günaydın kızlar hepinizeee60 ile başladım geçen hafta 58 i gördüm bu sabah hadi hayırlısı, tabi karatay kitabından yardım alıyorummm aynısını yapamasamdaaa elimin altındaaa
hoşgeldin hatice, tebrik ederimm seni
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
nassınız bakemmmmmm...
bende iyiyim şükür....
akşma ders bitimi eve bir gittim beni ıspanalık,peynirli,papatesli börek kokular karşıladııı...
Allahım yaaa...
saat 19.30du,küçük bir ısırık kadar ıspanaklı börekten ısırdımm.
ama o börek midemde bir ekşime ,bir ağrı yaptı ki tadına baktığıma pişman oldumm...
midem artık alarm veriyor bana,eferim mideme
sabahki menümmm
2 yumurtadan kaşarlı maydanozlu omlet(bende yemeesem olmazdıı eskiden çok yapardım bunu ama hakkikaten yumurtanın kokusunu alıyor daha bir yenilesi durumda,yumurtadan sıkılılanlar için güzel bir alternatif oldu,bu leezzeti hatırlatan loxiye teşekkürü bir borç bilirim )
4 yeşil zeytin
1 avuç badem-fıstık
biraz domates-biber-salatalık
1 kuru incir
sınırsız çayyyyyyyyyyy
havalar soğuduğundan beri su pek içemiyorum...
ılıtılmış su aldım yanıma onu içmek daha kolay...
içemeyenlere duyurulurrr
Günaydınnn :)
İşteyken sizlere yetişemiyorum ama elimden geldiğince yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum, onları okurkende yazmaya zaman kalmıyor :) :)
Dün karatay diyetinde tam 1 haftam doldu, bu arada cumartesi günü regl oldum. 1-1,5 kg o da tutuyor biliyorsunuz ama ona rağmen sabah tartıldığımda tartıda -2500 gördüm :) iyimi sizce.. :) esas regl bitince anlarım tam olarak ne kadar gittiğini sanırım..
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
6 zeytin
beyaz peynir
3 kayısı
5 ceviz içi
1 fincan çay
1 Adet Omega3 tablet
Bugün yumurta çekmedi canım, ama yarın zamanım kalırsa bende maydonozlu omleti denemek istiyorum.. :)
Günaydın arkadaşlar,
Ben de yumurtayı tavaya döktükten sonra aklıma geldi, keşke kaşarlı otlu omlet yapsaydım diye...Belki 2. öğün olarak onu yerim
Famir sen kaçırmamışsın afiyet olsun...
Bugünkü kahvaltım:
2 yumurtadan omlet ama ne yazık ki sade
biraz peynir, 4 zeytin, 7-8 ceviz
Sabah 40dk kadar tae bo yaptım süper geldi valla, Eski Bir Masal'a teşekkürü bir borç bilirim....
Herkese kolay gele...
gunaydın arkideşşşlerrrrrrrrrrrr
kahvaltımm
2 kayısı yumurta
10 zeytın
2 kk peynır
domates salatalık
5 cevız
kızım yıne hasta,gece boyunca ınledı,sureklı uyandı,grip gecırıyor yıne,sabah doktora goturduk sımdılık antıbıyotıge gerek yok,hafıflemezse 2 gun sonra verirsiniz dedi.
bızım yıne cekecegımız var bırkac gun,nefes alamıyor burnundan,serum fızyolojık de sıkıyorum ama kar etmıyor.buhar makınasını actım sımdık,ıns. rahatlatır bebişimi
rüyamda kızım hasta dıye eşimin memleketıne gıtmekten vazgecıyorduk bayram ıcın.nasıl da olayları kendıme yontuyorum yaa,bılınçaltımda bile
GÜNAYDIN KIZLARRRR
cevaplarınız için cok tesekkür ederim, verdiğiniz kilolar müthiş :)) ins ben de karatayla basarıya ulasanlardan olurummmm
bu arada aksam menüm;
- 4 kaşık barbunya
- bolca yoğurt
- domates, salatalık - üzerine azıcık zeytinyağı ve bol limon
8-8.30 arası - türk kahvesi içtim ve biraz fındık-ceviz yedim.
