Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canlarım bugünkü gördüklerim benim olsun, yediklerimi içtiklerimi size anlatıyorum

kahvaltı
2 yumurta
11 tane zeytin
bolca beyaz peynir
3-4 tane marul yaprağı
ceviz - 3 tane kuru kayısı
keten tohumu - omega3
elma çayı

öğlen
bulgur pilavı üstü döner
yanına pide :18::18::18:
ayran

ara: orta şekerli türk kahvesi - maalesef işyerinde arkadaşlarım unutup orta söylemişler. geri göndermek istemedim. 2 aydır şekersiz tüketimin üstüne şerrrrrrbet gibi geldi

gün içinde deli gibi su içtim. belki 5 litre bile olmuş olabilir.
ordan spora gittim. koşturmaca ettirmece halleri :118:

akşam
2 kaşık kuru fasülye
yarım tabak tavuk sote
"vollkornbrot" denen ekmekten 1 dilim (babam normal ekmek yemiyorum diye çok üzülüyor. sanki açlık grevindeyim sanıyor bulmuş bi yerden tam tahıllı unsuz bişey bişey.. anamm sanki altınsuyuna banmışlar 5 dilim ekmeğe 10 lira para vermiş )
beyaz peynir
marul - ayran
keten tohumu - omega3

9lu caydan Aldim Kizlar insallah bu hafta Bari Gider 1 kilo

Son düzenleme:
CanimBen turkiyedeki ismini bilmiyorum ama var galiba turkiyedede
Davitamon Vitamine D
birde ben ekstra multivitamin aliyorum pnun icinde de %200 var onunda faydasini gordum sen ev doktorun gunde kac tane alacagini danisabilirsin ben gunde 1 tane aliyorum ev birtanede multivitamin .

Sersum canim Allah kabul etsinn

Kizlar ben 62 63 kiloyla rejime basladim rejim degil aslinda 3 aydir dikaat etmeye calisiyorum haftada birgun kendimi serbest birakiyorum ornegin tatlinin yemek gibi..ve suan 54 kiloyum boyum 167 civari..ama spor yapamiyorum cunku 17 aylik oglum var..ah bide sporu hayatima soksam super olucak...cok useniyorum..

Iyi aksamlar kizlar

Bugun de calistim yooruldum bittim .. Tum gun ayakta hazir ve nazir idim ..

guzel basladigim gunu kacamaklar ile bitirdim ,, bugun adet de oldugum icin kacamaklar tatli yonunde oldu .. yarin telasi ederim..

Ben kilo verdigim halde listede yoktum biraz uzuldum ,, ama olsun unutuldu galiba ..

Kilo verebilen veremeyen herkezi tebrik ederim.

canım hala arada aklıma geliyo,hele içenleri gördükçe..anı gibi sanki..sanırım ömür billah tam unutulmayacak..çünkü hafıza denen bişey var..ama bundan mahrum kaldım içsem keşke demedim hiç ve 1 yıldır içmedim..tadını kötü bulman çok önemli bi gelişme..diyette başarısızım ama sigarada başardımbence sen de başardın

Pazartesi start veriyoruz o halde:
Ya evet cacık detoxunda tüm gün birtek onu yiyoruz biraz sağlıksız gibi ama bizim metobolizmaya bir ters köşe şart.
Belki bu şekilde tetikleriz,sonra karatay a devam

Bu arada kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.
Haftada 2kg veren arkadaşlarım olmuş,onlarıda kıskandığımı bilmenizi isterim zira ben o kiloyu ayda veremiyorum

Ögle: 1 Kase yogurt, 1 büyük tas kirmizi mercimek corbasi, 2 tane bulgurlu biber dolmasi, 1 litre su.
Aksam: 1 tas kirmizi mercimek corbasi, 1 tas yogurt, 1 tane kizarmis tavuk budu. Su.
Kizlar bu gün sporda da tartildim. 5 cm bel bölgemden incelmisim, 4 cm kalcamdan.

Son düzenleme:
sağol tatlım amiin
tebrikler canım..9 kilo süper..başarıların devamını dilerim

Bu arada kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.
Haftada 2kg veren arkadaşlarım olmuş,onlarıda kıskandığımı bilmenizi isterim zira ben o kiloyu ayda veremiyorum
ben de
Pazartesi start veriyoruz o halde:
Ya evet cacık detoxunda tüm gün birtek onu yiyoruz biraz sağlıksız gibi ama bizim metobolizmaya bir ters köşe şart.
Belki bu şekilde tetikleriz,sonra karatay a devam
tamamdır canım pazartesi başlıyoruz hadi hayırlısı
cacık sağlıksız değil bence yaw..ama iş yerine götürmem sorun olabilir sadece.:44:.gerçi pet şişeye ayran gibi koyar götürürüm

bitki çayı iyi fikir iyiki aklına geldi, ceviz fındık fıstık alacam ama doyurur mu sadece onlar ton balıgı alacagım yanıma

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html

ekmeksiz 3. gun menum:)

sabah:07.10 2 kayısı kıvamlı yumurta,
5 buyuk kocaman zeyin:)
bolca maydanoz
3-4 ceviz içi
1 fincan kayısılıı form çayı

ara: 1 fincan yeşil çay

öğlen:12.30:
3/4 kase yogurt
fırında karnıbahar
haslanmıs tavuk+2-3 kaşık bulgur pilavı

15.30 1/4 kase yogurt
yarım portakal
1 fincna yeşil çay

akşam: 19.30:
1 tabak cevizli kereviz salatası
1 tabak fırında karnıbahar
1 kase mercimek corbası

1,5 litre su+1 lt. limonlu su

yatmadan once 15 dakika LEslie ile yürücez evde:)

harikasınız ben de istiyorum ama ben daha 3. gunumdeyim. 1 haftanın sonunda yazacagım sonucları

​sabah (08:15) 2 yumurta,8 zeytin,çay,2 çeri domates,az peynir,2 badem
akşam (19:30) 1 peynirli gözleme
:18:çay

tum o uzun aralıkta hiç acıkmadınız mı nerdeyse 12 saat var ve akşam menunuz çok az geldi gözüme. Eleştirmek için soylemiyorum. Böyle yaparak kastan vermeyesiniz mazallah

​sabah (08:15) 2 yumurta,8 zeytin,çay,2 çeri domates,az peynir,2 badem
akşam (19:30) 1 peynirli gözleme
:18:çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…