Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın sersum ve diğer karatay güzelleri.bende yazayım kahvaltımı:kaşar peyniri ceviz,1 kuru incir,1 kuru kayısı,10 zeytin.yumurta içim almıyo hastayken bunları da zorla yedim.bugün okulda nöbet var((okula haşlanmış buğday ve yoğurt getircem öptüm sizi akşama görüşürüz.bu arada daily çayı kullanan varmı mahkemelik diye bir başka forumda okudum zaten bir işe yaramadı acaba sahtemi diye şüphelendim.böyle şeyleri almam aslında sırf bağırsak problemi için aldım ama fıs çıktı

Günaydın canlar, hepinize güzel bir gün dilerim

Kahvaltımı yaptım ama yazmıyorum, yeni gelenlere kötü örnek olmayayım

2gundur sporumu da yaptim dun 30dk evde yuruyus bugunde disara 3 saat dolandik ..

Canım harikasın menü fotolarını özlemişiz, sporun için de

menümü yazıp kaçiimm..kızım iyi çok şükür..okula gidiyor bugün..umarım diğer kuzular da iyileşmiştir..

sabah

kıymalı omlet

kaçamaksız bir gün olsun hepimiz için..

Onla geçmiş olsun canım, protein yapıyoruz galiba, afiyet olsun , leptinler olsun

Kızlar hocamızın imza gününden izlenimler, eskiler bilir, yeni gelen arkadaşlara belki faydası olur,27 Mayıs 2012

Günaydın hanımlar, güzel bir gün olması dileğiyle sevgiler.

Sabah: 1 yum., peynir, domates, 1 ç.b. ceviz, 1 portakal

1 saat yürüyüş

Günaydın kızlar
2 yumurta
2 dilim peynir
6 tane zeytin
1 bardak ceviz+fındık karışımı
1 domates

Benim 3.günüm gayet iyi gidiyor

o çiğköftenin hepsini yedin mi?

Günaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar,dünkü menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m..i.p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)Mercimek çorbası,patlıcan yemeği,ayran,omega3 baılık yagı takvıye 2 :kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)I

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.

günaydın
dün öğlen ıspanak yoğurt ve mercımek çorbası yedım
akşam annem döner yapmış bulgur pilavı ve bol salata yedim

bu sabah 2 yumurtalı peynırlı omlert2 zeytın ve 4 ceviz acele ettım
akşam ölçtüm tansıyonum 14-9 çıktı

omega 3 alirsan bu konuda faydasini goreeksin ve bol bol su icmelisin yine halsiz dermansiz kalirsan ogle ogunu de yap yine mi aciktin bir bardak ayran ve bir avuc ceviz senin halsizligine care olacaktir

benim bademciklerimde sorun var.. eğer vitamin kullanmazsam iltihaplanıyor. ben de solgarın vm-2000 multivitaminini kullanıyorum. ,içinde omega 3 vardır sanırım.

Canım günaydın ,
Yemeğin hemen üstüne mi ölçtün tansiyonu , öyleyse yüksek çıkabilir.Yaşın kaçtı ?

kahvaltım:

1 küçük dilim ekmek (halsiz kalmaktan korkuyorum mühendislik öğrencisiyim odtüde ve halsiz kalıp ders çalışamamak en büyük korkum oldu )
peynir
zeytin
domates
salatalık
yeşil çay
2 kuru kayısı
badem

Canlarım herkese günaydın.Herkese sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum.İstanbul soğuk ama güneşli.Yürüyüş yapmak için ideal...

Kızlar bugün nostalji günü oldu, geçmişten okuduklarım , tekerlemenin önerilerine katılıyorum

Ramaskacım günaydın canım , nasılsın, bak geçmişte liste 1. Si olmuşun, tekrar sahalara bekliyoruz seni, sen hazır olunca

kizlar herkese gunaydin.birdy ficans kizlar nasilsiniz ins.hersey yolundadir.sagliginiz ve keyfiniz yerindedir....

sersum melexin iyiniyetli kizlar kuzulariniz hastaymis cok uzuldum.ins.simdi daha iyilerdir.gecmis olsun.acil sifa diliyorum...gecmise fazla bakamadim...

ins.herkese guzel bir gun diliyorum....

Canlarım herkese günaydın.Herkese sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum.İstanbul soğuk ama güneşli.Yürüyüş yapmak için ideal...

Günaydın canım, nasılsın

Ankara da aynen güneşli ve soğuk, ben bugün yürüyemedim ama birazdan eve girişeceğim tam Olurum, o da yeter herhalde spor adına

canim cok sagol.bende ins.sahalara donmek ist...sizleri ozluyorum ve kilolardan kurtulmak icin sabirsizlaniyorum....ins.bu hafta guzel kiloverir sen birinci olursun...

kizlar ben kaciyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…