Ögle. 1 muz, 1 tas diyet yogurdu, bol su.
Cay, 1 tane cikolati bisküvü.
AKSAM. 4 Tane kiraz domete, 1 tabak bulgur pilavi. 45 dk fitnes, 1 saat zumba.
1 büyük fincan makine kahvesi.
tebriklermerhaba kızlar bugun ıtıbarıyle son bı hafta da 600 gr daha gıttı
sabah
2 corba kıvamında yumurtayla karatay tabagı
aksam
karnabahar fırında yogurtlu
salata
ve plates
herkese ıyı geceler
arkadaslar cok üzgünüm :2:
sabah tartildim 66.0, oysa ben cumaya kadar 64ü görmek istiyodummmm
nasil olurda kilo alirim anlamadim
sizede öyle oluyormu?
Merak. Etme ekmeksiz çok rahat yaşandığını göreceksin zihnin berraklaaşacak vücudun dinçleşecek bu diyetle tatlı krizleri sona erecekben de bu diyeti yapmaya karar verdim. ekmeksiz yaşamak çok zor görünsede 1 yıl önce verdiğim 9 kilonun 3'ünü aldım ve 59 oldum Allah'ım(( Şimdiki hedefim 54 olmak bu diyeti ve sporu yaparak... umarım başarabilirim. ekmeksiz, bir hayat istiyorum
Hoşgeldiniz burda aradığınız her şey varTüm Karataycılara merhaba!
Bir süredir karbonhidrat diyeti yaparak kilo veriyorum ama Karatay usûlü yaşam tarzını benimseyen bir anneyle aynı evi paylaşınca onun etkisinde kalabiliyorsunuz :) Annemin etkisi ve teşvikiyle Karatay diyetini denemeye karar verdim. Elimde Karatay kitapları var, yarın okumaya başlayacağım ama Karatay usûlü beslenmeye zaman kaybetmeden, hemen yarın, başlıyorum. Benden yardımlarınızı esirgemez, tavsiye ve önerilerinizi eksik etmezseniz sevinirim :) Sizin dediğiniz gibi "Bol leptinli günler!"
Merak. Etme ekmeksiz çok rahat yaşandığını göreceksin zihnin berraklaaşacak vücudun dinçleşecek bu diyetle tatlı krizleri sona erecekkaçamaksız 1 ayda istediğin kiloya ulaşırsın merak etme ama sonrada bırakamazsın bu diyeti faydalarını gördükçe insan kendine ne kadar yazık ettiğini anlıyor şekerle ve ekmekle
başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?