Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canlarım hepinize selamlar. bugünüm gayet iyi geçti diyet adına. umarım hepinizin kaçamaksızdır bugünü. hemen menü bildirimi yapayım.

sabah: kkk - omega3

öğlen: tavuklu salata.. burger kingden maalesef yağsız limonsuz tuzsuz. bir de üstüne jest mi yapmışlar ne etmişler hiç koymazlardı doldurmuşlar salataya tepeleme konserve mısırdan. ayıklayana kadar canım çıktı. yanına da ayran içtim.

akşam: karatay hocamızın caaaanım buğday salatası 1 kase - 20ye yakın siyah zeytin - koca kupa ayran - 3 tane ceviz - omega3

akşam yemeğinden önce de spora gittim. bu 3. kez gidişim oluyor. etlerim tutulmuştu. bakalım hareket edebilecek miyim derken 1,5 saat boyunca :118:

kızlar sanırım ben bu hafta 64 küsürlerde olucam. öyle ahım şahım spor yapmadan 5 kilo verdim 2 ayda iyi mi. beni en mutlu eden tarafı da yahuu hiç açlık çekmedimm. diyet deyince korkar dimi insan aç kalıcam diye.. karatay hocamız sen çok yaşaaaaaa

iyi akşamlar kızlar... aramıza yeni katılanlar olmuş hepsine toptan hoşgeldiniz diyorum...haftasonu bol kaçamaklı oldu malum kilo verememiştim yine, öylede veremiyorum böylede deyip allah ne verdiyse yedim ...bu hafta cezaolarak protein yapıcam menümü yazayım sabah 2 haşlanmış yumurta+örgü peyniri öğlen ayran+peynir akşam köfte+ ayran şimdide süt içiyorum....

Selamlar herkese ben diyetimin 6. gununu tamamladım: karatay diyeti yapıyorum

bugunku kilom: 57.6

sabah kahvaltım: 11.00da 1 kayısı kıvamlı yumurta
avuc içi kadar peynir belki birazcık fazla:)
yeşil çay (1 fincan)
maydanoz+nane (taze)
3 ceviz

15.40'da ara: 1 kase yogurt
yarım portakal...
1 fincan yeşil çay arada

19.30: 1 kase mercimek çorbası
kereviz salatası 3 ceviz ekledim içine
fırında karnıbahar
şekersiz turk kahvesi yatmadan Leslie ile 1 mil yuruyup 15 dakika alt beden hareketleri yapmak istiyorum bakalım.

kaçamaksız günler. bir de bir şey sormak sitiyorum arkadaslar şu zeytinlerin tuzunu nasıl alıyorsunuz yoksa tuzsuz mu satılıyorlar. ben diyet diye az tuzlu aldım sıcak suda da beklettim ama yine de digerleri kadar olmasa da tuzu var. onerecebileceginiz bir marka veya urun var mı?

bir de sporda bir kız var. hareketler bittikten sonra toparlanırken kulak misafiri oldum. hocaya ve yanındaki diğer bayanlara anlatıyordu.

"sabah tost yiyorum, öğlen sadece salata yiyorum. aralarda çubuk kraker, meyve gibi ufak tefek şeyler atıştırıyorum. başka bişey yemiyorum. akşam da ev yemeğinden yiyorum haaalaaa kilo alıyorum...."
diyordu.
tabi dayanamadım atladım hemen..
"bence karatay diyeti kitabını okumalısın, bu saydıkların kilo verdirmez daha çok almana sebep olur. karatay diyetine başla derim .." dedim.

amaaaaaaan yaptım ben onu hiç bir işe yaramadı açlıktan bayılacak gibi ediyor insanı dedi
ay ben bir an bir sinir oldum. nasıl kriz geçirdim içimden. :84: nasıl yani aç mı kaldın karatay diyetiyle, bu mümkün değil bişeyi yanlış yapmışsındır dedim..
bana cevap bile vermedi iyi mi? aynen böyleydi bir de yanındakiler "aaa bak..gördün müü.. karatay diyeti..aç kalmış..kilo verememiş.."diye bıdır bıdır mırıldandılar. diğer kadıncağızların da aklını karıştırdı.
o kızı çok pis pataklayasım var kızlaarrr..
sağır duymaz uydurur dedikleri bu olsa gerek

bir şey sormak istiyorum arkadaslar şu zeytinlerin tuzunu nasıl alıyorsunuz yoksa tuzsuz mu satılıyorlar. ben diyet diye az tuzlu aldım sıcak suda da beklettim ama yine de digerleri kadar olmasa da tuzu var. onerecebileceginiz bir marka veya urun var mı?

