Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben normalde menü bildirimi yapmiyorum,fakat haftaya yapacağım.
Bu süreç işe yararsa devamlı bildirim yapıp listeye girmeyi düşünüyorum

Gunaydinn herkeze mukemmel hafta sonlari olsun

kahvaltimi yaptim Kursa gidiyorum her zamanki kasik kahvalti

oglene de Yanima Cerez ve sut aldim

aksama da Dunden mercimekli koftesi var grsrz

herkes güzel güzel kilo vermiş peki ben neden veremedim anlamıyorum haftada 3 gün pilates öğlen 30 dk akşam 45 dk yürüyüş bol su kabızlık yok kaçamak yok sonuç aynı geçen ay yediklerime dikkat ederek 2 kilo vermiştim yani vücudun direncini de kırdım
bu durumu açıklabilecek olan var mı

sizinde kadınlar gününüz kutlu olsun ben D İVRİGİ eşimZARALI yani maa aile sivaslı benim mesajımda gecikmeli oldu sizde kusurabakmayın lütfen kutlama mesajınız içinde teşekkürler...özelden mesaj atmayı denedim ama izin verilmedi o yüzden burdan cevap verebiliyorum

günaydın herkese malesef ben kaçamaksız ,sporlu, 2ögün yememe ragmen yine kilo verememişim bu duruma hiç anlam veremedim tavsiyelerinizi bekliyorum ne yapcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın herkese malesef ben kaçamaksız ,sporlu, 2ögün yememe ragmen yine kilo verememişim bu duruma hiç anlam veremedim tavsiyelerinizi bekliyorum ne yapcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben de aynı durumdayım yukarıda da yazdım
henüz kimse uyanmamış anlaşılan

sabahki menüm;
şekersiz çay
yarım kase yoğurt
1 adet haşlanmış yumurta
2 gün kurusu

bugün tatil günüm 3 mil lesliee mi d
e yaptımm

sabah

tulum,ezine ve hellim peyniri
zeytin
kıymalı kaşarlı omlet
roka,maydanoz,salatalık iran domatesi
2 kaşık yoğurt
ceviz + çekirdekli kuruüzüm
çay çayy

hepinize iyi hafta sonlarıı.........

Ben normalde menü bildirimi yapmiyorum,fakat haftaya yapacağım.
Bu süreç işe yararsa devamlı bildirim yapıp listeye girmeyi düşünüyorum
menü bildirimi yapmalısın tabiisi canım..yoksa beraber nasıl motive olcezz
hadi bakalım kaçamaksız bir hafta ve şok olmuş bir metabolizmamız olmasını diliyorum ki biz de kilo verip şokkk olalım inşallah

kızzlarrr motivasyonu bozmak yok..bu topikte benim kadar yavaş kilo veren yoktur ama bakın ben 1 yıldır inatla buradayım ve devam devam diyorum..hocamıza kulak verin ve yolunuza devam edin..yılmak yok

alışkanlıklar kolay kolay değişmediği için bu diyetle birdenbire kilo verilmez..
çünkü maalesef vücutta yıllarca biriken yağlar,kızgın tavadaymış gibi erimez.
seneler boyunca bozulmuş olan metabolizmanın terse dönerek normal olarak çalışması için zamana ihtiyaç vardır..
bu nedenle sabırlı ve sebatlı olmamız gerekmektedir..
karatay diyeti ile önce vücudun kilo alması yani yağların birikmesi önlenir.
Daha sonra bir durağanlık devresi olur.Ondan sonra da birikmiş olan yağlar yakılarak kalıcı olarak kilo verilir..
Alıntı karatay mutfağı kitabı sayfa 43

Günaydın hanımlar, herkese güzel bir hafta sonu dilerim.

Sabah: yağda peynirli yumurta, domates, ceviz, yarım elma

Herkese günaydın ve iyi haftasonları
Bugün geç uyandım , kahvaltı , banyo , bu saat oldu...Canım sıkılıyo , belki öğleden sonra pazara gider oyalanırım biraz...
Dünkü yeme bombardımanından sonra bugün tekrar diyet moduna almaya çalışıyorum kendimi lakin zorlanmaktayım...Bugün uyum günü olsun , yarın normale dönerim inşallah...

Herşeyi yaptık ama kilo veremdik diyen arkadaşlarım ;
Aklıma sadece şu geliyor ; Acaba çok mu yiyorsunuz? Yani mesela iki öğünde acaba 4 öğünlük mü yiyorsunuz? Menüleri takip etmiyorum o bakımdan ne kadar ne yediğinizi bilmiyorum.Eğer çok yiyorsanız sonuçta çıkan kalorinin girenden fazla olması lazım ki kilo verebilesiniz.Ama eğer normal miktarda yiyorsanız hormonal bir durum olabilir.Hypotiroid mesela...Kadınlar arasında çok yaygın ...Aklıma da başka birşey gelmiyor ki..

günaydın fıstıklar sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım.kilo veremeyenler üzülmeyin bende sizdenim normalde yarın tartıya çıkacaktım ama dayanamadım sabah aç karnına çıktım veeeeee sonuç yine 67bu hafta kaçamak yapmadım ama olmuyo işte.en azından açlık çekmiyoruz.ben bir süre sonra otomatikman gideceğine inanıyorum kiloların.sıkmayın canınızı devam edelim.biraz spor ekleyebilsem hastalıktan kurtulamadımki bu sene:2:

menülerim fazla degil genelde salata da fazla yerim yemekler de dikkat ediyorum ama bilemiyorum bir şeyi yamlış yapıyorum ama neyi...

Sabah menemen ile beraber klasik kahvaltı yaptım...

Öğlende barbunya var...Evden getirdim iş yerine yoksa kaçamak yapmak zorunda kalıyorum

mrb kızlar ben de başlamak istiyorum diyete ama karatay diyeti mi yapsam dukan mı karar veremedim.kitabı alıp mı başladınız diyete.

meraba ben aynur bende yeni üye oldum ben dukan yapaıyodumm ama olmadı yapamadımmm karatay daha mantıklı geldi bana en azından meyve 1 tanedeolsa var kuru yemiş ceviz fındık vs var kuru bakliyatt falan var dukanda bunlar yok bana zor geldii ..karataya başlıyalı 2 hafta oldu faydasını gördüm 72 kiloyla başladım şu an 68.6 çıkıyorumm çok memnunnummm ..sevgiler.

kahvaltim

saat 10da yesil biberli pastirmali yumurta, kasar, beyaz peynir, 5 zeytin, salatalik, paprika, ceviz, kayisi

bugün iki ögün yapacagim kahvaltiyi gec yaptigim icin.. hepinize mutlu ve huzurlu günler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…