Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba ,
Karatayda genellikle rastalanmayan bir durum.
Kahvaltini gercekten karatay a uygun bir sekilde yaptin mi ?
Gercekten doyana kadar kahvalti yaptin mi?
Omega 3 aldin mi?

Bunlarda onemli sorular bunlarin hepsine cevabin evet ise alisma donemi suresince ogun aralarinda 4 er saat olmak uzre 3 ogun yapabilirsin .. cok aciktiginda yada halsiz oldugunu hissettiginde bir bardak sut bir kase yogurt veya bir avuc kavrulmamis kuruyemis .. seceneklerini kullanabilirsin..

Hocamizin da belirttigi gibi EKMEK=SEKER=ZEHIR=Sagliksiz ve KAlitesiz bir yasam ....

Basarilar kolay gelsin

kızlar ben araöğün almıyorum da ayran veya süt ara öğünden sayılmıyordu di mi yani insülin salgılatmıyor muydu

kahvaltımı uygun birşekilde yaptım. omega 3 almadım. arada kuru kayısı ve badem yedim ama halsizliğim geçmedi malesef..

günün listesi
sabah
klasik karatay kahvaltı
ara
kaju
ögle
kabak yemegi
çorba
yogurt

kızlar simdi acıktım sanki ama saat 9 oldu sizce birsey yesem mi yogurt yada corba filan ya da cayla geçiştiriyim mi?

ben omega 3 almıyorum ama 3 öğün 1 çay kaşığı ketentohumu yiyorum. sabahları 6.30 da kalktığım için 3 öğün yapıyorum öğünler arası 5 saat bırakıyorum
dün kahvaltıdan sonra 1 saat pilates ardından kızın okuluna gitgel yarım saat yürüyüş 3 saat evişi ardından 40dk yürüyüş yaptım gayet iyiydim sabah 2yumurta süt peynir yemiştim her öğünde kuruyemiş yedim o bana çok iyi geldi başka zaman olsa deli gibi yemeklere saldırırdım ama karatay beslenmesi sayesinde hiç bir sorun yaşamadım

günün listesi
sabah
klasik karatay kahvaltı
ara
kaju
ögle
kabak yemegi
çorba
yogurt

kızlar simdi acıktım sanki ama saat 9 oldu sizce birsey yesem mi yogurt yada corba filan ya da cayla geçiştiriyim mi?
okuduklarıma göre ayran bişey yapmıyor proteinlerin gi si 0 ya çorba içme ama

kızlar ben araöğün almıyorum da ayran veya süt ara öğünden sayılmıyordu di mi yani insülin salgılatmıyor muydu

kahvaltımı uygun birşekilde yaptım. omega 3 almadım. arada kuru kayısı ve badem yedim ama halsizliğim geçmedi malesef..

evet kızlar bende aynı soruyu merak ediyorum??

günün listesi
sabah
klasik karatay kahvaltı
ara
kaju
ögle
kabak yemegi
çorba
yogurt

Kızlar kuvvetli kahvaltı yapıp max 3 öğün yapıp öğünlerin arasını en az 4-5 saat sadece su bitki çayları ile geçirin tatlı ihtiyacı için kesinlikle arada değil ANA öğünde gün kurusu

kayısısı,incir yada çok küçük parça bitter çikolata ile giderin o zaman erken acıkmazsınız ve kısa sürede vücudun alıştığını kilo verme hızınızın arttığını görürsünüz.Kitabı okumadıysanız

mutlaka okumalısınız .

okuduklarıma göre ayran bişey yapmıyor proteinlerin gi si 0 ya çorba içme ama

Ayran ve yoğurtta helede ev yapımı değilde, hazırsa karbonhidrat olabiliyor dikkat edin ,en iyisi araları su ve farklı bitki çayları ile geçiştirmeye bakın,ama ana öğünlerde serbest olan gıdaları

doyana kadar yerseniz ara ihtiyacı duymazsınız.Hepinize kolay gelsin

ama kitapta ayran da çay gibi aralarda içilebilir diyor

sen bu kiloları kaç ayda verdin

ama kitapta ayran da çay gibi aralarda içilebilir diyor

Kitabı okuyalı 1 yıl oldu ama çok dayanamayanlar içebilir diyordu eminim, sizde dayanamıyorsanız için tabii ama içmeyip leptin salgılanmasına izin verirseniz daha fazla kilo verirsiniz.Eğer bitki çayları seviyorsanız ilk tercihiniz olmalı

sen bu kiloları kaç ayda verdin

Kısaca özetlersem Mart 2012 ortasında başladım temmuz başına kadar 14 kilo verdim tatillerde özel gün ve gecelerde en fazla 2-3 kilo alınca tekrar sıkı karatay yaptım en düşük kilom 63 idi

şu an 64.3 üm hedefim yaza kadar 60 ve sonrada sabit tutabilmek. bu arada spor yapamadım yürüyüş yapmaya çalışıyorum yaşı45 ve menopoza geçiş dönemindeyim

Merhaba bayanlar
Bugün başldım karatay diyetine korktuğum gibi geçmedi acıkmadım. Yeni katılan olarak sormak istiyorum sanırım hergün yediklerimizi yazıyoruz peki kilo bildirimi ne zaman?

Sabah; 2 yumurta, peynir, ceviz, 2 tablet omega 3
Öğlen; ızgara et salata ve elma
Akşam; çorba ve salata

Bu forum beni motive ediyor, hepinize tesekkürler

Hoşgeldin canım, isteyen arakadaşlar her gün menü bildirimi yapıyor 2 hafta düzenli bildirim yapanlar Sersum arkadaşımıza listeye girmek istediğini söylüyor listeye adınız ekleniyor her cuma sabahı aç karnına tartılıp bildiriliyor öğleden sonra o haftanın listesi açıklanıyor gerekli bilgileri Sersum'a sorabilirsiniz kendisi çalıştığı için daha çok akşamları fırsat buldukca burada oluyor.

Menün sabah güzel ama eksik zeytin ve sebze yok eklersen daha iyi hissedersin

öğlen meyva yemişsin kilo fazlan ne kadar bilmiyorum ama çoksa başlarda meyvayı hiç yeme fazla kilon yoksa 1 porsiyon ye ama bol hareket et yoksa yağ olarak depolanıyor

akşam hiç olmazsa yoğurt yeseydin de geç saatte acıkmasaydın ama acıkmıyorsan sorun değil. Kolay gelsin

geçmiş olsun canım

kızlar iyi akşamlar gün hiç istediğim gibi geçmedi sabahtan akşam beşe kadar okul vardı 5:50-8:30 arasında da kurs eve geldim güya leslie 5 mil yapacaktım ama 2 mile bitti bende bittim çok yorgunum

yemek işi de güya bugün kuruyemiş ve sütle geçirecektim akşamı ama ersten çıktığımda çok açtım malum sabah 8 de kahvaltı yaptım bende 5 gibi 2 büyük tavuk but yedim ızgara yanında koca kase salata ve ayran kursta da süt içtim şimdi de yine aç hissediyorum nedense ayran içicem galiba

omega 3 alirsan bu konuda faydasini goreeksin ve bol bol su icmelisin yine halsiz dermansiz kalirsan ogle ogunu de yap yine mi aciktin bir bardak ayran ve bir avuc ceviz senin halsizligine care olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…