yanıtın için teşekkür ederim öncelikle.şeker ve ekmek tamamen çıktı hayatımdan.2 güne bir yaklaşık 1 saat spor yapıyorum.su biraz yetersiz kalıyor yani yaklaşık 1,5 lt.Zeytinyağımı sızma bulamadığımdan riviera kullanıyorum bu etkiliyor olabilir mi ?
Merhaba Kizlar bugun Sabah kasik kahvalti
aksam 1 tabak tavuk gogsu ayran yaninda bir tane coco star
cok pismanim yarindan itibaren siki Yönetim yapacagim
bugunlerde cok yoruluyorum okul kurs derken spor yapmaliyim
bu arada Hasta olan arkadasim cok gecmis olsun hamile olan arkadasim hayirla kucagina alir insallah bebegini
sersum tebrik ederim canim detoks ise yarar iinsallah
sakıncası yoksa kullandığınız,tercih ettiğiniz zeytinyağının markası varsa yazabilir misiniz ?
aynı durumdayız ilk hafta hiç kilo verememiştim cumadan bu yana porsiyonlarımı da küçülttüm ben de yarım kilo almışım ne oluyor banaGunaydinnkizlar ya Ben yasakli Birsey yeme digim halde kilo aliyorum bu Sabah tartildim 66.8 ciktim ya niye Boyle oluyor
sen 6 kiloyu ne kadar sürede verdin başından beri karatay mı yapıyorsun
yine iyiymiş 1,5 ayda 6 kiloevet canim daha yeni sayilirim ocagin 25inde basladim cok güzel gidiyorum AMA simdi ne oldu bilmiyorum
yine iyiymiş 1,5 ayda 6 kilo
ben geçen ay yediklerime dikkat ederek 2 kilo vermiştim 10 gündür buradayım tık yok
üstelik hergün öğlen 30dk akşam 45 dk üç gün de pilatesim var ona rağmen kıpırdama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?