi,aksam bir borek yedim yarim avuc ici kadar,neyseki saat 6 ydi ve gunduz 40 dakika kadar yurudum
Bu sabah kahvaltim 1.5 haslama yumurta,peynir,zeytin,domates,ceviz,cekirdekli siyah kuru uzum
Sersum ,melexin kizlariniza gecmis olsun,daha iyidirler insallah
Hepinize guzel bir gun dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?