- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Canım benim sen nerdesin , buyur gel , misafirim olsimdi Istanbulda olmak vardi :2:
oranin her havasi cok güzel yaaa
Canım çok iyiyim , sen nasılsın , güzel kızların nasıl canımcımkizlar herkese gunaydin.birdy ficans kizlar nasilsiniz ins.hersey yolundadir.sagliginiz ve keyfiniz yerindedir....
sersum melexin iyiniyetli kizlar kuzulariniz hastaymis cok uzuldum.ins.simdi daha iyilerdir.gecmis olsun.acil sifa diliyorum...gecmise fazla bakamadim...
ins.herkese guzel bir gun diliyorum....
İyiyim hayatımGünaydın canım, nasılsın
Ankara da aynen güneşli ve soğuk, ben bugün yürüyemedim ama birazdan eve girişeceğim tamOlurum, o da yeter herhalde spor adına
canim cok sagol.bende ins.sahalara donmek ist...sizleri ozluyorum ve kilolardan kurtulmak icin sabirsizlaniyorum....ins.bu hafta guzel kiloverir sen birinci olursun...
kizlar ben kaciyorum....
Canım benim sen nerdesin , buyur gel , misafirim olBen İstanbul'u sevmiyorum hiç ama annemler burda oldukları için terk de edemiyorum.Yoksa hemencecik Çanakkale taraflarına yerleşicez....
Canım çok iyiyim , sen nasılsın , güzel kızların nasıl canımcım
İyiyim hayatımKolay gelsin canımcım , inşallah hemencecik biter...Benim de evi süpürmem lazım ama belki öğleden sonra....Bi de canım çok çekti , z.yağlı sarma yapmak istiyorum ama hangi birini yapıcam hiç bilemedim
Canım benim sen nerdesin , buyur gel , misafirim olBen İstanbul'u sevmiyorum hiç ama annemler burda oldukları için terk de edemiyorum.Yoksa hemencecik Çanakkale taraflarına yerleşicez....
Canım çok iyiyim , sen nasılsın , güzel kızların nasıl canımcım
İyiyim hayatımKolay gelsin canımcım , inşallah hemencecik biter...Benim de evi süpürmem lazım ama belki öğleden sonra....Bi de canım çok çekti , z.yağlı sarma yapmak istiyorum ama hangi birini yapıcam hiç bilemedim
Almanyada :2:
Istanbul nasil sevilmez :44:
saka canim, gezmek icin gercekten en güzel sehir.. ama bazen orda olunca orda yasayanlara Allahtan sabir diliyorum, ne kadar kalabalik heryer öyle.
Insallah mayista yine ordayim, o zamana kadar kilo vermem gerek. o kadar güzel cafe ler var istanbulda gelip girmemek olmaz
ay gece gece moralim düzeldi... Umarım herkes istediği kiloya ulaşır nedir bu kilolardan çektiğimiz((
tebrik ederimKizlar cocuklarla zaman nasil geciyor bilmiyorum simdi uyudulardi bildirimlerimi yaptim 2gundur elim degmedi simdi telefondan yaziyor takip etmeye calisiyorum pc acmaya cok vaktim yok ama ben yinede basaracam bildirim yapcam pes etmiyecem bu aksam misafirlikteydim ve ikramlara hayir dedim leptinimi bozmadim sütüm ceker dediler bende aldim tabagi eve getirdim sabah azicik tatlarina bakcam.iyi geceler
çok sevindim canım kızının iyileşmesine gözün Aydınmenümü yazıp kaçiimm..kızım iyi çok şükür..okula gidiyor bugün. .umarım diğer kuzular da iyileşmiştir..
sabah
kıymalı omlet
kaçamaksız bir gün olsun hepimiz için..
Sağol datlum, sana da kolay gelsin, benim de bi yarım kilo yaprağım var sarılacak, önce evi halledeyim , sonra onu belki yaparım beliki yapmam
dün sabah yediklerimi yazmıştım.
öğle menüm;
yarm porsiyon döner
bol salata
ayran
akşam;
1 kase çorba
balık
yoğurt
salata
2 mil leslie
bu sabahki menüm;
yarm kase yoğurt
2 gün kurusu
2 adet haşlanmış yumurta
şekersz çay
hepnize huzurlu güzel bir gün diliyorum kızlar
Bu hafta sarmalardan gidiyoruz
İnşallah gözümüzde büyümez de hepiciğini yapabiliriz
Sana ve Ankara'ya çoook sevgiler yolluyorum...
4 -5 saat hiçbirşey yemeyeceksin.cevizini yemeğin hemen üstüne yersen 4 saat asla canın bişey istemez.arkadaşlar....
aralarda ceviz fındık yiyebilir miyiz ?
Yoksa en az 4 saat hiçbirşey yememek mi lazım, kitabı henüz okuyamadığım için
Çok güzel söyledin.Yılda 10 gün gelinirse güzel olabilirliği mümkün tabeBunun dışında saçma sapan bi şehir.15 milyonluk şehir mi olur be yawwwww
merhaba kızlar bugun ıtıbarıyle son bı hafta da 600 gr daha gıttı
Sabah
2 corba kıvamında yumurtayla karatay tabagı
aksam
karnabahar fırında yogurtlu
salata
ve plates
Herkese ıyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?