bir de bir şey sormak sitiyorum arkadaslar şu zeytinlerin tuzunu nasıl alıyorsunuz yoksa tuzsuz mu satılıyorlar. ben diyet diye az tuzlu aldım sıcak suda da beklettim ama yine de digerleri kadar olmasa da tuzu var. onerecebileceginiz bir marka veya urun var mı?
bir de sporda bir kız var. hareketler bittikten sonra toparlanırken kulak misafiri oldum. hocaya ve yanındaki diğer bayanlara anlatıyordu.
"sabah tost yiyorum, öğlen sadece salata yiyorum. aralarda çubuk kraker, meyve gibi ufak tefek şeyler atıştırıyorum. başka bişey yemiyorum. akşam da ev yemeğinden yiyorum haaalaaa kilo alıyorum...."
diyordu.
tabi dayanamadım atladım hemen..
"bence karatay diyeti kitabını okumalısın, bu saydıkların kilo verdirmez daha çok almana sebep olur. karatay diyetine başla derim.." dedim.
amaaaaaaan yaptım ben onu hiç bir işe yaramadı açlıktan bayılacak gibi ediyor insanıdedi
ay ben bir an bir sinir oldum. nasıl kriz geçirdim içimden. :84: nasıl yani aç mı kaldın karatay diyetiyle, bu mümkün değil bişeyi yanlış yapmışsındır dedim..
bana cevap bile vermedi iyi mi? aynen böyleydibir de yanındakiler "aaa bak..gördün müü.. karatay diyeti..aç kalmış..kilo verememiş.."diye bıdır bıdır mırıldandılar. diğer kadıncağızların da aklını karıştırdı.
o kızı çok pis pataklayasım var kızlaarrr..
sağır duymaz uydurur dedikleri bu olsa gerek
canımcım suda bekletiyorum ben. zaten öyle pakette marka bişey almıyorum. şarküteriden ya da zeytinciden. eve gelir gelmez suya koyuyorum. yiyeceğim zaman sudan alıp yiyorum. biraz tabi su alıyor içine. eh olduğu kadar işte. bazen de normal yiyorum tuzunu almadan
Leylakım ben de sizin bu detoksu okuyunca "amanın bi insan hiç yemek yemeyip gün boyu nasıl ayran içebülür kü" diye düşünmüş ve bir sonuca varamamıştım :26::26::26: İyi olmuş bıraktığın , çekilesi dert değil yeminle
Bozulmamış say yarın yeniden başla
Afiyet olsun canim,oldugu kadar
ben de açlıktan öldüm canım..akşam ayranıma bulgurun yanına yeşil mercimek ekledim o biraz tıkadı. .ama leylakım çok şiştim kıss..verceem yere kilo almayayım ben
Selam kizlar
Sabah kahvaltim 2 haslama yumurta,peynir,zeytin,maydanoz,ceviz
5 saat sonra 3 kase bugdayli yogurt yedim,birazdan da aksam yemegi yiyecegim
Sersumum ben ayran gibi yapmadim direk yogurda kattim bugdayi,hem guzel hem doyurucu oldu,ama detoks oldugu supheli
sabah
omlet
peynir
ayran
sonrası bilumum ayran çorbası..en son 1 saat önce içtim..kendimi çok şiş hissediyorum..hadi hayırlısı
yaklaşık 2 hafta oldu ben de başlayalı her şeyi tam uyguladığımı düşünüyorum.Lakin gram gitmedi yahu
sersumum yalan dünya zamanı değil mi kıss ben izleyeceğim kaçtım
almazsın bebeğem korkmageçen yıl nasıl yapmışım bunu hayret ediyorum
sana da afiyet olsun balım
insanda karatayı anlatacak şevk bırakmıyorlar..ben öyleleriyle hiiiiç uğraşmıyorum kendi haline bırakıyorum canım
canım regl döneminde olabilir misin?
su içiyor musun her gün 2.5-3 lt?
şekeri ve ekmeği de komple çıkardın mı hayatından?
her gün orta şeker kıvamda olsa bile spor yapıyor, hareket ediyor musun?
kullandığın yağların da hakiki tereyağı ve zeytinyağı olduğundan da emin misin?
tümüne cevabın "evet"se.. bişey diyemeyeceğim. bu diyeti uzun zamandır uygulayan arkadaşlar var ve çok daha tecrübeliler. belki onların farklı yorumları olabilir.
eğer kilon normalse, örneğin 52 kilo olup da 50'ye düşmeye çalışıyorsan zaman alması normaldir diye düşünüyorum..
yanıtın için teşekkür ederim öncelikle.şeker ve ekmek tamamen çıktı hayatımdan.2 güne bir yaklaşık 1 saat spor yapıyorum.su biraz yetersiz kalıyor yani yaklaşık 1,5 lt.Zeytinyağımı sızma bulamadığımdan riviera kullanıyorum bu etkiliyor olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?