Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tebrik ederim Ne kadar çok kilo vermişsinnnnnnnn Bende yemeyeceğim artık. ilk defa bi kaçamak yiyim dedim. Hemen 400 gram artmişim. Birazdan spor yapıcam

gnaydın
dün öğlen : mercımek çorbası cacık ve şinitzel edım
akşam bulgur ilavı ve kuru fasulye
sabah : 7:30 da 2umurtalı melemen peynır yer fıstığı peynır zeytın yedım

günaydın günaydııııııın günaydıın

akşam

bol salata bi ufak kase kısır yedim doydum

sabah biraz ceviz bi küçük muz biraz roka ve salatalık yedim (canım iç bişi istemedi)

öğlen henüz bilmiyorum

çok mu yemişim acep akşam değildir
çok değil canım,doyana kadar yemelisin ki gözün cıslara gitmesin...
Arkadaslar suana kadar 1 haftada iki kilo gitti ama sanirim gidenler daha cok ödem. Ben henüz omega 3 kullanmiyorum.ismi tam olarak nedir kullandiginiz kapsüllerin. Eczaneden mi aliyorsunuz?
canım ben GNC nin yetişkinler için olanını kullanıyorum,kendi dükkanlarından aldım...bitince solgara bakıcam..marincap da alabilirsin...büyük eczanelerde çeşitleri var...
slm plates yapan ve menmun olan var mı benım sezeryanla doğum yapalı 9 ay oldu göbışım benden önce gidiyo
canım ben geçen sene 5-6 ay kadar haftada 3 gün yaptım,birkaç bayan arkadaşla hoca tutmuştuk..hocanın dediğine göre kilo çok fazlaysa önce biraz zayıflayıp pilatesi o zaman yapmalıymışız..yoksa kalınlaşırmışız..nitekim spor bağımlısı olan bi arkadaşımızın fazla kiloları erimediği gibi vücudu taş gibi sertleşti ve kilo veremez oldu,hoca ona fitnessi bırakıp sadece yürüyüşle kilo vermesini önermişti, pilates çok faydalı,kasların güçleniyo ve çok iyi hissediyosun..ama senin doğum yapalı az bi zaman olmuş...bence vücudun toparlasın öyle başla derim...

Günaydin kizlar

Bugün saydim, tam 40 gün olmus Karataya basliyali..

dün aksamki menüm:
sulu köfte (patatessiz) ve bir kase yogurt

bu sabah:
1 haslanmis yumurta, bir avuc ceviz, beyaz peynir, domates, salatalik

simdide yesil cayimi iciyorum, hergün ortalama 3 bardak..
yani sira 1,5lt su tüketiyorum ve bir bardakta süt iciyorum..

Son düzenleme:
günaydıın kısçeler,günümüz güzel geçsin,kaçamak olmasın,bugün birer kilo verelim inşallaaahh

harikulade bir karatay tabağıyla kahvaltımı ettimüstüne türk kahvemi içtimşimdi yeşil çayımı yudumluyorum hava da güzel,öğlen arası yürüyüşümü yapmak için sabırsızlanıyorum,amann çok motive gördüm kendimi,hep böyle olsam ne var...herkesin işlerinde kolaylık ve gönüllerine mutluluk diliyorumşimdi kendi işlerime bakayım bakalım

gnaydın
dün öğlen : mercımek çorbası cacık ve şinitzel edım
akşam bulgur ilavı ve kuru fasulye
sabah : 7:30 da 2umurtalı melemen peynır yer fıstığı peynır zeytın yedım

Tebrik ederim Ne kadar çok kilo vermişsinnnnnnnn Bende yemeyeceğim artık. ilk defa bi kaçamak yiyim dedim. Hemen 400 gram artmişim. Birazdan spor yapıcam

Hepinize günaydın hatunlarrrrrr
Kahvaltım
2 haşlanmış köy yımırtası
roka marul bolcaaaaa
çeçil peyniri bolcaaaa
7 kırma yeşil market zeytini değil
fındık
çay
üzerine kahvem
4 ome 3 ümmm

Ohhh Midem rahat içim huzurlu ben tamamen rahatttt ohhhh güzel bir bahar sabahı hava muhteşem daha ne olsuuunnn

yürüyüşüm eksiiikkkkk ne zaman yağacağı da belli olmuyor. Okuldan dönünce yağmur yağmıyorsa ancak yürüyebilşeceğim abahları daha çok serin. Bugün toplantı var bugün olmaz.

sersumum yeşilliklerini dik bir an evvel soğuklar geçtiyse biraz..
Yıldızcım sana da günaydın..

