Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydin

kizlar yaa hafta sonundan dolayi +1000gr olmusum, moralim o kadar bozukki.. nasil hemen öyle oldu anlamadim.
cokta yememistim bile :2:

dün aksam: köfteli sebze, tursu, salata, yogurt

bu sabah: peynirli omlet, beyaz peynir, kasar peynir, zeytin, domates, salatalik

ögle icin yine yanima kuruyemis aldim, bir bardakta süt iciyorum

sevgili arkadaşlarım günlerdir giremiyordum.Evimin temizlik ve tadilatı ,aynı zamanda sergi hazırlığım dolayısıyle bu ara yediklerime dikkat edemiyorum.Her birinize sağlık dileyerek 3 günlük menü bildirimi yapıyorum .Not: Klasik karatay kahvaltısında yasaklı hiçbir şeyin olmadığını belirteyim.

cumartesi

sabah(09:00)klasik karatay kahvaltısı
öğleden sonra (14:00) doğum günü partisinde ne yenirse

pazar
sabah (10:00) 1 poğaça,2-3 yudum ıce tea :18:( evime temizlik için gittim.Dışarıdan yemek zorundaydım )
akşam (16:30) 1et döner dürüm içinde ,1 ayran

pazartesi

sabah (08:00) klasik karatay kahvaltım
akşam (17:45) 1 tbk zeytinyağlı barbunya, yarım muz

bilgiler için teşekkür ederim ben listelere katılmak istiyorumm :)

Kahvaltımm
Kahvaltı hazırlamaya başlamadan 3 hurma 1 bardak su
2 haşlanmış köy yımırtası
maydanoz roka marul (bahçemden)
kırma yeşil zeytin
fındık
çay
üzerine kahvem
4 omega 3

demin bitki çayı içtim hepinize afiyet olsun

70.0 gösterdi tartı 500 gram vermişim. Tabi wc ye 2 gündür çıkamıyorum. Normalde de öyleydim. Bi o düzelmedi. Ama kabızlık yok.

Dün yan komşum çaya davet etti. Küçük bir dilim kek yemek zorunda kaldım

Kızlar dün yediğim akşam yemeği ile bugün aynıydı. Hiç kilo vermemiştim.

Değişkenler;

dün 1 lt limonlu su+1,5 lt kaynak suyu içmiştim. Önceki gün limonlu su içmemiştim. Sadece 2 lt kaynak suyu içtim.

Sporu da dün leslie ile 2 mleslie ile yürüdüm toplam 100 tane ip atladım. Önceki gün de leslie ile 5 mil yürüdüm. 100 ip atladım.

Demek ki hem sporun hemde limonlu suyun baya etkisi var.

He bir diğer konu da dün erken yedim artık akşam yemeğimi 6 dedin mi yemiş olmalıyım en geç Yoksa benim metabolizma kısıyo kendini

gunaydin..kara kis geri donmus gibi fena kar yagiyor
kkk yaptim 1 portakal yedim fazladan..
dunku detoksta sacmaladim bol kacamak +600 ile uyandim...

Dün kü Kahvaltim. 10 siyah zeytin 2 tane yumurta 1 avuc badem, 2 ceviz, 3 k.kaysi.
1 dilim peynir. omega 3. cay. su.
Ögle. Kücük 1 tabak lahana sarmasi, 2 tane ringa baligi ve salata. 1 tane elma. su.
Aksam canim birsey yemek istemedi. 1. 1/ 2 saat fitnese gittim.
Yatmadan bol su, & 1 büyük bardak ayran ictim.
Cuma günü tartilmistim sporda. Toplam 28 cm incelmisim. Bel, basen, gögüs, kalca. ve kol bölgemden.
Tesekkürler karatay diyeti......

Bugünkü kahlavtim etli menemen, 2 kuru kaysi, 6 zeytin, 1 dilim peynir. 1 tane yumurta.
Cay 2 tane omega 3.
Kursa gitmeden yazayim dedim.

