nekaa gülüyoduk de mi yaa..hatta lazımlık ilazım diyoduk.. melexinin herkülü en çok onun ev maceralarına güldüydük
Ay evet yaaaa , ne zaman ki annesine taşındı , o gün bu gündür kahramanımız yeni maceralara atılamadı di mi
Ben gülerken sandalyeden düşeyazıyodum de mi
iyi olduğuna sevindim canım
tamam iyiniyetlim yazarım mutlaka:112::112:
sorma kafam kazan gibi vallaDemin okudum canımcım yaw , amma facia bi gün geçirmişsin , Allah kolaylık versin
Kahve yolla valla , ben de kurabiye yaptım demenin , ondan yolluyorum sana
Ben de 3-4 aydır rahatsızlıklar yüzünden kilo alıyodum malum.Çok şükür vücudum biraz dengeye girdi de bu hafta dikkat edebildim yediklerime.Birkaç hafta içinde 1.5-2 kg daha verebilirsem tamam olucam ben.Kastırmıyorum , zaman yaydım , sen de öyle yaparsın bebişim
yorgunum canımIyiyim ozlemim,sen nasilsin,biraz uyup dikkat edince gidiyor canim da hep uyamiyoruz maalesef,saglik olsun
Kolay gelsin canim
maşallah canım örnek ol bize de30 dk yürüyüs bandı 4.5 hız 125 kalori 2.25 m
zor vallasenin de günün kutlu olsun canım..
bende ria var canım..onun için zaten kanamam çok yoğun oluyor..ama kansızlık yok çokşükür..
he bildim bacım..kardeşimler kandırada lojmandalar onlarla çok gittim o pazara ben..ama daha çok karamürselin cuma pazarını tercih ederim..
anaamm yavlum ammma çok iş yapmışın..hamarat hatun..maşallah
iyi canım kansızlık olmasın da:26:ben hiç gitmedim karamürsel pazarına,ama pazara gitmeyi severim.. deşarj olurum resmençok iş yaptım canım evet ama bu gece rahat edeyim diye
bugün çok kaçamaklı bir gündü maalesef..:18::18:ama yarın toparlıyorum hemen..
iş arkadaşım tayin olduğu için fıstıklı baklava almış çok da tazeydi dayanamadım 2 tene yedim
bugün kayınvalidemin seneyidevri rahmetli için 7 ekmek hamuru aldım bizim lojmanlardaki askerlere(30 tane) ve komşularıma kızartıp dağıttım Allah kabul etsin inşallah..e tabii 1 tene yedim
işte canlarım bukaa..
menülere gelince
sabah
kıymalı omlet
peynir
öğlen
yoğurt çorbası
patlıcanlı kebap
Allah kabul etsin canım,mekanı cennet olsun..kaçamağı düşünme bunlara ES diyorum ben..hani müzikte var ya
meleksinim eskisi kadar gelemiyor ama di mi bir de Şükür felaketler zinciri bitti
tamam ama pazartesiden başlarsak cumaya kadar 5 gün oluyor.Teşekkür ederim tatlım.
Evet aslında 5 günü benimde gözüm kesmiyor ama biz çok takıldık bu kg da biraz hız lazım, senin dediğinde olur.
Detox şu 2 günlük cacık detoxu oda çok kasacak ama bize biraz canlılık şart
Kastırma anacım kastırma da böyle devam edersen ya sporuda parelel devam etcen yada ++ ları yavaş yavaş sindirecen
İyi geceler hayatım.Yarın için hem sana hem de herkese bol şans diliyorum.
Tamam canım,sanada iyi geceler.
Pazartesi günü başlarız,programı bir ara yaparız.
Sanada iyi geceler bol leptinler zümrüdü ankam yarın tartı mutlu eder inşallah
hahaha ilahi almakurdum ya aklaıma gorada ki sen secilmiş kisisin repligini getirdin
yaşasın pikaçuYok canım yanlış anlama kimseyi seçmedim,arkadaşımda benim gibi tartıda hüsran yaşayanlardan ayrıca protein yapmaya çalışıp yapamayanlardan
Amma uzun yazdım
Replik şöyle"pikaçu seni seçtim"
sağol bebeeemmsersumum Allah kabul etsin
Ay evet yaaaa , ne zaman ki annesine taşındı , o gün bu gündür kahramanımız yeni maceralara atılamadı di mi
Ben gülerken sandalyeden düşeyazıyodum de mi
sağol canım aminiyi canım kansızlık olmasın da:26:ben hiç gitmedim karamürsel pazarına,ama pazara gitmeyi severim.. deşarj olurum resmençok iş yaptım canım evet ama bu gece rahat edeyim diye
Allah kabul etsin canım,mekanı cennet olsun..kaçamağı düşünme bunlara ES diyorum ben..hani müzikte var ya
iyi seyirlerkızlar çay eşliğinde film izlemece..şafak vakti 2..
