Demin okudum canımcım yaw , amma facia bi gün geçirmişsin , Allah kolaylık versin
Kahve yolla valla , ben de kurabiye yaptım demenin , ondan yolluyorum sana
Ben de 3-4 aydır rahatsızlıklar yüzünden kilo alıyodum malum.Çok şükür vücudum biraz dengeye girdi de bu hafta dikkat edebildim yediklerime.Birkaç hafta içinde 1.5-2 kg daha verebilirsem tamam olucam ben.Kastırmıyorum , zaman yaydım , sen de öyle yaparsın bebişim
amin canım..tatil heralde:44:
iyiyim canım sen nasılsın?
oooovv pampişim kısa tatil yapacak desenehayırlısıyla gitsin gelsin inşallah
bu aralar ben pek yoğunum hayatım ,sık gelemiyorum yawçoook özlüyorum sizleri
ah o anneler babalar olmasa.tesekkurler canım evet evde en büyük yardımcım annem 21 aralıktan beri annem ve babam yanımda dogum yaptım ya ve birlikte bebisi buyutuyoruz ama yakında gitcekler cok uzgunummenulerim tek ceside dusebilir cunku ben bebişlere bakarken annem yemekleri yapıyordu ne yapalım hayırlısı benimde bu arada midem kuculuyor zaten bende uykumdan fedakarlık yapıp erkende yemeklerimi hazırlayacam bebişler 10 kadar uyuyor genellikle bakalım bı duzen tutururum herhalde. beni takip etmene sevindim ayrıca suana kadar 1.8 gr verdim emzirmek benim icin kalori kaybıma neden oluyor cunku bulguru ,keskegi her gun yedigim halde.AMA telefonumun gönderdi resimleri kabul etmıyor annemin telenden gonderiyorum annemler gidince foto yok sanırım
makbule'ciğim..yavaşlamış kilo vermen..geçen hafta çok iyi kilo vermiştin yanlış hatırlamıyorsam..
ben de artık menü bildiriminde bulunmaya başlayacağım..
artı toparladım kendimi..daha iyiyim..
çok şükür..
ben de kilo verdim bu arada ..moral bozukluğuyla iştahım kapanmıştı..yazıştım ..
kaç kilo oldum .bilmiyorum ama inceldim baya..yine bir ara foto koyarım..öncekine göre baya bir fark ettim.siz de görün.belki moral olur size de..
dün misafirim vardı..bir tanesini ben davet etmiştim..diğerleri bana gelmek istiyordu..öyle buyur etmiştim..
okuldan veliler bu gelenler..
benim çağırdığım veli..diğer veliler geldiğinde bir tanesine kini varmış..içinde tutamadı..patır patır kadına söyledi..kadın eve girer girmez neye uğradığını şaşırdı..ben de şaştım..artık kadından ve diğer misafirlerden özür diledim..kusura bakmayın dedim..böyle bir durum yaşadığınız için evimde..diğer veliye de söyledim..1 yıldır söylemedin söylemedin de benim evimi mi buldun söyleyecek diye..çekip bir köşede söyleyeydin ya ..o kadar okulda karılaşıyorduk yani..çok bozuldum..sonra yanlış anlaşılma olduğu o aylanın bana gelen ayla olmadığı anlaşıldı..boşu boşuna da günahını aldı..sonra ne özür diledi ne bişe..helallik iste ayla abladan dedim..duymazdan geldi..çok sinir oldum dün..ve koca oturma boyunca konuştu bağıra bağıra..çocuğum uyuyordu..uyandı seslere..yanı sormayın dün çok feciydi..artık yavaş yavaş yollarımı ayırmayı düşünüyorum o arkadaşla..ama nasıl..hep gelir gider bana..ben çocuğun uyku saati vs diye hep geçirtiririm gitmem ..ama o gelir..nasıl set çekeceğim bu kadına ben..beni de sinir etmeye başladı yanlız geldiği zaman..yatıp uzanıyor koltuğu kuru kaysı istiyor..onu getir bunu götür..
ankara ya gittim ya 15 tatilde .bana birşey neden getirmedin..kipaa uzak buraya ben göndüz gidersem dolmuşla gidiyorum..bana kızıyor..bana neden seslenmiyorsun kipaa ya giderken vs.ya ben özel arabamla gitmiyorum ki..dolmuşla gidiyorum.üstelik 2 çocukla sen beni napacaksın..bin dolmuşa git ..vs ..ooo anlatacak daha çok şey var..saçmalamaya başladı iyice bu günlerde.
