Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba kızlar
haftasonu platesı bırakmıstım bugun tekrardan basladım
sabah
2 kk yumurtayla karatay tabagı
ogle
az armut ve az muz
aksam
sebzelı kanat
salata
ayran

Merhaba Kizlar bugun Sabah kasik kahvalti
aksam 1 tabak tavuk gogsu ayran yaninda bir tane coco star

cok pismanim yarindan itibaren siki Yönetim yapacagim
bugunlerde cok yoruluyorum okul kurs derken spor yapmaliyim
bu arada Hasta olan arkadasim cok gecmis olsun hamile olan arkadasim hayirla kucagina alir insallah bebegini

sersum tebrik ederim canim detoks ise yarar iinsallah

öncelikle hoşgeldin aramıza..umudunu kaybetme ve hocamıza kulak ver..başarılar..

Alışkanlıklar kolay kolay değişmediği için bu diyetle birdenbire kilo verilmez..
çünkü maalesef vücutta yıllarca biriken yağlar,kızgın tavadaymış gibi erimez.
seneler boyunca bozulmuş olan metabolizmanın terse dönerek normal olarak çalışması için zamana ihtiyaç vardır..
bu nedenle sabırlı ve sebatlı olmamız gerekmektedir..
karatay diyeti ile önce vücudun kilo alması yani yağların birikmesi önlenir.
Daha sonra bir durağanlık devresi olur.Ondan sonra da birikmiş olan yağlar yakılarak kalıcı olarak kilo verilir..
Alıntı karatay mutfağı kitabı sayfa 43

sakıncası yoksa kullandığınız,tercih ettiğiniz zeytinyağının markası varsa yazabilir misiniz ?

kısslar..hepinize iyi geceler bol leptinlerr...

yarın da şu detoksu bitirip kurtulmak istiyorum artık..:18::18:

yaşasın karatayyy

sakıncası yoksa kullandığınız,tercih ettiğiniz zeytinyağının markası varsa yazabilir misiniz ?

canımcım ben onu da açık-marka olmayan zeytinciden alıyorum. öyle bulamazsan tariş iyidir. ama illa ki zeytinciden açık almanı tavsiye ederim.
gerçek zeytinyağı missss gibi zeytin kokar. ve en önemlisi soğukta beklediği zaman dibinden donmaya başlar. rengi yeşile çalar. soğuk sızma olması da önemlidir. alırken de bunlara dikkat edersiniz.

Merhaba kizlar nasilsiniz ??

Bugun nete girdim fakat annemden firsat kalamadi saatlerce konustuk hasret uzak ozlem olunca boyle oluyor ..

Tum gun okuldaydim basagrisi , bilgiler , odevler dopdoluyum ..

Yediklerim;
sabah;
1 yum. sarisi
biraz eski peynir
bir kac zeytin
1 avuc badem
bir tane orta boy biber
kahve

ogle;
mercimek corbasi
soda

aksam;
1 kase mercimek corbasi
1 kase sulu kofte
kahve
su

spor; 35 dakika karlar altinda sogukta yurudum.

slm kızlarrr bu sayfaları yeniden okumak eski arkadaşları hala burada görmek beni çook mutlu ettiii..bende karatayla 10kg vermiştim ve uzun süre kilomu korudum tamamen kendi tozutmamdan karataya aykırı yediklerimden dolayı 6kilo almısım tabi bu alarm demek...iş hayatına girdim ve benim düzen bozuldu ev hanımıyken daha kolaydı ama bu bahane degil tabi...yarın karataya tekrar başlıyorum alışverişede çıkıp saglıklı karatay gıdalarından alıcam inş...menü bildirimi yapmam cok zor ama sizleri takip etmeye çalışıcam biliyorumki burası insanı cok motive ediyor..herkese saglıklı kilo vermeler...

Gunaydinnkizlar ya Ben yasakli Birsey yeme digim halde kilo aliyorum bu Sabah tartildim 66.8 ciktim ya niye Boyle oluyor

Gunaydinnkizlar ya Ben yasakli Birsey yeme digim halde kilo aliyorum bu Sabah tartildim 66.8 ciktim ya niye Boyle oluyor
aynı durumdayız ilk hafta hiç kilo verememiştim cumadan bu yana porsiyonlarımı da küçülttüm ben de yarım kilo almışım ne oluyor bana

günaydın
dun öğlen pırasa yemeği ve yeşil mercımek çorbası yedım
elma
akşam bulgur pilavı ve kuru fasulye yemeği yedım
sabah 1 elma 1 portakal (akşam canım çok istemişti)
2 yumurtalı omlet 1 dılım kaşa peynırı peynır zytın ve yerfıstığı yedımmm
bırazdan da omega 3 içicem c vitmaını eşlığınde

evet canim daha yeni sayilirim ocagin 25inde basladim cok güzel gidiyorum AMA simdi ne oldu bilmiyorum
yine iyiymiş 1,5 ayda 6 kilo
ben geçen ay yediklerime dikkat ederek 2 kilo vermiştim 10 gündür buradayım tık yok
üstelik hergün öğlen 30dk akşam 45 dk üç gün de pilatesim var ona rağmen kıpırdama yok

bilmiyorum Ki nerde yanlis yapiyoruz

kızlar kahvaltım:
1haslama yumurta
kaşarpeynir
1taze biber
form çay
sabah işe gelirken 15dk yurudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…