merhabalar;
bugün öğleden sonra acayip bir halsizlik oluştu bendeacaba karbonhidrat almadığım için mi diye düşündüm ve akşam yemeğimi corbanın yanında biraz ekmek yiyerek yedim ve işin kötüsü kendime geldim ekmekten sonra
haftanın bazı günleri kahvaltıda ekmek yemeyi düşünüyorum karbonhidrat hiç almamak da kötü bence. bünyem kaldırmadı sanırım. sizce başka bir sebebi olabilri mi bu halsizliğin??
kahvaltımı uygun birşekilde yaptım. omega 3 almadım. arada kuru kayısı ve badem yedim ama halsizliğim geçmedi malesef..Merhaba ,
Karatayda genellikle rastalanmayan bir durum.
Kahvaltini gercekten karatay a uygun bir sekilde yaptin mi ?
Gercekten doyana kadar kahvalti yaptin mi?
Omega 3 aldin mi?
Bunlarda onemli sorular bunlarin hepsine cevabin evet ise alisma donemi suresince ogun aralarinda 4 er saat olmak uzre 3 ogun yapabilirsin .. cok aciktiginda yada halsiz oldugunu hissettiginde bir bardak sut bir kase yogurt veya bir avuc kavrulmamis kuruyemis .. seceneklerini kullanabilirsin..
Hocamizin da belirttigi gibi EKMEK=SEKER=ZEHIR=Sagliksiz ve KAlitesiz bir yasam ....
Basarilar kolay gelsin
kızlar ben araöğün almıyorum da ayran veya süt ara öğünden sayılmıyordu di mi yani insülin salgılatmıyor muydu
okuduklarıma göre ayran bişey yapmıyor proteinlerin gi si 0 ya çorba içme amagünün listesi
sabah
klasik karatay kahvaltı
ara
kaju
ögle
kabak yemegi
çorba
yogurt
kızlar simdi acıktım sanki ama saat 9 oldu sizce birsey yesem mi yogurt yada corba filan ya da cayla geçiştiriyim mi?
kızlar ben araöğün almıyorum da ayran veya süt ara öğünden sayılmıyordu di mi yani insülin salgılatmıyor muydu
kahvaltımı uygun birşekilde yaptım. omega 3 almadım. arada kuru kayısı ve badem yedim ama halsizliğim geçmedi malesef..
evet kızlar bende aynı soruyu merak ediyorum??
günün listesi
sabah
klasik karatay kahvaltı
ara
kaju
ögle
kabak yemegi
çorba
yogurt
kızlar simdi acıktım sanki ama saat 9 oldu sizce birsey yesem mi yogurt yada corba filan ya da cayla geçiştiriyim mi?
okuduklarıma göre ayran bişey yapmıyor proteinlerin gi si 0 ya çorba içme ama
ama kitapta ayran da çay gibi aralarda içilebilir diyorKızlar kuvvetli kahvaltı yapıp max 3 öğün yapıp öğünlerin arasını en az 4-5 saat sadece su bitki çayları ile geçirin tatlı ihtiyacı için kesinlikle arada değil ANA öğünde gün kurusu
kayısısı,incir yada çok küçük parça bitter çikolata ile giderin o zaman erken acıkmazsınız ve kısa sürede vücudun alıştığını kilo verme hızınızın arttığını görürsünüz.Kitabı okumadıysanız
mutlaka okumalısınız .
sen bu kiloları kaç ayda verdinAyran ve yoğurtta helede ev yapımı değilde, hazırsa karbonhidrat olabiliyor dikkat edin ,en iyisi araları su ve farklı bitki çayları ile geçiştirmeye bakın,ama ana öğünlerde serbest olan gıdaları
doyana kadar yerseniz ara ihtiyacı duymazsınız.Hepinize kolay gelsin
ama kitapta ayran da çay gibi aralarda içilebilir diyor
sen bu kiloları kaç ayda verdin
Merhaba bayanlar
Bugün başldım karatay diyetine korktuğum gibi geçmedi acıkmadım. Yeni katılan olarak sormak istiyorum sanırım hergün yediklerimizi yazıyoruz peki kilo bildirimi ne zaman?
Sabah; 2 yumurta, peynir, ceviz, 2 tablet omega 3
Öğlen; ızgara et salata ve elma
Akşam; çorba ve salata
Bu forum beni motive ediyor, hepinize tesekkürler
selam kızlar bugün okula gidemedim.biraz dinlencem.dün öğlen ve akşam menümü yazmadım onu yazayım
dün öğle(yazmışda olabilirim:)mercimek çorba,3 köfte,salata
akşam hasta olduğum içn kocişkom bana sucuklu yum yaptı.ama sucuğundan yemedim.kahvaltılık yedim.bolca ceviz fındık yedim
akşam 9 gibi eşim nar ayıklamış yarım nar yedim mecburen uğraşmış o kadar birde hastasın vitamin al dedi kızdı bana
bugün sabah da pek iştahım yok az peynir,5 zeytin ve biraz ceviz yedim sırf yemiş olmak için öğlenede tarhana,karnıbahar falan pişircem
halim olursa
kahvaltımı uygun birşekilde yaptım. omega 3 almadım. arada kuru kayısı ve badem yedim ama halsizliğim geçmedi malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?