tebrikler....Herkese merhaba,
Ben pek sık giremiyorum, sürekli bakmadan da bu sayfayı takip etmek mümkün değil, çok hızlı ilerliyor. Olsun ben yine de ara sıra paylaşmak istiyorum:))
Karatay'a devam ediyorum. Kilolar hep aşağı doğru gidiyordu. Yaklaşık 1-2 hafta kadar önce kilomun yarım kilo yukarı oynayıp sonra geri yerine döndüğü can sıkıcı bir 10-12 gün yaşadım. Kilo yukarı çıkarken farklı yaptığım tek şey birkaç kez kahvaltıda muz yemek oldu. Karatay izin verdi diye yedim ama sanırım muz bana yaramıyor. Bir daha ağzıma sürmüyorum. Belki ondan değildir, ama ben bir daha bunu denemek, tecrübe etmek istemiyorum.
Ancak bu 10-12 günü takip eden 4 gün içinde toplam 1.8 kg gitti. Sanırım vücudumuzun çalışması kendine özgü kurallarla yürüyor. O kendi isteyince, kendi uygun gördüğü zamanda salıyor kiloları.
Aklım ermedi ama mutluyum:))
Bu arada kilomu güncellemeyi başaramadım. Daha önce yapmıştım ama. Yav bulmaca gibi bu iş(
Herkese çok selam..
tebrikler....
menü paylaşımlarını da bekliyoruzzz:13:
çok geçmişolsun canım...........
8'den sonra içmek yasak ama dimi
selam kızlar..
ne çok geçmiş birikmiş okumak mümkün olmadı..
haftasonu kardeşimin yanına gittim, hasta oldum geldim
yollarda diyet yalan oldu tabi, ama almadım olduğum gibi geri geldim..
dün akşam tedavi için iğnelere de başladım. bayram da geliyo..
benim diyet toptan yalan olcak galiba.
canım senin için hiçbirşey ne ifade ediyorcanım cok tesekkürler :)
haklısın eksikler hakkında, işe geç kalmıştım apar topar uyabildiğim kadar bu oldu :) yarın sabah omlet yapıcam o zaman.
ben gece acıkmıyorum da müthiş bir kahve tüketicisiyim o yüzden sorun yasıyorum neyse hiç olmadı süt içerimpeki ceviz-fındık da sekizden sonra yenilmiyor mu ?
sormaaa valla bide akşam eve geliyorum ya o yorgunluk ve açlık belirtileri ile dayanmak pek bir zor oluyo..
yemediğimi görüncede iyi dayanıyosun valla diyo
beni mi deniyo anlamadım ki
geçmiş olsun ,Allah şifa versinnnn
o stresle birşeyler yeme sakın..
çocuklar hasta olunca stresde başlıyor haliyle...
bayramda eşinin memleketine mi gidiyosunuz..
3 gün tatil var yaaa,ne gerek var ki
baktım sımdı solgarın 1 kapsulde 700mg var,2 tanesi bıle fazla
doz aşımı yapmısın bugune kadar
tesekkurler canım ıyı oldu,ogrendıgıım
tesekkur ederım canım
kendı de yapmasa yemese de kılo verse keske.
ama kucuk kızı orda ya,dayanamaz sımdı,illa yapacak
ben zaten streslı zamanlarımda anıden iştahlandıgımı farkedıyorum.dun oglen saatlerınde canım sıkkındı hemen bıseyleer yemek ıstedım,kaçamk yapmayayım dıye de corba ıctım,yoksa 2 ogun yapacaktım dun.
afiyet olsun canım.ben de cok sevıyommmmLoxandracım nasıl bir tarif bu ya hiç yumurta gibi olmadı.
çeçil peyniri ve maydanozla yaptım.
