Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kilo veren herkese tebriklerimi fışkırtıyorum!!!!!!!!!!!
ancak ve lakin ben bu hafta hiç uyamadım listeye o yüzden 700 gr lık artış söz konusu
başlangış:77,2
geçen hafta:74,9
bu hafta:75,6

Canim 1. Olmussun,tebrikler,en iyisini yapiyorsun kasmamakla,o dalgalanmalar da hic kalmaz gecer insallah canim

iyiyim canım sen nasılsın?
oooovv pampişim kısa tatil yapacak desenehayırlısıyla gitsin gelsin inşallah

bu aralar ben pek yoğunum hayatım ,sık gelemiyorum yawçoook özlüyorum sizleri
amin canım..tatil heralde:44:
evet yaa muhabbeti özledim..nerdeee o eski muhabbetlerimiz

ah o anneler babalar olmasa..Allah başımızdan eksiltmesin..benim annem eşim yurt dışına gittiğinde 1 yıl geldi bana baktı kuzuma..garibim babam normade annemi yalnız hiç biryere yollamaz ama torun ve kızı için katlandı yazık..gel git 1 yıl çorlu karamürsel arasında mekik dokudu adam..haklarını nasıl öderiz bilmem

nekaa tebiyesiz bir kadınmış öyle..canım zor böylesinden kurtulmak..yavaş yavaş mesafe koy belki de bu olayı bahane edebilirsin sen beni misafirlerimin yanında evimde rezil ettin diye..kurtulursun umarım:26::26:

Kizlar yemegimi Yedim 8 tane Falan mercimek koftesi lahanayi has layip Brokoli salatasi Gibi yaptim bir tabak da ondan Sistim valla

zor valla senin de günün kutlu olsun canım..
bende ria var canım..onun için zaten kanamam çok yoğun oluyor..ama kansızlık yok çokşükür..
he bildim bacım..kardeşimler kandırada lojmandalar onlarla çok gittim o pazara ben..ama daha çok karamürselin cuma pazarını tercih ederim..

bildim ben senin ilk 3 de olduunu..tebrikksss takdirsss diyorum bebeemm
Eki Görüntüle 651759
Umarım olmuştur, listeye eklemediğim arkadaşım var ise şimdiden özür dilerim...
eline sağlık canım..okaa yoğunlukta yetiştirebilmişin..görüntüde de olsa 1. olmuşum beyaaa
anaamm yavlum ammma çok iş yapmışın..hamarat hatun..maşallah
30 dk yürüyüs bandı 4.5 hız 125 kalori 2.25 m

bugün çok kaçamaklı bir gündü maalesef..:18::18:ama yarın toparlıyorum hemen..

iş arkadaşım tayin olduğu için fıstıklı baklava almış çok da tazeydi dayanamadım 2 tene yedim

bugün kayınvalidemin seneyidevri rahmetli için 7 ekmek hamuru aldım bizim lojmanlardaki askerlere(30 tane) ve komşularıma kızartıp dağıttım Allah kabul etsin inşallah..e tabii 1 tene yedim

işte canlarım bukaa..
menülere gelince
sabah

kıymalı omlet
peynir

öğlen

yoğurt çorbası
patlıcanlı kebap

öncelikle Birdy başta olmak üzere tüm arkadaşlarımı kutluyorum..burada olmak bile bir başarıdır..

içimi rahatlattın valla.aslında çok sağlıksız beslenmem ama az az sık sık yerdim canan hocaya göre o da sağlıksız tabii..eskiden gaz sancılarım vardı ağrıdan ölürdüm geceleri bu diyete başladı başlayalı sancılar gitti sanırım ilk olumlu etkisi bu oldu.şu an sadece karnım şiş o da regl dönemim yakın ondandır heralde.valla uzun bi aradan sonra ilk defa sofradan doyarak kalkıyorum.hem bu diyet bana evde yoğurt yapmayı tereyağı yapmayı çeşit çeşit sağlıklı yemekler yapmayı öğretti.

baklavami afiyet olsun canim benim de cok istiyor canim

Allah kabul etsin canim,kacamaklari da telafi edersin merak etme

Öğlen soslu tavuk ve salata yedim

Akşamada barbunya var yemek olarak yanına ya salata yada cacık yaparım

Canim 1. Olmussun,tebrikler,en iyisini yapiyorsun kasmamakla,o dalgalanmalar da hic kalmaz gecer insallah canim
Çok teşekkür ederim canımcım , sen de vermişsin bu hafta , gözün aydın N'apiim hayatım ya , canıma yazık , ne o kadar sıkıcam kendimi diye düşünüyorum.Sonuçta alıyoruz da -veriyoruz da amaaaannn diyorum valla .....
Bilmişsin valla kısss...Gönül gözün ne kaaa açık
Canımcım , hem Allah kabul etsin hem de afiyet&sağlık olsun.Bayılırım ikisine de
öncelikle Birdy başta olmak üzere tüm arkadaşlarımı kutluyorum..burada olmak bile bir başarıdır..
Çok sağol hayatım , ben de herkesi kutluyorum ve "kimse moralini bozmasın , vücutlarımız makine değil ki her hafta aynı performansı gösterebilsin" diyorum...Sonuçta 1000 tane faktör var kiloyu etkileyen...Yaneeeee
ben de çok ösledimne kaa çok gülüyoduk
Heee ben de çok gülüyodum valla...Neye gülüyoduk ki biz o kadar

İyi akşamlar, çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. İnşallah haftaya herkes daha güzel kilolar verir.

Sabah: karatay kahvaltısı + 1 portakal

Öğle: 1,5 lahmacun, 1 ayran

Akşam: barbunya, biber salatası

1 saat yürüyüş

ben de çok ösledimne kaa çok gülüyoduk

baklavami afiyet olsun canim benim de cok istiyor canim
yedim valla uzuun bi aradan sonra dayanamadım:18::18:sağol canım
Allah kabul etsin canim,kacamaklari da telafi edersin merak etme
sağol bebeemm

sağol datlum..ben de bayılırım beyaa
bence de yaneee

Sersumum, Allah kabul etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…