Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dün sabah yediklerimi yazmıştım.

öğle menüm;
yarm porsiyon döner
bol salata
ayran

akşam;
1 kase çorba
balık
yoğurt
salata

2 mil leslie

bu sabahki menüm;
yarm kase yoğurt
2 gün kurusu
2 adet haşlanmış yumurta
şekersz çay

hepnize huzurlu güzel bir gün diliyorum kızlar

simdi Istanbulda olmak vardi :2:

oranin her havasi cok güzel yaaa
Canım benim sen nerdesin , buyur gel , misafirim ol Ben İstanbul'u sevmiyorum hiç ama annemler burda oldukları için terk de edemiyorum.Yoksa hemencecik Çanakkale taraflarına yerleşicez....
Canım çok iyiyim , sen nasılsın , güzel kızların nasıl canımcım
Günaydın canım, nasılsın

Ankara da aynen güneşli ve soğuk, ben bugün yürüyemedim ama birazdan eve girişeceğim tam Olurum, o da yeter herhalde spor adına
İyiyim hayatım Kolay gelsin canımcım , inşallah hemencecik biter...Benim de evi süpürmem lazım ama belki öğleden sonra....Bi de canım çok çekti , z.yağlı sarma yapmak istiyorum ama hangi birini yapıcam hiç bilemedim

canim cok sagol.bende ins.sahalara donmek ist...sizleri ozluyorum ve kilolardan kurtulmak icin sabirsizlaniyorum....ins.bu hafta guzel kiloverir sen birinci olursun...

kizlar ben kaciyorum....

Canım sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman gelirsin inşallah

Çok Sağol dileğin için canım, âmin diyorum , inşallah, kızlarını öpüyorum

Almanyada :2:

Istanbul nasil sevilmez :44:
saka canim, gezmek icin gercekten en güzel sehir.. ama bazen orda olunca orda yasayanlara Allahtan sabir diliyorum, ne kadar kalabalik heryer öyle.
Insallah mayista yine ordayim, o zamana kadar kilo vermem gerek. o kadar güzel cafe ler var istanbulda gelip girmemek olmaz

Sağol datlum, sana da kolay gelsin, benim de bi yarım kilo yaprağım var sarılacak, önce evi halledeyim , sonra onu belki yaparım beliki yapmam

Çok güzel söyledin.Yılda 10 gün gelinirse güzel olabilirliği mümkün tabe Bunun dışında saçma sapan bi şehir.15 milyonluk şehir mi olur be yawwwww

ay gece gece moralim düzeldi... Umarım herkes istediği kiloya ulaşır nedir bu kilolardan çektiğimiz((

hep beraber vericez inşallah yaza filinta gibi olucaz

tebrik ederim İrade irade irade

menümü yazıp kaçiimm..kızım iyi çok şükür..okula gidiyor bugün..umarım diğer kuzular da iyileşmiştir..

sabah

kıymalı omlet

kaçamaksız bir gün olsun hepimiz için..
çok sevindim canım kızının iyileşmesine gözün Aydın

Sağol datlum, sana da kolay gelsin, benim de bi yarım kilo yaprağım var sarılacak, önce evi halledeyim , sonra onu belki yaparım beliki yapmam

Bu hafta sarmalardan gidiyoruz
İnşallah gözümüzde büyümez de hepiciğini yapabiliriz
Sana ve Ankara'ya çoook sevgiler yolluyorum...

Güzeller ben kaçıyorum...Herkesin günü çok aydınlık ve güzel olsun

Günaydın arkadaşlar biraz önce kahvaltımı yaptım mutfakta portakal vardı. Canım çekti bir tane de portakal yiyeyim dedim yemez olaydım karnımın derisi ağrıyor tokluktanBu ne güzel diyet yaa

Menüm
sbh 9:00
2 yumurta 2 incir 1 kuru kayısı 1 bardak kuruyemiş ( çb) 7 zeytin 1 küçük kase keten tohumlu yoğurt ( bunu kahvaltımdan hemen önce yiyip üstüne bir bardak da su içiyorum tuvalet sorunum çözüldü arkadaşlar ) 1 portakal
Akşm
taze fasulye var fırında dana biftek yapacağım bugün okulum yok evdeyim de yanına da ayran yaparım e daha ne olsun:13:

Afiyet olsun , sporun için de seni

Bu hafta sarmalardan gidiyoruz
İnşallah gözümüzde büyümez de hepiciğini yapabiliriz
Sana ve Ankara'ya çoook sevgiler yolluyorum...