Çok beğendim.
afiyet olaaaaa,kolay geleleeeeeeeeeeöğle menümm
pirinçli ıspanak yemeği(annem yapmış,pirinçlide olsa yicem artık ne yapayım)
1 kase yoğurt
domates-salatalık-biber ve sabahtan arta kalan 10 adet yeşil zeytinim olicik
herkese afiyet olsuuuuuuunnnn
bız un kullanmıyoruz canım .sen kullanıyormusun?kızlar fırında kızartma yapıcam,karnıbaharı nasıl yapıyorsunuz,fasulye ve patlıcandan fırında kızartma yapmıştım,güzeldi,yazayım,yeşil fasulyeyi biraz haşladım,1 kaşık mısırunu ve zeytinyağına buladım,yağlı kağıda dizdim,patlıcanları da boyuna 8 e böldüm haşladım,un ve yağa bulayıp tepsiye dizdim,fırında kızarttım
turşu kurdunuz mu bu arada?
çok haklısınnnnsaphira ben istanbulda buluyorum,çevrene bir sor,açık süt iyidir,reklamlara bakma sen süttozlarını süt diye iteliyorlar millete
afiyet olsun.bana hep cok zor gelmıstır karnıyarık ,bırkaç aşaması var yaa:26::26::26::26:merhaba kızlar bende dun karnıyarık yaptım çok guzel oldu ve hafıftı. içini az yağ ile kısık ateşte soğan biber domates sarımsak çoookk ınce dogranmıs et (kıyma kullanmıyorum boyle daha lezetlı oluyor) baharat. patlıcanları soydum elektrıklı ızgarada bıraz kozledım yumusadılar borcama dızdım ıclerıne ıcten koydum dıbıne az salcalı su yaptım 200 derece fırında pisrdım çok lezzetlı olmustuu.
aslında imkanım olsa bir inek alıp besleyesim var da işte balkonda hayvancağız mahvolur
ben de diyorum bu nıck bır yerden tanıdık dıyee,arkadasımızmıs megerHerkese merhaba,
Ben pek sık giremiyorum, sürekli bakmadan da bu sayfayı takip etmek mümkün değil, çok hızlı ilerliyor. Olsun ben yine de ara sıra paylaşmak istiyorum:))
Karatay'a devam ediyorum. Kilolar hep aşağı doğru gidiyordu. Yaklaşık 1-2 hafta kadar önce kilomun yarım kilo yukarı oynayıp sonra geri yerine döndüğü can sıkıcı bir 10-12 gün yaşadım. Kilo yukarı çıkarken farklı yaptığım tek şey birkaç kez kahvaltıda muz yemek oldu. Karatay izin verdi diye yedim ama sanırım muz bana yaramıyor. Bir daha ağzıma sürmüyorum. Belki ondan değildir, ama ben bir daha bunu denemek, tecrübe etmek istemiyorum.
Ancak bu 10-12 günü takip eden 4 gün içinde toplam 1.8 kg gitti. Sanırım vücudumuzun çalışması kendine özgü kurallarla yürüyor. O kendi isteyince, kendi uygun gördüğü zamanda salıyor kiloları.
Aklım ermedi ama mutluyum:))
Bu arada kilomu güncellemeyi başaramadım. Daha önce yapmıştım ama. Yav bulmaca gibi bu iş(
Herkese çok selam..
ya bende pazartesi salı düşerdim tartıda sadece 400 gr düşmüş...neden acaba...çok canım sıkıldı...
hiç durmadan haraket ediyorumondan olabilir mi?:26:her fırsatı değerlendiriyorum..
merhaba,
öncelikle verdiğiniz kilolar için hepinizi tebrik ederim. Sabahları yediğiniz peynirlerde yağ-tuz ayırımı gözetiyor musunuz? (az yağlı, az tuzlu ya da tam yağlı gibi) bir de örneğin yumurtayı tereyağlı omlet yapan arkadaşlar ne kadar terayğı kullanıyorsunuz?
sinirliyken spor muuuuGül açıklamıştı bir ara bunu loxandra.
