Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

nekaa gülüyoduk de mi yaa..hatta lazımlık ilazım diyoduk.. melexinin herkülü en çok onun ev maceralarına güldüydük

Ay evet yaaaa , ne zaman ki annesine taşındı , o gün bu gündür kahramanımız yeni maceralara atılamadı di mi
Ben gülerken sandalyeden düşeyazıyodum de mi

sorma kafam kazan gibi vallaşu domestos çarpıyo beni yaa,önceden böyle olmazdım sanırım kimyasal içeriğini yoğunlaştırmışlar...canım senin kilon idealde zaten tabi ki kasmıcan,sigarayı da bıraktın şükürbenim nisanda 1 yıl olacak
Iyiyim ozlemim,sen nasilsin,biraz uyup dikkat edince gidiyor canim da hep uyamiyoruz maalesef,saglik olsun
Kolay gelsin canim
yorgunum canımbugün 2 öğünle öyle rahat ettim ki sorma,işe yemek götürme derdinden kurtulucam galibasadece kendi yaptığım yoğurttan ayran yapıp götürücem acıkırsam içerim..kilo vermem durdukça formatı değiştireyim diyorum ne dersin
30 dk yürüyüs bandı 4.5 hız 125 kalori 2.25 m
maşallah canım örnek ol bize deben bantta çok hızlı yürürsem nabzım yavaşlıyo yaa..bana en iyi gelen hız 4.8 ya da 5 en fazla..ayrıca menülerin şahane..afiyet leptin ve de bebişe süt olsun inşallah

tamam ama pazartesiden başlarsak cumaya kadar 5 gün oluyor..p.tesi,salı,çarşamba protein perşembe de şu dediğin cacık olayını yaparız..bu arada bütün gün cacık mı yiycez:44::44:
Kastırma anacım kastırma da böyle devam edersen ya sporuda parelel devam etcen yada ++ ları yavaş yavaş sindirecen

İyi geceler hayatım.Yarın için hem sana hem de herkese bol şans diliyorum.

Tamam canım,sanada iyi geceler.
Pazartesi günü başlarız,programı bir ara yaparız.

Sanada iyi geceler bol leptinler zümrüdü ankam yarın tartı mutlu eder inşallah

hahaha ilahi almakurdum ya aklaıma gorada ki sen secilmiş kisisin repligini getirdin

Yok canım yanlış anlama kimseyi seçmedim,arkadaşımda benim gibi tartıda hüsran yaşayanlardan ayrıca protein yapmaya çalışıp yapamayanlardan
Amma uzun yazdım
Replik şöyle"pikaçu seni seçtim"
yaşasın pikaçu ama ben yapıyom kıss protein..bitek geçen gün niyetlenip bozdum
ama bu sefer senle olunca daha bi gaza geliriz ikimizde

sersumum Allah kabul etsin
sağol bebeeemm
Ay evet yaaaa , ne zaman ki annesine taşındı , o gün bu gündür kahramanımız yeni maceralara atılamadı di mi
Ben gülerken sandalyeden düşeyazıyodum de mi

sağol canım amin
çok güzeldir karamürsel pazarı canım..pazarı yapıp sahilde çayını yudumlamanın keyfi ise anlatılmaz yaşanır..tavsiye ederim..benim annem terzidir her cuma birsürü kumaş alır oradan ucuz ucuz bize birsürü şey diker..pırtılara para harcıyom der ama1 tl ye elbise daha ne olsun demi..
esss yaptım yaneee

kızlar çay eşliğinde film izlemece..şafak vakti 2..
iyi seyirler
Evet bak doğru söylüyosun , lanet kalktı galiba

selam kızlar kilo verenleri çok tebrik ediyorum.darısı başıma ben pazar günü tartılıcam .kilo kaybım pek hızlı olmuyo zaten her türlü süprize hazırım:)
öğle:1 muz ve yoğurt
akşam:fırında balık,salata,küçük bir parça helva

beni de çarpıyo çamaşır suyu..ben daha çok hijyen olan banyo temizleyicilerden kullanıyom..daha hoş kokuyor..

ayynen.. ben de bayılırım..zaten senle gitcez yaa pazara peynir almaya

valla maşallahı var annişkomun..kıss öyle kumaşlar buluyor ki inanamazsın..1-2 tl aldığında bişeye benzetemezsin (tabee o anladığı için benzetiyo) eve getirip bi yıkıyor ütülüyor harika..valla benim tül ve perdelerimi bile 10-15 tl ye dikiyor millet şok oluyor..

Evet canikom beraber gidip peynir alıcaz kilolarla Zeytin de alırız , sele ...Ohhh misss...
Yaa çok şanslısın valla , annenin ellerine sağlık.İnsanın elinden gelince ne kadar ucuza mal ediyo herşeyi valla

Merhaba arkadaşlar
Sabah
Klasik karatay
Aksam
1 lahmacun 2 kase mercimek corbasi
1kase cacik
1 bardak ayran
Bu arada kilo veren veremeyen ama karatayci olan herkesi tebrik ederim
İyi geceler kizlar

Demin yazmayı unuttum ; sigarayı bırakalı Nisan'da 1 yıl olucak demişsin valla BRAVOSSSS & TEBRİKSSSS ,...1 yıl sonra durum nasıl , yine de aklına geliyo mu yoksa tamamen unuttun mu ?
Ben 15 günün üstüne bugün bi tane içiim dedim ama anca 2 fırt içebildim , kötü geldi , söndürdüm...

zamanla sindirim meseleleri yoluna giriyor canım benim. aynennn dediklerine de katılıyorum. karatay diyeti sayesinde hayatımızda ilk defa yoğurt mayaladık evimizde. annem tereyağı yaptı (gerçi fırından yeni çıkmış sıcacık ekmeğin üzerine sürüp yiyemedik ama olsun) :18:

eferim 2 fırt alıpta devam etmediğin için bravoss
Evet canikom beraber gidip peynir alıcaz kilolarla Zeytin de alırız , sele ...Ohhh misss...
Yaa çok şanslısın valla , annenin ellerine sağlık.İnsanın elinden gelince ne kadar ucuza mal ediyo herşeyi valla

alırıss kıss herbişeyler alırız

valla öyle şanslıyım..bugün yine cuma pazarına gitmiş bana dantel bluz dikmek için dantel kumaş almış(bu yıl çok moda dedi bu arada) 5 tl ye
haa bu arada dedim anne sakın dikme geldiğimde epey bi kilo vermiş oluciimmm

Son düzenleme:
Kızlar bugün felaket yedim , anlatılacak gibi değil...Yürüyüşe gidiyorum bari yüzde birini olsun yakiiimmm...
Öptüm cümleten....

ne güzel doğal doğal afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…