Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ögle. 1 muz, 1 tas diyet yogurdu, bol su.

Cay, 1 tane cikolati bisküvü. 200 gr siyah yas üzüm.

AKSAM. 4 Tane kiraz domates, 1 tabak bulgur pilavi. 45 dk fitnes, 1 saat zumba.
1 büyük fincan makine kahvesi.

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugun ıtıbarıyle son bı hafta da 600 gr daha gıttı
sabah
2 corba kıvamında yumurtayla karatay tabagı
aksam
karnabahar fırında yogurtlu
salata
ve plates
herkese ıyı geceler

[Makbule007]spor müthiş maşallah

Tsk canim su an dökülüyorum ama...
Biraz hiz veriyorum spora bazen haftada 3-4 gün sabit gidiyorum.
Spor salonu 6 gün acik.
Cumartesi günleri de Camiye kurana gidiyorum.

pazartesi
sabah (08:00) 2 kk yumurta ,az peynirli yumurta, 5 zeytin,7 fındık ,peynir,çay
öğlen (14:30) 1 haşlanmış patates :18:
Akşam (17:30)1 tbk tarhana , az tavuk haşlama, 1 tbk pırasa , salata
salı
Sabah (08:00) 2kk yumurta,8 zeytin,10 fındık, az eski kaşar ,1 dilim kızarmış hellim, çay (omega 3 ve e vitaminimi neredeyse diyete başladığımdan beri yani enaz 3 aydır düzenli olarak sabah ve akşam içimekteyim )
Akşam (18:00)az tereyağında ciğer ,1 çöp şiş ,2 çiğ köfte

Merhaba..
Baharla alakalı galiba biraz da geç yatıyorum ondan halsizim.
Yorgunluk var üstümde iştahım da yok,kahvaltıyı zorla yapıyordum ama akşam yemeğini zevkle yiyordum.
Şimdi akşam yemeği de zorluyor beni.İyi mi kötü mü bilmiyorum ama yemek yeme zevkimi yitirdim galiba.
Bir tek kırmızı et mutlu ediyor beni.
Porsiyonları ufalttım yoğurt veya salatayı çoğalttım.

Sabah: Klasik karatay kahvaltısı yumurtalar yağda pastırmalı+omega+türk kahvesi

Akşam: Sadakat ve et ile yapılmış kavurma +bol yoğurt + 4 kaşık kabaklı mantarlı bir meze +omega+keten tohumu

4 kupa bitki çayı

3 mil leslie yaptım,5 mile geçerim diyordum bu hafta geçemedim
Bugün kendimi inceledim biraz aynada :) Selülitlerim azalmış sevindim ne yalan söyleyeyim.
Sadece kilo vermiyoruz yağ veriyoruz toksin atıyoruz sağlık kazanıyoruz..
Allah razı olsun hocadan ne diyeyim.

Eşim eve bir paketle geldi bugün bende şaka yaptım :
Bana kaymaklı fıstıklı baklava mı aldın dedim şaşırdı canın istiyorsa alayım biraz ,ama benim canım hiç istemiyor dedi.
Eşimde karataycı oldu mecburen, tam uymamasına rağmen 2 kilo verdi,ekmeği kesti,tatlıyı kesti.

ben de bu diyeti yapmaya karar verdim. ekmeksiz yaşamak çok zor görünsede 1 yıl önce verdiğim 9 kilonun 3'ünü aldım ve 59 oldum Allah'ım(( Şimdiki hedefim 54 olmak bu diyeti ve sporu yaparak... umarım başarabilirim. ekmeksiz, bir hayat istiyorum

Merak. Etme ekmeksiz çok rahat yaşandığını göreceksin zihnin berraklaaşacak vücudun dinçleşecek bu diyetle tatlı krizleri sona erecek kaçamaksız 1 ayda istediğin kiloya ulaşırsın merak etme ama sonrada bırakamazsın bu diyeti faydalarını gördükçe insan kendine ne kadar yazık ettiğini anlıyor şekerle ve ekmekle
başarılar

Tüm Karataycılara merhaba!
Bir süredir karbonhidrat diyeti yaparak kilo veriyorum ama Karatay usûlü yaşam tarzını benimseyen bir anneyle aynı evi paylaşınca onun etkisinde kalabiliyorsunuz :) Annemin etkisi ve teşvikiyle Karatay diyetini denemeye karar verdim. Elimde Karatay kitapları var, yarın okumaya başlayacağım ama Karatay usûlü beslenmeye zaman kaybetmeden, hemen yarın, başlıyorum. Benden yardımlarınızı esirgemez, tavsiye ve önerilerinizi eksik etmezseniz sevinirim :) Sizin dediğiniz gibi "Bol leptinli günler!"

Hoşgeldiniz burda aradığınız her şey var

ay gece gece moralim düzeldi... Umarım herkes istediği kiloya ulaşır nedir bu kilolardan çektiğimiz((

04.03.2013

sabah(10:30)
2 yumurtalı omlet
1 domates
1 salatalık
12 zeytin
peynir
1 tutam maydonoz

öglen(15:00)
1 tabak mercimek corbası
pırasa kavurması
tavuklu keskek(ne cok yapmısım bitmedi

aksam yemegim(20:00)
1 tabak mercimek corbası
kereviz salatası
yesil mercimekli bulgur pilavı

Son düzenleme:
sabah kahvaltım(11:00)
2 yumurtalı omlet
1 cay bardagı ceviz
1 cay bardagı kuru üzüm
1 adet domates
1 salatalık
10 zeytin
peynir
taze,kuru sogan (süt yapsın)
1 cay bardagı sekersiz cay

öglen yemegim(16:00)

pırasa kavurması
yesil mercimekli bulgur pilavı
cig köfte

aksam yemegim(20:00)
hamsi buglama
karısık salata
yogurtlu karabakla

Son düzenleme:
Kizlar cocuklarla zaman nasil geciyor bilmiyorum simdi uyudulardi bildirimlerimi yaptim 2gundur elim degmedi simdi telefondan yaziyor takip etmeye calisiyorum pc acmaya cok vaktim yok ama ben yinede basaracam bildirim yapcam pes etmiyecem bu aksam misafirlikteydim ve ikramlara hayir dedim leptinimi bozmadim sütüm ceker dediler bende aldim tabagi eve getirdim sabah azicik tatlarina bakcam.iyi geceler

Son düzenleme:
menümü yazıp kaçiimm..kızım iyi çok şükür..okula gidiyor bugün..umarım diğer kuzular da iyileşmiştir..

sabah

kıymalı omlet

kaçamaksız bir gün olsun hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…