- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
iyi derssler...Simdi ders calismam gerekiyor gece gelip okurum sizleri bu topigi seviyorum
hoca kabız olmamaya dikkat edin demiş ama ben bi haftadır uyguluyorum bu beslenme şeklini elimden geldiğince de hareket etmeye çalışıyorum ancak daha önce olmayan kabızlık var.çok kafaya taktım bunu. napmak lazım ki bilemedim.yoksa ilk hafta normal midir acaba?
Merhaba hanımlar,
bugün kaçamak var
ara: yarım portakal, 5 ceviz
akşam: az barbunya, çok bulgur pilavı, salata, kır.biber salatası, 4 bisk., yarım dilim tahin helvası :26:
2. öğünüm
5-6 adet mercimek köfte
2 bulgurlu biber dolma
1 yaprak sarma
yoğurt
çay çayyy
:119::119::119:
Alışverişe götürdü kociş beni.. Tüm kış 2-3 kazakla dolaşmanın acısını fena çıkarttım diyeyim
İndirimler süper :119::119::119:
arkadaşlar hamilelerde yapabilir mi bu diyeti aceba
arkadaslar bulundugum ortam itibari ile dogal seyler bulmam cok zor mesela tavuk veya yumurta. sizler nasil yapiyorsunuz?
Kaç kilo fazlan var yaşın kaç insülin değerin 5 ve altındamı tiroid, gıda alerjisi vs varmı, ilaç kullanıyormusun ? kesin bir sebebi vardır canım normal de mümkün değil kilo vermemek!
Ah canım Türkiyede de avrupa kadar olmasada isli puslu hatta biara acayip sisli idiMerhaba kizlar
yagmutlu ili puslu bir Hollanda gununden herkeze merhabalar ..
Gec uyandik gec kahvalti yaptik ev isleri topla cikar carp bu saat oldu ..
Nedeler yedim?
sabah;
Ev yapimi sucukdan yapilmis sucuklu yumurta
zeytin , peynir
domates, biber
1 kase kabuklu fistik
kahve
su
aksam icinde zebzeli balik corbasi yaptim ...
Optum sizleri kizlar herkeze iyi ve guzel bir hafta sonu dileriiiimm
hoca kabız olmamaya dikkat edin demiş ama ben bi haftadır uyguluyorum bu beslenme şeklini elimden geldiğince de hareket etmeye çalışıyorum ancak daha önce olmayan kabızlık var.çok kafaya taktım bunu. napmak lazım ki bilemedim.yoksa ilk hafta normal midir acaba?
evet canım yaz geliyo bak dur artık
yarın yürüycem inşallah
sizin oralarda çiçekler açtı bizde hala kar var bebeemm
Kıss karlar erisin ööle yürü bide kayıp düşersin nene lazım az daha bekle bence
eline sağlık..güzel tarif deneyeceğim.. ama yağlı kağıt yasak
Teşekkür ederimm :26:
Kitaba devam o zaman biran önce öğrenmeliyim
merhaba canim KABIZLIK bizim yani karataycilarin ortak sorunu ..
Bunun icin cesitli bagirsaklari calistiran aylari karisimlari deniyoruz kimisi fayda ediyor kimisi fayda etmiyor .. bir kac tane fayda eden formulden bahs edecegim;
- Bol bol su icmeliyiz .
- Her zaman aktif ve haraketli olmaliyiz .
- Sabahlari kahvaltida abartmamak sarti ile 2 - 3 kuru erik veya kara kayisi veya incir tuketilmeli .
- Gun icinde limonlu yesil cay icilebilir .
-Eger gercekten siddetli bir kabizlik varsa sinemaki otu birebirdir .. 4-5 yaprak sinameki yi yesil cayinin icine atark demleyerek icebilirsin.
-rezene cayi sindirim problemleri olanlar icin birebirdir (aciktidigi icin fazla tercih edilmez ama gece yatmadan once icilebilir)
-Limon cayi da bagirsaklari hizlandirir.
-bol lifli gidalar tuketmek de kabizliga iyi gelir.
Canim bildiklerimi ve uyguladiklarimi yazdim ..
Bunlari uygulayabilirsin ..
Kolay gelsin .. Acil sifalar
Bugün aksiliğimüstümde sanada 10 üstünden 1 oda yoğurt için o nası menü biberler jumbo boydu allah bilir bulgurluda olsa!
Sağol tatlım ilgin için eksik olma ilk seneler hem mamo. hem ultrsn. birlikte idi geçen sene sadece mamo. çektiler kontrol amaçlı olduğu için allah korusun varsa habis kitle anca mamo ile anlaşılırmış bide benim ikizler maşallah diyetle 14 kilo vermeden önce DD yada E cup idişimdi D-C gibi ama pörsüdü tabe sanırım büyük memelileri ultrsn zor görülüyor belkide ondan istemediler sen daha iyi bilirsin sence de ondanmı? :26:
:
dönüş kısmetse ne zaman canım Türkiyeyeoylesarhosolsamkiiii
Evet canim ama siz kesin olarak biliyorsunuz ki baharda hava guzel olur yuruuyebilirsin yazin guneslenirsin burada oyle bir luksun yok hava hep bi degisik ..