spor : 20 dk yürüyüş ( malzemelerimi temin edince pilatese baslıorum :)
kızlar burada SORMAK İSTEDİĞİM BİRSEY VAR? türk kahvesini de sekersz mi içiyorsunuz???
sabah menüm; -ılık limonlu sirkeli su
1 domates, 1 salatalık bol limon
biraz peynir ve 2 zeytin
avuç içi kadar ceviz ve fındık
hosgelddın canımm.inş. kılolardan hep beraber kurtulacagız
gelelım menune:)
akşam 8 den sonra hıcbırsey yemıyoruz.yağ yakan leptin hormonunun salgılanması için.çok acıkırsan( ki acıktıgını sanmıyorum akşam yemek yemıssın),tuzsuz ayran ve süt içebilirsin.
şeker hiçbirşekilde kullanılmıyor diyette.ben turk kahvesını cok nadır ıcıtıgım ıcın ,tek şekerli yapıyorum bazen,yıne akşam 8den once.
kahvaltın da cok eksık canım.hergun 2 yumurta yemelısın.zeytın 10-15 tane,peynır avuc ıcın kadar olmalı.kahvaltı senı tum gun tok tutacak olan menu.çok kuvvetlı yapmalısın.
ilk gun ıcın normal tabıı.zamanla daha güzel olur menun
sormaaa valla bide akşam eve geliyorum ya o yorgunluk ve açlık belirtileri ile dayanmak pek bir zor oluyo..sakın sakın takılma börek tahriklerine,,,,annemin eylemlerı devam edecek,15 gun sızdelermıs,artık zararlı ne varsa pişirir
neyse bı ısırıka kurtarmıssın,alnından öpüyorum şakkadanakkkk
:
gunaydın arkideşşşlerrrrrrrrrrrr
kahvaltımm
2 kayısı yumurta
10 zeytın
2 kk peynır
domates salatalık
5 cevız
kızım yıne hasta,gece boyunca ınledı,sureklı uyandı,grip gecırıyor yıne,sabah doktora goturduk sımdılık antıbıyotıge gerek yok,hafıflemezse 2 gun sonra verirsiniz dedi.
bızım yıne cekecegımız var bırkac gun,nefes alamıyor burnundan,serum fızyolojık de sıkıyorum ama kar etmıyor.buhar makınasını actım sımdık,ıns. rahatlatır bebişimi
rüyamda kızım hasta dıye eşimin memleketıne gıtmekten vazgecıyorduk bayram ıcın.nasıl da olayları kendıme yontuyorum yaa,bılınçaltımda bile
Dünkü menüm
kahvaltı:
limonlu su
2 ad. kayısı kıvamı yumurta
60-70 gr kadar peynir
10 zeytin
1 avuç ceviz
1 bardak çay
3/4 armut
öğlen:
kıymalı yumurta (2 yumurta+100 gr. kıyma+1 soğan+2-3 kaşık z.yağ+baharat)
yoğurt
1 ad. orta boy kornişon turşu
akşam:
yarım kg. kadar fırında sardalya
bolca yeşil salata + roka
2-3 kaşık kuru biberlisarmısaklı yoğurtlu meze
1 kaşık kada köz kırmızı biber mezesi
2 kk kadar fıstıklı tahin helvası
su:3 LT
Günaydın arkadaşlar,
Ben de yumurtayı tavaya döktükten sonra aklıma geldi, keşke kaşarlı otlu omlet yapsaydım diye...Belki 2. öğün olarak onu yerim
Famir sen kaçırmamışsın afiyet olsun...
Bugünkü kahvaltım:
2 yumurtadan omlet ama ne yazık ki sade
biraz peynir, 4 zeytin, 7-8 ceviz
Sabah 40dk kadar tae bo yaptım süper geldi valla, Eski Bir Masal'a teşekkürü bir borç bilirim....
Herkese kolay gele...
çok geçmişolsun canım...........gunaydın arkideşşşlerrrrrrrrrrrr
kahvaltımm
2 kayısı yumurta
10 zeytın
2 kk peynır
domates salatalık
5 cevız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?