yaklaşık 2 hafta oldu ben de başlayalı her şeyi tam uyguladığımı düşünüyorum.Lakin gram gitmedi yahu

canımcım suda bekletiyorum ben. zaten öyle pakette marka bişey almıyorum. şarküteriden ya da zeytinciden. eve gelir gelmez suya koyuyorum. yiyeceğim zaman sudan alıp yiyorum. biraz tabi su alıyor içine. eh olduğu kadar işte. bazen de normal yiyorum tuzunu almadan

selamcıklar herkese.. bu günkü menum hiç olmadı ama yazıyım

saat 1 de kalktım ve 3-4 arası 1 kase yogurt çorbası içinde nohut vardı ayrıyetten 1 tatlı kaşığı keten tohumu ekledim
yanında ceviz badem fındık ve kuru üzüm ve haşlama tavuk

daha bir şey yemedim sadece 1 bardak ayran

temposu çok düşük 30 dk yürüyüş

1.5 lt su ve 1 tane sütlü neskafe( yasak ama türk kahvesi yoktu(()

yatmadan tea bo yapıp 1 lt kadar daha su içerim galiba

insanda karatayı anlatacak şevk bırakmıyorlar..ben öyleleriyle hiiiiç uğraşmıyorum kendi haline bırakıyorum canım

şuana kadar hiç bir diyeti düzenli yspmsdıgım için bunu dogru yapmaya çalışıyorum ve 6. günü tamamladım:) iyi biraz rahatladım bu anlamda ben de oyle alıyorum zaten şarküteri bölümünden ama ben pek zeytin yiyen biri olmadıgım için kafam karısmıstı tuzsuz zeytin nasıl olur diye. ben benim yonteme devam:) tekrar tesekkurler

valla öyle bacım
Bozulmamış say yarın yeniden başla

hiç öyle bi niyetim yok

Afiyet olsun canim,oldugu kadar

sağol ficanscım

ben de açlıktan öldüm canım..akşam ayranıma bulgurun yanına yeşil mercimek ekledim o biraz tıkadı..ama leylakım çok şiştim kıss..verceem yere kilo almayayım ben

almazsın bebeğem korkmageçen yıl nasıl yapmışım bunu hayret ediyorum

afiyet olsun canım

sabah

omlet
peynir
ayran

sonrası bilumum ayran çorbası..en son 1 saat önce içtim..kendimi çok şiş hissediyorum..hadi hayırlısı

sana da afiyet olsun balım

yaklaşık 2 hafta oldu ben de başlayalı her şeyi tam uyguladığımı düşünüyorum.Lakin gram gitmedi yahu

canım regl döneminde olabilir misin?
su içiyor musun her gün 2.5-3 lt?
şekeri ve ekmeği de komple çıkardın mı hayatından?
her gün orta şeker kıvamda olsa bile spor yapıyor, hareket ediyor musun?
kullandığın yağların da hakiki tereyağı ve zeytinyağı olduğundan da emin misin?

tümüne cevabın "evet"se.. bişey diyemeyeceğim. bu diyeti uzun zamandır uygulayan arkadaşlar var ve çok daha tecrübeliler. belki onların farklı yorumları olabilir.

eğer kilon normalse, örneğin 52 kilo olup da 50'ye düşmeye çalışıyorsan zaman alması normaldir diye düşünüyorum..

hadi bakalım spor yapalım birazda dimi:)))) burda oturmakla gitmicek kilocuklar ben kaçıyorum iyi sporlar bana sizede iyi geceler:))

yanıtın için teşekkür ederim öncelikle.şeker ve ekmek tamamen çıktı hayatımdan.2 güne bir yaklaşık 1 saat spor yapıyorum.su biraz yetersiz kalıyor yani yaklaşık 1,5 lt.Zeytinyağımı sızma bulamadığımdan riviera kullanıyorum bu etkiliyor olabilir mi ?

hmm..riviera "pek tavsiye edilmiyor" bile değil canımcım. riviera yasak.
suyu biraz daha gayretle arttırabilirsin.
sporun da gayet normal.

ama şunu da unutmamak lazım ki metabolizman ve vücudun işleyişi değişiyor. dolayısıyla kilo vermeye başlaman az da olsa zaman alabilir. benim de 2 ayı geçti başlayalı. ilk başladığım tam regl dönemime denk gelmişti. 20 gün kadar kilo verememiştim. artık regliden midir yoksa beslenmeye adaptasyondan mıdır onu bilemicem canım. ama bence salma kendini. biraz daha gayretle ilk kilonu vermeye başladığında zaten heyecandan insan daha fazla karatycı oluyor. emin olabilrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…