2. öğünüm
5-6 adet mercimek köfte
2 bulgurlu biber dolma
1 yaprak sarma
yoğurt
çay çayyy
lahmacun yediğinde yanında ekstra birşey yemesen iyi olur canım(salata ve yeşillik ayran dışında)Bu arada
Kahvaltı : (11:00)
2 yumurtadan yapılmış peynirli omlet
10 adet zeytin
1 ç b. ceviz içi
2 ç b siyah çay
Bu sabah tartıldığımda dünkü kilomla aynı olduğunu gördüm.
Bunu dün akşamki menüme bağlıyorum.
1 su bardağı hazır ayran.
3-4 lokma tavuk ızgara
3-4 lokma dana ızgara
3-4 dilim domates
3-4 lokma kırmızı lahana salatası bol limonlu
3-4 dilim salatalık
1 orta boy cıtır lahmacun (fındık lahmacun)
Menüm abartı mi sizce saat 7 de yedim.
He birde 30 dklık hızlı tempoda yürüyüş yaptım.
Akşam saat 9 gibi de 1 çb siyah çay içtim ama dün az su tükettim. En fazla 1 -1-5 lt dir.
Yardımcı olabilir misiniz? deneyimli arkadaşlar
:119::119::119:
Alışverişe götürdü kociş beni.. Tüm kış 2-3 kazakla dolaşmanın acısını fena çıkarttım diyeyim
İndirimler süper :119::119::119:
Afiyet olsun Sersumum
Ben de dışarıda yedim. Izgara köfte, az pidesinden, salata, az ayran
lahmacun yediğinde yanında ekstra birşey yemesen iyi olur canım(salata ve yeşillik ayran dışında)
biraz fazla kaçar..kilovermeni yavaşlatır..lahmacun haftada 1-2 tane zaten..tek öğün olarak tüketmelisin
Hmmm evet resmen etkisini gösterdi. Pişman oldum bir daha uzun bir süre yemeyim bari 65 lere gelene kadar en azından. Neyse en azından almadım buna da şükür.
Az sıvı tüketmemin de etkisi vardır diye düşünüyorum tabiki :/
Bu arada "karatay diyeti" ve "karatay mutfağı" kitaplarım bugün saat 12 de geldi. İnceliyorum. İnşallah daha bilinçli davranacağım. 65. sayfaya kadar geldim tahminimce bugün bitiririm kitabı
Hmmm evet resmen etkisini gösterdi. Pişman oldum bir daha uzun bir süre yemeyim bari 65 lere gelene kadar en azından. Neyse en azından almadım buna da şükür.
Az sıvı tüketmemin de etkisi vardır diye düşünüyorum tabiki :/
Bu arada "karatay diyeti" ve "karatay mutfağı" kitaplarım bugün saat 12 de geldi. İnceliyorum. İnşallah daha bilinçli davranacağım. 65. sayfaya kadar geldim tahminimce bugün bitiririm kitabı
kitabı okumak çok faydalı olacak sana canım..tabii ki su tüketmek çok önemli .bulgur,lahmacun ve meyve tüketimi kilovermeyi yavaşlatıyor..tüm arkadaşlarımız bunu denedi ve gördü..abartmadan yiyebilirsin ya da kilo verene kadar sabredip sonraya saklarsın
kitabı okumak çok faydalı olacak sana canım..tabii ki su tüketmek çok önemli .bulgur,lahmacun ve meyve tüketimi kilovermeyi yavaşlatıyor..tüm arkadaşlarımız bunu denedi ve gördü..abartmadan yiyebilirsin ya da kilo verene kadar sabredip sonraya saklarsın
2. öğünüm
5-6 adet mercimek köfte
2 bulgurlu biber dolma
1 yaprak sarma
yoğurt
çay çayyy
:119::119::119:
Alışverişe götürdü kociş beni.. Tüm kış 2-3 kazakla dolaşmanın acısını fena çıkarttım diyeyim
İndirimler süper :119::119::119:
ben köfteye artık mutlaka yumurta da koyuyorum daha doyurucu oluyor..yanına cacık ve bol salata iyi gider kolay gelsinO kadar azimliyim ki şuan yemesem de olur diyorum. Kilo verip 65 e düşünce ödül olarak ayda bir kere yerim dediğin şekilde... Çok sağol bu arada.Akşama köfte yapıcam içine kaşar koyup fırına vericem domates salçası sosu ile servis yapıcam. Yanına ne yapacağıma karar veremedim
Merhaba Sersum :)
Kitabı okumaya başladım ancak henüz bitmedi. Karatay Mutfağı kitabını da aldım, menülerimi çeşitlendirmek için. Bulgur, lahmacun ve meyve tüketiminin kilo vermeyi yavaşlattığını söylemişsin. Kilo vermeyi yavaşlatmayacak, Karatay diyeti için en "ideal" besinler hangileridir acaba? Bu mesajından sonra haftada birkaç kez bulgur pilavı ya da bulgurlu sarma yapma fikrimi rafa kaldırdım :)
afiyet olsun bebeğem
1.ögün 2 haşlanmış yumurta,2kibrit kutusu tulum peynir,10 zeytin ,1çay bardagı yerfıstıgı ---2.ögün 1tabak etli kuru fasulye,3yk bulgur pilavı,salata yapıcam. kızlar menüdeki miktarlar ve yemekler fazla mı diye kontrol edermisiniz yorumlarınızı bekliyorum benim kilo vermem lazımmmmmmmmmm
öncelikle hoşgeldiniz
hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..
En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html
hoşgeldin bebeeemm..napaayysunn
rica ederimBu kısa ve öz bilgiler harika oldu. Teşekkür ederim :)
hoşbuldum datlum,oturayrum sen napaysun daaa
yürüyüş yapıp geldik kocişle
menü gayet güzel canım..bence ölçüler de ideal..
hoşbuldum datlum,oturayrum sen napaysun daaa
yürüyüş yapıp geldik kocişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?