Stres attın değil mi sabah sabah.
Yalnız şöyle bir durum var ben de sabah600 gram fazla çıktım.
Kas şişkinliği olabilir mi diyorum?
inşallah canımmmİlk başta cidden 1 hafta durduramadım kendimi ama umarım yapmaz kilo.
Kullananları okudum da çok kilo alan da yoktu yasmin de bakalım ne olacak ..
Eğer o dönemde olmasa da sonrasında faydasını görürüz saphıracım.
Bu azim olduktan sonra başaramayacağımız ne var ..
Pirinç lapasını da yaptın mı oo ..
Gidecek hepsi gidecek..
canım eline sağlık ne güzel.canım çekti vallahikızlarr mayaladığımm yoğurt öyle yağlı oldu kii hazır yoğurtlara alışınca tadı baya farklı geldi.
miss gibii ohhhh
menü süper vallahi :) ben yeniyim diye mi bilmiyorum ama hiç fazla birsey görmedim.. tatlı yerine tahin helvası da normal diye okumustum. tebrikler o zamann
cok gecmiş olsun canım benim, acil şifalar diliyorumm
mutlumel ben hemen hemen her gün içmeye başladım türk kahvesini.
Şekersiz içiyorum.
ya bende pazartesi salı düşerdim tartıda sadece 400 gr düşmüş...neden acaba...çok canım sıkıldı...
hiç durmadan haraket ediyorumondan olabilir mi?:26:her fırsatı değerlendiriyorum..
Bilmiyorum ki.
Dur bakalım bir topicde spor hocası bir arkadaş var.
Faydası olacak sanırım baya.
bilgi edinince yazarım burada da.
Ama çok güzel gitmiştim bu hafta.
Bulgur yapabilir mi diyorum bir de ama ?
saphira,yoğurt yapmak çok basit bişey makineye para verme sakın,önce bir sütçü buluyorsun,sütü alıp bi güzel kaynatıyorsun cam kavanozlara dolduruyorsun,benim sütçü yoğurt mayası da verir her seferinde,süt elini yakmayacak kadar soğuyunca (çok da soğutma yoksa tutmaz,sıcak olunca da ekşi olur,ayarlayacaksın artık,parmağını ısıracak kadar diyorlar ya öyle olacak)mayayı katıyorsun,karıştırıp,kapağını kapatıyorsun,çok sıkı kapama biraz gevşek olsun,sonra sarıp sarmala,4-5 saat geçince aç,tutmuşsa hemen dolaba koy,1 gün sonra yersin afiyet olsun,pastörize sütle de yapanlar varmış ben denemedim
8'den sonra içmek yasak ama dimi
Arada mesaj kaynamış, görmemişim kusura bakma.
Hayır şekersiz olmak şartı ile 8den sonra da içebilirsin.
merhaba kızlar bende dun karnıyarık yaptım çok guzel oldu ve hafıftı. içini az yağ ile kısık ateşte soğan biber domates sarımsak çoookk ınce dogranmıs et (kıyma kullanmıyorum boyle daha lezetlı oluyor) baharat. patlıcanları soydum elektrıklı ızgarada bıraz kozledım yumusadılar borcama dızdım ıclerıne ıcten koydum dıbıne az salcalı su yaptım 200 derece fırında pisrdım çok lezzetlı olmustuu.
saphira ben istanbulda buluyorum,çevrene bir sor,açık süt iyidir,reklamlara bakma sen süttozlarını süt diye iteliyorlar millete
aslında imkanım olsa bir inek alıp besleyesim var da işte balkonda hayvancağız mahvolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?