Küçükken hep mutfakta annemiz tarafından gelen onaylanma cümleleri olurdu ya yemeğimizi bitirince.
Aferin benim kızıma yemeğini bitirdi.
Mutsuz olduğumuz zamanlarda o hissi isteyip mutfağa yönleniyormuşuz.
Ben de geçenlerde bir yazı okudum.
İnsan stresli bir anında en son ne yaptıysa( örneğin biz yemeğe saldırıyoruz. )
Sonraki stresli anda da aynısını yapmak istiyormuş.
Cidden denedim, spor yaptım ve sonrakinde sinirle spor yapasım geldi.
kafama göre takılıcam bundan sonraOmega 3 günde 3 mg.a kadar alınabiliyor, hatta Ahmet Aydın alınmasını öneriyor. Günümüz yiyecekleri ile o kadar çok omega 6 alıyoruz ki dengeye getirmek için omega 3 alımının da arttırılması gerekiyor. (Doz aşımı yok yani 3 tane bile alsan 2,1 mg.yapar)
Merhaba,
Öncelikle verdiğiniz kilolar için hepinizi tebrik ederim. Sabahları yediğiniz peynirlerde yağ-tuz ayırımı gözetiyor musunuz? (Az yağlı, az tuzlu ya da tam yağlı gibi) Bir de örneğin yumurtayı tereyağlı omlet yapan arkadaşlar ne kadar terayğı kullanıyorsunuz?
hertürlü peynirden yenilebilir avuç içi kadar..
1 çay kaşığı koyuyorum ben..
sinirliyken spor muuuu
hm bır kere yapsam arkası gelecek demek kı
inş. muvaffak olurum bır gunnn
kafama göre takılıcam bundan sonra
oncelıkle tesekkur ederım arkadasım
yedıgımız peynır tam yağlı olmalı,yarım yaglı veya yagsız peynırler ıslemden gectıgı ıcın yararlı maddelerı de kaybedıyorlarmıs.
tereyagını bolca kullanıyorum ben.mesela omlete 2/3 yemek kasıgı gibi,damak tadına gore ayarlamak gerekıyor,sınır yok.
canan hoca zaten gunde 1 kg yag yıyemezsınız dıyor,dimek ki yarım kilo bıle yesek sorun yok,tereyagı dogal,mumkunse köy tereyagı olmalı bu arada.markettekilerın cogu margarın uzerıne gıydırılmıs tereyagıymıs
hertürlü peynirden yenilebilir avuç içi kadar..
1 çay kaşığı koyuyorum ben..
sinirliyken spor muuuu
hm bır kere yapsam arkası gelecek demek kı
inş. muvaffak olurum bır gunnn
kafama göre takılıcam bundan sonra
oncelıkle tesekkur ederım arkadasım
yedıgımız peynır tam yağlı olmalı,yarım yaglı veya yagsız peynırler ıslemden gectıgı ıcın yararlı maddelerı de kaybedıyorlarmıs.
tereyagını bolca kullanıyorum ben.mesela omlete 2/3 yemek kasıgı gibi,damak tadına gore ayarlamak gerekıyor,sınır yok.
canan hoca zaten gunde 1 kg yag yıyemezsınız dıyor,dimek ki yarım kilo bıle yesek sorun yok,tereyagı dogal,mumkunse köy tereyagı olmalı bu arada.markettekilerın cogu margarın uzerıne gıydırılmıs tereyagıymıs
LOXİCİM GEÇMİŞ OLSUN KIZIN NASIL OLDU?
BEN DE DR.DAN GELDİM 11,30 DA FARANJİT OLMUŞUM
Bİ DE KAN VERDİM GEBELİK TESTİ İÇİN
Teşekkür ederim:))))
Hemen başlayım:))
Bu sabah çok acelem vardı, her zamankinden az yedim: biraz peynir, 2 yumurta, 1 avuç ceviz, 1 bardak süt, omega-3 ve C vitamini. Ama hala acıkmadım. Sanırım giderek daha az acıkıyorum. Hafta sonları hep 2 öğün yiyorum, yetiyor.