İnşallah cicim

Teşekkürler canım, ben de seni

arkadaşlar....
aralarda ceviz fındık yiyebilir miyiz ?
Yoksa en az 4 saat hiçbirşey yememek mi lazım, kitabı henüz okuyamadığım için

guanydın kızlar

oglen menum:yogurtda yulaf kepegı ve kuru uzum koydum yedım bu aralar bunu sık sık yapıyorum ısyerınde ne yıyecegım derdıne care oluyor bısey bulamdıgım zamna boyle yapıyorum hem doyurucu ve pratık dısarı yemeklerınden daha masum

aksam menum :mantarlı tavuk sote+bulgur pılavı+cacık
aksam gec vakıtte kavrulmus fındık yedım hep esım yuzunden her aksam saat 9 gıbı mutlaka yasaklı bıseyler cıkarıyor busefer dayanamdım fındıktan yedım kavrulmus ve tuzluydu

sabah menum:soganlı yumurta+peynır+zeytın+bır ıkı lokma mayalı bazlama zeytın yagına batırdım yedım dayanamdım

sımdıde form cayımı ıcıyorum

oglende balık yıyecem ama zeytınyagında kızartılmıs bır sakıncası yoktur ınsallah :44::44::44:

merhaba kızlar nasıl gidiyo umarım hepinizin keyfi yerindedir son 4 günümü kaçamaksız geçirdim inşallah bu hafta kilo vermeyi beceririm hemen 1.ögünümü paylaşayım 2 yumurta tulum+kaşar peyniri+12 zeytin+1çb karışık çiğ kuruyemiş+omega3 2.ögünümde tarhana çorbası+ıspanak yemeği+yogurt+salata olacak sporumuda yaparsam süper olur hadi herkese kolay gelsin......

arkadaşlar....
aralarda ceviz fındık yiyebilir miyiz ?
Yoksa en az 4 saat hiçbirşey yememek mi lazım, kitabı henüz okuyamadığım için
4 -5 saat hiçbirşey yemeyeceksin.cevizini yemeğin hemen üstüne yersen 4 saat asla canın bişey istemez.

Çok güzel söyledin.Yılda 10 gün gelinirse güzel olabilirliği mümkün tabe Bunun dışında saçma sapan bi şehir.15 milyonluk şehir mi olur be yawwwww

sisssttt istanbula laf yok:)) 2 hafta sonra kavusuyorum istanbuluma..oyy oyy bayiliyorum o sehre..saka bir yana eminim zordur orda yasamak..ama yinede ilk tercihim orasi olurdu secme hakkim olsa.

Öğle olmuş ben gelene kadar merhabalarrrr

sabah
1 yumurta
1 tost accuk bala bandım (yasak )
çay
fındık badem
peynir
4 omega 3
üzerine kahvem
demin de bitki çayımı içtim hepinize afiyetler olsun..
Hastalıktan ne iştah kalmıştı ne bişey aldığım peyniri bozuk zannediyorum o derece tad alamıyrodum. Biraz toğarlandım şükür.. Oğluş da fena değil gece ateşi çıkmadı en azından

merhaba kızlar bugun ıtıbarıyle son bı hafta da 600 gr daha gıttı
Sabah
2 corba kıvamında yumurtayla karatay tabagı
aksam
karnabahar fırında yogurtlu
salata
ve plates
Herkese ıyı geceler

canım özel mesaj atamıyorum.seni tebrik ediyorum sonuna kadar en büyük destekçinim inşallah.cesaretimi toplayıp gaza geldiğim ilk gün burdayım inşallah.elele 60-63 kiloya inşallah :))

daha sabahtan kaçamakla başladım hadi hayırlısı.. az bişi yedim ama yedim işte..
saat 8 di.
ara ara yeşil ay ve su içiyorum
kızlar ben hala kabızlık cekiyorum fena..
gecen aksam lavman yaptım afedersiniz :/

slm kizlar.sabah 8 de kahvaltim bitmisti...kkk oldu.haslanmis yumurta esliginde..sonrasinda 1 saat yurudum hava cok guzel gunesli..oglene kizlara pizza yapicam kendime et kavurmasi yogurt salata esliginde ins..simdi kahve keyfim bitti mutfaga gidiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…