Son düzenleme:

Kilo verememe sebepleri
kansızlık
gizli gıda alerjisi
kullanılan ilaçlar bişey daha vardı hıh d vitamini eksikliği bunlar varsa kilo vermek zorlaşıyor karatay kitabında açıklaması var kızlar

Toprağı çok seviyorum. Sabah kalkar kalkmaz bahçeme koşup marulumu maydanozumu ve rokalarımı topladım sabah kahvaltımda yedim Arada ısırgan otları vardı onları toplattım kızlar kavuriciğiz ama kendime çok kızıyorum hiç sevmediğim için yaa tam karataya göre:26:

dün bende bi cafede ısırgan otundan çay yapmışlardı onu içtim içine de bol limon ve bir kaçtane nar parçası atmışlardı normalde bal da vermişlerdi yanında ama ben tabiiki geri gönderdim. Ne şanslısın dalından koparılmış maydonoza rokaya bayılırım gerçekten çok özendim .

Ben de çayını yapıp içebilirim inanılmaz faydaları var ısırgan otunun..
Afiyet olsun
Toprak o kadar bereketli ki her gün azıcık bir yerde ekili olan rokaları 2 demet kadar toplamamıza rağmen yerine gelen yapraklar hemen büyüyor diğer güne yetişiyor maydanoz da öyle ba yı lı yo rum...
Yalnız taşınma ihtimalimiz var şimdiden üzülüyorum nahçemi bırakacağıma Gidersek eğer belki bu imkanı bulamayabilirim Saksılara kasalara ekerim o zaman

çok özel değilse nerede oturuyorsunuz?

günaydın kızlar kahvaltımı bitirdim çayımı içerken geçmişi okudum
kahvaltım

3 kayısı
1incir
fındık 10 tane
7 zeytin
peynir
2 yumurtadan omlet oğlumla yedik bitiremedik
2 dilim armut

kızlar bugünlerde baş dönmelerim ve halsizlik başladı sabah kan aldırdım yarın sonuçlar belli olacak
arkadaşlarım ekmek yemediğin için dirençsiz kalıyorsun diyor ama ben karatyda kararlıyım onlar konuşsun

bi sorum olacaklütfen cevaplayın
yemeklerde tereyağı zeytinyağını fazla kullanamıyorum eşim kokusunu sevmiyor kendime yaptığım yemeklerde bazen kullanıyorum
kilo vermemi yavaşlatırmı

aksine hocamiz diyorki: yag kilo aldirmaz
"Saf tereyağı, köy tereyağı ve saf zeytinyağından korkmayın. Bol bol kulanın. Özellikle salatalarda bol zeytinyağı koymadığınız zaman, içindeki vitaminlerin emilimi olmuyor. "

tabiki bunlarin hakikisini türketmemiz gerekiyor..
almanyada zeytinyaginin fiyati bayagi tuzlu oldugu icin ben genellikle tereyagi kullaniyorum yemeklerde.
salatayi vol zeytinyagi ile yapiyorum. ve kilo veriyorummm

Sen muhteşemsin ya

Gerçekten tebrik ederim

hekese gunaydın

bu hafta cok kacamklarım oldu oyuzden bıldırım vermek ıstemedın sızlerıde etkılemıyeyım dıye ama bugunden ısı sıkı tutmaya basladım
sabah 2yumurta peynır
zeytın
kuruıncır
kuru kayısı sekrsız cay

turk kahvesı

oglen buyuk olasılık ızgara yerım :)

arada form cayım

Eşine diğer yağların zararlarını iyice anlatabilirsin.. iyi z.yağı kokmaz. Ben balıkesirde yaşıyorum ve burada has z.yağı bulunuyor ve benim kullandığım zaytinyağı asla kokmuyor. Kekimin içine bile z.yağı koyuyorum artık ben:112:

Eşin daha da ısrar ederse zyağını değiştirme imkanın yoksa sana tavsiyem kendine z.yağlı ve tereyağlı yemekler yapman olacak. Diğer yağlar çok zararlı ve de kilo vermeyi engeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…