- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
ben de
tamamdır canım pazartesi başlıyoruz hadi hayırlısı
cacık sağlıksız değil bence yaw..ama iş yerine götürmem sorun olabilir sadece.:44:.gerçi pet şişeye ayran gibi koyar götürürüm
Ögle: 1 Kase yogurt, 1 büyük tas kirmizi mercimek corbasi, 2 tane bulgurlu biber dolmasi, 1 litre su.
Aksam: 1 tas kirmizi mercimek corbasi, 1 tas yogurt, 1 tane kizarmis tavuk budu. Su.
Kizlar bu gün sporda da tartildim. 5 cm bel bölgemden incelmisim, 4 cm kalcamdan.
ben de aynı durumdayım yukarıda da yazdımgünaydın herkese malesef ben kaçamaksız ,sporlu, 2ögün yememe ragmen yine kilo verememişim bu duruma hiç anlam veremedim tavsiyelerinizi bekliyorum ne yapcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
menü bildirimi yapmalısın tabiisi canım..yoksa beraber nasıl motive olcezzBen normalde menü bildirimi yapmiyorum,fakat haftaya yapacağım.
Bu süreç işe yararsa devamlı bildirim yapıp listeye girmeyi düşünüyorum
herkes güzel güzel kilo vermiş peki ben neden veremedim anlamıyorumhaftada 3 gün pilates öğlen 30 dk akşam 45 dk yürüyüş bol su kabızlık yok kaçamak yok sonuç aynı geçen ay yediklerime dikkat ederek 2 kilo vermiştim yani vücudun direncini de kırdım
bu durumu açıklabilecek olan var mı
günaydın herkese malesef ben kaçamaksız ,sporlu, 2ögün yememe ragmen yine kilo verememişim bu duruma hiç anlam veremedim tavsiyelerinizi bekliyorum ne yapcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben de aynı durumdayım yukarıda da yazdım
henüz kimse uyanmamış anlaşılan[/QUOTE geçen yaz 5-6 kilo verdim karatayla ama ben her kış alırım kilo belkidebünyem kış modunda kilo veremiyorumdur ama çok moralim bozuluyo cuma eger kilo verememişsem amaan deyip saldırıyorum cısslara sonra toparlıyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum menülerim uygun ama acaba zeytinyagımı fazla diyorum bazen sen yemekve salatalara ne kadar yag kullanıyorsun bide ben genelde tencere yemekleri yapıyorum acaba eye az mı yerveriyorum seninde fikrini almak isterim....
Herşeyi yaptık ama kilo veremdik diyen arkadaşlarım ;
Aklıma sadece şu geliyor ; Acaba çok mu yiyorsunuz? Yani mesela iki öğünde acaba 4 öğünlük mü yiyorsunuz? Menüleri takip etmiyorum o bakımdan ne kadar ne yediğinizi bilmiyorum.Eğer çok yiyorsanız sonuçta çıkan kalorinin girenden fazla olması lazım ki kilo verebilesiniz.Ama eğer normal miktarda yiyorsanız hormonal bir durum olabilir.Hypotiroid mesela...Kadınlar arasında çok yaygın ...Aklıma da başka birşey gelmiyor ki..
mrb kızlar ben de başlamak istiyorum diyete ama karatay diyeti mi yapsam dukan mı karar veremedim.kitabı alıp mı başladınız diyete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?