Kizlar cocuklarla zaman nasil geciyor bilmiyorum simdi uyudulardi bildirimlerimi yaptim 2gundur elim degmedi simdi telefondan yaziyor takip etmeye calisiyorum pc acmaya cok vaktim yok ama ben yinede basaracam bildirim yapcam pes etmiyecem bu aksam misafirlikteydim ve ikramlara hayir dedim leptinimi bozmadim sütüm ceker dediler bende aldim tabagi eve getirdim sabah azicik tatlarina bakcam.iyi geceler
2gundur sporumu da yaptimdun 30dk evde yuruyus bugunde disara 3 saat dolandik ..
menümü yazıp kaçiimm..kızım iyi çok şükür..okula gidiyor bugün. .umarım diğer kuzular da iyileşmiştir..
sabah
kıymalı omlet
kaçamaksız bir gün olsun hepimiz için..
Kızım patates kızartmasını çok seviyor dedim,fırında yapabilirsin dedi,ben de acti fry da yapabilirmiyiz ,uygun mudur dedim,ben onu bilmem dedi,ama o da bir tür fırın sayılır değil mi iyiniyetlicim,
Birisi omega 3 ü nasıl alalım dedi,ben marka ismi veremem ama EPA miktarı 400,500,600 mg olanları alabilirsiniz dedi,
Biri şeker beyni çalıştırır mı diye sordu,hoca da sağlıklı yağlar çalıştırır dedi.
Omega 3 kesinlikle saf olacak,içinde omega 6 ve omega 9 olmayacak dedi.
Beyinde açlık ve susuzluk merkezleri yanyana bulunurmuş,susayınca acıktığımızı da zannedebilirmişiz,su içerek açlık isteğimizi de azaltabilirmişiz
Vücudumuzun su ihtiyacını karşıladığımızın verisini idrar renginden anlayabilirmişiz,açık sarı ise su ihtiyacını gidermişiz demektir,koyu sarıya doğru ise vücudumuz susuz kalmış demektir
Vücudumuzun % 90 ı su olduğunu söyledi ve yemeğimizi acıkınca yiyoruz,ama su içmeyi susamadan yapacağız dedi.
D vitamini çoğu kişide 0 dır dedi,biri ampulü kırıp içindekini ağızdan alıyormuş,öyle olmaz,mutlaka kalçadan enjeksiyon şeklinde girecek dedi.
Kızlar aklıma geldikçe yazıyorum konuşulanları
Birisi insülin direnci ortalama kaç olmalı diye sordu,hocada 12 saatlik açlık kanda 5 i geçmeyecek dedi,peki insülin direncini ne artırır diye sordu hocada kortizonlu ilaçlar,depresyon ilaçları,alerji ilaçları artırır,kara ciğeri yağlandırır dedi
Bir bayan da 3 4 aydır fitnesa gidiyorum,hiç kilo veremedim dedi,hoca yol yürümelisiniz dedi,fitnes yaparak kilo veremezsiniz,fitnes vücudu rahatlatır,insan vücudu yürümek için yaratılmıştır,spor salonlarında spor yapasınız diye değil,belinizden aşağıdaki adele kitlesini düşünün,bütün vücudunuzda en çok enerjiyi kullanan kitledir,onları çalıştırmazsan,yürümezsen ki-lo ve-re-mez-si-niz(aynen böyle heceledi)yürümek de açık hava da olacak ,bantta değil dedi.Yürüyüş bantları dizlerinizi halleder dedi.
Bir de ben ,herkes bana artık bırak ,ekmeğe başla,yüzün inceldi diyorlar dedim,hoca da ne güzelsin işte dedi,sakın bırakma,onlar hasetlerinden öyle konuşuyorlar dedi,bunu da benim onlara söylediğimi söyle dedi.
İşte böyle kızlar,bu gün de böyle geçti.