Kisin cok soguk
Bahar Turkiyenin kis sonu
Yaz Turkiyenin belki marti
sonbahari Turkiyenin kasimi
Ancak tatiller de bi guzel bi ferahlik oluyor neyse sayili yil cabuk gecer insallah vatanima geri donecegim ,,
Hollandanın sisi pusu buradaki özellikle yeni gelen arkadaşlara yaramış dimi Kanelcim ? Ne güzel alıntı ve tecrübeler veriyorsun çok teşekkür ederiz ve her daim sporun için tebrikler
Kitabı bitirdiğinizde kafanızda fazla soru kalmıyor zaten canım, bir tek omega miktarı ile ilgili sorular olabilir en doğru cevabı doktorsitesi' nde Karatay hocaya soranlara verdiği cevaplarda öğrenebilirsiniz
Hollandanın sisi pusu buradaki özellikle yeni gelen arkadaşlara yaramış dimi Kanelcim ? Ne güzel alıntı ve tecrübeler veriyorsun çok teşekkür ederiz ve her daim sporun için tebrikler
dönüş kısmetse ne zaman canım Türkiyeye
yollarda eridi kıss karlar..kenarlarda ve kuytu yerlerde var..korkma düşmem canım
Sağol tatlım ilgin için eksik olma ilk seneler hem mamo. hem ultrsn. birlikte idi geçen sene sadece mamo. çektiler kontrol amaçlı olduğu için allah korusun varsa habis kitle anca mamo ile anlaşılırmış bide benim ikizler maşallah diyetle 14 kilo vermeden önce DD yada E cup idişimdi D-C gibi ama pörsüdü tabe sanırım büyük memelileri ultrsn zor görülüyor belkide ondan istemediler sen daha iyi bilirsin sence de ondanmı? :26:
oylesarhosolsamkiiii
Evet canim ama siz kesin olarak biliyorsunuz ki baharda hava guzel olur yuruuyebilirsin yazin guneslenirsin burada oyle bir luksun yok hava hep bi degisik ..
Kisin cok soguk
Bahar Turkiyenin kis sonu
Yaz Turkiyenin belki marti
sonbahari Turkiyenin kasimi
Ancak tatiller de bi guzel bi ferahlik oluyor neyse sayili yil cabuk gecer insallah vatanima geri donecegim ,,
evet senin günün değil bugünbiberler medyum du canım
Menün gayet normal diyosun yaneeavrupamı amerkan medyumu mu
doktorların işine ne gelirse onu istiyolar canım..ultrasonun meme boyuyla ilgisi yok..ben annem dahil kimseye mamografiyi önerrmiyorum..ancak ultrasonda şüpheli bir durum varsa öneririm..radyasyonun meme kanserini tetiklediği tüm avrupa ülkelerinde kabul gördü biz 20 yıl geriden geliyoruz..tabii mamografi daha iyi görüntülüyor ama dediğim gibi gerek varsa çekilmeli..bizim kadınlarımız azcık memeleri acısa hemen mamogarfiye koşuyor hatta şahitim günlerde toplanıp hepberaber mamografi günü yapıyorlar..en güzeli kendi kendini muayene ve eğer şüpheli bir durum varsa önce ultrason en son mamografi..en iyi sonucu meme MR veriyor..
Insallah 5 yil icinde donecegiz canim .. 5 yilcik daha yaaaaa sabir ..
Sağol Leylakım daha iyileri sizlerin olur inş.
Canım sağolunnnSersumum 99 liraya kaban, 50 liraya-39 liraya 2 pantolon ve bir sürü de kazak aldım. Gene abarttım valla
Akşam kaçamak sabah kaçamak yapıyorum hafiften göbüş çıktı artıkdeme zamanı
Yürüyüşe bayılıyorummmm yürüyüş zamanı geldi çattı sersumumhastalığım da geçmek üzre sen de yarın yürürsün emi:112:
Bak leylakım ne güzel yürümüş kocişiyle
Kizlar Film zamani ben cikiyorum ,,,, Optum hepinizi .. Leptininiz bol bol olsun .. herkeze iyi hayirli guzel geceler
İşte bende bu yüzden gitmek istemiyorumama dediğin gibi ultr. gidiim bare valla ben devlet memuruyum öyle direk mamo ya yada ultr. gidemem anca dr u ikna edip sadece ultr. yazdırırsam, yoksa direk özele git bas parayi al hizmeti kendimi muayaene edemiyorum çünküü harbi büyük idi şimdide pörsük medyum ııyyk
Kizlar Film zamani ben cikiyorum ,,,, Optum hepinizi .. Leptininiz bol bol olsun .. herkeze iyi hayirli guzel geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?