- 7 Şubat 2013
- 123
- 40
- 103
9lu caydan Aldim Kizlar insallah bu hafta Bari Gider 1 kilo
CanimBen turkiyedeki ismini bilmiyorum ama var galiba turkiyededeRumuz: KRoNiKDeLi
Başlangıç tarihi : 07/01/2013
Başlangıç kilo : 74,30 gr
Geçen hafta kilo :70,80 gr
Bu hafta kilo :70,40 gr
Fark : 40 gr
Fark yüzdesi :Bunu öğrenemedim henüz
Toplam fark :3,7 gr
Spor: Bu hafta hiç yapmadım
Boy:1,56 cm
Beden : 40-42
Dün akşam ayranla birlikte 2 adet yoğurt soslu but yedim...Sabahta menemen eşliğinde klasik kahvaltı...
Kaneel bende d vitamini aldım bugün sen marka olarak ne kullanıyorsun ve kaç adet alıyorsun acaba...
Herkesin dünya kadınlar günü kutlu olsun
canım hala arada aklıma geliyo,hele içenleri gördükçe..anı gibi sanki..sanırım ömür billah tam unutulmayacak..çünkü hafıza denen bişey var..ama bundan mahrum kaldım içsem keşke demedim hiç ve 1 yıldır içmedim..tadını kötü bulman çok önemli bi gelişme..diyette başarısızım ama sigarada başardımDemin yazmayı unuttum ; sigarayı bırakalı Nisan'da 1 yıl olucak demişsin valla BRAVOSSSS & TEBRİKSSSS ,...1 yıl sonra durum nasıl , yine de aklına geliyo mu yoksa tamamen unuttun mu ?
Ben 15 günün üstüne bugün bi tane içiim dedim ama anca 2 fırt içebildim , kötü geldi , söndürdüm...
9 Lu hay at cay I diye satiliyor icin de 9 tane to var9lu cay ne canim..
sağol tatlım
CanimBen turkiyedeki ismini bilmiyorum ama var galiba turkiyedede
Davitamon Vitamine D
birde ben ekstra multivitamin aliyorum pnun icinde de %200 var onunda faydasini gordum sen ev doktorun gunde kac tane alacagini danisabilirsin ben gunde 1 tane aliyorum ev birtanede multivitamin .
Sersum canim Allah kabul etsinn
tebrikler canım..9 kilo süper.Kizlar ben 62 63 kiloyla rejime basladim rejim degil aslinda 3 aydir dikaat etmeye calisiyorum haftada birgun kendimi serbest birakiyorum ornegin tatlinin yemek gibi..ve suan 54 kiloyum boyum 167 civari..ama spor yapamiyorum cunku 17 aylik oglum var..ah bide sporu hayatima soksam super olucak...cok useniyorum..
ben deBu arada kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.
Haftada 2kg veren arkadaşlarım olmuş,onlarıda kıskandığımı bilmenizi isterim zira ben o kiloyu ayda veremiyorum
tamamdır canım pazartesi başlıyoruz hadi hayırlısıPazartesi start veriyoruz o halde:
Ya evet cacık detoxunda tüm gün birtek onu yiyoruz biraz sağlıksız gibi ama bizim metobolizmaya bir ters köşe şart.
Belki bu şekilde tetikleriz,sonra karatay a devam
teşekkürler haftaya amsterdama gitmeden once kilo vermek istiyorum. yurt dısında bakalım napacagız? galete falan idare edeceğiz bir de bol yeşillik sebze
Bir haftada en fazla 1 kilo ideal galete yerine bol ceviz badem fındık ve yer fıstığı götürüp öğünlerde yemek daha iyi bence,bide bol su ayran bitki çayı içince daha uzun süre dayanılıyor açlığa
Ögle: 1 Kase yogurt, 1 büyük tas kirmizi mercimek corbasi, 2 tane bulgurlu biber dolmasi, 1 litre su.
Aksam: 1 tas kirmizi mercimek corbasi, 1 tas yogurt, 1 tane kizarmis tavuk budu. Su.
Kizlar bu gün sporda da tartildim. 5 cm bel bölgemden incelmisim, 4 cm kalcamdan.
​sabah (08:15) 2 yumurta,8 zeytin,çay,2 çeri domates,az peynir,2 badem
akşam (19:30) 1 peynirli gözleme :18:çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?