sabah kahvaltım(11:00)
2 yumurtalı omlet
1 cay bardagı ceviz
1 cay bardagı kuru üzüm
1 adet domates
1 salatalık
10 zeytin
peynir
taze,kuru sogan (süt yapsın)
1 cay bardagı sekersiz cay
Eki Görüntüle 649215
öglen yemegim(16:00)
pırasa kavurması
yesil mercimekli bulgur pilavı
cig köfte
Eki Görüntüle 649216
aksam yemegim(20:00)
hamsi buglama
karısık salata
yogurtlu karabakla
Eki Görüntüle 649218
omega 3 alirsan bu konuda faydasini goreeksin ve bol bol su icmelisin yine halsiz dermansiz kalirsan ogle ogunu de yap yine mi aciktin bir bardak ayran ve bir avuc ceviz senin halsizligine care olacaktir
günaydın
dün öğlen ıspanak yoğurt ve mercımek çorbası yedım
akşam annem döner yapmış bulgur pilavı ve bol salata yedim
bu sabah 2 yumurtalı peynırlı omlert2 zeytın ve 4 ceviz acele ettım
akşam ölçtüm tansıyonum 14-9 çıktı
iki gündür tuvalete çıkamıyorum. kayısı da yiyorum halbuki
İşi bilmiyosun, diyetteyim dersen hep öyle göze gelirsin
Hiç sesini çıkarma, gerçekten iyi niyetli olan birisi sorarsa konuşuruz sonra dersin ve ona başbaşayken anlatırsın, mualefet olmaz. Dikkati bir kere üzerine çekersen artık lokmanı bile sayarlar. Misafirlikte falan ses etme verilen tabağı al, dursun önünde, ara sıra kurcalıyor gibi yap ama zararlı şeyler varsa yeme. Kısır vs zararlı değil deniliyor forumda okuduğum kadarıyla, öyle zararsızları minik minik yersin. Aaaa tabağın da hala duruyor diyene de cvp verme duymamazlıktan gel ya da yiyorum falan de. Bir kere sivrlince sürekli üzerine gelirler. Kendi işini kendin zorlaştırma boşunaGelmeden yemek zorunda kaldım çocuklarla şunla bunla, şimdi yerim kalmadı ... Bahane mi yok Kışkırtanları duymayacak üzerine alınmayacaksııınnn, aaa diyette misin yoksa kilo da vermişsin sanki, ondan yemiyosun demiiii Yok canım diycen, alınmıycan, uzatamazlar cvp vermezsen. Çünküüü her bilgiye açık olmayanlara kendini anlatamazsın, en iyisi moralini de bozmalarına izin vermemek, nazara vs de gelmemek için açık açık diyet yapıyorum evet dememek
Ben hala kitabı almadım, buradan yazdıklarınızı takip etmeye çalışarak ön bilgilenme yapıyorum.
Karataya uygun mu bilmiyorum ama tatlı krizlerinde tarçınlı su tatlı ihtiyacını azaltıyor. Birazda kendinizi tutunca baya işe yarıyor. O an imkanı olan ateş üstünde kaynayan suya çubuk tarçını atıp 5-10 dk kaynatıyorsunuz, sonrasında ben birazda altı kapalı bekletiyorum öyle süzüyorum. Dışarıda, iş yerinde vs bunu yapmaya imkanı olmayanlarda bardaktaki sıcak suyun içine atarakta oluyor. Ateş üstündekinin tadı daha yoğun. Aşırı tatlıya düşkünüm, ilk yapınca garipsemiştim ama alışınca tatlı ihtiyacına birebir gelmişti.
kızlar listemizi hazırladım..umarım hata yapmamışımdır..işte olduğum için acele acele yaptım..kilo veren herkesi gönülden tebrik ediyorum..veremeyen ama almayan kendimde dahil kısmet haftaya diyorum..kilo alan arkadaşlara da sakın üzülmeyin vücudumuz arada bize böyle oyunlar oynuyor..hepinizi çooookkkk seviyorum karatay çıtırlarııı..iyiki varsınız..
1- ramaska : %2,5641
2- sevgi-liebe: %2,2727
3- hardcandy : %1,9480
4- gul63 : %1,4388
5- leylak84 : %1,4084
6- idealist33 : %1,3698
7- esub : %0,9661
8- esas2006 : %0,9562
9- şekerkız67 : %0,8739
10- burkansçetin : %0,80
11- güleryüz2011 : %6547
12- pepeti : %0,64
13- papadiya : %6377
14- ceylin1907 : %0,488
15- annesinin_kuzusu : %0,4601
16- mb2012 : 0,3039
17- alınyazımkaderimsin : %0
leylak70 : %0
ebruprl : %0
destinaaaa : %0
pembekalp : %0
18- iyiniyetli : + %0,4934
19- aslı72 : + 0,8968
20- zeynepfaz : + %1,8064
21- saphira : + 2,035
Canlarım herkese günaydın.Herkese sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum.İstanbul soğuk ama güneşli.Yürüyüş yapmak için ideal...
Canlarım herkese günaydın.Herkese sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum.İstanbul soğuk ama güneşli.Yürüyüş yapmak için ideal...
Kızlar bugün nostalji günü oldu, geçmişten okuduklarım , tekerlemenin önerilerine katılıyorum
Ramaskacım günaydın canım , nasılsın, bak geçmişte liste 1. Si olmuşun, tekrar sahalara bekliyoruz seni, sen hazır olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?