ögle yemegim(15:30)
1 tabak kerevizli,bulgurlu pırasa yemegi
1 tabak bulgur pilavı ve biraz yogurt
1 tabak salata
kacamak ogluma kek yapmıstım 1 dilim kek (ah kokmasa piserken,süt meselesi yani)
Eki Görüntüle 651824
zor vallaof kadın olmak zor vesselambugün kadınlar günü(daha doğrusu emekçi kadınların günü)kutlu olsun sersum sende de çok yoğun oluyo mu valla kansız kalıyorum ben
gel canım izmitin perşembe pazarını bildin mi oraya takılıyom ben
bildim ben senin ilk 3 de olduunu.Eneeeem yanılmıyosam birinci olmuşum
Valla uzun zamandır herhangi bişeyde birinci olmamıştım , Allah razı olsun
Topalpirecim liste için ellerine sağlık
Kızlar , bugün kesin o verdiğim kiloyu geri almışımdır.Yeminle çenem durmadı sabahtan beri ...Korkuyorum :18::18::18::18:
Canlarım şaka bir yana , herkesi ama herkesi çok tebrik ediyorum.Bir hafta artı , bir hafta eksi
Zaten dünyada neyin dengesi var ki ...
şeklindeki şuan uydurduğum beyitimle işbu mesajımı sonlandırıyorum
eline sağlık canım..Eki Görüntüle 651759
Umarım olmuştur, listeye eklemediğim arkadaşım var ise şimdiden özür dilerim...
selam kızlar
bugün işim yok gibiydi..yarım gün izin verdim kendimene mi yaptım,gezdim,alışverişe çıktım..dermişim...nerdeee..yarın misafirim geleçeği için evi dip köşe temizledim,çamaşır yıkayıp astım,2 tepsi börek,1 tepsi kek yaptım dolaba attım,akşama yenilecek yemekleri yaptım,sonra otobüste ayakta kalarak işe geldim..pert olmuş haldeyim aynen böyle
bunları yapabilmek için sabah şahane bi kahvaltı ettim..daha yeni acıktım,eve gidince yerim artık.. ama karatay kahvaltısı yapmasaydım asla bu kadar ayakta kalıp iş yapamazdım ve kahvaltımızın önemini bi daha anladım
2 öğün yapmaya çalışıcam bi süre...öğünlerde bayağı bi yiyerek başlıcam bakalım hayırlısı
kahvaltı 09.00; 3 ufak köy yumurtası,10 zeytin,2 kaşık salata,bayağı bi ev yapımı çökelek,5 ceviz,2 kuru kayısı
akşam 18.00;1 dolu tabak ıspanak,1 kase yoğurt,1 çay bardağı kuruyemiş,2 kuru kayısı,omega 3
zipor:6 saat ev işi,30 dk bantta(akşama inşallah) 15 dk dışarda yürüyüş(tamamdır), 2 kahve,3 litre su,2 kupa bitki çayı,1 su bardağı siyah çay
odamdaki çiçekleri suladım,bi gayfe daha içiyim kaçayımhoşçakalııın
30 dk yürüyüs bandı 4.5 hız 125 kalori 2.25 m
amin canım..tatil heralde:44:
evet yaa muhabbeti özledim..nerdeee o eski muhabbetlerimiz
içimi rahatlattın valla.aslında çok sağlıksız beslenmem ama az az sık sık yerdim canan hocaya göre o da sağlıksız tabii..eskiden gaz sancılarım vardı ağrıdan ölürdüm geceleri bu diyete başladı başlayalı sancılar gitti sanırım ilk olumlu etkisi bu oldu.şu an sadece karnım şiş o da regl dönemim yakın ondandır heralde.valla uzun bi aradan sonra ilk defa sofradan doyarak kalkıyorum.hem bu diyet bana evde yoğurt yapmayı tereyağı yapmayı çeşit çeşit sağlıklı yemekler yapmayı öğretti.canımcım beslenme şeklini değiştirdiğin için sindirim problemleri yaşaman normal. tabii ki karatay beslenmesiyle bütün vücut sistemin metabolizman dengeye girecek. fakat ilk 3-4 günde hemencecik herşeyin çok doğru ve düzenli bir sistemle işlemeye başlamasını bekleme derim. tabii ki bünyen dengesiz ve sağlıksız beslenmeye alışkın. şimdi karatay diyeti ile alışkın olduğu düzen bozuldu. fakat bozuldu derken olumsuz anlamda algılama. daha doğru ve daha sağlıklı olan beslenmeye geçtin. birkaç gün daha kabızlık problemi yaşayabilirsin. bunun yanında zeytinyağlı-tereyağlı bulgur pilavı - keten tohumu - susam - bol su tüket. bugün kullandım yarın hemen geçti diye de bekleme.