Ben işlerimi halledeyim biraz

herkese günaaaydın;

Dünkü menümü bir bütün halinde yazıyorum;

Sabah: kalkar kalmaz limonlu su içtim.

1 çay bardağı badem
az peynir
5-6 zeytin
4 adet gün kurusu
yeşil çay

Öğlen:
Tavuk göğsü arasında ıspanak vardı
Zeytinyağlı patlıcan-yeşil mercimek salatası-mantar (hepsinden 1 kaşık)
Yoğurt
Şekersiz çay

17:00 şaddok meyvesi ( bilmeyenler için greyfurt gibi ama acı)
biraz badem

Spor ise en güzeli : 1 saat pilates, 1 saat zumba yarım saat koşu bandında yürüyüş harikaydı

günaydın hanımlariki gün önce 60,9 cıkmısken bu sabah 61,4 cıktım tartıda

iki gündür bulgur yiyorum çünkü :26::26::26:

neyse bugünlük menümü yazıyım:

sabah:
2 yumurta haslanmıs
tuzu alınmıs hellin peyniri
zeytin
yeşil çay

öğlen:
kabak yemeği
yoğurt

akşam:
kabak yemeği yoğurt

şok şok şok resmen şok oldum
maşallah canım
bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin

Canım ne zamandan beri karataydasın?

Öncelikle günaydın herkese 2 gündür yazılanları okumaya çalışıyorum 8bin küsür sayfayı okumak pek kolay olmuyor tabi. Karataya başlayalı 4 gün oldu gram gram veriyorum her gün ama öğle yemeklerinde çok zorlanıyorum okula götüremiyorum ancak kahvaltının aynısını yapıyorum tabi yumurtasız. Çok doyurucu olmuyor maalesef.
Eşim kırmızı et yemediği için sadece köfte yapıyorum kızım da yesin diye. Tavuk da yemeyin diyorlar hazır olanları. Benim için zor oluyor yani ama yine de uğraşıyorum.
Dukan diyetiyle 6 kilo vermiştim ama devam edemediğim için geri almıştım. Bu sefer 10 kilo vermek istiyorum ve bir daha da almamak. Herkesin isteği aynı yönde sanırım.inşallah herkes istediği kiloya ulaşır..

Hoşgeldiniz.

Aslında karatayın menülerini incelerseniz çoookk fazla yiyebileceğiniz çeşit var. Önemli olan ölçüyü kaçırmamak. Ne aç kalmak ne kusacak kadar doldurmak. Doyunca kalkacaksın temel olarak. Ama bulgur falan kısıtlı tabiki. Et ürünlerinden ; Balık tercih edebilirseniz kırmızı eti yemiyormuş eşiniz. Siz kendinize azıcık bile olsa pişirin derim Ben 18 kilo aldım 6 yılda neden mi?

Etten bir dönem midem bulanıyordu.Görünce bile orayı terk ediyordum. Tamamen karbonhidrat ve sebzeye yönelmiştim. Sürekli kızartma türü şeyler yiyordum.Tabi sonuç şiştim Bu et yiyememe fobimi eşim sağ olsun yendim. Karatay ile tanıştığımdan beri her şeyim süper olmaya başladı. Bedenimi arınmış hissediyorum yeni başlamama rağmen bir hafiflik oldu üstümde adeta Eşinizi motive edebilirsiniz. Erkekler biraz katı bu diyet konusunda. Benim eşim de farkında değil ama ekmeği az yemeye başladı Hiç çaktırmıyorum durumu Siz yaptıkça o da uyum sağlar belki

canim senin boyun kac? baya büyüksün galiba??

gunaydin kizlar..2 haslanmis yumurta esliginde klasik kahvaltimi ettim + 1 portalal yedim..cok isim var cokk izin hazirligindayim..herkese kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…