öncelikle hoşgeldiniz
hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..
En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html
canım regl döneminde olabilir misin?
su içiyor musun her gün 2.5-3 lt?
şekeri ve ekmeği de komple çıkardın mı hayatından?
her gün orta şeker kıvamda olsa bile spor yapıyor, hareket ediyor musun?
kullandığın yağların da hakiki tereyağı ve zeytinyağı olduğundan da emin misin?
tümüne cevabın "evet"se.. bişey diyemeyeceğim. bu diyeti uzun zamandır uygulayan arkadaşlar var ve çok daha tecrübeliler. belki onların farklı yorumları olabilir.
eğer kilon normalse, örneğin 52 kilo olup da 50'ye düşmeye çalışıyorsan zaman alması normaldir diye düşünüyorum..
Toprağı çok seviyorum. Sabah kalkar kalkmaz bahçeme koşup marulumu maydanozumu ve rokalarımı topladım sabah kahvaltımda yedimArada ısırgan otları vardı onları toplattım kızlar kavuriciğiz ama kendime çok kızıyorum hiç sevmediğim için yaa tam karataya göre:26:
dün bende bi cafede ısırgan otundan çay yapmışlardı onu içtim içine de bol limon ve bir kaçtane nar parçası atmışlardı normalde bal da vermişlerdi yanında ama ben tabiiki geri gönderdim. Ne şanslısın dalından koparılmış maydonoza rokaya bayılırım gerçekten çok özendim .
Ben de çayını yapıp içebilirim inanılmaz faydaları var ısırgan otunun..
Afiyet olsun
Toprak o kadar bereketli ki her gün azıcık bir yerde ekili olan rokaları 2 demet kadar toplamamıza rağmen yerine gelen yapraklar hemen büyüyor diğer güne yetişiyor maydanoz da öyle ba yı lı yo rum...
Yalnız taşınma ihtimalimiz var şimdiden üzülüyorum nahçemi bırakacağımaGidersek eğer belki bu imkanı bulamayabilirim Saksılara kasalara ekerim o zaman
günaydın kızlar kahvaltımı bitirdim çayımı içerken geçmişi okudum
kahvaltım
3 kayısı
1incir
fındık 10 tane
7 zeytin
peynir
2 yumurtadan omlet oğlumla yedik bitiremedik
2 dilim armut
kızlar bugünlerde baş dönmelerim ve halsizlik başladı sabah kan aldırdım yarın sonuçlar belli olacak
arkadaşlarım ekmek yemediğin için dirençsiz kalıyorsun diyor ama ben karatyda kararlıyım onlar konuşsun
bi sorum olacaklütfen cevaplayın
yemeklerde tereyağı zeytinyağını fazla kullanamıyorum eşim kokusunu sevmiyor kendime yaptığım yemeklerde bazen kullanıyorum
kilo vermemi yavaşlatırmı
Ben de çayını yapıp içebilirim inanılmaz faydaları var ısırgan otunun..
Afiyet olsun
Toprak o kadar bereketli ki her gün azıcık bir yerde ekili olan rokaları 2 demet kadar toplamamıza rağmen yerine gelen yapraklar hemen büyüyor diğer güne yetişiyor maydanoz da öyle ba yı lı yo rum...
Yalnız taşınma ihtimalimiz var şimdiden üzülüyorum nahçemi bırakacağımaGidersek eğer belki bu imkanı bulamayabilirim Saksılara kasalara ekerim o zaman
günaydın kızlar kahvaltımı bitirdim çayımı içerken geçmişi okudum
kahvaltım
3 kayısı
1incir
fındık 10 tane
7 zeytin
peynir
2 yumurtadan omlet oğlumla yedik bitiremedik
2 dilim armut
kızlar bugünlerde baş dönmelerim ve halsizlik başladı sabah kan aldırdım yarın sonuçlar belli olacak
arkadaşlarım ekmek yemediğin için dirençsiz kalıyorsun diyor ama ben karatyda kararlıyım onlar konuşsun
bi sorum olacaklütfen cevaplayın
yemeklerde tereyağı zeytinyağını fazla kullanamıyorum eşim kokusunu sevmiyor kendime yaptığım yemeklerde bazen kullanıyorum
kilo vermemi yavaşlatırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?