Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Stres attın değil mi sabah sabah.
Yalnız şöyle bir durum var ben de sabah600 gram fazla çıktım.
Kas şişkinliği olabilir mi diyorum?

ya bende pazartesi salı düşerdim tartıda sadece 400 gr düşmüş...neden acaba...çok canım sıkıldı...
hiç durmadan haraket ediyorumondan olabilir mi?:26:her fırsatı değerlendiriyorum..

inşallah canımmm
kızlarr mayaladığımm yoğurt öyle yağlı oldu kii hazır yoğurtlara alışınca tadı baya farklı geldi.
miss gibii ohhhh
canım eline sağlık ne güzel.canım çekti vallahi hangi maka sütü ne kadar kullandın,hengi marka yoğurdu ne kadar kullanarak maya yaptın,yazabilir misin?ben de evde kendim yapmak istiyorum.kızıma ek gıdalara yeni başladığında yapmıştım bir kaç kez ama çok ekşi olmuştu,kızıma da yedirememiştim.sonra doktordan izin çıkınca hazır yoğurt yedirdik,hala da öyle.yoğurt makinası almayı düşünüyorum.hani şu tefalin yoğurtçum dan.yalnız bir yoğurt mak. için oldukça yüksek bir fiyatı var,o yüzden kararsız kaldım.sinbonunda var,çok ekonomik,o da aynı işi görüyor :26:
menü süper vallahi :) ben yeniyim diye mi bilmiyorum ama hiç fazla birsey görmedim.. tatlı yerine tahin helvası da normal diye okumustum. tebrikler o zamann

teşekkürler canım :)
balığın üstüne tahin helvası veriyor hoca.ben de regl dönemmdeyim şimdi diyete başladığından beri ilk kez yedim.normalde pek sevmem ama dün akşam bayıla bayıla yedim valla

kızlar bu arada h.sonu yediğim onca sağlıksız gıdadan(pasta,börek,poğaça,tatlı,tuzlu,kola ne varsa işte) sonra ben yine acıkma hissi duymadım.artık iyice iyileştim galiba :124:

ya bende pazartesi salı düşerdim tartıda sadece 400 gr düşmüş...neden acaba...çok canım sıkıldı...
hiç durmadan haraket ediyorumondan olabilir mi?:26:her fırsatı değerlendiriyorum..

Bilmiyorum ki.
Dur bakalım bir topicde spor hocası bir arkadaş var.
Faydası olacak sanırım baya.
bilgi edinince yazarım burada da.
Ama çok güzel gitmiştim bu hafta.
Bulgur yapabilir mi diyorum bir de ama ?

saphira,yoğurt yapmak çok basit bişey makineye para verme sakın,önce bir sütçü buluyorsun,sütü alıp bi güzel kaynatıyorsun cam kavanozlara dolduruyorsun,benim sütçü yoğurt mayası da verir her seferinde,süt elini yakmayacak kadar soğuyunca (çok da soğutma yoksa tutmaz,sıcak olunca da ekşi olur,ayarlayacaksın artık,parmağını ısıracak kadar diyorlar ya öyle olacak)mayayı katıyorsun,karıştırıp,kapağını kapatıyorsun,çok sıkı kapama biraz gevşek olsun,sonra sarıp sarmala,4-5 saat geçince aç,tutmuşsa hemen dolaba koy,1 gün sonra yersin afiyet olsun,pastörize sütle de yapanlar varmış ben denemedim

kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta
ceviz- badem
yarım nar
1 dilim ayva

kızlar dün pırasa yaptım,2 kaşık bulgurla,2 kaşık da kavurma koydum harika oldu,mutlaka deneyin

sağol tatlışım..nasıl yapıldığını biliyorum da,işe çok ekşi oluyor benimki.ben pastörize sütle yaparım,açık süt almıyorum ki zaten nereden bulucam.tekrar deneyeyim bari

kızlar fırında kızartma yapıcam,karnıbaharı nasıl yapıyorsunuz,fasulye ve patlıcandan fırında kızartma yapmıştım,güzeldi,yazayım,yeşil fasulyeyi biraz haşladım,1 kaşık mısırunu ve zeytinyağına buladım,yağlı kağıda dizdim,patlıcanları da boyuna 8 e böldüm haşladım,un ve yağa bulayıp tepsiye dizdim,fırında kızarttım

kızlar fırında kızartma yapıcam,karnıbaharı nasıl yapıyorsunuz,fasulye ve patlıcandan fırında kızartma yapmıştım,güzeldi,yazayım,yeşil fasulyeyi biraz haşladım,1 kaşık mısırunu ve zeytinyağına buladım,yağlı kağıda dizdim,patlıcanları da boyuna 8 e böldüm haşladım,un ve yağa bulayıp tepsiye dizdim,fırında kızarttım

turşu kurdunuz mu bu arada?

saphira ben istanbulda buluyorum,çevrene bir sor,açık süt iyidir,reklamlara bakma sen süttozlarını süt diye iteliyorlar millete

saphira ben istanbulda buluyorum,çevrene bir sor,açık süt iyidir,reklamlara bakma sen süttozlarını süt diye iteliyorlar millete

merhaba kızlar bende dun karnıyarık yaptım çok guzel oldu ve hafıftı. içini az yağ ile kısık ateşte soğan biber domates sarımsak çoookk ınce dogranmıs et (kıyma kullanmıyorum boyle daha lezetlı oluyor) baharat. patlıcanları soydum elektrıklı ızgarada bıraz kozledım yumusadılar borcama dızdım ıclerıne ıcten koydum dıbıne az salcalı su yaptım 200 derece fırında pisrdım çok lezzetlı olmustuu.

tam öğle yemeği üzeri pek bir lezzetli göründü vallahi :) bende yapıcam yarınn

Herkese merhaba,

Ben pek sık giremiyorum, sürekli bakmadan da bu sayfayı takip etmek mümkün değil, çok hızlı ilerliyor. Olsun ben yine de ara sıra paylaşmak istiyorum:))

Karatay'a devam ediyorum. Kilolar hep aşağı doğru gidiyordu. Yaklaşık 1-2 hafta kadar önce kilomun yarım kilo yukarı oynayıp sonra geri yerine döndüğü can sıkıcı bir 10-12 gün yaşadım. Kilo yukarı çıkarken farklı yaptığım tek şey birkaç kez kahvaltıda muz yemek oldu. Karatay izin verdi diye yedim ama sanırım muz bana yaramıyor. Bir daha ağzıma sürmüyorum. Belki ondan değildir, ama ben bir daha bunu denemek, tecrübe etmek istemiyorum.

Ancak bu 10-12 günü takip eden 4 gün içinde toplam 1.8 kg gitti. Sanırım vücudumuzun çalışması kendine özgü kurallarla yürüyor. O kendi isteyince, kendi uygun gördüğü zamanda salıyor kiloları.
Aklım ermedi ama mutluyum:))

Bu arada kilomu güncellemeyi başaramadım. Daha önce yapmıştım ama. Yav bulmaca gibi bu iş(

Herkese çok selam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…