Evet bak doğru söylüyosun , lanet kalktı galiba
sorma kafam kazan gibi vallaşu domestos çarpıyo beni yaa,önceden böyle olmazdım sanırım kimyasal içeriğini yoğunlaştırmışlar...canım senin kilon idealde zaten tabi ki kasmıcan,sigarayı da bıraktın şükür benim nisanda 1 yıl olacak
yorgunum canımbugün 2 öğünle öyle rahat ettim ki sorma,işe yemek götürme derdinden kurtulucam galiba sadece kendi yaptığım yoğurttan ayran yapıp götürücem acıkırsam içerim..kilo vermem durdukça formatı değiştireyim diyorum ne dersin
maşallah canım örnek ol bize deben bantta çok hızlı yürürsem nabzım yavaşlıyo yaa..bana en iyi gelen hız 4.8 ya da 5 en fazla..ayrıca menülerin şahane..afiyet leptin ve de bebişe süt olsun inşallah
Yaa ben çamaşır suyunu minimumda kullanıyorum.Bi tek tuvalette kullanıyorum , onda da önce cifliyorum , sonra çamaşır suyunu döküp kaçıyorum hemen.Çok fena çarpıyo beni de ....zor vallasenin de günün kutlu olsun canım..
bende ria var canım..onun için zaten kanamam çok yoğun oluyor..ama kansızlık yok çokşükür..
he bildim bacım..kardeşimler kandırada lojmandalar onlarla çok gittim o pazara ben..ama daha çok karamürselin cuma pazarını tercih ederim..
anaamm yavlum ammma çok iş yapmışın..hamarat hatun..maşallah
iyi canım kansızlık olmasın da:26:ben hiç gitmedim karamürsel pazarına,ama pazara gitmeyi severim.. deşarj olurum resmençok iş yaptım canım evet ama bu gece rahat edeyim diye
Ohhh iyi seyirler...kızlar çay eşliğinde film izlemece..şafak vakti 2..
sağol bebeeemm
sağol canım amin
çok güzeldir karamürsel pazarı canım..pazarı yapıp sahilde çayını yudumlamanın keyfi ise anlatılmaz yaşanır..tavsiye ederim..benim annem terzidir her cuma birsürü kumaş alır oradan ucuz ucuz bize birsürü şey diker. .pırtılara para harcıyom der ama1 tl ye elbise daha ne olsun demi..
esss yaptım yaneee
iyi seyirler
Yaaa ben de pazar aşığıyım.Sal beni pazara 3 gün gezerim valla
Ohhh annen ne iyiymiş kıss , her işe yetiştiği gibi bi de elbise de mi dikiyo , ne hoşşşş
Yaa ben çamaşır suyunu minimumda kullanıyorum.Bi tek tuvalette kullanıyorum , onda da önce cifliyorum , sonra çamaşır suyunu döküp kaçıyorum hemen.Çok fena çarpıyo beni de ....
Ohhh iyi seyirler...
Yaaa ben de pazar aşığıyım.Sal beni pazara 3 gün gezerim valla
Ohhh annen ne iyiymiş kıss , her işe yetiştiği gibi bi de elbise de mi dikiyo , ne hoşşşş
beni de çarpıyo çamaşır suyu..ben daha çok hijyen olan banyo temizleyicilerden kullanıyom..daha hoş kokuyor..
ayynen.. ben de bayılırım..zaten senle gitcez yaa pazara peynir almaya
valla maşallahı var annişkomun..kıss öyle kumaşlar buluyor ki inanamazsın..1-2 tl aldığında bişeye benzetemezsin (tabee o anladığı için benzetiyo ) eve getirip bi yıkıyor ütülüyor harika. .valla benim tül ve perdelerimi bile 10-15 tl ye dikiyor millet şok oluyor..
içimi rahatlattın valla.aslında çok sağlıksız beslenmem ama az az sık sık yerdim canan hocaya göre o da sağlıksız tabii..eskiden gaz sancılarım vardı ağrıdan ölürdüm geceleri bu diyete başladı başlayalı sancılar gitti sanırım ilk olumlu etkisi bu oldu.şu an sadece karnım şiş o da regl dönemim yakın ondandır heralde.valla uzun bi aradan sonra ilk defa sofradan doyarak kalkıyorum.hem bu diyet bana evde yoğurt yapmayı tereyağı yapmayı çeşit çeşit sağlıklı yemekler yapmayı öğretti.
eferim 2 fırt alıpta devam etmediğin için bravossDemin yazmayı unuttum ; sigarayı bırakalı Nisan'da 1 yıl olucak demişsin valla BRAVOSSSS & TEBRİKSSSS ,...1 yıl sonra durum nasıl , yine de aklına geliyo mu yoksa tamamen unuttun mu ?
Ben 15 günün üstüne bugün bi tane içiim dedim ama anca 2 fırt içebildim , kötü geldi , söndürdüm...
Evet canikom beraber gidip peynir alıcaz kilolarlaZeytin de alırız , sele ...Ohhh misss...
Yaa çok şanslısın valla , annenin ellerine sağlık.İnsanın elinden gelince ne kadar ucuza mal ediyo herşeyi valla
zamanla sindirim meseleleri yoluna giriyor canım benim. aynennn dediklerine de katılıyorum. karatay diyeti sayesinde hayatımızda ilk defa yoğurt mayaladık evimizde. annem tereyağı yaptı (gerçi fırından yeni çıkmış sıcacık ekmeğin üzerine sürüp yiyemedik ama olsun) :18:
Kızlar bugün felaket yedim , anlatılacak gibi değil...Yürüyüşe gidiyorum bari yüzde birini olsun yakiiimmm...
Öptüm cümleten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?