Birazdan öğle yemeği olarak etli yeşil mercimek (yemek gibi) ve domates-salatalık yiyeceğim.
Akşama Allah kerim:))
afiyet olsun canım.ben de cok sevıyommmm
afiyet olaaaaa,kolay geleleeeeeeeeee
ne guzel meyve yerıne bol bol zeytın ye işte:)
bız un kullanmıyoruz canım .sen kullanıyormusun?
gercı azcık bıseydır o,bısey olmaz heralde
çok haklısınnnn
afiyet olsun.bana hep cok zor gelmıstır karnıyarık ,bırkaç aşaması var yaa:26::26::26::26:
ama çok guzel tarıf etmıssın,canım çekti
ben de diyorum bu nıck bır yerden tanıdık dıyee,arkadasımızmıs meger
herkeste farkılı demekkı,ben muz yerken kılo vermıstım hem de 1 haftadan fazla yemıstım.
400 gramı da begenmeyız yanii,o neymıs öyle
Gül açıklamıştı bir ara bunu loxandra.
Küçükken hep mutfakta annemiz tarafından gelen onaylanma cümleleri olurdu ya yemeğimizi bitirince.
Aferin benim kızıma yemeğini bitirdi.
Mutsuz olduğumuz zamanlarda o hissi isteyip mutfağa yönleniyormuşuz.
Ben de geçenlerde bir yazı okudum.
İnsan stresli bir anında en son ne yaptıysa( örneğin biz yemeğe saldırıyoruz. )
Sonraki stresli anda da aynısını yapmak istiyormuş.
Cidden denedim, spor yaptım ve sonrakinde sinirle spor yapasım geldi.
Merhaba,
Öncelikle verdiğiniz kilolar için hepinizi tebrik ederim. Sabahları yediğiniz peynirlerde yağ-tuz ayırımı gözetiyor musunuz? (Az yağlı, az tuzlu ya da tam yağlı gibi) Bir de örneğin yumurtayı tereyağlı omlet yapan arkadaşlar ne kadar terayğı kullanıyorsunuz?
Çok teşekkür ederim cevaplar için. Ben köy tereyağı bulabiliyorum küçük bir yerde yaşadığımdan hatta köy yumurtası, süt vs.hiç sorun olmuyor. Loxandra sen biliyorsun Dukan dan sonra Paleo beslenmeye geçtim. Fakat herhalde Dukan ın etkisi bir türlü yağ konusunda rahatlayamıyorum. Zaten eskiden beri hep kısıtlı kullanırdım yılların alışkanlığı. Aslında sizinkilere benziyor benim menülerimde ama biraz daha kısıtlı sanırım (bende bakliyat hiç yok)
sabah bir az haşlanmış yumurt, 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1/2 yeşil biber, 8-10 zeytin, maydanoz, dereotu, 2 kk beyaz peynir
öğle işyerinde ne yemek çıktıysa (kuru bakliyat dışında) üzerine zerdeçal ekerek bir yemek tabağı
akşam 200 gram kadar et, tavuk, balık yanında salata ya da zeytinyağlı sebze 2 yemek kaşığı kadar. (950 mg.omega 3, 100 mg. coenzyme q10)
Süt intoleransı nedeniyle sadece sabah peynir yiyorum.
Benim genelde menüler böyle oluyor sanırım yağ eksik kalıyor benim diyette.
Çok teşekkür ederim:))) Hatırlanacağımı beklemiyordum, çok mutlu oldum:)))))
Bu gerçekten çok ilginç, ben de deneyeceğim..
Ben peyniri tam yağlı alıyorum, ama fazla tuzlu olmayanını bulmaya çalışıyorum. Tavada yumurta yaparken de 2 yumurtaya yaklaşık bir ceviz içi kadar (çok iri olmayan) tereyağ koyuyorum, fazlası yağlı geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?