bende de aynısı olmuştu ki ben haftada en fazla 3 kez wc ihtiyacımı gören ve bu durumdan da hiç rahatsız olmayan, bu şekilde yaşamaya alışmış birisi olarak bu diyete başladım (rahatsız olmuyor olmam ve düzenimin bu şekilde olması bunun doğru olduğu anlamına gelmiyor). diyete başlayınca yine aynı sürede (belki daha da uzun süre wc ihtiyacı görmeden) ve bu sefer gaz ağrısı gibi rahatsızlık çekerek 1 hafta 10 gün kadar geçirdim. veee sonundaa yıllardır az önce anlattığım gibi yaşayan ben artık her normal insanda olduğu gibi normal bir şekilde her gün wc'yi ziyarette bulunuyorum
(biraz açık oldu gibi... ay anlatırken sonuna doğru utandım iyi mi)
baklavamibugün çok kaçamaklı bir gündü maalesef..:18::18:ama yarın toparlıyorum hemen..
iş arkadaşım tayin olduğu için fıstıklı baklava almış çok da tazeydi dayanamadım 2 tene yedim
bugün kayınvalidemin seneyidevri rahmetli için 7 ekmek hamuru aldım bizim lojmanlardaki askerlere(30 tane) ve komşularıma kızartıp dağıttım Allah kabul etsin inşallah..e tabii 1 tene yedim
işte canlarım bukaa..
menülere gelince
sabah
kıymalı omlet
peynir
öğlen
yoğurt çorbası
patlıcanlı kebap
bugün çok kaçamaklı bir gündü maalesef..:18::18:ama yarın toparlıyorum hemen..
iş arkadaşım tayin olduğu için fıstıklı baklava almış çok da tazeydi dayanamadım 2 tene yedim
bugün kayınvalidemin seneyidevri rahmetli için 7 ekmek hamuru aldım bizim lojmanlardaki askerlere(30 tane) ve komşularıma kızartıp dağıttım Allah kabul etsin inşallah..e tabii 1 tene yedim
işte canlarım bukaa..
menülere gelince
sabah
kıymalı omlet
peynir
öğlen
yoğurt çorbası
patlıcanlı kebap
Çok teşekkür ederim canımcım , sen de vermişsin bu hafta , gözün aydınCanim 1. Olmussun,tebrikler,en iyisini yapiyorsun kasmamakla,o dalgalanmalar da hic kalmaz gecer insallah canim
Bilmişsin valla kısss...Gönül gözün ne kaaa açıkzor vallasenin de günün kutlu olsun canım..
bende ria var canım..onun için zaten kanamam çok yoğun oluyor..ama kansızlık yok çokşükür..
he bildim bacım..kardeşimler kandırada lojmandalar onlarla çok gittim o pazara ben..ama daha çok karamürselin cuma pazarını tercih ederim..
bildim ben senin ilk 3 de olduunu..tebrikksss takdirsss diyorum bebeemm
eline sağlık canım..okaa yoğunlukta yetiştirebilmişin..görüntüde de olsa 1. olmuşum beyaaa
anaamm yavlum ammma çok iş yapmışın..hamarat hatun..maşallah
Canımcım , hem Allah kabul etsin hem de afiyet&sağlık olsun.Bayılırım ikisine debugün çok kaçamaklı bir gündü maalesef..:18::18:ama yarın toparlıyorum hemen..
işte canlarım bukaa..
menülere gelince
sabah
kıymalı omlet
peynir
öğlen
yoğurt çorbası
patlıcanlı kebap
Çok sağol hayatım , ben de herkesi kutluyorum ve "kimse moralini bozmasın , vücutlarımız makine değil ki her hafta aynı performansı gösterebilsin" diyorum...Sonuçta 1000 tane faktör var kiloyu etkileyen...Yaneeeeeöncelikle Birdy başta olmak üzere tüm arkadaşlarımı kutluyorum..burada olmak bile bir başarıdır..
Heee ben de çok gülüyodum valla...Neye gülüyoduk ki biz o kadarben de çok ösledimne kaa çok gülüyoduk
ben de çok ösledimne kaa çok gülüyoduk
yedim valla uzuun bi aradan sonra dayanamadım:18::18:baklavamiafiyet olsun canim benim de cok istiyor canim
sağol bebeemmAllah kabul etsin canim,kacamaklari da telafi edersin merak etme
Bilmişsin valla kısss...Gönül gözün ne kaaa açık
Canımcım , hem Allah kabul etsin hem de afiyet&sağlık olsun.Bayılırım ikisine de
Çok sağol hayatım , ben de herkesi kutluyorum ve "kimse moralini bozmasın , vücutlarımız makine değil ki her hafta aynı performansı gösterebilsin" diyorum...Sonuçta 1000 tane faktör var kiloyu etkileyen...Yaneeeee
bugün çok kaçamaklı bir gündü maalesef..:18::18:ama yarın toparlıyorum hemen..
işte canlarım bukaa..
menülere gelince
sabah
kıymalı omlet
peynir
öğlen
yoğurt çorbası
patlıcanlı kebap
Heee ben de çok gülüyodum valla...Neye gülüyoduk ki biz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?